Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:43:57
|
|
|
|
slovenka
|
Tina, ja koliko pa stanejo navadna korita? Ker se mi zdi, da mogoče jaz kaj narobe gledam ali kako? A je 3 evre pa pol potem drago za korita? Se mi ne zdi...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:44:02
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa a niso cart fuuuuuul!!!!!!!!!!!!! dobro da nimam dveh punčk, ker bi mela polne omare stvari...dans sem dobila-no, ne jaz, moja dva froca-od moje mame spet fuuuul stvari za oblečt. Ful lepi čeveljčki. Naša pa nič kaj ne dobiva od starih staršev stvari, od moje sestre še največ, pa od mojih prijateljic. Sicer pa tast ima na trajniku narejeno, da ji vsak mesec 30 eur nakaže na njen račun... to je pa tudi fajn. Sem rekla, da je to preveč, ker midva ji tudi toliko vsak nakazujeva, pa ko bo več otrok, bo to že strošek - ampak je rekel, da on itak ne bo dolgo več živel, potem pa... Res upam, da bo še dolgo, ker je tak fajni tast
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:44:09
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Pupe, nekaj drugega - a ste že gledale film La vie en rose - o Edith Piaf? JAz sem bolj od zadaj in sem ga komaj danes - pa sem še nekaj na spletu brala o njej in o filmu... Sem kar dosti danes o tem razmišljala. Pa Non, rien de rien mi ne gre iz glave. Ah, zdaj pa res grem kaj naredit. Pa pa Ja,jaz sem.Me je kar malo pretresel,kaksno zivljenje je imela,potem sem se pa koj na net vrgla in iskala njen zivljenjepis.Samo nisem ne vem kaj nasla. JAz isto Ma, jaz sem na Wikipediji kar dovolj prebrala, čeprav po slikah se mi zdi, da je bila drugačna kot v filmu - pa so rekli, da kot da bi jo od mrtvih obudili s Cotillarjevo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:45:08
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 o hvala. jaz pa sedaj lepim z lepilom ; mi tudi niso fajn tisti žepki. saj Lanin prvi album bo kmalu poln... tam do 1. rojstnega dne, pa bom potem probala to varianto. meni so pa ravn z zepki najboljsi,a jih tu ne dobim,le take za ene 150 slik,rabim pa najmanj za 300.Mi je 2 sestra v Slo.kupila,a sta premalo,bi rabila najmanj se 2 . Kaksne ti to mislis Slovenka,ker jaz si ne predstavljam.Bi lepo prosila za link Kleo, težko... izgleda takole: http://photoimport.ie/database/photos/1840.jpg notri pa ima zaponke kot mapa od acte - pa se listi dodajajo, ki imajo luknjice kot listi za acto, samo da so kartoni z lepljivim premazom in folijo preko tega lepila... RMRM - pa tiste nalepke držijo? ja, sej so čist navadne obojestranske nalepkice. Sicer so mal večje, jaz jih dam na pol in 4 porabim za eno sliko. Je sicer mal več dela, sam bistveno lažje. Prej sem pa z uhu stickom lepila, pa se je skoz kaj odlepilo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:45:23
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Jaz bom mogla peketat,ker se je moj mali odločil,da me že tako,pogreša,da ne more brez mene spat..........mamika moja,kje si,mamika moja,prid k meni,mamika moja,jaz sem tako sam o, škratek mali. Kolk so luštni. . Lunca, a se ti to Enej zbuja tko? Joj, jaz res nimam pojma kaj to pomeni, ker moji 3 so vsi kmalu prespali noč in je bilo res treba ful ful malkrat vstajat. ...................ne,ne on spi,kot top,moj lunči,zizika mala ............se krega pa neha
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:46:09
|
|
|
|
Tina 28
|
polma...saj v bistvu ne poješ velik..sam prazne maščobe so zraven Kaj sem jaz...no ravno zdaj sem pomalcala skoraj tri kose z majonezo sirom in papriko za prvo večerjo pred sedmo pa dva kosa s pašteto. Kosilo..piščanec v čevbulni omaki + riž+ solata zajtrk..pol sirove žemlje od Anje moj jedilnik je obrnjen na glavo...in danes sem res velik kruha pojedla očitno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:48:28
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Jaz bom mogla peketat,ker se je moj mali odločil,da me že tako,pogreša,da ne more brez mene spat..........mamika moja,kje si,mamika moja,prid k meni,mamika moja,jaz sem tako sam o, škratek mali. Kolk so luštni. . Lunca, a se ti to Enej zbuja tko? Joj, jaz res nimam pojma kaj to pomeni, ker moji 3 so vsi kmalu prespali noč in je bilo res treba ful ful malkrat vstajat. fouuuuuuuuuuš
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:49:53
