|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
24.4.2009 11:38:54   
PikicaStonoga
Zdje grem pa spakirat torbo, ker greva popoldne v LJ, potem se bom pa malo igrala s hčerkico :)

danes sem ji prvič dala samostojni obrok mlečne kašice, men se je sicer zdelo, da je pojedla dobrih 100 in da to ni dovolj, samo pravi laknerš, da njena kašice poje manj pa ma dovolj za samostojni obrok, pa sem rekla, sej 1x morm probat in je potem nisem nič podojila, bom vidl,a kdaj bo lačna, po kolkem času ...je danes res največ do zdja pojedla ... ker zdej pa že 14 dni je kašice in če bo tole res polni obrok potem v nedeljo štartam  z zelenjavo za kosilo ;)user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
24.4.2009 11:42:11   
gogabojan
Valla Lovely  - hvala za predloge.

Sedaj imam kar malo upanja. Komaj čakam, da grem po Bojana v šolo, da si grem še v lekarno to kupit.

Nemorem pa iti ven 2x ker me vročina čist daje DOWN.

Aja pri nas pa ne pada dežek. Ceste so skoraj suhe.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
24.4.2009 11:52:43   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

jolly ...ah dej no, sej bo, še kej hujšga si dala skoz ;) user posted image

Mah sej vem, samo dej po cel teden bit zabubljen kle notri in od tega par dni poslušat kričanje nonstop, da še srat na wc-ju ne moreš v miru....pol spet začneš nohte grist user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1803
24.4.2009 11:52:48   
gogabojan

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Nimam pa koga poslati tja. Bom šla sama, ko bom šla po Bojana. Brat je šel v Milano na sejem, mama je glih domu pršla (z fizeoterapij, je končno dala gips dol), pa je nebi matrala k je 2 km stran doma (nima izpita za avto), srček dela, sosedje so sami penzijonisti doma. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj brat je pa šu včerej službeno v Ameriko do 7. junija  user posted image
Moja mami mora pa na dve operaciji, za vsako nogo za krčne žile user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo mamo. Da čimprej okreva in da je neha boleti.

MADONA, ŠELE KO SI BOLAN, SE ZAVEDAŠ, KAKO SREČEN SI, KO SI ZDRAV. Ko pa si zdrav, pa jemlješ to čist samoumevno.

Neposredna povezava do sporočila: 1804
24.4.2009 12:15:34   
Lovely
Ej punce men se bo zmešal tle not ej. Naj neha padat TAKOJ. Ko neha popokam in grem. Najprej pokličem Luco kje je če ne uspeva grem pa sama s svojo princesko v staro LJ na sprehod za dušo in na kofe v Galerijo. Tko. Zdej mam pa dost tega. Pa še kupla si bom kaj. Za pocrklat.

Gogabojan, hvala za lepe besede, to me je še v težjih časih gor držalo. Če ti bo pa kaj nuja pa nikogar ne bo za pomoč pa povej, da je alarm in se bomo punce že zorganizirale da ena uleti do tebe.

Vsem vam puncam pa hvala, ker ste mi v nosečnosti in zdaj že pol leta stale ob strani, danes se mi malo vrti film za nazaj in je veliko lepih spominov user posted image

Jolly, sam malo še zdrži, kmalu bo tvoj doma in boš lahko vzela malo time off samo zase. Samo še malo.

Lovely

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
24.4.2009 12:20:39   
PikicaStonoga
spet jaz ...
Tijana zaspala ...od PON naprej, ko sem bla zajuser posted image  volje in sem jo pustila dret, ful lažje in hitreje zaspi ...zdej ne vem al je res vidla, da je ne bom dvignila in se vdala v usodo al je to čist slučajno ...od malega je kr dobr sama zaspala (vmes je imela eno obdobje ko ni) in zdej nazajdnje tud ne in sva jo (predvsem moj možek) čist razvadla da je na rokah (skor) zaspala ...in se mi ni dalo več je po 10 odlačagat in se je v POn drla vedno preden je zaspala, ko se je zdrla, sme ji pa dala dudo in jo trebpljala po ritku al pa tresla jogi ...tako da zdaj že cel teden mal trepljam in dajem dudo in dost hitro zaspi. Mi ni problem trepljat še en čas, se bo tega lažje odvadla kot pa rok ...tko da sem vesela ...

