Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:44:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 heln: čestitke no jz sem pa uprala in ubesla kr 4 pralne stroje, speglala perilo zdaj pa se kuha kosilo, jz sem si pa vzela pol ure počitka sam me kr vn vleče k je tojk lep vreme cveki tebe bo pobral....se dobr da mojga ni nc sm gor k bi me pomoje zamenjal!!!sem tok lena...pa se tist princip me daje da ne bom nic pospravila dokler se ne bo navadu sprot pospravit za sabo da ne pobiram na vsake pol metra za njemu.... to se pa kr navad k boš pa pol za mulcem pobirala, na vsake pol metra bo neki na tleh ležal, tak da najbolje da pustiš pri miru in se bo pol nauču k bo vidu kakšnu otrok pusti moj se je navadu od kar mava otroka da tud za sabo pospravlja prej so pa njegove cujne ležale vse povsod ja nimaš kej dons je pocen tok pa še sonček je zun, sem dva stroja kr zun obesla tako da se bosta do večera že posušila
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:44:25
|
|
|
|
pokica_
|
Okna popucana, zdaj pa čakam da moj prime sesalc v roke!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:45:04
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 katmat prvi je star 2 leti in pol zdaj pričakujemo tega drugega ,ja rekli smo da bomo imeli 3...z nekje isto razliko ali majčken večjo kot bo zdaj...kasneje pa ne več ker ati pravi da ne bo star mel otroke,pa tud meni je bolje tako... pa pri vas??' jah ce bo slo vse po nacrtih bi mogla bit tadruga pečenka ze letos v pečici
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:46:34
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 oj oj.... sm brala za nazaj...pa ni nobenga pozitivnega nočnega raporta kaj je s temi dedci no ja razn Flaska je mela srečo... drgač je bla pa tudi moja noč hudičeva kolki me tok bolijo pa cele noge... mam celo filing kot da mam za dobit M, tko nekako me vse boli.... Dudi ti pa mene počaki, sej zgleda da se bo počasi začelo k sm že fertik... Sm že kosilo nardila, so neki delavci tle (nč posebnega ), .... Sitna sm tudi kot .... počasi bo res treba it... ja ja.... se mi zdi da se zacenja pri tebi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:46:58
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 katmat prvi je star 2 leti in pol zdaj pričakujemo tega drugega ,ja rekli smo da bomo imeli 3...z nekje isto razliko ali majčken večjo kot bo zdaj...kasneje pa ne več ker ati pravi da ne bo star mel otroke,pa tud meni je bolje tako... pa pri vas??' jah ce bo slo vse po nacrtih bi mogla bit tadruga pečenka ze letos v pečici a že si pa hitra...no sej boš povedala ko tega rodiš...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:47:50
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 heln: čestitke no jz sem pa uprala in ubesla kr 4 pralne stroje, speglala perilo zdaj pa se kuha kosilo, jz sem si pa vzela pol ure počitka sam me kr vn vleče k je tojk lep vreme cveki tebe bo pobral....se dobr da mojga ni nc sm gor k bi me pomoje zamenjal!!!sem tok lena...pa se tist princip me daje da ne bom nic pospravila dokler se ne bo navadu sprot pospravit za sabo da ne pobiram na vsake pol metra za njemu.... to se pa kr navad k boš pa pol za mulcem pobirala, na vsake pol metra bo neki na tleh ležal, tak da najbolje da pustiš pri miru in se bo pol nauču k bo vidu kakšnu otrok pusti moj se je navadu od kar mava otroka da tud za sabo pospravlja prej so pa njegove cujne ležale vse povsod ja nimaš kej dons je pocen tok pa še sonček je zun, sem dva stroja kr zun obesla tako da se bosta do večera že posušila bomo poskusil ze od samega zacetka navajat da se pospravlja...kr v sklop igre bom probala upeljat...seveda to je samo teorija
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:49:16
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 katmat prvi je star 2 leti in pol zdaj pričakujemo tega drugega ,ja rekli smo da bomo imeli 3...z nekje isto razliko ali majčken večjo kot bo zdaj...kasneje pa ne več ker ati pravi da ne bo star mel otroke,pa tud meni je bolje tako... pa pri vas??' jah ce bo slo vse po nacrtih bi mogla bit tadruga pečenka ze letos v pečici a že si pa hitra...no sej boš povedala ko tega rodiš... no ja sej...tko ja...mas prav....si pa zeliva taprva dva kr dost blizu z leti pol pa mal pauze...ene dve leti vsaj...pol pa se dva...po 30 pa nic vec
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:49:24
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Okna popucana, zdaj pa čakam da moj prime sesalc v roke! aaaa kaže da bo še prej kaj druga
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:51:18
|
|
|
|
FLASK_A
|
Kva je zdej babuške? A neče nobena it Zdej vidim, da se tut Zoji že odpira... No, dejmo, dejmo! Katmat, ja kaj pa je to s tvojim Dej mu naše xxx strani pokaži, bo takoj u luftu Moj je bil čist šokiran zarad včerej, pol je šel pa na forum, mu pa sploh ni bilo več nič jasno. Pravi, da sploh ni imel pojma, da ima tako ženo doma in da smo nosečke tolk nore Da je pa ja povsod prebral, da je treba z nami počaaasiiiiiii in neeeeežnooooooo
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:51:44
|
|
|
|
KatMat
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:52:08
|
|
|
|
KatMat
|
flaska ta ne more kej dost govort!!! pol ga pa se mal zvežeš pa kuhavnico u roke!!!
