|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
24.4.2009 10:11:11   
bamoocham
No, bačko, mi je znano to ja, da pokličejo nekateri res samo takrat, ko kaj rabijo.

Recimo ena kolega me je klicala menda po 3 letih zadnjič, ker je zvedela da sem noseča in mi je hotela po vsej sili prodati njihovo 3 leta staro posteljico za dojenčka. Me je prepričevala na veliko in sem rekla, da ne, da boma kupila vse novo. Ker je prvi otrok in da ne boma imela rabljenih stvari. Pa je bla jeznauser posted image

Me  pa najbolj razkurijo sorodniki.
Vsi naju vabijo, naj pridema na obiske..ja hudiča, k nama pa noben ne pride.
Moja mama me vsak dan kliče, da naj pridema k njim.

Ja res se mi ljubi. Kot da nimam druga za delat, kot da bom vsak dan tam čepela. Če pa sma tam, pa itak 1000 drugih stvari zraven delajo in se ne zmenijo za naju.
Potem pa vstanema, pa grema. Pa že sprašuje-a že greta?? Ji rečem, da kaj pa naj delam tu, če se noben z nama pogovarja, da vsak dela kej.
Da bom pa tam sedela, jih opazovala in bila tiho...ne hvala.

In sma omejila na minimum obiske. 1x na teden grema k mojim jih pozdravit  in 1x k njegovi mami.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
24.4.2009 10:32:50   
majana79
Živjo punce!

Vidim da ste se razpisale in priklicale dež. Ampak zato se temi reče čvekanje in nekje se moramo spucat.

Upam da vse, ki vas kaj muči, od naših pa do žlaht in prijateljev, postanete dobre volje in se ne sekirate, ker smo važne samo me, naši pa naši . Za boljšo voljo je zelo dobra temna čokolada ali pa kaka žlica sladoleda, za tiste, ki ga lahko jeste.

Zdaj pa glede mobitela. Enim sem že poslala št., enim še bom, da pa katere ne pozabim, si bom kar sprintala seznam in vam začela št. sporočat po 15.5., kakor boste pač imele PDP. Tako da hitro preglejte zadnji seznam, če so vsi PDP pravilni, pa sporočite tukaj, če je treba še kaj popravit. Do takrat pa nič v porodnišnico, kot smo se zmenile.

Zdaj pa moram še kaj naredit v službi, potem grem pa do svoje G da mi da papir za osebno zdravnico za komisijo. Tile prazniki so čist porušili vse, ker naslednji teden skoraj noben zdravnik ne dela , jaz pa bi vseeno rada da gredo papirji čim prej naprej, ker baje da nočejo podaljšat komisije bolnišk.
A so kateri podaljšali kdaj za manj kot mesec? Ker jaz bi rabila bolniško samo še od 7.5. do 15.5. Srčno upam da bo šlo čez.

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
24.4.2009 10:44:43   
tadejluka
jest sem ravno včeraj dobila odločbo komisije za en teden, pol mam še 6 dni dopusta, pol pa porodniška...men je rekla os zdr. da za par dni nič ne komplicirajo na komisiji

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
24.4.2009 12:18:24   
bačko
July tudi moja sestra ja taka da ko pride k nam nič ne naredi.Poje kosilo in se potem uleže n akavč in se kao neki z Žano ukvarja.Ko pa sem jo zadnjič prosila da naj mi pomaga pojsteljo preobleči pa mi je rekla da še doma tega ne dela ne da bi meni.Stanuje še pri mami.Ko je moja mama to zvedela jo je nadrla.Tašča in tast rada prideta k nam na obisk in tudi oba brata od moža.Moaj mama ne more priti k nam ker nima avta in zato gremo mi k njej vsak vikend.
Naša je tudi malo bolj mirna.Ko pa se zbudi je pa obup.Pa mislim da mi bo ven čez trebuh pogledala.Pomoje so tudi malo vremenski.

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
24.4.2009 12:41:09   
July08
Bačko, nimamo kaj, a ne. Še najbolje se je sprijazniti z žlahto - železna srajca pač. Ampak meni včasih mal čez pride, pa sem sitna, samo reči pa nočem nikomur nič, sej so hitro lahko zamere....