men se pa nč ne da, spogledujem se celo z idejo, da bi enostavno ostala danes doma in pač ne bi šla v shopping za cunje, kr nekej sem lennaaaaaaaaaaaaaa ...ampk ne vem bom vidla, na koncu bom itak šla, ker morm še po pošto me zanima za vrtec ...bi poslala možeka, pa nima s sabo ključev od nabiralnika ...

vse, ki odhajate na dopust UŽIVAJTE še za naS!!!!!!!!!!!!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
24.4.2009 12:20:55   
Lovely
Drugače sem pa danes poskusila sistem, ki mi ga je predlagala P.
Zjutraj mleko (ali mlečna kaša) - je pojedla 190ml mleka.
igranje, spanje
Malica sadje - je pojedla 170g kaše iz hruške, piškotka in mlekca
igranje, teženje, spanje (OMG kako je zaspala od teženja no comment)
Kosilo - imam pripravljeno kašo krompir, korenje, prepečenec, malo mleka, bomo videli kako bo ko se zbudi
Malica sadje - bo dobila banano
po tem pa samo še mleko oz. mlečne kaše

In veste kaj sem ugotovila? Da če bi Inyo poslušala kdaj je lačna bi imel dan premalo ur za vse to speljat user posted image  In da bom tudi vmes raje imela mleko ready steady če bo hotla vmes kaj srknit, mi ni logično, da med obroki ni mleka. Kaj pa ve mislite o tem? A ve dajete mleko med GH obroki?

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
24.4.2009 12:21:46   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Ej punce men se bo zmešal tle not ej. Naj neha padat TAKOJ. Ko neha popokam in grem. Najprej pokličem Luco kje je če ne uspeva grem pa sama s svojo princesko v staro LJ na sprehod za dušo in na kofe v Galerijo. Tko. Zdej mam pa dost tega. Pa še kupla si bom kaj. Za pocrklat.

FACA ODLOČNA MAMI!!!!!user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
24.4.2009 12:23:21   
PikicaStonoga

igranje, spanje
Kosilo - imam pripravljeno kašo krompir, korenje, prepečenec, malo mleka, bomo videli kako bo ko se zbudi

In veste kaj sem ugotovila? Da če bi Inyo poslušala kdaj je lačna bi imel dan premalo ur za vse to speljat user posted image  In da bom tudi vmes raje imela mleko ready steady če bo hotla vmes kaj srknit, mi ni logično, da med obroki ni mleka. Kaj pa ve mislite o tem? A ve dajete mleko med GH obroki?

samo po temle ključu potem ne boš prišla na pol litra mleka dnevno user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
24.4.2009 12:24:52   
PikicaStonoga

Kaj pa ve mislite o tem? A ve dajete mleko med GH obroki?

Kr tko nekje vmes jaz ne dajem nič, če je obrok mleko je mleko, če pa GH pa GH konec ...jaz mam namen čim dlje dojit zjutraj in zvečer, čez dan pa nič mleka, ampk GH ...samo do tja mormo še prit ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
24.4.2009 12:31:06   
PikicaStonoga

Kr tko nekje vmes jaz ne dajem nič, če je obrok mleko je mleko, če pa GH pa GH konec ...jaz mam namen čim dlje dojit zjutraj in zvečer, čez dan pa nič mleka, ampk GH ...samo do tja mormo še prit ...

samo kot GH jaz smatram tud mlečne kašice in če ima otrok samostojen obrok mlečno kašico, je zame to to...sej je notr mleko! 

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1811
24.4.2009 12:32:27   
PikicaStonoga

samo kot GH jaz smatram tud mlečne kašice in če ima otrok samostojen obrok mlečno kašico, je zame to to...sej je notr mleko! 

če nisi tok smotam k jaz, k kašico v kateri NI mleka, mešam z VODO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
valla zdej vem, zakaj sem vzela bio riževo, ker je od 4. mesece naprej, una navadna riževa pa od 6. in ko sem kupovala naša še niti približno ni bla stara 6 mesecev - jutri BO!!!!!user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1812
24.4.2009 12:36:44   
PikicaStonoga
user posted image user posted image user posted image user posted image Men je pa DDDDDDDOOOOOLLLLLGGČČČČČČČČAAAAAASSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1813
24.4.2009 12:37:59   
PikicaStonoga
monologi, monologi ...
vidim, da morm zamenjat slikco ...je na njej Tijana še v porodnišnici ...zdej pa že prava baba user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1814
24.4.2009 12:41:10   
jolly123

