Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 13:11:23
|
|
|
|
aqua77
|
kakšna lepa buška larilu!!!! nice...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 13:19:25
|
|
|
|
murkica
|
Larilu lepa si!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 13:23:11
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala hvala še mal pa bom širi k dalji
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 13:26:09
|
|
|
|
pikica36
|
larilu luškan trebušček
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 13:40:08
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu hvala hvala še mal pa bom širi k dalji Ja tko pa res ni... Prav lušten trebušček imaš!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 13:50:46
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sej glih danes je zlata sredin in sm takšna k balon
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 14:40:22
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu murki ful lepa slikca evo še tle prpopam mojga bušija da ne boste rekle da ga skrivam Leeeeeep! Pravi buško simpaticus je! IZVIRNO SPOROČILO: murkica Ja ful sem se oddahnila. Tukaj je ena slikica: Zdaj bi pa samo še rada vedela kaj bomo imeli. Ampak vsi so mi rekli, da bo fantek, tako da me že res zanima :)) Superca, da je vse ok in bp! He he he - mogoče bo pa tak lump kot najin in se nea bo nič videlo Slikca je pa heavenly. IZVIRNO SPOROČILO: spps še slikca malega korenjaka Aleksa Opa, opa - to se bodo pupe še teple zanj. Sunshine - uživajte.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 15:03:20
|
|
|
|
aqua77
|
No tako, imam termin v Dravljah!!! 02.06. sva z dragim naročena, pa bomo vidli, kaj bo Ata povedal...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 15:50:24
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 No tako, imam termin v Dravljah!!! 02.06. sva z dragim naročena, pa bomo vidli, kaj bo Ata povedal... Super Aquica!!!! Zdej boš pa takoj srečka nosečka, boš videla
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 18:02:58
|
|
|
|
ledenka
|
larilu, prav lep buši aqui, super za prvi datum navijamo seveda, da bo že prej sonček85 ma pa lepega sinčka mi smo opravili pregled, posteljica lepa, plodovnice dovolj, pa prostor tud še menda ma sicer ne vem, kje, ker moja rebra so zlo na udaru, da o mehurju ne govorimo... ampak med prazniki menda ne bo akcije.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 20:23:51
|
|
|
|
Nončika
|
sonček, kaki luškani bebi. pravi cuker!!!! larilu, uau ti si pa prava. saj maš tak lepi buši in postavico pa pol. murkica, kaka lepa slikca. če mi bo danes uspelo bom tudi jaz pripopala kako, samo moram prej skenirat. aqui, termin bo 1,2,3 tu. tebi pa že v maju želim, da zagledaš . ženskice, jaz sem happy pa pol. skoraj lebdim. dobila sem rezultate DHT-ja. razmerje 1:728 se je potrojilo!!!!! zdaj mam 1:2187!!!! že sem počekirala za vozičke.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 20:35:23
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika ženskice, jaz sem happy pa pol. skoraj lebdim. dobila sem rezultate DHT-ja. razmerje 1:728 se je potrojilo!!!!! zdaj mam 1:2187!!!! že sem počekirala za vozičke. super!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 20:59:26
|
|
|
|
miska73
|
Sonček kaki cuker je pa naš mali Aleks. Še tle čestitke. Pa upam, da ste super in se veselo cartate in boste kmalu doma. Žiži moj, en velik zate. PA še en velik za mojga Špelinkota. Upam, da si mi dobro. Aquica a ti pa greš na zmenek k atu . Superca, upam da se bosta fajn zmenila in fajn uštimala. Vmes pa moraš dvakrat bolj intenzivno delati na tem, da rata naravno. Larilu lepa, seksi, noseča !!! Nončika in murkica čestitke za odlično popravljene rezultata nuhalne. Jst sem pa tudi imela danes nuhalno in se mi samo še smeji. Oba miškota sta mi super. Pri obeh je nuhalna 1,2. Tveganje pa 1420. Vglavnem, midva sva se danes kar topila tam na pregledu.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 21:40:33
|
|
|
|
Nončika
|
evo, tole je pa naše detece. miska, bravo za NS.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 21:49:21
|
|
|
|
sonček33
|
Noncika - lepa slikica...uf, kako lepi občutki so ob tem, kajne? sonček - kakšno lepo dete...objemček obema ajsika - fajn, da je vse fajn aqua - cilj je vse bližje larilu - lep buši se* - naj se pritisk uredi, počivaj in uživaj murkica - fantek ali punčka - ni važno, to bo navečji zaklad jazzz - vse prištimano za prihod deteta? Živa - kako se počutiš?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 22:37:26
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika evo, tole je pa naše detece. miska, bravo za NS. Super da je vse OK.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 22:40:24
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: laril IZVIRNO SPOROČILO: murkica IZVIRNO SPOROČILO: spps še slikca malega korenjaka Aleksa Opa, opa - to se bodo pupe še teple zanj. Sunshine - uživajte. Sonček tale tvoj fant je pa pravi korenjak.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 25.4.2009 8:33:44
|
|
|
|
pikica36
|
za slikce
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 25.4.2009 9:00:02
|
|
|
|
pikica36
|
punce tako sem srečna in zmedena- pravkar naredila test bc- v trenutku , tako me je strah , da se ne ponovi ss
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 25.4.2009 9:58:38
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 punce tako sem srečna in zmedena- pravkar naredila test bc- v trenutku , tako me je strah , da se ne ponovi ss Pikica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jst sem tok vesela zate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vse bo v redu, boš videla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Res iskrene čestitke!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 25.4.2009 10:00:22
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 punce tako sem srečna in zmedena- pravkar naredila test bc- v trenutku , tako me je strah , da se ne ponovi ss bravo, bravo in še enkrat bravo. na ss pa sploh ne misli in se sprosti. pa seveda ne pozabi uživat!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 25.4.2009 10:06:53
|
|
|
|
pikica36
|
hvala za čestitke saj skušam biti pozitivna , ampak strah je vseeno prisoten
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 25.4.2009 11:04:45
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 punce tako sem srečna in zmedena- pravkar naredila test bc- v trenutku , tako me je strah , da se ne ponovi ss Piki . Bomo vse držale pesti, da bo šlo vse vredu. Daj, čuvaj se maksimalno.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 25.4.2009 12:34:30
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija IZVIRNO SPOROČILO: spps še slikca malega korenjaka Aleksa IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!! A že imamo slikico!!!!!!!!!!!! Kako lepega korenjaka smo dobili!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 25.4.2009 12:41:24
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika ženskice, jaz sem happy pa pol. skoraj lebdim. dobila sem rezultate DHT-ja. razmerje 1:728 se je potrojilo!!!!! zdaj mam 1:2187!!!! že sem počekirala za vozičke. SUPER! larilu - lepega buhca maš miška - super za nuhalno pikica36 - res???? Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! ČESTITAM!!! Kolk sem vesela zate!! Pa pozitivne misli in optimizem na plan... VSE BO DOBRO!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?