Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 10:12:41
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 nič vidim, da ni nobene gor .....se grem zrihtat pa šibam na pošto in v trgovino. Se tipkamo kasneje ČAO Si se že vrnla? Pogrešam te...zdaj sva same...še Junona je šla v P
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 10:12:45
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham Vas je fajn spremljat, ko ste vse že v finišu in odštevate Čestitke vsem, ki že cartate svoje . Tiste, ki še ne, pa upam da boste čimprej. Lep dan vam vsem želim. Papa Smo vesele, da si se oglasila. Hvala za lepe želje. Oglasi se še kaj
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 10:13:53
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Baje, da je Junoni ponoči odtekla voda....a katera ve kaj več? KAAAAAAJJJ? A res? Kako veš? Ja super, če je to res JUNONCA pritiskamo s tabo komaj čakam novičke!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 10:14:07
|
|
|
|
Miška2006
|
Evo zdaj sem vse pokomentirala, pa samevam, čeprav vidim, da nekatere me berejo , pa se nč ne oglašajo .
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 10:15:18
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Baje, da je Junoni ponoči odtekla voda....a katera ve kaj več? KAAAAAAJJJ? A res? Kako veš? Ja super, če je to res JUNONCA pritiskamo s tabo komaj čakam novičke! Sonček vas je pustila vseh pozdravit in mi sporočila od Junonce...Več pa ne vem.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 10:16:03
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka Brigitka in storkljica- vama pa privoscim, da gresta danes rodit. Pa se mene sabo vzemita. Hvala rade volje te vzamema, sam vprašanje je če boma sploh midve šle Nisve kar tko...se ne dave tko po hitrem postopku, a ne Brigitka
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 10:16:33
|
|
|
|
Miška2006
|
Junona, go go go go go
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 10:19:20
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: copka Brigitka in storkljica- vama pa privoscim, da gresta danes rodit. Pa se mene sabo vzemita. Hvala rade volje te vzamema, sam vprašanje je če boma sploh midve šle Nisve kar tko...se ne dave tko po hitrem postopku, a ne Brigitka Sej drugace upam, da ne bom rabila pomoci in da bom sla kar sama. Ampak tudi pri meni nic ne kaze- se dobro tesnim
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 10:19:21
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Jutro! Sam tok da se javim v 1 kosu...nč novga čez noč. Tak zdaj pa šibam pod tuš, potem potovalko pakirat, potem pa gremo mal po špecarijo in na kosilo. Lep dan vsem skupaj! Aja pa dobro opravite tiste, ki greste na preglede ali CTGje Paste, da ne zapravte preveč ...jst sem pravkar pršla iz mesta sem šla na trg...ma kakšne crtkane stvari majo Jst bi kar vse cotke pokupila Eh ja te cotke, mam občutek, a jih nikoli ne moreš met preveč za otroke...HB, da me moj malo ustavlja, on je kao racionalen pri nakupih cotk za otroke. Če bi blo po njegovem, bi mela moja tamala 2 kompletka čez poletje, ene štunfe, ene copate, pa eno jaknico, novorojenka pa 2 bodija in 2 kombinezona, pa mogoče eno jaknico in ene copatke Moški...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 10:20:24
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka - se dobro tesnim Jaz tudi
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 10:21:11
|
|
|
|
štorkljica
|
OK, zdaj pa res v špecaraj...BY
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 10:24:34
