|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
24.4.2009 20:32:53   
Dudica1
user posted image

user posted image

evo pa še za lahko noč ena dva prijatelčka

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 351
24.4.2009 20:38:11   
krempelček
ti kje jemlješ te slike, bemti sem že čist mokra.ujej dej nehi no, ampak danes sem se pa nasmejalA NA ORENK, NE DOHAJAM brat teh majčic, res zažigamo, ni kej.....pište še kej....

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 352
24.4.2009 20:38:12   
FLASK_A

user posted image

Sem mogla prit še mal goruser posted image Vidim, da se Katmat še vedno z onim mojim trudi- kaj zdej, a bo al ne bouser posted image

Za vmes bi si pa tega privoščila user posted image user posted image user posted image user posted image Ma, da me tale dobi v roke.... Uuuuuuuuffffff! Madonca, hudooooooooouser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 353
24.4.2009 20:39:29   
FLASK_A
Hehe, bi moj že videl počasno nosečnico, pa nežnost, pa malo bitje ipd... Tukej bi sekalo ko pri norcihuser posted image

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 354
24.4.2009 20:52:41   
zoja10
FLaska  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 355
24.4.2009 21:03:57   
tubby
Zdele sm vidla da je prav tako hudo k tle pr aprilčicah user posted image
sama pohota user posted image

ajoj user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 356
24.4.2009 21:16:33   
petrazg
oj majčke moje... A se vam je dons čist utrgalo... 5. del, pa že 15 strani ... ne moreš verjet, če ne vidiš...user posted image user posted image user posted image

Grem zdaj malo brat, da vidim kaj se je dogajala skozi dan... Hvala bogu je moj na nogumetu, imam čas do 2 user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 357
24.4.2009 21:17:17   
lake
Si mormo mal prvoščt, pol se bomo čist z drugimi zadevami ukvarjale user posted image . Drgač pa jst si nebi upala prov daleč iz Ljubljane, je mel moj idejo da bi šla na moje ta vikend, pa glede na to da mam uradno še 14 dni, neuradno pa verjetn  kakšen teden, si ne upam.

Jst odprta še nisem, je pa glavica tok nizko, da je že skor čist pr izhodu.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 358
24.4.2009 21:21:34   
Anonimen
pozdravček!

punce, da vam ne bodo kavboji ušli, če boste preveč pohotne!user posted image
saj veste, imajo radi oni laso v rokah!user posted image

user posted image user posted image user posted image za peti del!user posted image user posted image user posted image  čeprav bi po vašem klepetanju danes moral pasti že šesti! sem vas komaj uspela prebrati (oziroma pregledati vse slikice = to mi gre počasneje kot pa samo branjeuser posted image ).

sem se pogovarjala z mojim glede poroda. nič ne kaže, da bom jutri rodila, on pa mi pravi, da če si želim jutri rodit, naj kar grem v porodnišnico in se kaj zlažem, da mi bodo sprožili popadkeuser posted image . moško razumevanje poteka poroda. ja, oni tako ali tako samo počakajo na klic,...

mani2 in psaša - pripravita se na dva skupaj! user posted image  ja, so lepi in user posted image  trenutki. ampak zato jih pa imamo, malčke.
če je zdrav, mu dam pručko, čep in se igra v lijaku z vodo. čez kakšne pol ure ga preoblečem in počistim za njim.
če je pri volji, sva odkrila, da skupaj odlično delava muffine. res je, da so jajca najprej pod mešalnikom, da je takoj žlica sladkorja v njegovih ustih ter da na koncu manjka kakšen gram ali deset čokolade,... a uživava oba.
plastelin je tako ali tako zakon (čeprav še vedno noče razumeti, da avtomobilčki, ki jih narediva nimajo pravih gum, jih vseeno vozi po mizi).
prevali na blazinah so zakon! ampak to ga spravi samo še v večji pogon. takrat pa glasba in ples!
in ko omagam, mu privoščim risanko, da se malo spočijem...
te dni pa ima vrvično strast... povsod za seboj vleče vrv, jo prevezuje, dela žičnice,... tako da moram včasih plesati limbo (se reče tako?), ker je kakšen prehod onemogočen.

gala, pri nas pa dekice še ne da. je ne zamenja,... tako da bomo imeli same male dekice.