Naša pupika se je malo prebudila user posted image user posted image user posted image

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
24.4.2009 12:49:11   
kaminek
ampak je res, ženske ne znamo mirovat, sploh če si skoz doma, pa vidiš tam prah, goro cunj za zlikat, nardit kosilo, pomit posodo....sam, drage moje souser posted image , pustmo to zdej bolj ob strani in raje bolj počivajmo in pejmo tud kej vn na zrak. mislit mormo nase in na naše user posted image . jst se tud zdele komaj premikam, imam še vedno strašne bolečine sramne kosti, sam sm mogla si it papirje na CSD zrihtat, to pa pomeni, da sm se mogla v avto vsest in se odpeljat, kar meni osebno predstavlja muko-zdej.

počivat, počivat, počivat, pa kakšno knjigo prebrat, al križanke reševat. mene ful pomirja sudoku, tko da je že vse rešenouser posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
24.4.2009 13:03:52   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

ampak je res, ženske ne znamo mirovat, sploh če si skoz doma, pa vidiš tam prah, goro cunj za zlikat, nardit kosilo, pomit posodo....sam, drage moje souser posted image , pustmo to zdej bolj ob strani in raje bolj počivajmo in pejmo tud kej vn na zrak. mislit mormo nase in na naše user posted image . jst se tud zdele komaj premikam, imam še vedno strašne bolečine sramne kosti, sam sm mogla si it papirje na CSD zrihtat, to pa pomeni, da sm se mogla v avto vsest in se odpeljat, kar meni osebno predstavlja muko-zdej.

počivat, počivat, počivat, pa kakšno knjigo prebrat, al križanke reševat. mene ful pomirja sudoku, tko da je že vse rešenouser posted image

Kaminek se čist strinjam s tabo user posted image user posted image user posted image Ravno danes je moj dan - še zdaj nisem skor nič naredila. No zdej bo pa počas treba vsaj po velikem pospravit, pa kosilo, pa po otroke v vrtec.... akcija!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
24.4.2009 14:10:53   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

....Danes ima moja punčka 5. let. user posted image user posted image user posted image ....

Vse najboljše za rojstni dan mali Mali_princeski user posted image

Pa lep vikend, poln užitkov....

Jst se tudi podpišem pod to...imejte se skrajno lepo, uživajte, nakopajte se še za nas...
in pa vse najnaj mali Mali_princeski.user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa bi rada omenila, da je moj user posted image tudi zelo zaskrbljen glede mojega dela (ker kr neki v luft lazim...sem morala zgornje elemente v kuhinji očistit, kar pomeni zelooo visoko in sem bila kregana...je rekel, da bi jih pa že on počistil in da ne smem več plazit kje gor!) Ja, sej ne bom.user posted image
Drugače pa imam jst tudi take strahove...kao kaj pa če ne bo vse vredu z mojim user posted image , kaj, če bo bolan, ali karkoli drugega ali pa če pride do kakih komplikacij...pa ni me zame strah ampak samo za user posted image ...

Sedaj pa me že zanima kaj je s Snoopykouser posted image user posted image user posted image in upam, da se čimprej oglasi.

No sedaj grem pa počivat...sem po stanovanju pospravila še zadnje ostanke montaže pomivalnega stroja in pa cunje sem oprala...

Se tipkamo potem-zvečer...lep popoldan vam želim.user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
24.4.2009 14:45:55   
mojjaka
Sem dobila danes sklep od CSD za porodniško nadomestilo, ni glih za v luft skakat znesek, pač tudi pričakovanja niso bila večja, saj sem vedla da bo tako-pri nas na firmi je tako da so nam minimalno plačo nakazovali, razliko pa v kuverto, zdaj pa mamuser posted image a kaj si morem? nič, vesela sem lahko da je vsaj toliko.

No,pa od ZZZS sem dobila odločbo za bolniško do 16.5. torej do nastopa podorniške. Sem mislila da bo samo do naslednjega pregleda 5.5., pa so mi kr do konca dali, samo jaz imam pa še dopust, pa jim ga nebi glih šenkala?!

No, v poštnem nabiralniku pa me je čakalo še presenečenje- 2 reviji Moj malček in na prvi strani posvetilo od prijateljice! Sta mi z njenim za rojstni dan podarila naročnino na revijo za 1 leto, pa še knjigico zraven dobimuser posted image Super,sem ful vesela!

No, drugače pa tudi mene vsake toliko navdajajo skrbi kako bo z user posted image , mene najbolj skrbi da se pri porodu kaj zakomplicira....pa seveda kako bom "znala" z njim ko prideva domov....take pač smo mamice. Se mi zdi da se začne s tistim plusekom na testu...od takrat naprej se vse spremeni...začneš mislit samo na tisto pikico v tebi...pa čakaš na gibe...pa skrbi ob vsaki bolečini in špikanju...sedaj nas že porod skrbi, ko pa bo user posted image enkrat tu pa bojo zopet novi izzivi!!! Ampak se ne smemo predati slabim mislim in verjeti da bo vse vredu!

