Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 13:34:13
|
|
|
|
brigita23
|
alo punce vas še nisem uspela brat, sem pa ravno z junonco govorila je rodila...je še krr v porodni sobi in pozdravlja vse punce...drugače je super sam lačna je ful , sta si zdle z dragim pico naročila tta naša Junonca . Drugače je pa super...carica je janja-pa si njo tudi trofla . Upam da grem jst 26.4
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 13:35:56
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka Se tukaj- cestitke Soncek! Junona, srecno, ce si v porodni!! Brigitka in storkljica- vama pa privoscim, da gresta danes rodit. Pa se mene sabo vzemita. uhhhh...iz tvojih ust v božja ušesa
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 13:37:22
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 DRAGE moje dobro in lepo jutro...pri nas nič novega ...Počutim se ok, manj zlamano kot včeraj...sem pa full lačna ratala ko sem vam tale zajtrk pripravljala, tako da ga šibam še sebi narest Dober tek, čeprav že prepozno hvala ...miška zdej pa mormo pohitet...pa normo mal dvignat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 13:40:01
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: copka Brigitka in storkljica- vama pa privoscim, da gresta danes rodit. Pa se mene sabo vzemita. Hvala rade volje te vzamema, sam vprašanje je če boma sploh midve šle Nisve kar tko...se ne dave tko po hitrem postopku, a ne Brigitka jst dam takoj ....
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 13:41:30
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ej, babuškice se moram malo pohvaliti . Sem v ponedeljek naročila kompletek (svečka pa prtiček) pri karmeličankah v Sori in zdaj mi ga je poštar prnesu....ej, kako je luškan....bom poslikala in ga bom gor dala....če bom znala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 13:43:33
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ej, babuškice se moram malo pohvaliti . Sem v ponedeljek naročila kompletek (svečka pa prtiček) pri karmeličankah v Sori in zdaj mi ga je poštar prnesu....ej, kako je luškan....bom poslikala in ga bom gor dala....če bom znala Evo tu je.. joj kak je šikan kompletek ...to mi morš dat naslov kje si naročila
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 13:46:09
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23 evo mene s pregleda! vse bp, uživa all inclusive in mu nič ne manjka,ctg je bil že mal bol razgiban kot 2 dni nazaj,tak da se nekaj že dogaja... naslednja kontrola v ned. 26.4. v porodnišnici - mi je G rekla,da se zna zgodit,da me kar obdržijo notri... Bomo vidli,upam da sedaj to res pomeni začetek konca nosečnosti aja,še eno vprašanje za tiste,ki ste že bile na CTG v celjski P - kam pa to sploh morem it,niti nisem bla še nikoli notri,tak da nimam pojma hvala za pomoč pozdravček alo ninica na CTG greš tukaj ko je porodnišnica, pa tam poveš pa te bo pol kr sama gor poslala pa ti povedla kam morš it....držim pesti, drugače pa čestitke za uspešen pregled
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 13:47:43
|
|
|
|
brigita23
|
BRAVO NAŠA JUNONCA ČESTITKE VSEM TREM
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 13:54:52
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce vas še nisem uspela brat, sem pa ravno z junonco govorila je rodila...je še krr v porodni sobi in pozdravlja vse punce...drugače je super sam lačna je ful , sta si zdle z dragim pico naročila tta naša Junonca . Drugače je pa super...carica je janja-pa si njo tudi trofla . Upam da grem jst 26.4 vse pravijo, da so tako lačne po porodu...jaz pa sploh nisem bila...sam lulat me je ful tiščal pa se nisem mogla polulat...tisto kar so mi pa pol dali za jest pa sem komi dol spravila...ne vem kaj je ampak vse kar sem v P pojedla sem takoj šla na WC sedet
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 13:56:45
|
|
|
|
detelja
|
brigita ti si sedaj direktorica na 3 področjih?? zdaj razumem zakaj nočeš še it rodit ti lisička, veš, da imaš vse pod nadzorom, dobiš tri direktorske plače pa veš, da tudi če kaj zakisas te ne morejo odstavit, ker je primanjkljaj ljudi v "našem podjetju"
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 14:01:49
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ej, babuškice se moram malo pohvaliti . Sem v ponedeljek naročila kompletek (svečka pa prtiček) pri karmeličankah v Sori in zdaj mi ga je poštar prnesu....ej, kako je luškan....bom poslikala in ga bom gor dala....če bom znala Evo tu je.. joj kak je šikan kompletek ...to mi morš dat naslov kje si naročila Nimam naslova....telefonska številka je malo nazaj....si jo dobila?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 14:04:51
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce vas še nisem uspela brat, sem pa ravno z junonco govorila je rodila...je še krr v porodni sobi in pozdravlja vse punce...drugače je super sam lačna je ful , sta si zdle z dragim pico naročila tta naša Junonca . Drugače je pa super...carica je janja-pa si njo tudi trofla . Upam da grem jst 26.4 vse pravijo, da so tako lačne po porodu...jaz pa sploh nisem bila...sam lulat me je ful tiščal pa se nisem mogla polulat...tisto kar so mi pa pol dali za jest pa sem komi dol spravila...ne vem kaj je ampak vse kar sem v P pojedla sem takoj šla na WC sedet Jst tudi nisem bila lačna....sem rodila po ps-u.....tako, da sem normalno večerjo dobila in še odlična je bila...kljub temu, da je bila bolnišnična
