Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 17:29:48
|
|
|
|
Pat74
|
hej! Da se vam se jaz javim... 16. 4. sem postala ponosna mamica male Aline (3700g, 50cm). porod je bil sprozen umetno (Sem sla cez rok, pa se plodovnica je bila slaba), a so mi po 16 urah naredili carski rez!:( danes sva ravno iz bolnice in se ze obe pocutiva odlicno! lep pozdravcek od Katje in Aline Čestitke za pupko!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 17:35:54
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 BRAVO NAŠA JUNONCA ČESTITKE VSEM TREM
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 18:02:02
|
|
|
|
brigita23
|
alo punce kako smo? Jst zdej super ko sem generalno spucala 110m2 stanovanja ...zlamana ko cota , ampak se pa fino počutim ko vem da je vse pošlihtan. Iz čistilne mi je prišel še po dva tepiha, da jih bo globinsko očistil , jst pa sem parket spucala kot da je nov . No ostala so samo še okna, ampak te mi bo pa prišla ena gospa očistit, jih je preveč za mene .... Kaj pa ste ve počele? Vas nisem nič brala, frem zdej malo prečikirat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 18:02:53
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 hej! Da se vam se jaz javim... 16. 4. sem postala ponosna mamica male Aline (3700g, 50cm). porod je bil sprozen umetno (Sem sla cez rok, pa se plodovnica je bila slaba), a so mi po 16 urah naredili carski rez!:( danes sva ravno iz bolnice in se ze obe pocutiva odlicno! lep pozdravcek od Katje in Aline Čestitke za pupko! Pat74 zdej smo pa me na vrsti ...kaj praviš?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 18:05:22
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce vas še nisem uspela brat, sem pa ravno z junonco govorila je rodila...je še krr v porodni sobi in pozdravlja vse punce...drugače je super sam lačna je ful , sta si zdle z dragim pico naročila tta naša Junonca . Drugače je pa super...carica je janja-pa si njo tudi trofla . Upam da grem jst 26.4 vse pravijo, da so tako lačne po porodu...jaz pa sploh nisem bila...sam lulat me je ful tiščal pa se nisem mogla polulat...tisto kar so mi pa pol dali za jest pa sem komi dol spravila...ne vem kaj je ampak vse kar sem v P pojedla sem takoj šla na WC sedet aja ...no junonca je rekla, da je full lačna, ker ni od prejšnega dneva od 22h nič jedla...pa šivana je bila in je rekla da peče ko ....bogica, jst upam da jo kmalu preneha bolet, sicer pa tahuje je za njo, zdej jo čakajo sam še lepe stvari
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 18:06:47
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja brigita ti si sedaj direktorica na 3 področjih?? zdaj razumem zakaj nočeš še it rodit ti lisička, veš, da imaš vse pod nadzorom, dobiš tri direktorske plače pa veš, da tudi če kaj zakisas te ne morejo odstavit, ker je primanjkljaj ljudi v "našem podjetju" sam se pa pozna da je recesija, danes se tele strani na rr zelo slabo polnijo....bom mogla mal pomočnikov it poiskat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 18:07:43
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ej, babuškice se moram malo pohvaliti . Sem v ponedeljek naročila kompletek (svečka pa prtiček) pri karmeličankah v Sori in zdaj mi ga je poštar prnesu....ej, kako je luškan....bom poslikala in ga bom gor dala....če bom znala Evo tu je.. joj kak je šikan kompletek ...to mi morš dat naslov kje si naročila Nimam naslova....telefonska številka je malo nazaj....si jo dobila? ja hvala sem že utipkala , sem šele pol vidla
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 18:08:45
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce vas še nisem uspela brat, sem pa ravno z junonco govorila je rodila...je še krr v porodni sobi in pozdravlja vse punce...drugače je super sam lačna je ful , sta si zdle z dragim pico naročila tta naša Junonca . Drugače je pa super...carica je janja-pa si njo tudi trofla . Upam da grem jst 26.4 vse pravijo, da so tako lačne po porodu...jaz pa sploh nisem bila...sam lulat me je ful tiščal pa se nisem mogla polulat...tisto kar so mi pa pol dali za jest pa sem komi dol spravila...ne vem kaj je ampak vse kar sem v P pojedla sem takoj šla na WC sedet Jst tudi nisem bila lačna....sem rodila po ps-u.....tako, da sem normalno večerjo dobila in še odlična je bila...kljub temu, da je bila bolnišnična kaj kaj mene čaka???? ..večerja, kosilo, ali zajtrk??