< Sporočilo je popravil KatMat -- 25.4.2009 12:53:45 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:53:15
|
|
|
|
KatMat
|
< Sporočilo je popravil KatMat -- 25.4.2009 12:54:58 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:53:21
|
|
|
|
Dudica1
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:55:09
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ne, neee Men so ble one čokoladice všeč včeraj No, od bele čokolade je pa moj
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:56:49
|
|
|
|
KatMat
|
ja babe...zgleda da bo res treba descam povedat nas se kaj hitro zjasnejo a misljo kej al ne drgac bodo sam se tole lukno vidl
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:58:18
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ja babe...zgleda da bo res treba descam povedat nas se kaj hitro zjasnejo a misljo kej al ne drgac bodo sam se tole lukno vidl Aaaaaaaaaa!!!!!!!! Ja, dejte jih no v roke vzet! Nej se že zresnejo
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 12:58:38
|
|
|
|
Dudica1
|
o moj bog...bogi revež moj ne ne tok slabo nam pa še ne gre...al kaj
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 13:02:01
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 o moj bog...bogi revež moj ne ne tok slabo nam pa še ne gre...al kaj Moj se danes že cel dan po meni obeša Imam že sama sebe in trebuha dovolj... Sam je še tolk srečen od včeraj, da se kar ne more odlimat Ko bi malo porazdelil te dneve čez celo leto, pol bi bilo super
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 13:02:53
|
|
|
|
FLASK_A
|
Dudica, a si OK? Te nič ne mika it v P na tak lep dan?
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 13:04:35
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 o moj bog...bogi revež moj ne ne tok slabo nam pa še ne gre...al kaj Moj se danes že cel dan po meni obeša Imam že sama sebe in trebuha dovolj... Sam je še tolk srečen od včeraj, da se kar ne more odlimat Ko bi malo porazdelil te dneve čez celo leto, pol bi bilo super caki ca prav razumem...najbolj glasna si bla da te ne mika -si pa edina k si ga fasala????
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 13:05:29
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudica, a si OK? Te nič ne mika it v P na tak lep dan? ma ne me hecat ej... ...sej jaz bi takoj šla ampak noče pa noče... K se premika me prav čist dol špikne v *** mater ej prav bedn občutek...a mislete da mi lohk kej ven pade...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 13:08:00
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 o moj bog...bogi revež moj ne ne tok slabo nam pa še ne gre...al kaj Moj se danes že cel dan po meni obeša Imam že sama sebe in trebuha dovolj... Sam je še tolk srečen od včeraj, da se kar ne more odlimat Ko bi malo porazdelil te dneve čez celo leto, pol bi bilo super caki ca prav razumem...najbolj glasna si bla da te ne mika -si pa edina k si ga fasala???? Čak, kako že... Dokler nimaš zajčkovega nasmeha na ustih
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 13:09:10
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudica, a si OK? Te nič ne mika it v P na tak lep dan? ma ne me hecat ej... ...sej jaz bi takoj šla ampak noče pa noče... K se premika me prav čist dol špikne v *** mater ej prav bedn občutek...a mislete da mi lohk kej ven pade... No, kar mal še počaki. Mogoče pa bo kej
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 13:09:53
|
|
|
|
KatMat
|
hehehehehhehee ma carica si!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 25.4.2009 13:11:38
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudica, a si OK? Te nič ne mika it v P na tak lep dan? ma ne me hecat ej... ...sej jaz bi takoj šla ampak noče pa noče... K se premika me prav čist dol špikne v *** mater ej prav bedn občutek...a mislete da mi lohk kej ven pade... No, kar mal še počaki. Mogoče pa bo kej ja sej kva pa čem...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?