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
24.4.2009 15:06:06   
mojsonček
O sončice...

kolk ste načvekale na ta deževen dan... mal sem vas čitala kar mi je dovoljeval presnet internet za normalno pisanje ni blo variante, sem probala pa so prej živčki popustili... no zdej kao dela pa rajš potrkam na les, da se ne zarečem prehitro...

pupe moje, ne se pustit nervirat sploh pa ne žlahti pa kvazi frendicam, ker res ni vredno... še naši user posted image  bi morali bit sami od sebe bolj uvidevni glede na vso tole hormonsko zbrko, k smo je deležne.... sej pride kkšn dan k bi človek najrajši zbežal nekam na samotni otok, da odpočije živčke sam mene take misli hitr minejo... kaj pa bi brez mojih dveh indijancev...

sej, zapomnila si nisem nič kaj veliko... še en izgovor na hormone, ki pali... vsekakor pa želim vsem, ki ste v skrbeh, da čim prej minejo, je treba ostat pozitivno naravnan pol sigurno marsikakšna črnogleda situacije ne izgleda več tko grozn... itak pa... še dober mesec in pol začnemo kr po seznamčku odhajat v porodnišnice... dobre ste nekatere, ko šele zdaj gnezdite, mene bi kr mal panika, če ne bi imela vse pripravljeno...

mene je včeraj G naročila na ponovni pregled čez 3 tedne in sem se kr zamislila... evo, že odštevamo sitno....user posted image  moj sine vsak dan naredi križec na koledarju in pol mi je še bolj jasno, da smo takorekoč v nizkem štartu...

sem bla pa včeraj na pregledu fuuuul vesela ker naša pupa tko lepo napreduje... naj bi imela že nekaj malega več kot 2.200 g in mi sicer ni še jasno kolk misli pridelat v teh 7 tednih ampak glavno je, da bo vse OK in bo zdrava... zdaj po novem se je s prečne lege gospodična postavila na rito in zavedam se dejstva, da je možnost, da ne bom rodila vaginalno... ampak tut to je še odprta opcija in bomo o tem razmišljali, ko bo čas za to...

evo, zdej pa moram šibat, ker je sine že pridrajsal iz šole in mi je že na vratih ves ponosen razložil, da je dobil 3 petice user posted image user posted image user posted image

tut mi bomo šibnli do obale izkoristit morsko klimo in se upam naužit sončnih žarkov in dobre papice v Kortah... njami... potem bo ritem narekovala naša sončica...

uživajte še naprej...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
24.4.2009 15:08:49   
Goldy
mojjaka in ostale souser posted image  - se mi zdi, da so nekako takšni dnevi, za razmišljat, ali bo vse ok... Jaz sem tudi mojemu včeraj zatežila. Naša punčka ima manjši buši (odstopa od min. za kar 1 teden se mi zdi, ali pa še več, če bi povprečje gledali) in sem se ful zasekirala. Vse prečekirala na netu... Obup. Moj me je tolažil. G je lepo povedala, da se že genetika vidi, da je po meni - dolgonoga in suha (mali buši), ampak jaz čez 2 dni v paniko.... Groza. Pa vem, da če bi G res sumila, da je kaj narobe, bi me prej na kontrolo naročila, kot čez 3 tedne, ali pa bi me poslala kam naprej. Samo tako je. In se moram prav skulirat.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
24.4.2009 15:12:48   
mojsonček
GOLDYKA kr u izico si mal vzemi... sej jst te čist štekam, da te skrbi, sploh tkole, če kkšna stvar mal odstopa od povprečja ampak prepričaj se, da zdaj ni čas, da bi se živcirala... mora pupa lepo rasti in se rediti zato mora bit pa mami nakulirana user posted image  ti bo še hvaležna za gene, ko bo starejša, verjemi...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
24.4.2009 15:39:32   
majana79
Evo punce, mene od G. So se stvari malo obrnile. user posted image

