|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
24.4.2009 13:34:13   
brigita23
alo punce

vas še nisem uspela brat, sem pa ravno z junonco govorila je rodila...je še krr v porodni sobi in pozdravlja vse punce...drugače je super sam lačna je fuluser posted image user posted image user posted image user posted image , sta si zdle z dragim pico naročilauser posted image user posted image user posted image  tta naša Junoncauser posted image . Drugače je pa super...carica jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

janja-pa si njo tudi troflauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam da grem jst 26.4user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
24.4.2009 13:35:56   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: copka

Se tukaj- cestitke Soncek!user posted image

Junona, srecno, ce si v porodni!!

Brigitka in storkljica- vama pa privoscim, da gresta danes rodit. Pa se mene sabo vzemita.user posted image

uhhhh...iz tvojih ust v božja ušesauser posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
24.4.2009 13:37:22   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

DRAGE moje

dobro in lepo jutro...pri nas nič novegauser posted image ...Počutim se ok, manj zlamano kot včeraj...sem pa full lačna ratala ko sem vam tale zajtrk pripravljala, tako da ga šibam še sebi narestuser posted image user posted image user posted image

Dober tek, čeprav že prepoznouser posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image ...miška zdej pa mormo pohitet...pa normo mal dvignatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
24.4.2009 13:40:01   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: copka

Brigitka in storkljica- vama pa privoscim, da gresta danes rodit. Pa se mene sabo vzemita.user posted image

Hvalauser posted image  rade volje te vzamema, sam vprašanje je če boma sploh midve šleuser posted image  Nisve kar tko...se ne dave tko po hitrem postopku, a ne Brigitkauser posted image user posted image user posted image

jst dam takojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
24.4.2009 13:41:30   
brigita23

Ej, babuškice se moram malo pohvalitiuser posted image . Sem v ponedeljek naročila kompletek (svečka pa prtiček) pri karmeličankah v Sori in zdaj mi ga je poštar prnesu....ej, kako je luškan....bom poslikala in ga bom gor dala....če bom znalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4380
24.4.2009 13:43:33   
brigita23

Ej, babuškice se moram malo pohvalitiuser posted image . Sem v ponedeljek naročila kompletek (svečka pa prtiček) pri karmeličankah v Sori in zdaj mi ga je poštar prnesu....ej, kako je luškan....bom poslikala in ga bom gor dala....če bom znalauser posted image

Evo tu je..
user posted image

user posted image

joj kak je šikan kompletekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...to mi morš dat naslov kje si naročilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4381
24.4.2009 13:46:09   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

evo mene s pregleda!
vse bp, user posted image uživa all inclusive in mu nič ne manjka,ctg je bil že mal bol razgiban kot 2 dni nazaj,tak da se nekaj že dogaja... user posted image user posted image user posted image
naslednja kontrola v ned. 26.4. v porodnišnici - mi je G rekla,da se zna zgodit,da me kar obdržijo notri...
Bomo vidli,upam da sedaj to res pomeni začetek konca nosečnosti user posted image user posted image user posted image
aja,še eno vprašanje za tiste,ki ste že bile na CTG v celjski P - kam pa to sploh morem it,niti nisem bla še nikoli notri,tak da nimam pojma user posted image
hvala za pomoč
pozdravček user posted image

alo ninica

na CTG greš tukaj ko je porodnišnica, pa tam poveš pa te bo pol kr sama gor poslala pa ti povedla kam morš it....držim pesti, drugače pa čestitke za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
24.4.2009 13:47:43   
brigita23
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO NAŠA JUNONCAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE VSEM TREMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
24.4.2009 13:54:52   
detelja

alo punce

vas še nisem uspela brat, sem pa ravno z junonco govorila je rodila...je še krr v porodni sobi in pozdravlja vse punce...drugače je super sam lačna je fuluser posted image user posted image user posted image user posted image , sta si zdle z dragim pico naročilauser posted image user posted image user posted image  tta naša Junoncauser posted image . Drugače je pa super...carica jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

janja-pa si njo tudi troflauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam da grem jst 26.4user posted image

vse pravijo, da so tako lačne po porodu...jaz pa sploh nisem bila...sam lulat me je ful tiščal pa se nisem mogla polulat...tisto kar so mi pa pol dali za jest pa sem komi dol spravila...ne vem kaj je ampak vse kar sem v P pojedla sem takoj šla na WC sedetuser posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
24.4.2009 13:56:45   
detelja
brigita ti si sedaj direktorica na 3 področjih??user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj razumem zakaj nočeš še it rodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti lisička, veš, da imaš vse pod nadzorom, dobiš tri direktorske plače pa veš, da tudi če kaj zakisas te ne morejo odstavit, ker je primanjkljaj ljudi v "našem podjetju"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
24.4.2009 14:01:49   
Miška2006

Evo tu je..
user posted image

user posted image

joj kak je šikan kompletekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...to mi morš dat naslov kje si naročilauser posted image

Nimam naslova....telefonska številka je malo nazaj....si jo dobila?