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 18:09:56
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja brigita ti si sedaj direktorica na 3 področjih?? zdaj razumem zakaj nočeš še it rodit ti lisička, veš, da imaš vse pod nadzorom, dobiš tri direktorske plače pa veš, da tudi če kaj zakisas te ne morejo odstavit, ker je primanjkljaj ljudi v "našem podjetju" Pa mene nobena ne pohvali, da sem direktorirala cel dopoldan, ko nobene ni blo šmrc, šmrc bravo miška.....uffff tuki kronično primankuje pomočnikov danes ...moram it nekaj ukrenit
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 18:12:23
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: KaTkA24 hej! Da se vam se jaz javim... 16. 4. sem postala ponosna mamica male Aline (3700g, 50cm). porod je bil sprozen umetno (Sem sla cez rok, pa se plodovnica je bila slaba), a so mi po 16 urah naredili carski rez!:( danes sva ravno iz bolnice in se ze obe pocutiva odlicno! lep pozdravcek od Katje in Aline bravo KATKA 24
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 18:13:58
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23 alo ninica na CTG greš tukaj ko je porodnišnica, pa tam poveš pa te bo pol kr sama gor poslala pa ti povedla kam morš it....držim pesti, drugače pa čestitke za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image brigita,mogoče se pa midve vidma 26.v P - meni je janja napovedala,da bo 26.ali 27. js bi bla ful vesela aja,pa hvala za pomoč ja meni pa 26. , mogoče pa res . Tale naša janja je taprava coprnica ...sorry jnči, v dobrem pomenu besede
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 18:15:29
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica No junonca je šla, zdaj mi pobegne še Brigitka...in ostanem sama...jaz dom pa na koncu rodila??? vprašanje kdaj No saj sem ful srečna in privoščim vsem da greste že enkrat rodit....SAM JAZ BI TUT ŠLAAAAAAAAAAAAAA štorkljica midve greva skupi . Ti seksaš, jst pucam pa po štengih letam...ni da ne greva vsak čas
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 18:17:09
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 brigitka, ma kje pa si?......rim? ahhh, kje pa...sem pa čistila ko budala ...tak se mal zamotim da ne razmišljam kr naprej kje me špika, pa kaj je...al je popadek al ni.... ...mam že poln kufer vsega ...vas pa pomočnikov ne
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 18:18:00
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce kako smo? Jst zdej super ko sem generalno spucala 110m2 stanovanja ...zlamana ko cota , ampak se pa fino počutim ko vem da je vse pošlihtan. Iz čistilne mi je prišel še po dva tepiha, da jih bo globinsko očistil , jst pa sem parket spucala kot da je nov . No ostala so samo še okna, ampak te mi bo pa prišla ena gospa očistit, jih je preveč za mene .... Kaj pa ste ve počele? Vas nisem nič brala, frem zdej malo prečikirat bravoooooooooo, a ti, zdaj ko ni skoraj nobene (Junone, Sončka,...) delaš vse, sam da greš v Rim?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 18:18:06
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce vas še nisem uspela brat, sem pa ravno z junonco govorila je rodila...je še krr v porodni sobi in pozdravlja vse punce...drugače je super sam lačna je ful , sta si zdle z dragim pico naročila tta naša Junonca . Drugače je pa super...carica je janja-pa si njo tudi trofla . Upam da grem jst 26.4 vse pravijo, da so tako lačne po porodu...jaz pa sploh nisem bila...sam lulat me je ful tiščal pa se nisem mogla polulat...tisto kar so mi pa pol dali za jest pa sem komi dol spravila...ne vem kaj je ampak vse kar sem v P pojedla sem takoj šla na WC sedet Jst tudi nisem bila lačna....sem rodila po ps-u.....tako, da sem normalno večerjo dobila in še odlična je bila...kljub temu, da je bila bolnišnična kaj kaj mene čaka???? ..večerja, kosilo, ali zajtrk?? To boš pa šele vidla . Lahko pa mi sporočiš, ti pošljem kaj po hitri pošti
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 18:18:11
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja brigita ti si sedaj direktorica na 3 področjih?? zdaj razumem zakaj nočeš še it rodit ti lisička, veš, da imaš vse pod nadzorom, dobiš tri direktorske plače pa veš, da tudi če kaj zakisas te ne morejo odstavit, ker je primanjkljaj ljudi v "našem podjetju" Pa mene nobena ne pohvali, da sem direktorirala cel dopoldan, ko nobene ni blo šmrc, šmrc bravo miška.....uffff tuki kronično primankuje pomočnikov danes ...moram it nekaj ukrenit hvala.....ti kar pejt pa kaj poišči....jst že čakam
