|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
24.4.2009 10:50:23   
BarbaraGS
simonakr kaj tista srecanja na 14 dni? ker pol smo bli skupaj. midva sva hodila solsko leto 04/05 pol pa se na tedenske priprave, ker tiste celoletne nisva do konca speljala (naju ni blo v lj)

majchy hvala :) sam da zdaj moram zgubit se ene 10kg da bom vsaj priblizno podobna sebi s tistih slik. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
24.4.2009 11:00:12   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

simonakr kaj tista srecanja na 14 dni? ker pol smo bli skupaj. midva sva hodila solsko leto 04/05 pol pa se na tedenske priprave, ker tiste celoletne nisva do konca speljala (naju ni blo v lj)

A veš da sem glih gledala tvoje slikce pa sory ampak se te nč ne spomnen. Midva sva hodila na celoletno in sicer 2 in 4 ponedeljek - vsaj mislim nisem pa prepričana.

evo mamo že alarm

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
24.4.2009 11:05:54   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Dejte mi povedat tiste k dojite in greste kam za dalj časa kako to izvedete. Jaz grem jutri v ZOO in bi si mleko vn sčrpala, sedaj pa ne vem kako narest da bo dovolj topel ko bo čas za hranjenje. Kaj nardite? a ga doma pogrejete in date v termovko? Ideje dobrodošleuser posted image

usedla bi se na klopco in podojila cez ramo in user posted image  pa si lahko das eno tetra plenico če te moti da te kdo gleda, sej se okol obrneš da te gledajo v hrbet...jest nebi preveč komplicirala

FLORJAN VSE NAJBOLJŠE ZA 3. ROJSTNI DAN

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
24.4.2009 11:08:40   
Čebel@
pupka......to bo pa kmaluuser posted image user posted image user posted image še malo zobe stisnit potem bo pa samo še luštnouser posted image user posted image user posted image a Gal gre pa že v šolo?se kej veseli?
mihailo.......Hana se je full potegnila........ima 4350g in 55cmuser posted image user posted image user posted image ležalnik je kar dost ležečki.....full rada pa sedi v tistmu stolčku ki jekot jajček-je firbčna in ji paše okoli gledatuser posted image user posted image .......je pa jajček bolj nizek kot lupinicauser posted image
urša........jaz se prekladam iz enga konca v druguser posted image user posted image user posted image sem lena ko fu.ks,ko je tako vremeuser posted image
barbara......tudi če ti na tisto sliko pripopam 10kg,imaš ševedno hudo postavouser posted image user posted image user posted image
kolumbo.......tvoj že dobiva kosilo ali kazen še vedno traja?user posted image user posted image user posted image user posted image res super da je Rok jedel iz joškeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
24.4.2009 11:22:51   
Čebel@
http://www.ringaraja.net/forum/tecaj-ozivljanja-dojenckov-in-otrok-7509-ob-17ih/m_4095941/mpage_1/tm.htm#4095941
če bo katera šla......midva z možem sva se prijavilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
24.4.2009 11:23:54   
MIHAILO
maychy se mi je zdelo,ker sem zdaj prav videla razliko-superuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
24.4.2009 11:28:13   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

maychy se mi je zdelo,ker sem zdaj prav videla razliko-superuser posted image user posted image
ja skos so mi govorili,da je zastoj rasti,zdej pa tamala raste ko glistauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne verjamem več nobenmu zdravnikuuser posted image  

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
24.4.2009 11:38:59   
MIHAILO
mah ti zdravniki...poglej kaj delajo s temi kapljicami...take krce smo imeli ,da jih sploh ne bom devla vec dokler ne mine obdobje krckov

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
24.4.2009 11:42:37   
Čebel@
mislimda si se pravilno odločila.........zakaj bi matrala sebe in otroka če ni treba......mu boš že začela dajat ko bojo krčki minili

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
24.4.2009 11:43:57   
claud
ola1

urša08-jst podojim kjerkoli že sem....se sploh ne sekiram kaj drugi mislijo....če je otrok lačen je lačen...majco si pa že tko naštimam da se nč ne vidi....

Punce a že kj veste kako boste dale kj cepit otročke...za ta dodatna cepljenja mislm...jst študiram da bi dala sam za rota virus-ker pr tem radi dehidrirajo...ostalo mi pa nč ne diši....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
24.4.2009 11:48:38   
Čebel@
claud......jaz bom dala Hano cepit samo za rotavirus in to 2 doze,ne tri ker ni baje razlike med njima samo v seni in 1 inekciji več.......otrok je pa zaščiten 3 leta.........jaz jo bom dala ker je tamala veliko v stiku z otroci ki hodijo v vtec in se bojim da nebi kej fasala

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
24.4.2009 11:50:27   
claud
majchy-ja sj men je pediatrinja sploh rekla za 2 dozi....nism vedla da so drugač 3...user posted image
Pa mislm da je okol 70 eu ane?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
24.4.2009 11:53:54   
Čebel@
2 dozi je 60eurov,za 3 pa ne vem koliko stane.........mene je p vprašal in reku da ni razzlike za to bom samo 2 dala

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
24.4.2009 11:55:09   
Čebel@
koliko časa boste imele user posted image  v zibkah,predej jih preselite v večje posteljice???