majuška10 - ne se dat! in nikoli se ne prepričaj, da si slaba mama, ker lahko začneš verjeti v to.
jokavi občutki bodo pristoni vedno (to so naši hormončki), a solze so vseeno boljše kot pa da zadržuješ v sebi!
biti mama ni preprosto, a je lep občutek. najlepši!user posted image  in biti mama je čisto nagonska stvar. kar steče, nekako.
če podvomiš o svoji odločitvi, povprašaj druge, naj ti ne bo nerodno, a odloči se vedno sama - to je pravica mame!
tašča je imela svojega dojenčka 20 ali več let nazaj... takrat so zanje skrbeli povsem drugače (se mi zdi, da so jih kar nekaj časa na tesno povijali, da nis(m)o mogli premakniti rokic in nogic in kolikor mi je mami povedala, smo bili še poleti - sem julijski otrok - skoraj zimsko napravljeni, da ni čudno, da sem še vedno mozoljasta, ker sem se potila,...) ji pa vseeno kdaj prisluhni in sprejmi njeno pomoč, posebej, če partner ne bo veliko prisoten. ti verjetno želi samo pomagati po svojih močeh in ne soliti pameti. nad dojenčkom so tako ali tako vsi navdušeni in mu želijo najbolje.
saj, prve dni si res zelo zelo zbegan, a kar gre,... otrok zraste (neverjetno hitro). sicer pa boš imela še ogromno napotkov iz porodnišnice, od patronažne sestre, prijateljic,... nas s foruma...

Cveka30 upam, da se bo tvoji taščici uspelo rešiti iz klešč te nadležne bolezni!user posted image

preživite lep vikend, upam, da bo veliko sonca. če mi bo čas dopuščal, vas še kaj preberem vmes.

še vprašanje: je katera že bila v kampu Park Umag (Ladin Gaj)? smo tam dobili letovanje in me zanima, kakšna je plaža.

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 359
24.4.2009 21:34:30   
FLASK_A
Bejbike, lahko noč!

Pa lepe sanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 360
24.4.2009 22:03:42   
Anonimen
grem tudi jaz v Mižale,... danes bo prav prijetna noč!user posted image

user posted image

naj spijo skupaj z nami, da jih ne bomo gledale s prevelikimi podočnjaki, ko pridejo!user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 361
24.4.2009 22:26:29   
petrazg
No, zdej sem uspela vse prebrat in mi je malo bolj jasno zakaj nikjer ni nobene. Bogi vaši možeki... danes so pa bili sigurno napadeni, hočeš nočeš... user posted image Sej jst bi tudi, priznam user posted image , samo ne vem, če se mi ga da čakat... Grem še malo aprilčicam pogledat...

No, jutri bi bil pa čas za kakšnega novega dojenčka, a ne? Bejbe v porodnišnico...

Nočko...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 362
24.4.2009 23:13:54   
Tanja_
No, pridem gor, pa nikjer nobene! Dons je zgleda res povsod akcija... Nosečke vse napaljene, dedcom pa nč jasno od kjeuser posted image  Moj je zaspal, tko da nč ne bo. Še perilo obesim pa grem tud jst v Dreamlandijo, samo upam, da ne bo spet miljonkrat treba vstat za na WC. Ah, pobožne želje. Nč, babuške, se beremo jutri! Nočko!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 363
25.4.2009 6:03:22   
Anonimen
dobro jutro

user posted image

no mene pa že drugi dan matra nespečnostuser posted image eh bo žeuser posted image

tejle pomočniki včeraj so naredil hudičauser posted image user posted image user posted image no pr nas ni blo nič k sem jaz že spala ko je možek pršu domovuser posted image

no danes je mlaj a je kera šla v P.user posted image

jaz sem končno dočakala prvi dan porodniške tako da zdaj tudi jaz odštevam dneveuser posted image

jz ne bi šla tojk deleč sploh pa ker imaš še čisto malo do poroda, če pa se počutiš vredu pa zakaj neuser posted image

no tojk za enkrat

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 364
25.4.2009 7:23:01   
Dudica1
DOBRO JUTRO 

oz. prav nič dobro ni...ponoči sem imela popadke na 5 minut vmes tudi že na 3 minute in potem spet na 5 itd...user posted image ...zraven močno bolelo kar za predihavat...user posted image ...tako da sem šla spat ob 1h zaspala ne vem kdaj...in ponoči še skoz bolelo kot user posted image ...zdaj je pa trebuh skoz trd!!!

user posted image A bi ve v šle v P v takem primeru al bi čakale al kaj...jaz sploh ne vem kdaj gre zares oz. ali naj bi že šlo al kaj...user posted image

Zdaj čakam če bojo še kakšni znaki kot samo otrdevanje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 365
25.4.2009 7:41:39   
FLASK_A
Jutro!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Dudi, a imaš banjo doma? Če se greš kopat v toplo vodo, se lažni popadki umirijo baje...

