|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
24.4.2009 8:10:42   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Inya je imela čez dan tam od 36.8 do največ 37 (v ušesku, je šel moj dragi nov termometer kupit). Apetit je seveda izgubila, za mleko je tako kot Taj - no way. Pojedla je zjutraj banano s piškotki, za kosilo malo bučke in korenčka z rižem (komaj, ni hotla dokler nisem zmešala z riževo kašo), potem mleko (HB vsaj nekaj) in potem hruško s piškotki. Zdaj ji bom pa nekaj mlečnega dala pa vseeno ne bomo prišli na pol litra mlekca user posted image  Tečka je ful ampak ne jokica temveč zelo zahtevna, non stop želi pozornost, nestrpna postane hitreje ko se igra in ji kaj ne gre... No, zdaj jo ima oči še ene pol urce potem bova pa spet sami, ker gre na nek žur za nek rd... Težko mi je danes, zelo sem utrujena.

lovely verjamem, da te je utrudilo - upam, da je bila noč mirnejša....pa nič hudega, če inya 1dan malo slabče je, saj bo nadoknadila - vsak kdaj nima apetita....Val je včeraj pojedel npr. 400 ml mleka, 1obrok bučka+grah in 1 obrok polovico jabolčka z riževimi kosmiči, pa ponoči nič več. To tudi ni dosti če gledam, kaj vse nekateri pojedo. In zdaj ko je inya čist fletna punca, se ti ni treba vsak dan sekirat - poskusi pogledat za cel teden nazaj recimo....user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
24.4.2009 8:18:14   
Lucka1
evelin in gogabojan - da bi gnojna angina minila karseda hitro in z malo bolečinami

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
24.4.2009 8:22:01   
Pšemek
Tak, sam že malo žabo previjem, pa gremo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Mislite kaj na nas, mi bomo sigurno kaj na vas!

Pa-pa

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
24.4.2009 8:24:41   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

papa pšemek

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
24.4.2009 8:29:05   
gogabojan
Punce.

S KATERIM ČAJEM BI LAHKO IMPROVIZIRALA, za grgranje, ker sem ugotovila da nimam žajbla. Mam pa en domač čaj, k je fulllll zelišč in rož notri. Sam mi pa smrdi, ker ma premočan vonj po hmmmm rožiuser posted image user posted image user posted image ????????

Hvala za priporočila.

Na netu sem našla, da lahko tudi z morsko soljo grgraš. Kaj ve mislite o tem, da ješ sladoled ko imaš gnojno angino????? Da se prej očisti gnoj dol??????
Pa z mrzlimi obkladki na vrat???????

Iskrena hvala prosim. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
24.4.2009 8:29:32   
coccinella
Dobro jutro!

Se spet jaz malo oglasim.....

Ja že dolgo nazaj sem pozabila napisati da imamo že dva zobka, in sicer spodnji enki, pa baje ji tudi dvojkici spodaj rasteta  :)

Današnja noč je bila bolj nemirna, sicer se ni zbujala, ali kaj takega, se pa je fulllllll premetavala, pa dihala je težko, tako da ji moram, ko se zbudi, očistiti nosek. Čeprav pomoje ima tak čuden nosek user posted image , se fulllllll težko očisti.

Pa še eno vprašanje. Ali katera pozna kakšno restavracijo, da bi li lahko z Gajo Mazvito tja, npr. da ima stolčke ali kaj podobnega. Pa da ni ravno McDonalds user posted image user posted image user posted image user posted image . No pa da imajo dobro hrano user posted image . Aja pa nekje v Ljubljani.

Lep dan vam želim, čeprav je tak žalosten

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
24.4.2009 8:32:15   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek
Tak, sam že malo žabo previjem, pa gremo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Mislite kaj na nas, mi bomo sigurno kaj na vas!
Pa-pa

UŽIVAJTE MAXIMALNO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
24.4.2009 8:39:09   
afnica mala
Dobro jutro

valla- super za vrtecuser posted image

Pšemek- uživajte in veliko sončka

pri nas se dan ni dobro začel: jaz dobila user posted image , možu avto ni vžgal. Pa imamo razvojmo, popoldan jaz masažo, mož bi moral delat it, Neli v varstvo- neizvedljivo z enim avtom- pa sem vse pošlihtala, par telefonov- pa je. Mehankar pride popoldan po službiuser posted image - upam, da čimprej uštima.