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa a niso cart fuuuuuul!!!!!!!!!!!!! dobro da nimam dveh punčk, ker bi mela polne omare stvari...dans sem dobila-no, ne jaz, moja dva froca-od moje mame spet fuuuul stvari za oblečt. Ful lepi čeveljčki. Naša pa nič kaj ne dobiva od starih staršev stvari, od moje sestre še največ, pa od mojih prijateljic. Sicer pa tast ima na trajniku narejeno, da ji vsak mesec 30 eur nakaže na njen račun... to je pa tudi fajn. Sem rekla, da je to preveč, ker midva ji tudi toliko vsak nakazujeva, pa ko bo več otrok, bo to že strošek - ampak je rekel, da on itak ne bo dolgo več živel, potem pa... Res upam, da bo še dolgo, ker je tak fajni tast moji 3 tud ne. Sva se mi2 z mojim tako čudežno našla skup, nisva nikoli imela nobene pomoči, ne iz moje strani ne iz njegove. Pa se navadiš in tega sploh več ne pogrešam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:50:10
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Jaz bom mogla peketat,ker se je moj mali odločil,da me že tako,pogreša,da ne more brez mene spat..........mamika moja,kje si,mamika moja,prid k meni,mamika moja,jaz sem tako sam o, škratek mali. Kolk so luštni. . Lunca, a se ti to Enej zbuja tko? Joj, jaz res nimam pojma kaj to pomeni, ker moji 3 so vsi kmalu prespali noč in je bilo res treba ful ful malkrat vstajat. fouuuuuuuuuuš jaz tudi....... Sem samo enih 7x samo spala čez noč, sicer pa zmeraj vsaj 1x. Zadnje dni tudi 3x.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:51:34
|
|
|
|
lunca14
|
Nič,zdej pa res grem spat,noč vsem skupi:slovenka,tina,rmrm,polma,kleo,didlina,naya,mtinca,pa še aleksandri,ki bo prišla,čez kako urco,nočka
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:51:45
|
|
|
|
Tina 28
|
Slovenka ...ne..v bistvu ni...sam sva prišla do podna, ker je ta mesec moj nekaj zatrakros kupoval..pa fleks, pa akumulator. Pa še mami ma RD in moram gledat kaj točno še sploh lahko kupim, da bo za kruh . Zeleno piko smo pa prepovedali uporabljat in nam je uspelo prejšnji mesec priti na nulo s temi položnicami za nazaj. Aja..pa za Anjo sva v komisijski kupla romerja za 100€..preverjeno v redu...za v drugi avto! Pa še kaj včeraj seveda. Kar je blo potrebno se raume (kremca, omega 3..čeprav še nismo probal....ah ne bi zdaj o teh drobnarijah )
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:52:34
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 polma...saj v bistvu ne poješ velik..sam prazne maščobe so zraven Kaj sem jaz...no ravno zdaj sem pomalcala skoraj tri kose z majonezo sirom in papriko za prvo večerjo pred sedmo pa dva kosa s pašteto. Kosilo..piščanec v čevbulni omaki + riž+ solata zajtrk..pol sirove žemlje od Anje moj jedilnik je obrnjen na glavo...in danes sem res velik kruha pojedla očitno yeah, right...mogoče danes res. prej sem pa od velike noči gor sam cuker jedla... jaz sem pa grem se stiskat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:53:03
|
|
|
|
slovenka
|
RMRM, midva sva pa od začetka vse odklanjala - kaj je bilo materialnega - kak denar in to. Za poroko recimo, pa za gradnjo. Edino pomoč v delu sprejmeva - to pri hiši. Drugače pa vse sama financirava... Imava občutek, da tako najbolj lahko vse sama odločava. Ja, oblekic za Sofijo pa nam tudi ne manjka, čeprav tega ne bi odklonila, samo verjetno imajo občutek, da ima že itak vsega dovolj ali pa ne vedo kaj izbrati...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:53:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Skratka..sem vesila cunje, že 2 stroj danes Lunca, kar do župana, pa sklicuj se na zakon, ki ga vedno znova napiše Slovenka, da morjo zagotovit vsem otrokom varstvo Kaj naj še komentiram.... aha, šlaufki okol pasu...ja no, res je, nam pripada, zato se ne sekirat. jaz se nič več. V končni fazi nisem več punca, ki žurira, pohaja...sem mati svojega otroka, ki sem ga rodila in če bodo šlaufki pač ostali, pač bodo. Samozavest serijsko in to je to. Moj dragi me ima še vedno rad in še vedno me poboža. Kleo, nisi nevidna, sam zdej nas je spet mal več na čveku, pa smo kot kure v kurniku...vse na kupu ena bolj kokodaka kot druga. Hm, mogoče bi blo fajn kakšno Bojevito mal spet vpeljat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:54:17
|
|
|
|
RMRM
|
Lunca in polma, lahko noč
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:54:46
|
|
|
|
Tina 28
|
Tudi pri nas se noben ne spomni, da bi kaj potrebil...majo svoje stroške. No...za RD seveda pade darilo za vsakega...ampak to je to...in še paše mi tko, ker se vedno le dolžna počutim. Si pa mal s svakinjo oblačilca sposojava za mali dve...pa je vseeno premalo za Anjo. Oni so v bloku in majo fejst vroče...tko, da nečakinja ni mela nekih toplih oblačilc...pa tud bolj sdribna je bla...mi smo pa kar na mrzlem in mora bit tamala bolj oblečena