spet jaz ...
Tijana zaspala ...od PON naprej, ko sem bla zajuser posted image  volje in sem jo pustila dret, ful lažje in hitreje zaspi ...zdej ne vem al je res vidla, da je ne bom dvignila in se vdala v usodo al je to čist slučajno ...od malega je kr dobr sama zaspala (vmes je imela eno obdobje ko ni) in zdej nazajdnje tud ne in sva jo (predvsem moj možek) čist razvadla da je na rokah (skor) zaspala ...in se mi ni dalo več je po 10 odlačagat in se je v POn drla vedno preden je zaspala, ko se je zdrla, sme ji pa dala dudo in jo trebpljala po ritku al pa tresla jogi ...tako da zdaj že cel teden mal trepljam in dajem dudo in dost hitro zaspi. Mi ni problem trepljat še en čas, se bo tega lažje odvadla kot pa rok ...tko da sem vesela ...

Ja tko jaz delam zvečer, ga kar pustim 10 minut jokat oz kregat sam s sabo, pol pa včasih že med tem kregom mrkne, včasih se sploh ne krega zaspi takoj, včasih pa potem pač pridem ga malo po ritki dokler ne zaspi in to je to.

Neposredna povezava do sporočila: 1815
24.4.2009 12:43:21   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

spet jaz ...

Ja tko jaz delam zvečer, ga kar pustim 10 minut jokat oz kregat sam s sabo, pol pa včasih že med tem kregom mrkne, včasih se sploh ne krega zaspi takoj, včasih pa potem pač pridem ga malo po ritki dokler ne zaspi in to je to.

o jolly nisem sama :) user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
24.4.2009 12:44:40   
PikicaStonoga
evo dve uri od mlečne kašice :) pa še spi, samo bo 40 min čez 2 min tko da pričakujem budnico zdej zdej se je že nekej oglašala pred minutko ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1817
24.4.2009 12:44:40   
jolly123

igranje, spanje

Pri nas je takole zjutraj flaška mleka cirka 180 ml.
Med 10-11 mamo že kar kosilo user posted image kar pač je...
Ob 12-tih flaša mleka cirka 210 ml
Med 15-16 Sadna ali mlečna kaša odvisno kaj mamo na zalogi
Ob 19-tih kakšen grisolino na flaško cirka 240 ml

Drugače pa ji recimo lahko za malico narediš kak keksolino z mlekom, pa noter naribaš kako sadje. Pri nas je to njami, pa še mleko zraven dobi.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
24.4.2009 12:46:28   
jolly123

Ja sej veš...meni se tudi ne bi dalo večno se še vsak večer s tem ubadat in ga dve ure polagat spat. Včasih komaj čakam, da je dneva konec da imam par minutk zase. Nekako jih je treba naučit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1819
24.4.2009 12:49:44   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Ja sej veš...meni se tudi ne bi dalo večno se še vsak večer s tem ubadat in ga dve ure polagat spat. Včasih komaj čakam, da je dneva konec da imam par minutk zase. Nekako jih je treba naučit user posted image

ma ja jaz jo že pol leta odlagam, ker nisem imela srca jo pustit jokat ......v ponedeljek sem bla pa utrujena, jezna, sitna, zajebane volje res in sem rekla kr der se ...sam ti ne bo pomagalao ...jaz te ne bom dvignila ...atija pa nimaš doma user posted image user posted image user posted image  je on mal mehkejšega srca k jazuser posted image user posted image  mogoče sme pa kej dosegla ...bo čas pokazal ...ta teden laufa ;) pa sploh nč kej ne joče mal pojamra dajem dudo in mal tresem ...bomo vidli ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
24.4.2009 12:53:11   
afnica mala

igranje, spanje

najprej vse najboljše Inyauser posted image user posted image  za polleta

jaz ji zdaj dajem tako, pa se je od ponedeljka zredila 100g- ker trenutno papca kar ji dam

ob5h poje 180-200ml mleka z riževo sluzjo
ob 9h- cca 100 ml mlečne kašice (cca 140g)
ob 12h ji zdaj dajem gosto govejo juho z zelenjavo in kruhkom (zdaj je pojedla cca 160ml)
ob 15h sadnje; ovseni kosmiči s sadjem cca 100ml
dofutram ob 16h s sadjem, da zdrži do 19h - cca 50ml
ob 19h (do 20h) 160ml mleka z riž.sluzjo in 50ml kašice mlečne