Neli še malo poje, potem pa upam, da zaspi, ob 10h pa na razvojno, pa k njenemu p. po izvide urikulta

vreme pa je glih uza crkljanje

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
24.4.2009 9:05:17   
iraira
Dan!

Naša noč katastrofa...se je zbujala na pol ure in celo bedela od 23.30 do 2.30user posted image . Vročino smo premagali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in nosek je tudi zdaj že ok.....vsaj to.

Gogabojan ti si pa taka bogica al kaj? Ti nič ne zavidam...pa še dva otročka za popedenatuser posted image . Čimprej se pozdravi. Morska sol je pa ok. za grgrati pri vseh gnojnih obolenjih.

Valla in janja user posted image  user posted image  user posted image   za vrtec....ena skrb manj

Pšemek uživajte še za nas malo

Inya vse naj. naj. za polovičko

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
24.4.2009 9:23:52   
Lovely
Hej, dobro jutro mamice,

hvala za čestitke, moja Inya pinja je danes pol leta stara OMG kok hitro gre! Danes smo brez vročine, malo tečkasti a ni sile, mamica se je naspala, ker je bila ponoči zelo pridna, 2x duda in to je bilo to user posted image

Irma, sem ti poslala ZS, ja Žužek je, car. Zaradi njega imam ful boljšo prebavo.

No, jaz sem ravnokar dobila iz Šentvida in iz Muce, da nismo sprejeti. V Muci je bilo za jasli 507 prijav, Inya je 323 na čakalni listi al nekaj takega no, ne vem čist na pamet pa se mi ne da it zdaj papirja iskat. Za Šentvid pa niti ne piše kok je bilo prijab itd. No, za ta dva itak nisem pričakovala, da dobimo. Zdaj čakam kaj bo v Domžalah,. ker če pa tu ne dobimo smo pa v ritki.

Lovely

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
24.4.2009 9:25:01   
Lovely
Gogabojan, a veš da men ful pomaga Angal S za špricat direkt tja v grlo k boli (taka slamica je dost dolga). Za požirat je super, daj pošlji nekoga, da ti kupi, ful ti bo olajšalo.

Pa bravo za Bojana k je. Itak da bo hud model.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
24.4.2009 9:26:05   
jolly123

Jutro! Mi smo dobro spali. Se je zbudil enkrat za jest in drnjohal naprej skoraj do sedmih, je tako fino ko je človek naspan user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

. Sem pa prebral, da so bili primeri, ko so mamam otrok, ki so alergični na kakšno zadevo, že podaljšali porodniško.

Ja ampak moraš imeti dokazano alergijo mislim da na vsaj dva živila. Potem ti lahko podaljšajo če hodiš v RA in fizioterapijo.

IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Tak, sam že malo žabo previjem, pa gremo             . Mislite kaj na nas, mi bomo sigurno kaj na vas!

Pa-pa

Uživajte maksimalno. Mi bomo šli tud mogoče po praznikih za kak vikend v toplice, če mojedva dobita hiško.

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Dan!

Naša noč katastrofa...se je zbujala na pol ure in celo bedela od 23.30 do 2.30 . Vročino smo premagali  in nosek je tudi zdaj že ok.....vsaj to.

