ronja
|
Pomoč, punce, meni so zamenjali otroke!!! Midva že nisva tehle pridnih bitij naredila!!! Sploh ne vem, kaj se dogaja!!! OBE sta sami zaspali (ok, Lejla se je tudi že zbudila, ampak je v ležalniku in sploh ne teži in mi pusti jest sladoled!!!) Ronja pa še kar spi, čeprav je zaspala že pred pol ure!!! Ma, to ni za verjet! ker Lejla ni mogla zaspat, ker ji je Ronja non stop okoli glave plesala in s tem ful guncala jogi, sem odnesla Ronjo v njeno posteljico in ji povedala, da pridem k njej, samo da Lejla zaspi, ona pa naj vmes proba zaspat - to ji pač rečem, valjda ne mislim, da bi kdaj ratalo . Ok, se je strinjala (to je važno,d a se ne dere, sicer Lejla ne zaspi). Podojim Lejlo, zaspala ni, ampak sem šla nazaj k Ronji, ker sem pač obljubila: pa ronja že spi . No, grem nazaj k Lejli, pa je bila vsa zadovoljna, pa sem si rekla, ajde, probam zlikat zraven. Likam malo, ona pa vsa pridna v zibki - to je že ultra čudno - vsaj po mojih izkušnjah, se to še ni zgodilo... No, pa grem po vodo za likalnik, pridem nazaj in dete čori!!! SPi! noro!!! OK, pavza, ljelo so vrnili , hoče nazaj v roke:) Ok, sem jo še podojila, je neki na pol spala, zdaj sem jo kar pustila, mogoče bo spet zaspala - saj vem, sanja svinja kukuruz... Ampak upanje umira zadnje, ne? pa medtem, ko sem likala, je pozvonila še patronažna sestra, se je zmotila, avtomatično hotla k nam (soseda sta dobila novoroječnico, a sem vam že povedala? prejšnji čet. ful fajn!!!!) in kljub zvoncu se je zgodil čudež in se Ronja ni zbudila!!! No, sem samo čakala, da se bom zbudila oz. me bo zbudila kaka Ronjina brca , ker je bilo čisto prelepo zato,d a bi bilo res . In se bom zbudila in videla, da sem zaspala ob dojenju ljele zvečer, pa da torta še ni niti pečena, pa da je kup še nezlikan, pa sta malidve normalni,... Ali pa mi bo nekdo pokazal ceno: evo, take otroke maš lahko, samo stane mio. evrov Al je to samo zato, da mi kdo skomine naredi: "vidiš, koliko se da naredit v 2 urah " Čakam, kje je fora.
|