mleka ji niti slučajno ne dajem med obroki, ker potem obroka ne je. Skupaj znresde mlečnih stvari cca 500ml, z mesno juho upam, da dobi železo, itak kmalu začnem z meskom.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
24.4.2009 13:03:05   
afnica mala
jaz sem zdaj iz razvojne. Neli je prvičl pri dr. jokala fullll.user posted image Pa veste kolkrat smo biki pri dr.  Danes sem jo pustila jokat cca 5-10 minut glih preden sva šli, da sem se vsaj oblekla. Ampak je bila zaspana in je full, ****k jokala. Pol je v avtu odspala 30 minut.
In je rekla, da je preveč navezana name in naj jo pustimo jokat. Res mi ni blo jasmo kaj je z njo, sem jo pomirila, je dr. zdraven prišla, spet ful jok. Še po poti domov je jokala, jo vzamem iz avta- zaspala in zraven hlipala- bogica. Spala 45 minut in pol ful pojedla in zdaj je pridna.

Preveč jo imava v naročju, pa kaj naj, skoz je nekaj. Na tleh bruha, edino v stolčku je pridna, tam pa ne sme biti predolgo časa. Pa prehlad en za drugim, ... Samo moram jo začeti navajati, da je več sama, kljub joku. Pa da je več na tleh. tud če bruhne. No, zdaj nimamo več razvojne,ker je kljub joku ugotovila, da lepo napredujeuser posted image ,  le če želim lahko pokličem.
Sem šla v laboratorij po izvide urikulta- ni glih ok, pa tud vnetje ni. Njen p. je na bolovanju, tako, da sem pokazala dr. v razvojni. Po praznikih bova šli do njenega p., verjetno še enkrat kontrolo urina.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
24.4.2009 13:11:29   
čebelka77
Da se vam javimuser posted image . Evo nas iz topličk, smo se naplavali, nakričali, nasmejali...............................................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bilo je prav lušno, sicer kr divje,(saj veste 4 otoci na kupu ) ampak lušno. Naša pupa je super se vživela v vse skupaj, plavala kot ta velka. Vsi v bazenu so jo ogovarjali je bila res carica. Zdaj grem pa mal za nazaj pogledat kaj ste kej čvekale

Neposredna povezava do sporočila: 1823
24.4.2009 13:24:32   
PikicaStonoga
wwwwwwoooooowwwwwwww-pikica je spala eno uro in 10 minut!user posted image user posted image user posted image user posted image LUKSUZ!!!!!!!user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
24.4.2009 13:35:15   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77

Da se vam javimuser posted image . Evo nas iz topličk, smo se naplavali, nakričali, nasmejali...............................................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bilo je prav lušno, sicer kr divje,(saj veste 4 otoci na kupu ) ampak lušno. Naša pupa je super se vživela v vse skupaj, plavala kot ta velka. Vsi v bazenu so jo ogovarjali je bila res carica. Zdaj grem pa mal za nazaj pogledat kaj ste kej čvekale

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa eno vprašanje. Saj nočem, da se grdo sliši. Kaj vsi prihajate iz tak premožnih družin, da si lahko to privoščite.

Ok jaz plače nimam prav majhne no, porodniško pa katastrofa (beri bolniška). Moj tudi kr zasluži. Sam vedno kam vlagamo denar. Evo zdaj pač šparamo za nov avto. Pa za fajn počitnice. Čeprav za počitnice nama bo škripalo. Prioriteta pa nama je, da poplačava en kredit.

Ja moji niti od tašče nimajo nič na morju. S taščine strani niti ne morem pričakovati kakršnokoli pomoč, prej bi jaz morala njim dajati (včeraj spet na veliko jambrala  -  alko alko jih bo pokopaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ).

Moji, hmmmm, moji niso premožni. Nudili so nam pač, kolikor so nam lahko. Tako da, jaz in moji bližnji gremo po trnovi poti.

Čeprav nama s srčkom zadnje čase TRKAM, TRKAM, TRKAM (uspe vsak teden dati okoli 100 evrov na stran). Pa zdaj bom kmalu pokasirala keš od diplomske in dveh seminarskih tak da bo kredit poplačan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sam kaj, ko mojemu ostane en velik kredit (še od prej, preden sva bila midva skupaj), pa meni še en mini kredit.

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?