Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 8:10:42
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Inya je imela čez dan tam od 36.8 do največ 37 (v ušesku, je šel moj dragi nov termometer kupit). Apetit je seveda izgubila, za mleko je tako kot Taj - no way. Pojedla je zjutraj banano s piškotki, za kosilo malo bučke in korenčka z rižem (komaj, ni hotla dokler nisem zmešala z riževo kašo), potem mleko (HB vsaj nekaj) in potem hruško s piškotki. Zdaj ji bom pa nekaj mlečnega dala pa vseeno ne bomo prišli na pol litra mlekca Tečka je ful ampak ne jokica temveč zelo zahtevna, non stop želi pozornost, nestrpna postane hitreje ko se igra in ji kaj ne gre... No, zdaj jo ima oči še ene pol urce potem bova pa spet sami, ker gre na nek žur za nek rd... Težko mi je danes, zelo sem utrujena. lovely verjamem, da te je utrudilo - upam, da je bila noč mirnejša....pa nič hudega, če inya 1dan malo slabče je, saj bo nadoknadila - vsak kdaj nima apetita....Val je včeraj pojedel npr. 400 ml mleka, 1obrok bučka+grah in 1 obrok polovico jabolčka z riževimi kosmiči, pa ponoči nič več. To tudi ni dosti če gledam, kaj vse nekateri pojedo. In zdaj ko je inya čist fletna punca, se ti ni treba vsak dan sekirat - poskusi pogledat za cel teden nazaj recimo....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 8:18:14
|
|
|
|
Lucka1
|
evelin in gogabojan - da bi gnojna angina minila karseda hitro in z malo bolečinami
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 8:22:01
|
|
|
|
Pšemek
|
Tak, sam že malo žabo previjem, pa gremo . Mislite kaj na nas, mi bomo sigurno kaj na vas! Pa-pa
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 8:24:41
|
|
|
|
gogabojan
|
papa pšemek
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 8:29:05
|
|
|
|
gogabojan
|
Punce. S KATERIM ČAJEM BI LAHKO IMPROVIZIRALA, za grgranje, ker sem ugotovila da nimam žajbla. Mam pa en domač čaj, k je fulllll zelišč in rož notri. Sam mi pa smrdi, ker ma premočan vonj po hmmmm roži ???????? Hvala za priporočila. Na netu sem našla, da lahko tudi z morsko soljo grgraš. Kaj ve mislite o tem, da ješ sladoled ko imaš gnojno angino????? Da se prej očisti gnoj dol?????? Pa z mrzlimi obkladki na vrat??????? Iskrena hvala prosim.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 8:29:32
|
|
|
|
coccinella
|
Dobro jutro! Se spet jaz malo oglasim..... Ja že dolgo nazaj sem pozabila napisati da imamo že dva zobka, in sicer spodnji enki, pa baje ji tudi dvojkici spodaj rasteta :) Današnja noč je bila bolj nemirna, sicer se ni zbujala, ali kaj takega, se pa je fulllllll premetavala, pa dihala je težko, tako da ji moram, ko se zbudi, očistiti nosek. Čeprav pomoje ima tak čuden nosek , se fulllllll težko očisti. Pa še eno vprašanje. Ali katera pozna kakšno restavracijo, da bi li lahko z Gajo Mazvito tja, npr. da ima stolčke ali kaj podobnega. Pa da ni ravno McDonalds . No pa da imajo dobro hrano . Aja pa nekje v Ljubljani. Lep dan vam želim, čeprav je tak žalosten
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 8:32:15
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Tak, sam že malo žabo previjem, pa gremo . Mislite kaj na nas, mi bomo sigurno kaj na vas! Pa-pa UŽIVAJTE MAXIMALNO
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 8:39:09
|
|
|
|
afnica mala
|