Danes sem šla samo po potrdilo za bolniško, ampak ker bi morala 5.5. imet pregled, mi ga je naredila kar danes. Tako da je naredila tudi UZ in se je naš user posted image že obrnil z glavico navzdol user posted image . Očitno je poslušal mamico in bo dobil lupčka, samo da user posted image pride domov, ker jaz se ne sklonim tako nizko. user posted image Danes sem 32t1d in ima že 2062g tako da bomo imeli enega korenjaka, če bo zdržal do konca. Upam da pride kak teden prej. user posted image

Sporočam nove podatke za seznam:
+10kg, naslednji pregled 22.5. - mi bo že delala CTG

Sem pa dobila en kup napotnic, kri, voda, zadnjič za toxo in pa še enkrat sladkor na tešče. Ne vem sicer zakaj je to potrebno, ampak naj jim bo. user posted image

Komaj sem prilezla domov, se najedla ostankov od včeraj, zdaj pa noge v luft.

Snoopyka, če nas bereš, se javi kaj... Mene tudi že malo skrbi. user posted image Jaz sem ji sicer pustila št. včeraj, ampak možno da takrat še ni prebrala sporočila...

Goldy, nič se ne sekiraj, sigurno bi ti povedali če bi bilo kaj narobe. Mene bolj skrbi kako bom našega spravila ven, če bo imel 4kg... user posted image

Pa tako kot mojjaka včasih kar razmišljam, kaj pa če bo kaj narobe, kaj če... Ampak ne smemo, moramo bit pozitivne. A veste da me včasih prav oblijejo čustva in komaj čakam da ga vidim. Sem hecna, ni kej...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
24.4.2009 15:48:41   
mojjaka
tako da je naredila tudi UZ in se je naš že obrnil z glavico navzdol

Super majana!!!!Tudi jaz upam, da bom po naslednjem pregledu tako napisala!!!!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
24.4.2009 15:57:16   
bačko
Punce ne smemo preveč se obadati z mislijo kako bo z našimi user posted image .Vsi dobo prijokali na svet zdravi in veseli.Boste videle.
Mene tudi že malo skrbi za Snoopyko.user posted image
Majana me veseli da je pregled dobro uspel.In da se  user posted image obrnil z glavo navzdol.Super!user posted image user posted image user posted image Boš ga spravila ven.Brez skrbi!Verjemi mi!user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
24.4.2009 16:16:32   
bačko
Malo sem šla obujati spomine in gledati slike najine poroke.Mal sem čustvena in sem takoj začela jokati ko sem gledala slike.user posted image user posted image
user posted image
No tako sva izgledala!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
24.4.2009 16:21:12   
bačko
No to pa je Žano ko smo bili stari 1 dan.Sliko so bolj slabe ker smo slikali brez fleša!
user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
24.4.2009 16:25:38   
Naja*
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Naja očitno sva se res narobe zastopile. Mam pa v spominu, da sem napisala ob 10h. Sicer pa moj spomin odkar sem user posted image  ni glih za prehvalit user posted image
Se bomo pa drug teden dvakrat več načvekale ob user posted image user posted image .

Sej si, sam veš da je to moja 2 nosečnost user posted image user posted image user posted image  , tko da sm čist jst kriva

IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

IZVIRNO SPOROČILO: Naja*

Janci F ful mi je žal, ker se vam zanč nisem pridružla na kavi. Sem Tiro zastopla, da se dobite ob 17h, jst sem pa mela 18:30 UZ. Dopoldne sem se pa še prav pasla okol, ker mi je blo dolgčas user posted image . Pa drugič! user posted image

Vsekakor se bomo še dobili na kavici.
Verjetno že naslednji četrtek, če pa takrat ne bo šlo zaradi praznikov pa teden kasneje.

Pa z RDEČO  fajn uro označta user posted image user posted image user posted image

Bačko sej Ig ni na koncu sveta, pa prid v Kranj na user posted image

July08 se čist strinjam s tabo glede žlahte, pa hormončkov... Men je v 1 user posted image  tašča skoz govorila kako mi bo po porodu pomagala ko bo mogu it moj delat, ko je bil pa cajt je pa tud bliz ni blo, pa še po CRju mal dlje okrevaš. Tokrat niti pričakujem nič od nikogar, tko da vsaj ne bom razočarana.
Tiste črne misli pa daj kar na stran - tud to hormončki delajo

Majana79 kaj pa dopust za vsak slučaj če ne dobiš podalšane bolniške?

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
24.4.2009 16:28:54   
bačko
Naja bi prišla v Kranj če bi imela avto.Imava samo en avto in s emoj vozi z njim v službo.

