pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Pokica, pa kak Obi neki, no!!! Aja, razen, če si bosta na parkingu kje zadaj lušte delala Ja pa res ni šlo v Obiju! Bluee....ko ti prideš gor dobim vse odg. . Ja pol bomo pa s slikcami res tako,...z mobitelom prve dni,...pol pa že kako slikco, ko pridemo domov. Al pa ko bomo že doma,...kakorkoli že. Glede na to, da boš ti že takrat zazihrano cartala svojega bebija , ti bom jst napisala ZS,...če mi boš dala svojo tel.št.,....jst pa teb svojo, za vsak slučaj! Pa ti bom pol jst slikco poslala in obvestilo o porodu. Mmmm tvoje popoldanske dobrote so pa res ble njami...škoda da nimam nič takega doma. Da ne omenjam tiste "konjske jahače" zoja10, ja kaj pa čem....če so pa tele babe tako hory ,...moram da limam take slikce! Hiihi A zadnjič pa ni pršel Mike Delfino? ....ja ja, takega vodovodarja bi js tud poklicala, ko se mi pomivalc pokvari. uuuuuuu KatMat, tebi je pa ornk ratalo tole! Mi je kr jabka po grlu nazaj gor pršla! Iiiiiiiiiihhhhhhhhaaaa vanilla, ja vidiš kaj se tle dogaja na RRu....sex kriminal . Modrost rojevanja sem tud jst prebrala. A ti je vredu knjiga? tubby bravo za 3 cm,...to je pa že full . Si že tik pred Rimom. A palijo tud nate te slikce krempelček? petrazg si uspela vse prebrat? Nebi bla rada na tvojem mestu...men je že muka če sem v zaostanku 3-5strani,...kaj šele 15 Čvekica, Dudi dobro jutro...ste pa zgodnje danes. Dudi, kako kaže zdaj s popadki? A so še na 5 min...si še doma? Naša Dudi....če si šla v P bomo dihale s tabo! Drž se!!!