Anonimen
|
pozdravček! punce, da vam ne bodo kavboji ušli, če boste preveč pohotne! saj veste, imajo radi oni laso v rokah! za peti del! čeprav bi po vašem klepetanju danes moral pasti že šesti! sem vas komaj uspela prebrati (oziroma pregledati vse slikice = to mi gre počasneje kot pa samo branje ). sem se pogovarjala z mojim glede poroda. nič ne kaže, da bom jutri rodila, on pa mi pravi, da če si želim jutri rodit, naj kar grem v porodnišnico in se kaj zlažem, da mi bodo sprožili popadke . moško razumevanje poteka poroda. ja, oni tako ali tako samo počakajo na klic,... mani2 in psaša - pripravita se na dva skupaj! ja, so lepi in trenutki. ampak zato jih pa imamo, malčke. če je zdrav, mu dam pručko, čep in se igra v lijaku z vodo. čez kakšne pol ure ga preoblečem in počistim za njim. če je pri volji, sva odkrila, da skupaj odlično delava muffine. res je, da so jajca najprej pod mešalnikom, da je takoj žlica sladkorja v njegovih ustih ter da na koncu manjka kakšen gram ali deset čokolade,... a uživava oba. plastelin je tako ali tako zakon (čeprav še vedno noče razumeti, da avtomobilčki, ki jih narediva nimajo pravih gum, jih vseeno vozi po mizi). prevali na blazinah so zakon! ampak to ga spravi samo še v večji pogon. takrat pa glasba in ples! in ko omagam, mu privoščim risanko, da se malo spočijem... te dni pa ima vrvično strast... povsod za seboj vleče vrv, jo prevezuje, dela žičnice,... tako da moram včasih plesati limbo (se reče tako?), ker je kakšen prehod onemogočen. gala, pri nas pa dekice še ne da. je ne zamenja,... tako da bomo imeli same male dekice. majuška10 - ne se dat! in nikoli se ne prepričaj, da si slaba mama, ker lahko začneš verjeti v to. jokavi občutki bodo pristoni vedno (to so naši hormončki), a solze so vseeno boljše kot pa da zadržuješ v sebi! biti mama ni preprosto, a je lep občutek. najlepši! in biti mama je čisto nagonska stvar. kar steče, nekako. če podvomiš o svoji odločitvi, povprašaj druge, naj ti ne bo nerodno, a odloči se vedno sama - to je pravica mame! tašča je imela svojega dojenčka 20 ali več let nazaj... takrat so zanje skrbeli povsem drugače (se mi zdi, da so jih kar nekaj časa na tesno povijali, da nis(m)o mogli premakniti rokic in nogic in kolikor mi je mami povedala, smo bili še poleti - sem julijski otrok - skoraj zimsko napravljeni, da ni čudno, da sem še vedno mozoljasta, ker sem se potila,...) ji pa vseeno kdaj prisluhni in sprejmi njeno pomoč, posebej, če partner ne bo veliko prisoten. ti verjetno želi samo pomagati po svojih močeh in ne soliti pameti. nad dojenčkom so tako ali tako vsi navdušeni in mu želijo najbolje. saj, prve dni si res zelo zelo zbegan, a kar gre,... otrok zraste (neverjetno hitro). sicer pa boš imela še ogromno napotkov iz porodnišnice, od patronažne sestre, prijateljic,... nas s foruma... Cveka30 upam, da se bo tvoji taščici uspelo rešiti iz klešč te nadležne bolezni! preživite lep vikend, upam, da bo veliko sonca. če mi bo čas dopuščal, vas še kaj preberem vmes. še vprašanje: je katera že bila v kampu Park Umag (Ladin Gaj)? smo tam dobili letovanje in me zanima, kakšna je plaža.
|