janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga gogabojan nč nisi zamorila s postom ... sicer pa kar se tiče denarja smo si ljudje ZELo različni ...in ne bom preveč komentirala, da ne bo izpadlo, da pametujem ...ampak vse se da, tud z manj denarja se da, samo treba je znat...lahko kdaj mogoče osebno, tukej pa smao tolk...eni pač nimamo tolk, da bi si lahko vse privoščili, eni živimo zato, da si nekaj ustvarimo, eni živijo za danes in uživajo. Eni imajo veliko plače pa nč več kot tisti, ki imamo povprečne plače. Eni smo pripraljeni delat tud dve službi, drugi ne ...eni s emoramo marsičemno odpovedati, spet drugi al se jih ni treba la se nočejo ...tko da ... ...boš vidla, na vama bo uspelo ...problem je v tem, da imata "stare" grehe, ampak ko bosta poplačala kredite, boš vidla, bo šlo ..si boš tud dopust lahko privošćila pa še kaj ...vidiš, kakodobr vama gre, 100€ na teden, je 400€ na mesec oz. skor 5000€ letno šparaš 5 let in že imaš nekaj ...grše na banko pa ti dajo kredit za stanovanje ...ampk počais se daleč pride, ne gre od danes na jutri ...seveda ima pa vsak svoje prioritete, enim so to potovanje, drugim stanovanje, tretjim dragi avtomobili ... jaz sem ne obremenjujem preveč glede denarja (pa ga sploh nimam) da ne bo pomote ...imam za sproti in lačna nisem (še) ...zdrava sem in lahko delam, imam pridnega moža in zdravo hčerko ...kaj hočem več? ;) Glavno je, da imata ti in tvoj mož enake cilje ... to si super napisala pikica