Dobro jutro valla- super za vrtec Pšemek- uživajte in veliko sončka pri nas se dan ni dobro začel: jaz dobila , možu avto ni vžgal. Pa imamo razvojmo, popoldan jaz masažo, mož bi moral delat it, Neli v varstvo- neizvedljivo z enim avtom- pa sem vse pošlihtala, par telefonov- pa je. Mehankar pride popoldan po službi - upam, da čimprej uštima. Neli še malo poje, potem pa upam, da zaspi, ob 10h pa na razvojno, pa k njenemu p. po izvide urikulta vreme pa je glih uza crkljanje
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 9:05:17
|
|
|
|
iraira
|
Dan! Naša noč katastrofa...se je zbujala na pol ure in celo bedela od 23.30 do 2.30 . Vročino smo premagali in nosek je tudi zdaj že ok.....vsaj to. Gogabojan ti si pa taka bogica al kaj? Ti nič ne zavidam...pa še dva otročka za popedenat . Čimprej se pozdravi. Morska sol je pa ok. za grgrati pri vseh gnojnih obolenjih. Valla in janja za vrtec....ena skrb manj Pšemek uživajte še za nas malo Inya vse naj. naj. za polovičko
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 9:23:52
|
|
|
|
Lovely
|
Hej, dobro jutro mamice, hvala za čestitke, moja Inya pinja je danes pol leta stara OMG kok hitro gre! Danes smo brez vročine, malo tečkasti a ni sile, mamica se je naspala, ker je bila ponoči zelo pridna, 2x duda in to je bilo to Irma, sem ti poslala ZS, ja Žužek je, car. Zaradi njega imam ful boljšo prebavo. No, jaz sem ravnokar dobila iz Šentvida in iz Muce, da nismo sprejeti. V Muci je bilo za jasli 507 prijav, Inya je 323 na čakalni listi al nekaj takega no, ne vem čist na pamet pa se mi ne da it zdaj papirja iskat. Za Šentvid pa niti ne piše kok je bilo prijab itd. No, za ta dva itak nisem pričakovala, da dobimo. Zdaj čakam kaj bo v Domžalah,. ker če pa tu ne dobimo smo pa v ritki.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 9:25:01
|
|
|
|
Lovely
|
Gogabojan, a veš da men ful pomaga Angal S za špricat direkt tja v grlo k boli (taka slamica je dost dolga). Za požirat je super, daj pošlji nekoga, da ti kupi, ful ti bo olajšalo. Pa bravo za Bojana k je. Itak da bo hud model.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 9:26:05
|
|
|
|
jolly123
|
Jutro! Mi smo dobro spali. Se je zbudil enkrat za jest in drnjohal naprej skoraj do sedmih, je tako fino ko je človek naspan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 . Sem pa prebral, da so bili primeri, ko so mamam otrok, ki so alergični na kakšno zadevo, že podaljšali porodniško. Ja ampak moraš imeti dokazano alergijo mislim da na vsaj dva živila. Potem ti lahko podaljšajo če hodiš v RA in fizioterapijo. IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Tak, sam že malo žabo previjem, pa gremo . Mislite kaj na nas, mi bomo sigurno kaj na vas! Pa-pa Uživajte maksimalno. Mi bomo šli tud mogoče po praznikih za kak vikend v toplice, če mojedva dobita hiško. IZVIRNO SPOROČILO: iraira Dan! Naša noč katastrofa...se je zbujala na pol ure in celo bedela od 23.30 do 2.30 . Vročino smo premagali in nosek je tudi zdaj že ok.....vsaj to. Ojoj no, pa zaradi česa to...zobkov? A si ji dala kaj Calpola pred spanjem? Našemu je to pomagalo da je vsaj prvo rundo ziher spal vsaj 6 ur.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 9:26:43
|
|
|
|
Lovely
|
Lučka, a veš da sem se včeraj ful manj sekirala zaradi hrane k smo na koncu pa le priši na 510ml mlekca in 3 obroke GH (no, sicer ful male, neki je pa blo...). Pa ja, gledam na overall picture, saj bo vse OK. Danes se slišiva po kosilčku, upam, da greva lahk en giro. Inya rabi svež zrak k je bila včeraj ves dan doma.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 9:27:57