škratek se oglaša......šibamuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
24.4.2009 11:55:55   
claud
Aha, men je že zdj grozn da jo bojo špikaluser posted image ....sm rekla mojmu da jo bo takrat on držu....že pr sebi težko prenašan, pr njej mi je pa še bl hudouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
24.4.2009 12:46:51   
Urša08
majchy v zibki bo Žiga dokler ne bo ratalo moteče (se ne bo preveč premikal in butal), pri Nejcu je bilo to pri 4 mesecih. Je pa res, da tokrat zibko uporabljava samo za čez dan, ponoči ga nesem v postelco.

claud jaz sem se odločla da ga ne bom nič dodatno cepila. Kaj pa vem sem že mislila da ga bom dala cepit, pa sem si premislila, ko mi je rekla da cepivo ni 100%, je pa res, da če dobi user posted image rota virus kljub cepljenju ga ima ponavadi v lažji obliki. Bi ga pa najbrž dala cepit, če bi bil Nejc v vrtcu. Ker bo pa Nejc to leto z nama doma ga pa ne bom dala.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
24.4.2009 12:57:09   
simonakr
Majchy midva jo imava kar v posteljici, zibke sploh nisva nikol uporabljala.

Moja mala spi tko da sem se spravila sesat in prah brisat - no ja pa mi ne uspeva ravno najbolje user posted image user posted image user posted image user posted image .

A mislte da bo dons kej lep vreme user posted image jest bi sla mal ven na sprehod, no ja al pa vsaj suho!

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
24.4.2009 12:58:04   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Birdy a je malo mislim veliko Beno krstil? z mojim user posted image sva bila pri njem na šoli za zakon - on je men taka faca, prov škoda da je ne vodi več.

Grem z Lariso nazaj spat ker je tako blesavo vreme prov user posted image user posted image

Ja Beno je krstil jauser posted image user posted image user posted image  Men je tud ful facauser posted image user posted image user posted image  Res je zakon! Na žalost tud krstov več ne vodi, sem bla prov žalostna k je to reku.user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
24.4.2009 13:00:26   
simonakr
Glede cepiv se pa še nism nč odločila - bomo videli

RDEČI NOSKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
24.4.2009 13:00:41   
Urša08
simonakr pr nam nič ne kaže na kakšno izboljšanje vremenauser posted image Jaz upam da bodo vsaj prazniki lepi in bomo uživali na zraku.user posted image

Jaz sem tud tok zaspana, da si bom šla kr eno kavico skuhat, da me mal poženeuser posted image .

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
24.4.2009 13:01:53   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Birdy a je malo mislim veliko Beno krstil? z mojim user posted image sva bila pri njem na šoli za zakon - on je men taka faca, prov škoda da je ne vodi več.

Grem z Lariso nazaj spat ker je tako blesavo vreme prov user posted image user posted image

Ja Beno je krstil jauser posted image user posted image user posted image  Men je tud ful facauser posted image user posted image user posted image  Res je zakon! Na žalost tud krstov več ne vodi, sem bla prov žalostna k je to reku.user posted image user posted image user posted image

A tud tega ne več? Škoda. user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
24.4.2009 13:05:55   
simonakr
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

simonakr pr nam nič ne kaže na kakšno izboljšanje vremenauser posted image Jaz upam da bodo vsaj prazniki lepi in bomo uživali na zraku.user posted image

Jaz sem tud tok zaspana, da si bom šla kr eno kavico skuhat, da me mal poženeuser posted image .

Joj če bi pri meni to delovalo bi blo krasno user posted image user posted image ! Ej jest tud upam na lepe praznike, pa še z mojim bi šla v savno - kolk jo že pogrešam! Še dobr da mam en obrok na zalogi v zmrzovalniku, da imava pol 6 ur mir, samo ne vem kako bo kaj s toploto in mlekovodi - da ne bo začelo sred savne kapljat user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil simonakr -- 24.4.2009 13:06:52 >

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
24.4.2009 13:06:31   
Urša08
MIHAILO kako je pri vas s krčki? So se nehali?

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
24.4.2009 13:10:42   
Urša08
Simonakr super, da si bosta s tvojim uzela par uric zase user posted image user posted image user posted image Kdo bo pa vajino princesko čuval?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
24.4.2009 13:17:24   
Urša08
Punce si grem res eno user posted image skuhat. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?