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:55:01
|
|
|
|
slovenka
|
Didli, pusti me na miru - teh zakonov, ki sem jih jaz pisala, sigurno ne poznaš
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:55:16
|
|
|
|
polma
|
slovenka, RMRM-jaz pa tut sma fuul rada kupujem za otroke. Jaz imam pa ene zimske, ene apomladanske in nekaj poletnih hlač ...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:56:28
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, nisi nevidna, sam zdej nas je spet mal več na čveku, pa smo kot kure v kurniku...vse na kupu ena bolj kokodaka kot druga. Hm, mogoče bi blo fajn kakšno Bojevito mal spet vpeljat Jaz sem verjetno tista 'ena'
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:57:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Didli, pusti me na miru - teh zakonov, ki sem jih jaz pisala, sigurno ne poznaš ma ja no. Si omenila kaj in kako. Dovolj je to. Sej se ne grem več, sploh teh ZUP zakonov.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:57:38
|
|
|
|
Tina 28
|
Bojevita je koma na kavču in čaka da ga zbudim, da je postla frej . Drgač pa lahko noč vam, ki ste se ravno poslovile...jaz mam še en kupdela, sam vas nisem hotla zamudit. Ja didčli...kot kure...vsaj tri različne debate so kle...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:58:43
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka RMRM, midva sva pa od začetka vse odklanjala - kaj je bilo materialnega - kak denar in to. Za poroko recimo, pa za gradnjo. Edino pomoč v delu sprejmeva - to pri hiši. Drugače pa vse sama financirava... Imava občutek, da tako najbolj lahko vse sama odločava. Ja, oblekic za Sofijo pa nam tudi ne manjka, čeprav tega ne bi odklonila, samo verjetno imajo občutek, da ima že itak vsega dovolj ali pa ne vedo kaj izbrati... veš, tud mi2 finančno nisva želela, bi pa velikokrat prav prišla kakšrnakoli pomoč pri starejših 2, ko sta bila mala, glede na to, da sem bila jaz skoz sama z njima, zraven sem študirala, pa gradnja, potem sta pa otroka imela še 1001 dejavnost. Največkrat sem jih vozila iz ene dejavnosti enega, pa pot4em po drugega, in spet iskat prvega..., ma začaran krog. Je blo tega res kar preveč. Sta imela tud med vikendi, Sara ob 7.30 ob sobotah violino, mark že ob 7.00 trening hokeja..., kasneje ko je pa začel smučat, smo bli pa tud skoz okrog. No, sej blo je pa luštno, se kar rada spomnjam vsega tega
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:59:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, nisi nevidna, sam zdej nas je spet mal več na čveku, pa smo kot kure v kurniku...vse na kupu ena bolj kokodaka kot druga. Hm, mogoče bi blo fajn kakšno Bojevito mal spet vpeljat Jaz sem verjetno tista 'ena' Ej, ti si se danes sama sebe oklicala že drugič. jaz govorim na splošno za vse. Upam, da razumete hec.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:59:04
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma slovenka, RMRM-jaz pa tut sma fuul rada kupujem za otroke. Jaz imam pa ene zimske, ene apomladanske in nekaj poletnih hlač ... Jaz sem poznala mamico treh punčk, dve dvojčici... in je zmeraj samo njim kupovala in sem si govorila, da jaz pa res ne bom taka, ko bom imela otročičke, potem pa sem res bila - samo po otroških trgovinah sem hodila in je bila Sofijina omarica preko polna oblačil... Zdaj v zadnjem času pa sem se malo ustavila, pa sem tudi sebi par stvari kupila, v glavnem za v službo, pa je tudi fajn filing imeti kaj novega, tako da probaj
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 22:59:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi pa skoraj nic ne dobimo in mi je trenutno popolnoma vseeno,ze tako je toliko odvecne robe. Jaz sem ravn danes premisljevala koliko denarja gre v luft.Prav zalostno.Imamo vse omare nabasane,klet,podstreho,garazo...le kam naj z vso to kramo.Pa veckrat mal cistko naredim,kaj oddam ampak robe pa se toolk.Sem ravn danes prebrala obvestilo da v pon.odvazajo odvecne obleke in cevlje.Samo jaz raje dam nekomu ki ga poznam.No,bom vidla,nekaj se bo sigurno naslo. Pa tolk kaset-risank imam od Tali,kaj naj z njimi,ce imamo dvd.Pa pliskotov.Sem ze 100x rekla,da jih bom nekam dala,pa nikakor ne morem,me vsak na nek dogodek oz.obdobje spomni.Se moji so...moz kupil,ko sva se spoznala,sefica,ocim za Tali.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.