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
24.4.2009 16:34:41   
majana79
bačko, fuul sta lušna user posted image Pa to sem ti že prej pozabila rečt oziroma vprašat. Ljubljančice se dobimo večkrat popoldne, naslednje srečanje je 5.5. ob 16h v centru (več lahko prebereš na naši temi), pa če imaš prevoz oziroma čas, komot prideš. user posted image Ena naša pride gor iz Zapotoka, tako da... Ig res ni daleč. user posted image Oziroma ko se preselite spet nazaj, bomo nadoknadile, a prou?

Naja, dopusta bi rada čim več prenesla v 2010, ker me skrbi zaradi vrtca in bo vsak dan prišel prav... Tako da grem rajši za tistih 7 dni delat po 8 ur, pa je... Če me bo pa preveč bolelo, bom pa kaj drugega pogruntala. Žal nimam nič več lanskega dopusta, letošnjega sem pa tudi že pokoristila kar nekaj, ker sem imela preglede dopoldne in nisem vedela za en pravilnik, po katerem ti takrat pripada plačana odsotnost.
Zaenkrat mislim pozitivno, nimam kaj. user posted image

< Sporočilo je popravil majana79 -- 24.4.2009 16:35:34 >

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
24.4.2009 16:39:11   
bačko
Majana škoda ker se popoldne dobite.Jaz ima bolj dopoldne čas.Popoldne sem z možem in z Žano rada skuaj.Ko pa se boste dobile kdaj dopoldne pa se javim.user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
24.4.2009 16:43:34   
majana79
bačko, ti sporočim, po moje se bomo maja dobile tut kdaj dopoldne, ko jih bo več na porodniški oziroma že po dopustih. Lahko nas pa tudi tam kdaj prebereš. user posted image Smo sicer manj klepetave, ampak se kar držimo. user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
24.4.2009 16:44:16   
manna
Pozdravljene junijke. Upam da se me kjera še spomni. Jaz sem tista ki sem imela težave s posteljico (odluščenje) v 25. tednu in sem morala v bolnišnico.... No, sporočam vam da sem hvala bogu še vedno srečka nosečka in trebušček še kar pridno raste. Trenutno smo že v 34. tednu. Sicer imam zdaj tudi prepovedane sprehode ker imam skrajšan MV ampak drugače smo pa OK..  Upam da zdržimo še par tednov...

Pozdravček vsem

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
24.4.2009 17:16:41   
Naja*
Bačko škoda. Pa ful ste luštni user posted image  . Si me spomnla sm šla tud  sama gledat slikice iz porodnišnice user posted image

Majana79 sej to verjetno veš da moraš vsaj 10 dni letošnega tud porabit, ker ga ne moreš prenest?

Manna user posted image  za user posted image . Naj še kr mal počaka

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
24.4.2009 18:14:28   
malagala

Goldy - Tudi jaz sem bila par dni kar panična, ko sem ugotovila, da so mere user posted image na spodnji meji - trebušček zaostaja 1 teden, nogice malo več, teža pa je tudi na spodnji meji...Tudi moja ginek. je rekla, da bo bolj mali otrok, naj se ne sekiram, čez 3 tedne pa bomo preverili rast - če ne bo napredoval, bo treba porod sprožiti. Tudi Pušenjak pravi, da kar odstopa do 2eh tednov je vse v mejah normale, sploh če so vse mere podobne - pač drugačna dinamika rasti ploda. Če pa samo obseg trebuščka precej zaostaja, ostalo pa ne, je potrebno preveriti stanje posteljice in teh zadev...Bodi pozitivna do naslednjega pregleda in 3 tedne je ravno dovolj časa, da user posted image zraste oz. če bo potrebno, te bo poslala  naprej!

Vsaj jaz sem s tem pregnala črne misli - nič ne moremo vplivat na to, kako user posted image notri rastejo, mogoče z malček več počivanja, pa še to ne pomaga dosti. Bolje, da se potrudimo biti sproščene, se pripravljati na prihod user posted image in se tega veseliti!

No, danes sem zato šla v nabavo zadev, ki jih bom nucala v porodnišnici, ta vikend pripravim torbo, drug teden pa nakupim še vse male stvari za user posted image , pa kako cotko in vse preperem in prelikam...Potem pa bo kmalu 8.5., ko imam naslednji UZ - upam, da bo user posted image zrasel in bo posteljica vredu, da ne bo potrebno kaj prej sprožati porodauser posted image

Upam, da se Snoopyka kaj oglasi, tudi mene skrbiuser posted image

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?