|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
24.4.2009 10:12:41   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

nič vidim, da ni nobene goruser posted image .....se grem zrihtat pa šibam na pošto in v trgovino.

Se tipkamo kasneje
ČAOuser posted image

Si se že vrnla? Pogrešam te...zdaj sva same...še Junona je šla v Puser posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
24.4.2009 10:12:45   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Vas je fajn spremljat, ko ste vse že v finišu in odštevateuser posted image
Čestitke vsem, ki že cartate svoje user posted image . Tiste, ki še ne, pa upam da boste čimprej.user posted image user posted image

Lep dan vam vsem želim.
Papa

Smo vesele, da si se oglasila. Hvala za lepe želje. Oglasi se še kajuser posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
24.4.2009 10:13:53   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Baje, da je Junoni ponoči odtekla voda....a katera ve kaj več?

KAAAAAAJJJ? A res? Kako veš?
Ja super, če je to resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JUNONCA pritiskamo s tabouser posted image  komaj čakam novičke!

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
24.4.2009 10:14:07   
Miška2006
Evo zdaj sem vse pokomentirala, pa samevam, čeprav vidim, da nekatere me berejouser posted image , pa se nč ne oglašajouser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4329
24.4.2009 10:15:18   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

KAAAAAAJJJ? A res? Kako veš?
Ja super, če je to resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JUNONCA pritiskamo s tabouser posted image  komaj čakam novičke!

Sonček vas je pustila vseh pozdravit in mi sporočila od Junonce...Več pa ne vem.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
24.4.2009 10:16:03   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: copka

Brigitka in storkljica- vama pa privoscim, da gresta danes rodit. Pa se mene sabo vzemita.user posted image

Hvalauser posted image  rade volje te vzamema, sam vprašanje je če boma sploh midve šleuser posted image  Nisve kar tko...se ne dave tko po hitrem postopku, a ne Brigitkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
24.4.2009 10:16:33   
Miška2006
Junona, go go go go gouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4332
24.4.2009 10:19:20   
copka

Brigitka in storkljica- vama pa privoscim, da gresta danes rodit. Pa se mene sabo vzemita.user posted image

Hvalauser posted image  rade volje te vzamema, sam vprašanje je če boma sploh midve šleuser posted image  Nisve kar tko...se ne dave tko po hitrem postopku, a ne Brigitkauser posted image user posted image user posted image

Sej drugace upam, da ne bom rabila pomociuser posted image  in da bom sla kar sama. Ampak tudi pri meni nic ne kaze- se dobro tesnimuser posted image

Na sveze zaljubljena...v mojega Sebastiana

Neposredna povezava do sporočila: 4333
24.4.2009 10:19:21   
štorkljica

Jutro!

Sam tok da se javim v 1 kosu...nč novga čez noč.

Tak zdaj pa šibam pod tuš, potem potovalko pakirat, potem pa gremo mal po špecarijo in na kosilo.

Lep dan vsem skupaj!

Aja pa dobro opravite tiste, ki greste na preglede ali CTGjeuser posted image

Paste, da ne zapravte prevečuser posted image ...jst sem pravkar pršla iz mesta sem šla na trg...ma kakšne crtkane stvari majouser posted image Jst bi kar vse cotke pokupilauser posted image user posted image

Eh ja te cotke, mam občutek, a jih nikoli ne moreš met preveč za otroke...HB, da me moj malo ustavlja, on je kao racionalen pri nakupih cotk za otroke. Če bi blo po njegovem, bi mela moja tamala 2 kompletka čez poletje, ene štunfe, ene copate, pa eno jaknico, novorojenka pa 2 bodija in 2 kombinezona, pa mogoče eno jaknico in ene copatkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Moški...

Neposredna povezava do sporočila: 4334
24.4.2009 10:20:24   
štorkljica

- se dobro tesnimuser posted image

Jaz tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
24.4.2009 10:21:11   
štorkljica
OK, zdaj pa res v špecaraj...BY

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4336
24.4.2009 10:24:34   
Miška2006

Jutro!

Sam tok da se javim v 1 kosu...nč novga čez noč.

Tak zdaj pa šibam pod tuš, potem potovalko pakirat, potem pa gremo mal po špecarijo in na kosilo.

Lep dan vsem skupaj!

Aja pa dobro opravite tiste, ki greste na preglede ali CTGjeuser posted image

Paste, da ne zapravte prevečuser posted image ...jst sem pravkar pršla iz mesta sem šla na trg...ma kakšne crtkane stvari majouser posted image Jst bi kar vse cotke pokupilauser posted image user posted image

Eh ja te cotke, mam občutek, a jih nikoli ne moreš met preveč za otroke...HB, da me moj malo ustavlja, on je kao racionalen pri nakupih cotk za otroke. Če bi blo po njegovem, bi mela moja tamala 2 kompletka čez poletje, ene štunfe, ene copate, pa eno jaknico, novorojenka pa 2 bodija in 2 kombinezona, pa mogoče eno jaknico in ene copatkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Moški...