Drugače pa ti ne znam povedat. Ko te bo bolelo, pa bodo popadki na 5min, bi mogoče bil čas, da grešuser posted image Koliko časa pa imaš do P?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 366
25.4.2009 7:47:41   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Jutro!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Dudi, a imaš banjo doma? Če se greš kopat v toplo vodo, se lažni popadki umirijo baje...

Drugače pa ti ne znam povedat. Ko te bo bolelo, pa bodo popadki na 5min, bi mogoče bil čas, da grešuser posted image Koliko časa pa imaš do P?

ja banjo mam ja...se bom šla namakat če me bo še bolel...sej me skoz sm ne tok močno kot ponoč...user posted image

Do P mam pa slabe pol ure...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 367
25.4.2009 7:51:36   
pokica_
user posted image

Eno jutranjo Čebelico Majo za nas Majčice! user posted image
Dobro jutro!

Nisem mogla spat že od 6.30 pa klinc....sem rekla; bom pa prklopla rač., moj lubi pa še sladko panča. user posted image  Ornk zajtrk bo pa pol ko ustane, jabko eno sem za zdaj pojedla.

Kako ste pupe? Grem brat kaj dogaja, kaj novega...nekaj med vrsticami bererem za Dudi?! Imaš popadke?
Evo...grem brat.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 368
25.4.2009 8:02:17   
Dudica1
ja če bi se temu tako reklo ja...user posted image

najbolj me mot k nevem kdaj gre zares...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 369
25.4.2009 8:06:08   
Dudica1
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 370
25.4.2009 8:07:35   
Dudica1
evo da vam danes jaz postrežem zajtrk...predno kam grem...če grem...user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 25.4.2009 8:08:36 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 371
25.4.2009 8:08:56   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ja če bi se temu tako reklo ja...user posted image

najbolj me mot k nevem kdaj gre zares...

Joj, kaj pa vem... Nisem dost pametna...

Če bi jaz imela na 5min, bi že zdavnaj šla. Ampak predvsem zato, ker je šel prvi v treh urah ven, drugi gre lahko ful hitreje... Pri prvem sem pa doma čakala, dokler me ni res ful bolelo. (popadke sem imela cel dan na 5min- ampak me ni bolelo, pa sem bila pač doma...) Sam sej pravim, pri prvem itak vse kar dolgo traja.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 372
25.4.2009 8:11:07   
gala
Dobro jutro čvekice. Dudi, glede na to, da maš samo še par dni do roka je čisto možno, da se bo kaj začelo... Pa še mlaj je. Jaz sem Manco rodila 5 dni pred rokom, pa si želim, da bi tegale tudi vsaj tolk prej.
Sicer sem pa tudi jaz danes ponoči slabo spala oz. sploh nisem, ene par ur sem bila budna, ko pa sem spala, so me budili taki hudi krči da sem mislila, da bo že treba iti. Tale luna je pa od hudiča.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 373
25.4.2009 8:11:17   
Anonimen
no jz sem bla pa dons tud že zgodi pokonc, k sm pa spet mal zaspala se je pa sinko zbuduuser posted image

dudica če se ponavla se pejt v P. pokazat pa bouser posted image nimaš kej imaš samo še en teden do PDPuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 374
25.4.2009 8:13:42   
gala
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Hehe, bi moj že videl počasno nosečnico, pa nežnost, pa malo bitje ipd... Tukej bi sekalo ko pri norcihuser posted image

user posted image

Ste me pa nasmejale že navsezgodaj. Moj je bil včeraj tudi preveč pozn za kakšno akcijo, dons pa še spi... Sicer pa jaz tako nisem preveč jutranji tip za kakšno user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?