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 18:18:36
|
|
|
|
brigita23
|
pišuka js pa kr sama polnem rr , grem pomočnike iskat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 18:19:46
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 brigitka, ma kje pa si?......rim? ahhh, kje pa...sem pa čistila ko budala ...tak se mal zamotim da ne razmišljam kr naprej kje me špika, pa kaj je...al je popadek al ni.... ...mam že poln kufer vsega ...vas pa pomočnikov ne ja ja, zdaj pa res vidim, da je cajt, da greš rodit
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 18:20:22
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 pišuka js pa kr sama polnem rr , grem pomočnike iskat pa kaj nisi vidla, da ti družbo delam
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 18:34:39
|
|
|
|
brigita23
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 18:36:41
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce kako smo? Jst zdej super ko sem generalno spucala 110m2 stanovanja ...zlamana ko cota , ampak se pa fino počutim ko vem da je vse pošlihtan. Iz čistilne mi je prišel še po dva tepiha, da jih bo globinsko očistil , jst pa sem parket spucala kot da je nov . No ostala so samo še okna, ampak te mi bo pa prišla ena gospa očistit, jih je preveč za mene .... Kaj pa ste ve počele? Vas nisem nič brala, frem zdej malo prečikirat bravoooooooooo, a ti, zdaj ko ni skoraj nobene (Junone, Sončka,...) delaš vse, sam da greš v Rim? ...ja kaj čem...sem tečna drugače, pa moram nekje adrenalin sproščat ...zdle bi pa šla na pico pa nimam koga povabit, moj je mogu it na en sestanek, jst pa sama...miška grema
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 18:37:17
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, se je pa splačalo počakat, da si stanovanje počistla
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 18:38:22
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce vas še nisem uspela brat, sem pa ravno z junonco govorila je rodila...je še krr v porodni sobi in pozdravlja vse punce...drugače je super sam lačna je ful , sta si zdle z dragim pico naročila tta naša Junonca . Drugače je pa super...carica je janja-pa si njo tudi trofla . Upam da grem jst 26.4 vse pravijo, da so tako lačne po porodu...jaz pa sploh nisem bila...sam lulat me je ful tiščal pa se nisem mogla polulat...tisto kar so mi pa pol dali za jest pa sem komi dol spravila...ne vem kaj je ampak vse kar sem v P pojedla sem takoj šla na WC sedet Jst tudi nisem bila lačna....sem rodila po ps-u.....tako, da sem normalno večerjo dobila in še odlična je bila...kljub temu, da je bila bolnišnična kaj kaj mene čaka???? ..večerja, kosilo, ali zajtrk?? To boš pa šele vidla . Lahko pa mi sporočiš, ti pošljem kaj po hitri pošti ne rabiš...hvala vseen , naša babica sendviče še v cerkvo zraven nese ..tak da ni panike da bi bla lačna, je hitrejša ko hitra pošta
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 18:38:57
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce kako smo? Jst zdej super ko sem generalno spucala 110m2 stanovanja ...zlamana ko cota , ampak se pa fino počutim ko vem da je vse pošlihtan. Iz čistilne mi je prišel še po dva tepiha, da jih bo globinsko očistil , jst pa sem parket spucala kot da je nov . No ostala so samo še okna, ampak te mi bo pa prišla ena gospa očistit, jih je preveč za mene .... Kaj pa ste ve počele? Vas nisem nič brala, frem zdej malo prečikirat bravoooooooooo, a ti, zdaj ko ni skoraj nobene (Junone, Sončka,...) delaš vse, sam da greš v Rim? ...ja kaj čem...sem tečna drugače, pa moram nekje adrenalin sproščat ...zdle bi pa šla na pico pa nimam koga povabit, moj je mogu it na en sestanek, jst pa sama...miška grema Greva.....Kam predlagaš? A v porodnišnici imajo kakšno picerijo? Če bova za vsak slučaj, kakšno orng debato vžgali?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 24.4.2009 18:39:34
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 brigitka, ma kje pa si?......rim? ahhh, kje pa...sem pa čistila ko budala ...tak se mal zamotim da ne razmišljam kr naprej kje me špika, pa kaj je...al je popadek al ni.... ...mam že poln kufer vsega ...vas pa pomočnikov ne ja ja, zdaj pa res vidim, da je cajt, da greš rodit ne vem če...naš otok je danes tak živ , se ni nič umiril
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?