Ja vem kako je z moškimi.user posted image Sem mela tamalga oz. zdaj tavečjega s sabo, pa ni zdržal več kot 4 štanteuser posted image Ima že taprave geneuser posted image user posted image user posted image user posted image . Drugič bom kar sama s tamalo šla...ona je vsaj tiho, pa pobegnt ne moreuser posted image user posted image user posted image . Pa se mora malo nakupovanja nalezt že od malega

Neposredna povezava do sporočila: 4337
24.4.2009 10:28:41   
Miška2006
Ej, babuškice se moram malo pohvalitiuser posted image . Sem v ponedeljek naročila kompletek (svečka pa prtiček) pri karmeličankah v Sori in zdaj mi ga je poštar prnesu....ej, kako je luškan....bom poslikala in ga bom gor dala....če bom znalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4338
24.4.2009 11:04:41   
veronikab
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

No jaz sem še vedno tukaj  - 2 v 1. Danes smo bili v porodnišnici, se še vedno nič ne dogaja. Naslednji pregled je v soboto (1 teden in 1 dan po PDP).

Upam, da bo pa sedaj res kmalu....

LP,

veronikab

Ti greš jutri v Rim.user posted image user posted image user posted image

*Junona* iz tvojih ust v božja ušesa .....user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
24.4.2009 11:08:49   
veronikab
IZVIRNO SPOROČILO: 123a

VESELA NOVIČKA ZA VSE APRILČICE......NAŠ SONČEK JE OB 18.01 RODILA ALEKSAuser posted image user posted image user posted image vse novičke sledijo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
24.4.2009 11:10:41   
veronikab
IZVIRNO SPOROČILO: uka7

hojla mamice in še nosečnice...po zelo dolgem času se javljam in to z veselo novico, pa da dopolnim seznamček: 17.4. se nam je rodila deklica Fiona, težka 3800g in velika 52 cm. smo SUPER!
lepe trenutke s svojimi srčki!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
24.4.2009 11:15:27   
veronikab

Brigitka, ma kje si? A spet zalivata rožico?user posted image user posted image user posted image user posted image

ne sem spet hemeroide fasalauser posted image user posted image user posted image user posted image ....pa naj gre vse v tri krasneuser posted image .

Zdej sem pa do poroda dobra po mojeuser posted image

Tudi jaz sem se jih komaj rešila. Hemoclin in zrava prehrana je pomagala.

Sicer sem pa slišala, da baje po porodu šele orgn vzcvetiš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
24.4.2009 11:26:21   
veronikab

junonca zdej sva pa počasi že res medve na vrsti, pa štorkljicauser posted image user posted image user posted image user posted image ...ej ne morem vrjeti...še zjutraj sem gledala ta čudež od sončak v bušiju...zdej pa že slikica takega lepega fantkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....so me kr solze polileuser posted image ...

Joj komaj čakam tudi svojo štručko malouser posted image

Hvala, da me nisi pozabilauser posted image

Jaz tudi komaj čakam tole našo bebiko, ki me zdaj že 3 ure tak pridno raztura v bušiju, da me že vse boliuser posted image

a tebe tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ej mene rebra tak bolijo, da komi čakam, da naša brcika zapust hotel 5* all inclusiveuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa sploh ne tok v rebra, kot pa me z glavico očitno tjale dol nekam v mehur al pa v tale sečevod al nekam....kok to boli....AVČ. Kle odzgori ko ma pa noge pa sam čakam, da bodo kar skoz trebuh pogledale, da jo mal počigamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi mene špika spodaj. Sem najprej (zmotno) mislia, da to pomeni, da se pač odpiramo, ali pa da se vsaj MV mehča in krajša, pa očitno temu ni tako.

Otročkova glavica pritiska.

Neposredna povezava do sporočila: 4343
24.4.2009 11:32:11   
veronikab
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Aja, sem pozabla povedat...ker je bilo preveč pomočnikov včeri....da sem bila na G pregledu po porodu. Vse je v normalnem stanju....tako kot mora bit . Rekel je, da naj se po končanem dojenju oglasim, da se zmenva za kontracepcijo . Pa še sama ne vem kaj bi. Najraj bi tabletke...pa bomo vidli kako in kaj. Kakšen predlog ali mnenje Pa rekel je, da je treba delat Keglove vaje....vsaj 150 na dan. A ve jih delate?