Ojoj no, pa zaradi česa to...zobkov? A si ji dala kaj Calpola pred spanjem? Našemu je to pomagalo da je vsaj prvo rundo ziher spal vsaj 6 ur.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
24.4.2009 9:26:43   
Lovely
Lučka, a veš da sem se včeraj ful manj sekirala zaradi hrane k smo na koncu pa le priši na 510ml mlekca in 3 obroke GH (no, sicer ful male, neki je pa blo...). Pa ja, gledam na overall picture, saj bo vse OK.
Danes se slišiva po kosilčku, upam, da greva lahk en giro. Inya rabi svež zrak k je bila včeraj ves dan doma.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
24.4.2009 9:27:57   
Lovely
Iraira, tole pri vas meni diši na zobke...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
24.4.2009 9:28:35   
jolly123

Hej, dobro jutro mamice,

hvala za čestitke, moja Inya pinja je danes pol leta stara OMG kok hitro gre! Danes smo brez vročine, malo tečkasti a ni sile, mamica se je naspala, ker je bila ponoči zelo pridna, 2x duda in to je bilo to user posted image

Irma, sem ti poslala ZS, ja Žužek je, car. Zaradi njega imam ful boljšo prebavo.

No, jaz sem ravnokar dobila iz Šentvida in iz Muce, da nismo sprejeti. V Muci je bilo za jasli 507 prijav, Inya je 323 na čakalni listi al nekaj takega no, ne vem čist na pamet pa se mi ne da it zdaj papirja iskat. Za Šentvid pa niti ne piše kok je bilo prijab itd. No, za ta dva itak nisem pričakovala, da dobimo. Zdaj čakam kaj bo v Domžalah,. ker če pa tu ne dobimo smo pa v ritki.

323???? O shit no.... itak ni šans pol...ma kriza no.

Pa čestitke za pol leta user posted image user posted image Mi bomo v nedeljo že 7 mesecev jao...jao....

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
24.4.2009 9:45:37   
timnala
Jutro!

Čestitke današnji slavljenki Inyi user posted image user posted image user posted image  Pa lupcka od Naceka user posted image

Čestitke tud vsem  za dobljen vrtec! Bravo user posted image user posted image user posted image

Tistim pa, ki potujete, maksimalno uzivajte in izkoristite polno cas, ko ste cela druzinica skupaj user posted image

Tisti, ki ste pa bolani.. user posted image  in  user posted image user posted image user posted image , da boste cimprej boljse!

Hm..koga naj pa poprosim za lepse vreme? Me mal jezi taka tuga zunaj, ker komaj cakam, da bi lahk sla s tamalim na sprehod.. Pa bo ze user posted image

papa

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
24.4.2009 10:48:23   
suzy124
Hoj

user posted image user posted image user posted image Inyi za pol letauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse ki ste že dobile za vrtec, mi pa še bomo kr čakali ker zvemo baje konc maja komiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse ki ste bolaniuser posted image user posted image user posted image user posted image da se čim prej pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

Pšemek maksimalno uživajte na dopustuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače smo pa mi kr vredu, mal smo še tečkasti zaradi zobkov ampak tudi to bo upam da hitro minilouser posted image user posted image user posted image user posted image , mislim da mu kremica kr pomagauser posted image user posted image user posted image

Upam da se vreme kaj popravi in da bo posijalo kaj sonceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
24.4.2009 10:52:22   
gogabojan

Gogabojan, a veš da men ful pomaga Angal S za špricat direkt tja v grlo k boli (taka slamica je dost dolga). Za požirat je super, daj pošlji nekoga, da ti kupi, ful ti bo olajšalo.

Pa bravo za Bojana k je. Itak da bo hud model.

A pa res hasne ta Angal S????? Mah dej, sama bi si z nožem najraje ven zbezala vse. Mah saj gnoj si s pinceto dajem ven, ker če nebi, bi crknla. Tak pa me fullllllllllll boli, crknem pa ne. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nimam pa koga poslati tja. Bom šla sama, ko bom šla po Bojana. Brat je šel v Milano na sejem, mama je glih domu pršla (z fizeoterapij, je končno dala gips dol), pa je nebi matrala k je 2 km stran doma (nima izpita za avto), srček dela, sosedje so sami penzijonisti doma. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede Bojana. Ma ja, se mu je tak hmmmm tek se mu je odpru, ker je bil pri zobarju, mu mal zbrusil zobčke, in ga ni strah da ga bodo boleli. Tak da pomoje so zobje problem.