|
|
|
|
Lovely
|
Iraira, tole pri vas meni diši na zobke...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 9:28:35
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Hej, dobro jutro mamice, hvala za čestitke, moja Inya pinja je danes pol leta stara OMG kok hitro gre! Danes smo brez vročine, malo tečkasti a ni sile, mamica se je naspala, ker je bila ponoči zelo pridna, 2x duda in to je bilo to Irma, sem ti poslala ZS, ja Žužek je, car. Zaradi njega imam ful boljšo prebavo. No, jaz sem ravnokar dobila iz Šentvida in iz Muce, da nismo sprejeti. V Muci je bilo za jasli 507 prijav, Inya je 323 na čakalni listi al nekaj takega no, ne vem čist na pamet pa se mi ne da it zdaj papirja iskat. Za Šentvid pa niti ne piše kok je bilo prijab itd. No, za ta dva itak nisem pričakovala, da dobimo. Zdaj čakam kaj bo v Domžalah,. ker če pa tu ne dobimo smo pa v ritki. 323???? O shit no.... itak ni šans pol...ma kriza no. Pa čestitke za pol leta Mi bomo v nedeljo že 7 mesecev jao...jao....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 9:45:37
|
|
|
|
timnala
|
Jutro! Čestitke današnji slavljenki Inyi Pa lupcka od Naceka Čestitke tud vsem za dobljen vrtec! Bravo Tistim pa, ki potujete, maksimalno uzivajte in izkoristite polno cas, ko ste cela druzinica skupaj Tisti, ki ste pa bolani.. in , da boste cimprej boljse! Hm..koga naj pa poprosim za lepse vreme? Me mal jezi taka tuga zunaj, ker komaj cakam, da bi lahk sla s tamalim na sprehod.. Pa bo ze papa
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 10:48:23
|
|
|
|
suzy124
|
Hoj Inyi za pol leta za vse ki ste že dobile za vrtec, mi pa še bomo kr čakali ker zvemo baje konc maja komi Za vse ki ste bolani da se čim prej pozdravite Pšemek maksimalno uživajte na dopustu Drugače smo pa mi kr vredu, mal smo še tečkasti zaradi zobkov ampak tudi to bo upam da hitro minilo , mislim da mu kremica kr pomaga Upam da se vreme kaj popravi in da bo posijalo kaj sonce
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 10:52:22
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Gogabojan, a veš da men ful pomaga Angal S za špricat direkt tja v grlo k boli (taka slamica je dost dolga). Za požirat je super, daj pošlji nekoga, da ti kupi, ful ti bo olajšalo. Pa bravo za Bojana k je. Itak da bo hud model. A pa res hasne ta Angal S????? Mah dej, sama bi si z nožem najraje ven zbezala vse. Mah saj gnoj si s pinceto dajem ven, ker če nebi, bi crknla. Tak pa me fullllllllllll boli, crknem pa ne. Nimam pa koga poslati tja. Bom šla sama, ko bom šla po Bojana. Brat je šel v Milano na sejem, mama je glih domu pršla (z fizeoterapij, je končno dala gips dol), pa je nebi matrala k je 2 km stran doma (nima izpita za avto), srček dela, sosedje so sami penzijonisti doma. Glede Bojana. Ma ja, se mu je tak hmmmm tek se mu je odpru, ker je bil pri zobarju, mu mal zbrusil zobčke, in ga ni strah da ga bodo boleli. Tak da pomoje so zobje problem. Zdaj pa upamo, da ga dolgo dolgo ne bo kak zobček bubu, da vsaj mal gre gor. Vsaj nad 10. naj pride.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 11:03:59