Ja, kar se tiče kontracepcije, je odvisno od tebe, kdaj spet misliš zibat - in če ne še tolk kmalu, kakšna una 5-letna zaščita, pa lahko zraven dojiš, ker mislim, da kar kakršnekoli tabletke, če dojiš ne moreš met. Mi ne bpmo mel nič, se ta stara metoda pri nas kar obnese - sicer pa mislim, da bomo pri 3 še manj

Punce, ko smo že pri zaščiti - še ena zgodba. NA začetku nosečnosti sem imela hudo slabost in sem zaradi dehidracije pristala za 1 teden v bolnici. Na sosednji postelji je bila gospa, ki si je dala pred nekaj meseci vstaviti Mireno. Pol je pa ta famozna mirena kar izginila. Njena ginekologinja je trdila da ji je padla ven, sama pa ji ni verjela. In res - na koncu je morala na laparaskopijo, saj ji je očitno ob vsatvljanju mirene ginekologinja predrla maternično steno in ji kontracepcijo porinila nekam v trebušno votlino. In ironija vsega je, da se baje to dogaja kar pogosto.

Gospa je imela kar srečo saj so zadevo našli, drugače ji ne bi ušla operacija na odprtem trebuhu.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
24.4.2009 11:37:16   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Aja, sem pozabla povedat...ker je bilo preveč pomočnikov včeri....da sem bila na G pregledu po porodu. Vse je v normalnem stanju....tako kot mora bit . Rekel je, da naj se po končanem dojenju oglasim, da se zmenva za kontracepcijo . Pa še sama ne vem kaj bi. Najraj bi tabletke...pa bomo vidli kako in kaj. Kakšen predlog ali mnenje Pa rekel je, da je treba delat Keglove vaje....vsaj 150 na dan. A ve jih delate?

Ja, kar se tiče kontracepcije, je odvisno od tebe, kdaj spet misliš zibat - in če ne še tolk kmalu, kakšna una 5-letna zaščita, pa lahko zraven dojiš, ker mislim, da kar kakršnekoli tabletke, če dojiš ne moreš met. Mi ne bpmo mel nič, se ta stara metoda pri nas kar obnese - sicer pa mislim, da bomo pri 3 še manj

Punce, ko smo že pri zaščiti - še ena zgodba. NA začetku nosečnosti sem imela hudo slabost in sem zaradi dehidracije pristala za 1 teden v bolnici. Na sosednji postelji je bila gospa, ki si je dala pred nekaj meseci vstaviti Mireno. Pol je pa ta famozna mirena kar izginila. Njena ginekologinja je trdila da ji je padla ven, sama pa ji ni verjela. In res - na koncu je morala na laparaskopijo, saj ji je očitno ob vsatvljanju mirene ginekologinja predrla maternično steno in ji kontracepcijo porinila nekam v trebušno votlino. In ironija vsega je, da se baje to dogaja kar pogosto.

Gospa je imela kar srečo saj so zadevo našli, drugače ji ne bi ušla operacija na odprtem trebuhu.

Ma halooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
24.4.2009 11:38:11   
veronikab

Junonca če je res, se drži. Me držimo pesti in dihamo s tabo.

Neposredna povezava do sporočila: 4346
24.4.2009 11:43:37   
Miška2006

Ej, babuškice se moram malo pohvalitiuser posted image . Sem v ponedeljek naročila kompletek (svečka pa prtiček) pri karmeličankah v Sori in zdaj mi ga je poštar prnesu....ej, kako je luškan....bom poslikala in ga bom gor dala....če bom znalauser posted image

Evo tu je..
user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4347
24.4.2009 11:49:51   
malaMravljica
Moram se tukaj cestitat Soncku.

BRAVO BEJBA user posted image user posted image user posted image   dobro si to opravila in mali je pravi cukr. Zelim ti veselja v novi vlogi, zagotovo se bos dobro odrezala.

Neposredna povezava do sporočila: 4348
24.4.2009 12:03:59   
ninica23
evo mene s pregleda!
vse bp, user posted image uživa all inclusive in mu nič ne manjka,ctg je bil že mal bol razgiban kot 2 dni nazaj,tak da se nekaj že dogaja... user posted image user posted image user posted image
naslednja kontrola v ned. 26.4. v porodnišnici - mi je G rekla,da se zna zgodit,da me kar obdržijo notri...
Bomo vidli,upam da sedaj to res pomeni začetek konca nosečnosti user posted image user posted image user posted image
aja,še eno vprašanje za tiste,ki ste že bile na CTG v celjski P - kam pa to sploh morem it,niti nisem bla še nikoli notri,tak da nimam pojma user posted image
hvala za pomoč
pozdravček user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
24.4.2009 12:06:12   
ninica23

Junonca če je res, se drži. Me držimo pesti in dihamo s tabo. [/quote]

junona,držim pesti zate,da še danes dočakaš svojga user posted image   user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?