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 14:05:34
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja brigita ti si sedaj direktorica na 3 področjih?? zdaj razumem zakaj nočeš še it rodit ti lisička, veš, da imaš vse pod nadzorom, dobiš tri direktorske plače pa veš, da tudi če kaj zakisas te ne morejo odstavit, ker je primanjkljaj ljudi v "našem podjetju" Pa mene nobena ne pohvali, da sem direktorirala cel dopoldan, ko nobene ni blo šmrc, šmrc
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 14:13:20
|
|
|
|
mišk
|
Bravo JUnona!!!! > ., Sem vedla, da boš mela punčko!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 14:25:29
|
|
|
|
KaTkA24
|
hej! Da se vam se jaz javim... 16. 4. sem postala ponosna mamica male Aline (3700g, 50cm). porod je bil sprozen umetno (Sem sla cez rok, pa se plodovnica je bila slaba), a so mi po 16 urah naredili carski rez!:( danes sva ravno iz bolnice in se ze obe pocutiva odlicno! lep pozdravcek od Katje in Aline
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 14:34:08
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: KaTkA24 hej! Da se vam se jaz javim... 16. 4. sem postala ponosna mamica male Aline (3700g, 50cm). porod je bil sprozen umetno (Sem sla cez rok, pa se plodovnica je bila slaba), a so mi po 16 urah naredili carski rez!:( danes sva ravno iz bolnice in se ze obe pocutiva odlicno! lep pozdravcek od Katje in Aline Iskrene čestitke
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 14:59:40
|
|
|
|
ninica23
|
alo ninica na CTG greš tukaj ko je porodnišnica, pa tam poveš pa te bo pol kr sama gor poslala pa ti povedla kam morš it....držim pesti, drugače pa čestitke za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image brigita,mogoče se pa midve vidma 26.v P - meni je janja napovedala,da bo 26.ali 27. js bi bla ful vesela aja,pa hvala za pomoč
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 15:07:44
|
|
|
|
ninica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: KaTkA24 hej! Da se vam se jaz javim... 16. 4. sem postala ponosna mamica male Aline (3700g, 50cm). porod je bil sprozen umetno (Sem sla cez rok, pa se plodovnica je bila slaba), a so mi po 16 urah naredili carski rez!:( danes sva ravno iz bolnice in se ze obe pocutiva odlicno! lep pozdravcek od Katje in Aline čestitke za
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 15:48:58
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ej, babuškice se moram malo pohvaliti . Sem v ponedeljek naročila kompletek (svečka pa prtiček) pri karmeličankah v Sori in zdaj mi ga je poštar prnesu....ej, kako je luškan....bom poslikala in ga bom gor dala....če bom znala Evo tu je.. Zelo lepo, kje si to naročila?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 15:49:38
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Kopiram iz Rodili smo Sporočam vam, da je aprilčica JUNONA rodila prelepo pupiko ZARO MARIE!! Velika je 51 cm in težka 3570g!! Bravo Junona Čestitke še tu
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 15:52:59
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KaTkA24 hej! Da se vam se jaz javim... 16. 4. sem postala ponosna mamica male Aline (3700g, 50cm). porod je bil sprozen umetno (Sem sla cez rok, pa se plodovnica je bila slaba), a so mi po 16 urah naredili carski rez!:( danes sva ravno iz bolnice in se ze obe pocutiva odlicno! lep pozdravcek od Katje in Aline Čestitke za Alino
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 15:55:23
|
|
|
|
štorkljica
|
No junonca je šla, zdaj mi pobegne še Brigitka...in ostanem sama...jaz dom pa na koncu rodila??? vprašanje kdaj No saj sem ful srečna in privoščim vsem da greste že enkrat rodit....SAM JAZ BI TUT ŠLAAAAAAAAAAAAAA
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 16:22:32
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ej, babuškice se moram malo pohvaliti . Sem v ponedeljek naročila kompletek (svečka pa prtiček) pri karmeličankah v Sori in zdaj mi ga je poštar prnesu....ej, kako je luškan....bom poslikala in ga bom gor dala....če bom znala Evo tu je.. Zelo lepo, kje si to naročila? [/quote] pri karmeličankah v sori tel. 013611292
< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 24.4.2009 16:31:06 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 16:38:38
|
|
|
|
Miška2006
|
brigitka, ma kje pa si?......rim?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 16:58:15
|
|
|
|
ninica23
|
No junonca je šla, zdaj mi pobegne še Brigitka...in ostanem sama...jaz dom pa na koncu rodila??? vprašanje kdajuser posted image No saj sem ful srečna in privoščim vsem da greste že enkrat rodit....SAM JAZ BI TUT ŠLAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image štorkljica: ne sekiraj se,js tut čakam na svoj dan D,mogoče bom pa js tista tazadnja črna vrana
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?