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
24.4.2009 14:04:51   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

alo punce

vse pravijo, da so tako lačne po porodu...jaz pa sploh nisem bila...sam lulat me je ful tiščal pa se nisem mogla polulat...tisto kar so mi pa pol dali za jest pa sem komi dol spravila...ne vem kaj je ampak vse kar sem v P pojedla sem takoj šla na WC sedetuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jst tudi nisem bila lačna....sem rodila po ps-u.....tako, da sem normalno večerjo dobila in še odlična je bila...kljub temu, da je bila bolnišničnauser posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
24.4.2009 14:05:34   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

brigita ti si sedaj direktorica na 3 področjih??user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj razumem zakaj nočeš še it rodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti lisička, veš, da imaš vse pod nadzorom, dobiš tri direktorske plače pa veš, da tudi če kaj zakisas te ne morejo odstavit, ker je primanjkljaj ljudi v "našem podjetju"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa mene nobena ne pohvali, da sem direktorirala cel dopoldan, ko nobene ni blouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šmrc, šmrc

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
24.4.2009 14:13:20   
mišk
Bravo JUnona!!!!user posted image user posted image >user posted image ., Sem vedla, da boš mela punčko!!user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4389
24.4.2009 14:25:29   
KaTkA24
hej!

Da se vam se jaz javim... 16. 4. sem postala ponosna mamica male Aline (3700g, 50cm). porod je bil sprozen umetno (Sem sla cez rok, pa se plodovnica je bila slaba), a so mi po 16 urah naredili carski rez!:( danes sva ravno iz bolnice in se ze obe pocutiva odlicno!

lep pozdravcek od Katje in Aline

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
24.4.2009 14:34:08   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: KaTkA24

hej!

Da se vam se jaz javim... 16. 4. sem postala ponosna mamica male Aline (3700g, 50cm). porod je bil sprozen umetno (Sem sla cez rok, pa se plodovnica je bila slaba), a so mi po 16 urah naredili carski rez!:( danes sva ravno iz bolnice in se ze obe pocutiva odlicno!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Iskrene čestitke

(odgovor članu KaTkA24)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
24.4.2009 14:59:40   
ninica23
alo ninica

na CTG greš tukaj ko je porodnišnica, pa tam poveš pa te bo pol kr sama gor poslala pa ti povedla kam morš it....držim pesti, drugače pa čestitke za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image

brigita,mogoče se pa midve vidma 26.v P - meni je janja napovedala,da bo 26.ali 27. user posted image user posted image js bi bla ful vesela user posted image user posted image user posted image
aja,pa hvala za pomoč user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4392
24.4.2009 15:07:44   
ninica23

hej!

čestitke user posted image user posted image user posted image za user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
24.4.2009 15:48:58   
štorkljica

Evo tu je..
user posted image

user posted image

Zelo lepo, kje si to naročila?

Neposredna povezava do sporočila: 4394
24.4.2009 15:49:38   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Kopiram iz Rodili smo
Sporočam vam, da je aprilčica JUNONA rodila prelepo pupiko ZARO MARIE!!
Velika je 51 cm in težka 3570g!!

Bravo Junona user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke še tuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
24.4.2009 15:52:59   
štorkljica

hej!

Čestitke za Alinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KaTkA24)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
24.4.2009 15:55:23   
štorkljica
No junonca je šla, zdaj mi pobegne še Brigitka...in ostanem sama...jaz dom pa na koncu rodila??? vprašanje kdajuser posted image

No saj sem ful srečna in privoščim vsem da greste že enkrat rodit....SAM JAZ BI TUT ŠLAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4397
24.4.2009 16:22:32   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Evo tu je..
user posted image

user posted image

Zelo lepo, kje si to naročila?
[/quote]
pri karmeličankah v sori tel. 013611292

< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 24.4.2009 16:31:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 4398
24.4.2009 16:38:38   
Miška2006
brigitka, ma kje pa si?......rim?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4399
24.4.2009 16:58:15   
ninica23
No junonca je šla, zdaj mi pobegne še Brigitka...in ostanem sama...jaz dom pa na koncu rodila??? vprašanje kdajuser posted image

No saj sem ful srečna in privoščim vsem da greste že enkrat rodit....SAM JAZ BI TUT ŠLAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

štorkljica: ne sekiraj se,js tut čakam na svoj dan D,mogoče bom pa js tista tazadnja črna vrana user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?