polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Ne, Lovro prevalov ne prevrača. Na postelji ne obstane niti za četrt minutke. Je takoj na tleh, kaj takega niti ne poskuša. Sicer pa se tako spušča iz stoječega položaja že kar nekaj časa, spusti za kakšen korak se pa niti pod razno noče. Opažam, da mu je dovolj, da se nečesa samo rahlo dotika. Me pa nekaj zanima. Zakaj vas bolijo hrbti pri teh otročkih, ki se učijo hoje? Saj sami pogruntajo. Lovra kar pustim in se sam sprehaja ob oporah (mize, zid, avto, ograja, steber, karkoli,..). Potem se sam spusti na kolena in odkobaca po štirih drugam. Je pa res, da je bilo trenutno najnevarnejše obdobje, ko se je učil padat na ritko. Jaz tut nisem hčerki pomagala, tut tamalmu ne bom. Če sem iskrena-men bi blo super, če bi shodil jeseni...da mi ga ne bo treba lovit po plaži ... res se mi ne da...sori... Polma, samo kako da zdaj ne bi naši pomagala? Če sama vstane ob opori in se potem spusti - ne morem gledati na razdaljo, kaj bo, ali? Ker še nima takega ravnotežja... ah, mal bedno sem tole napisala-hotla sem rečt, da je nisem za rokce držala, pa da bi ona hodila. ker mi je bilo škoda hrbtenice. Shodila je pri 13m. no, če lahko mal oopravljam -moja svakinja je tamalega od 10m dobre 2 meseca za kapuco držala, da je šetal okoli-ker baje ni hotel nič druzga kot to . WTF? Saj nisem nora, da bi ga šetkala. To sem mislila. in, kar se tiče vrta-kar pogumno! Jaz ti ful zavidam, da maš hišo.... in seveda.... DOBER VEČER VSEM!!!!! Samo ves,vcasih smo bli zgleda vsi nori...ker jaz sem s Tali tut nekaj takega pocela,pa stara mama,mami.. Zdaj pri Meri sem pa itak spregledala. Pa ojla Polma,super da si spet tuki.Kaj si dons dobrega pojedla.Jaz sem bila kar pridna,glede na dneve nazaj Črn kruh in maslo ( se mi zdi ) za zajtrk Kuhano prekajeno šunko, mlado zelje in paradižnik z bučnim oljem v solati za kosilo Rozince, kokos, marelice v čokoladi ob popoldanski kavici Kos sira in pivo za večerjo
|