Zdaj pa upamo, da ga dolgo dolgo ne bo kak zobček bubu, da vsaj mal gre gor. Vsaj nad 10. naj pride.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
24.4.2009 11:03:59   
gogabojan

Lučka, a veš da sem se včeraj ful manj sekirala zaradi hrane k smo na koncu pa le priši na 510ml mlekca in 3 obroke GH (no, sicer ful male, neki je pa blo...). Pa ja, gledam na overall picture, saj bo vse OK.
Danes se slišiva po kosilčku, upam, da greva lahk en giro. Inya rabi svež zrak k je bila včeraj ves dan doma.

Ti imaš tudi skrbi glede hrane pri svojem otroku. No zdaj bom pa jaz  tebe mal potolažila. Saj bo.

Kakšen dan pa res ni človeku za jesti. Morda ti pa čez dan štrajka, proti večeru pa nadoknadi.

Saj konec koncev če pogledaš nazaj, si naprimer govorila, in se sekirala kok malo poje. Pa punca prav fletno zgleda, in ni fullllll presuha.

POANTA (k sm kr zabluzila):
kakšen dan poje več, kakšen dan poje manj. saj bo mami, boš videla, danes ti bo pa fullll pojedla.user posted image

Men Rok kriči, ko mora na joško iti. user posted image user posted image user posted image . Že tri dni. Če bo tako še danes zvečer, jo šibnem jutri h dežurnemu, da slučajno ni kaj fasu od mene. Al pa sam mlekeca več noče. Smo kupili tudi aptimil pa NO WAY. Pa mama mu je probala dati navadno mleko v razmerju 1/3 mleko/voda tudi NO WAY.

Pa je mama rekla, da jaz mleka nisem in nisem hotela poskusiti več pri 5 mesecih pa sem vseeno zrasla v MMMMMMMMOOOOOOOOOČČČČČNNNNNOOOOOOOO babnco. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
   [Brisano sporočilo]
24.4.2009 11:07:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1795
24.4.2009 11:13:27   
jolly123
O kriza smo danes spet tečni prav kriči že cel dan...pa naj gre vse skup že nekam, jaz bom počasi vse živce zgubla res!!!! 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
24.4.2009 11:30:51   
Lucka1
jolly danes mora biti nekaj v zraku, ker tudi naš jokca in stoka že cel dopoldan...pa še ven ne moreva, ker dežuje v LJ.....pa A NISO REKLI, DA DANES NE BO PADAVIN.....DA BO OBLAČNO POPOLDAN PA CELO SONCE????

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
24.4.2009 11:32:20   
Lucka1

EJ, NE MOREM VERJET....trenutno slaaaaabo kaže za svež zrak....no, zrak je že svež user posted image user posted image user posted image , sam pada pada......

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
24.4.2009 11:34:44   
PikicaStonoga
Čao!

gogabojan, nam tud tantum verde pomaga ...jaz na tovjem mestu ne bi sladoleda ...sladoled pomagal, ko se vse skupi začenja, ne pa zdja, ko imaš že gnojno ...pa tud s pinceto se jaz ne bi hecala ...poksus svojga da kak dan diopusta vzame al pa koga od staršem in počivaj ins e dobro pozdravi ...ne gre vedno vse na nogah prebolevat ...sej tud jaz to delam sam ni pa dobro ...

jolly ...ah dej no, sej bo, še kej hujšga si dala skoz ;) user posted image

inya vse najlepše za pol svečke! user posted image

lovely u sranje za vrtec ...kaka vrtoglava cifra!

drugače sva se pa z laknerš načvekali ...
jaz pa nekje smrkam, ker me je včerej zeblo v nogeuser posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
24.4.2009 11:36:13   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Nimam pa koga poslati tja. Bom šla sama, ko bom šla po Bojana. Brat je šel v Milano na sejem, mama je glih domu pršla (z fizeoterapij, je končno dala gips dol), pa je nebi matrala k je 2 km stran doma (nima izpita za avto), srček dela, sosedje so sami penzijonisti doma. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj brat je pa šu včerej službeno v Ameriko do 7. junija  user posted image
Moja mami mora pa na dve operaciji, za vsako nogo za krčne žile user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?