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Jutro! Sam tok da se javim v 1 kosu...nč novga čez noč. Tak zdaj pa šibam pod tuš, potem potovalko pakirat, potem pa gremo mal po špecarijo in na kosilo. Lep dan vsem skupaj! Aja pa dobro opravite tiste, ki greste na preglede ali CTGje Paste, da ne zapravte preveč ...jst sem pravkar pršla iz mesta sem šla na trg...ma kakšne crtkane stvari majo Jst bi kar vse cotke pokupila Eh ja te cotke, mam občutek, a jih nikoli ne moreš met preveč za otroke...HB, da me moj malo ustavlja, on je kao racionalen pri nakupih cotk za otroke. Če bi blo po njegovem, bi mela moja tamala 2 kompletka čez poletje, ene štunfe, ene copate, pa eno jaknico, novorojenka pa 2 bodija in 2 kombinezona, pa mogoče eno jaknico in ene copatke Moški... Ja vem kako je z moškimi. Sem mela tamalga oz. zdaj tavečjega s sabo, pa ni zdržal več kot 4 štante Ima že taprave gene . Drugič bom kar sama s tamalo šla...ona je vsaj tiho, pa pobegnt ne more . Pa se mora malo nakupovanja nalezt že od malega
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 10:28:41
|
|
|
|
Miška2006
|
Ej, babuškice se moram malo pohvaliti . Sem v ponedeljek naročila kompletek (svečka pa prtiček) pri karmeličankah v Sori in zdaj mi ga je poštar prnesu....ej, kako je luškan....bom poslikala in ga bom gor dala....če bom znala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 11:04:41
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: veronikab No jaz sem še vedno tukaj - 2 v 1. Danes smo bili v porodnišnici, se še vedno nič ne dogaja. Naslednji pregled je v soboto (1 teden in 1 dan po PDP). Upam, da bo pa sedaj res kmalu.... LP, veronikab Ti greš jutri v Rim. *Junona* iz tvojih ust v božja ušesa .....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 11:08:49
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: 123a VESELA NOVIČKA ZA VSE APRILČICE......NAŠ SONČEK JE OB 18.01 RODILA ALEKSA vse novičke sledijo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 11:10:41
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: uka7 hojla mamice in še nosečnice...po zelo dolgem času se javljam in to z veselo novico, pa da dopolnim seznamček: 17.4. se nam je rodila deklica Fiona, težka 3800g in velika 52 cm. smo SUPER! lepe trenutke s svojimi srčki!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 11:15:27
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Brigitka, ma kje si? A spet zalivata rožico? ne sem spet hemeroide fasala ....pa naj gre vse v tri krasne . Zdej sem pa do poroda dobra po moje Tudi jaz sem se jih komaj rešila. Hemoclin in zrava prehrana je pomagala. Sicer sem pa slišala, da baje po porodu šele orgn vzcvetiš
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 11:26:21
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 junonca zdej sva pa počasi že res medve na vrsti, pa štorkljica ...ej ne morem vrjeti...še zjutraj sem gledala ta čudež od sončak v bušiju...zdej pa že slikica takega lepega fantka .....so me kr solze polile ... Joj komaj čakam tudi svojo štručko malo Hvala, da me nisi pozabila Jaz tudi komaj čakam tole našo bebiko, ki me zdaj že 3 ure tak pridno raztura v bušiju, da me že vse boli a tebe tudi ....ej mene rebra tak bolijo, da komi čakam, da naša brcika zapust hotel 5* all inclusive Mene pa sploh ne tok v rebra, kot pa me z glavico očitno tjale dol nekam v mehur al pa v tale sečevod al nekam....kok to boli....AVČ. Kle odzgori ko ma pa noge pa sam čakam, da bodo kar skoz trebuh pogledale, da jo mal počigam Tudi mene špika spodaj. Sem najprej (zmotno) mislia, da to pomeni, da se pač odpiramo, ali pa da se vsaj MV mehča in krajša, pa očitno temu ni tako. Otročkova glavica pritiska.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 11:32:11
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Aja, sem pozabla povedat...ker je bilo preveč pomočnikov včeri....da sem bila na G pregledu po porodu. Vse je v normalnem stanju....tako kot mora bit . Rekel je, da naj se po končanem dojenju oglasim, da se zmenva za kontracepcijo . Pa še sama ne vem kaj bi. Najraj bi tabletke...pa bomo vidli kako in kaj. Kakšen predlog ali mnenje Pa rekel je, da je treba delat Keglove vaje....vsaj 150 na dan. A ve jih delate? Ja, kar se tiče kontracepcije, je odvisno od tebe, kdaj spet misliš zibat - in če ne še tolk kmalu, kakšna una 5-letna zaščita, pa lahko zraven dojiš, ker mislim, da kar kakršnekoli tabletke, če dojiš ne moreš met. Mi ne bpmo mel nič, se ta stara metoda pri nas kar obnese - sicer