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Lučka, a veš da sem se včeraj ful manj sekirala zaradi hrane k smo na koncu pa le priši na 510ml mlekca in 3 obroke GH (no, sicer ful male, neki je pa blo...). Pa ja, gledam na overall picture, saj bo vse OK. Danes se slišiva po kosilčku, upam, da greva lahk en giro. Inya rabi svež zrak k je bila včeraj ves dan doma. Ti imaš tudi skrbi glede hrane pri svojem otroku. No zdaj bom pa jaz tebe mal potolažila. Saj bo. Kakšen dan pa res ni človeku za jesti. Morda ti pa čez dan štrajka, proti večeru pa nadoknadi. Saj konec koncev če pogledaš nazaj, si naprimer govorila, in se sekirala kok malo poje. Pa punca prav fletno zgleda, in ni fullllll presuha. POANTA (k sm kr zabluzila): kakšen dan poje več, kakšen dan poje manj. saj bo mami, boš videla, danes ti bo pa fullll pojedla. Men Rok kriči, ko mora na joško iti. . Že tri dni. Če bo tako še danes zvečer, jo šibnem jutri h dežurnemu, da slučajno ni kaj fasu od mene. Al pa sam mlekeca več noče. Smo kupili tudi aptimil pa NO WAY. Pa mama mu je probala dati navadno mleko v razmerju 1/3 mleko/voda tudi NO WAY. Pa je mama rekla, da jaz mleka nisem in nisem hotela poskusiti več pri 5 mesecih pa sem vseeno zrasla v MMMMMMMMOOOOOOOOOČČČČČNNNNNOOOOOOOO babnco.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.4.2009 11:07:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 11:13:27
|
|
|
|
jolly123
|
O kriza smo danes spet tečni prav kriči že cel dan...pa naj gre vse skup že nekam, jaz bom počasi vse živce zgubla res!!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 11:30:51
|
|
|
|
Lucka1
|
jolly danes mora biti nekaj v zraku, ker tudi naš jokca in stoka že cel dopoldan...pa še ven ne moreva, ker dežuje v LJ.....pa A NISO REKLI, DA DANES NE BO PADAVIN.....DA BO OBLAČNO POPOLDAN PA CELO SONCE????
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 11:32:20
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Lučka, a veš da sem se včeraj ful manj sekirala zaradi hrane k smo na koncu pa le priši na 510ml mlekca in 3 obroke GH (no, sicer ful male, neki je pa blo...). Pa ja, gledam na overall picture, saj bo vse OK. Danes se slišiva po kosilčku, upam, da greva lahk en giro. Inya rabi svež zrak k je bila včeraj ves dan doma. EJ, NE MOREM VERJET....trenutno slaaaaabo kaže za svež zrak....no, zrak je že svež , sam pada pada......
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 11:34:44
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Čao! gogabojan, nam tud tantum verde pomaga ...jaz na tovjem mestu ne bi sladoleda ...sladoled pomagal, ko se vse skupi začenja, ne pa zdja, ko imaš že gnojno ...pa tud s pinceto se jaz ne bi hecala ...poksus svojga da kak dan diopusta vzame al pa koga od staršem in počivaj ins e dobro pozdravi ...ne gre vedno vse na nogah prebolevat ...sej tud jaz to delam sam ni pa dobro ... jolly ...ah dej no, sej bo, še kej hujšga si dala skoz ;) inya vse najlepše za pol svečke! lovely u sranje za vrtec ...kaka vrtoglava cifra! drugače sva se pa z laknerš načvekali ... jaz pa nekje smrkam, ker me je včerej zeblo v noge
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 11:36:13
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Nimam pa koga poslati tja. Bom šla sama, ko bom šla po Bojana. Brat je šel v Milano na sejem, mama je glih domu pršla (z fizeoterapij, je končno dala gips dol), pa je nebi matrala k je 2 km stran doma (nima izpita za avto), srček dela, sosedje so sami penzijonisti doma. Moj brat je pa šu včerej službeno v Ameriko do 7. junija Moja mami mora pa na dve operaciji, za vsako nogo za krčne žile
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?