pa mislim, da bomo pri 3 še manj Punce, ko smo že pri zaščiti - še ena zgodba. NA začetku nosečnosti sem imela hudo slabost in sem zaradi dehidracije pristala za 1 teden v bolnici. Na sosednji postelji je bila gospa, ki si je dala pred nekaj meseci vstaviti Mireno. Pol je pa ta famozna mirena kar izginila. Njena ginekologinja je trdila da ji je padla ven, sama pa ji ni verjela. In res - na koncu je morala na laparaskopijo, saj ji je očitno ob vsatvljanju mirene ginekologinja predrla maternično steno in ji kontracepcijo porinila nekam v trebušno votlino. In ironija vsega je, da se baje to dogaja kar pogosto. Gospa je imela kar srečo saj so zadevo našli, drugače ji ne bi ušla operacija na odprtem trebuhu.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 11:37:16
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Aja, sem pozabla povedat...ker je bilo preveč pomočnikov včeri....da sem bila na G pregledu po porodu. Vse je v normalnem stanju....tako kot mora bit . Rekel je, da naj se po končanem dojenju oglasim, da se zmenva za kontracepcijo . Pa še sama ne vem kaj bi. Najraj bi tabletke...pa bomo vidli kako in kaj. Kakšen predlog ali mnenje Pa rekel je, da je treba delat Keglove vaje....vsaj 150 na dan. A ve jih delate? Ja, kar se tiče kontracepcije, je odvisno od tebe, kdaj spet misliš zibat - in če ne še tolk kmalu, kakšna una 5-letna zaščita, pa lahko zraven dojiš, ker mislim, da kar kakršnekoli tabletke, če dojiš ne moreš met. Mi ne bpmo mel nič, se ta stara metoda pri nas kar obnese - sicer pa mislim, da bomo pri 3 še manj Punce, ko smo že pri zaščiti - še ena zgodba. NA začetku nosečnosti sem imela hudo slabost in sem zaradi dehidracije pristala za 1 teden v bolnici. Na sosednji postelji je bila gospa, ki si je dala pred nekaj meseci vstaviti Mireno. Pol je pa ta famozna mirena kar izginila. Njena ginekologinja je trdila da ji je padla ven, sama pa ji ni verjela. In res - na koncu je morala na laparaskopijo, saj ji je očitno ob vsatvljanju mirene ginekologinja predrla maternično steno in ji kontracepcijo porinila nekam v trebušno votlino. In ironija vsega je, da se baje to dogaja kar pogosto. Gospa je imela kar srečo saj so zadevo našli, drugače ji ne bi ušla operacija na odprtem trebuhu. Ma halooooooooooo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 11:38:11
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Baje, da je Junoni ponoči odtekla voda....a katera ve kaj več? Junonca če je res, se drži. Me držimo pesti in dihamo s tabo.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 11:43:37
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ej, babuškice se moram malo pohvaliti . Sem v ponedeljek naročila kompletek (svečka pa prtiček) pri karmeličankah v Sori in zdaj mi ga je poštar prnesu....ej, kako je luškan....bom poslikala in ga bom gor dala....če bom znala Evo tu je..
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 11:49:51
|
|
|
|
malaMravljica
|
Moram se tukaj cestitat Soncku. BRAVO BEJBA dobro si to opravila in mali je pravi cukr. Zelim ti veselja v novi vlogi, zagotovo se bos dobro odrezala.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 12:03:59
|
|
|
|
ninica23
|
evo mene s pregleda! vse bp, uživa all inclusive in mu nič ne manjka,ctg je bil že mal bol razgiban kot 2 dni nazaj,tak da se nekaj že dogaja... naslednja kontrola v ned. 26.4. v porodnišnici - mi je G rekla,da se zna zgodit,da me kar obdržijo notri... Bomo vidli,upam da sedaj to res pomeni začetek konca nosečnosti aja,še eno vprašanje za tiste,ki ste že bile na CTG v celjski P - kam pa to sploh morem it,niti nisem bla še nikoli notri,tak da nimam pojma hvala za pomoč pozdravček
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 12:06:12
|
|
|
|
ninica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Baje, da je Junoni ponoči odtekla voda....a katera ve kaj več? Junonca če je res, se drži. Me držimo pesti in dihamo s tabo. [/quote] junona,držim pesti zate,da še danes dočakaš svojga
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?