|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
24.4.2009 14:52:30   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

dejmo se zmenit,kako bomo potem poimenovale temo!!!a se vse strinjamo z maksi-nim predlogom CARJI IN CARICE?a ima katera še kakšen predlog???

jest sem zauser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
24.4.2009 14:53:05   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

simona-uau ti pa maš en kup varstev....a sta že kdaj izkoristla al bo zdej prvič

za dalj časa sem šla same ene 2 krat -pa še to je blo cca 2 uri.

drugač je pa tko da ena babi je še v službi - moja mami - in je to njena prva vnukunja in je itak navdušena, svakinja je čist hin ko je ob dojenčkih samo ma manj časa, ta druga babi je pa že v penziji in jo ma vsak teden eno uro tolk da grem v miru v trgovino. pa je volk sit in koza cela - vsi zadovoljni user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
24.4.2009 14:54:52   
simonakr

dejmo se zmenit,kako bomo potem poimenovale temo!!!a se vse strinjamo z maksi-nim predlogom CARJI IN CARICE?a ima katera še kakšen predlog???

a to pol ko ne bomo več fabruarčice? jest sm za

RDEČI NOSKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
24.4.2009 14:55:34   
tanci29
urša-ne ne grem nč zase iskat...oz. ja tud mal...hladilnik je treba nafilatuser posted image ...če rabiš kakšno pomoč za bone zapravlat se ti lohk pridružim...ti boš u kabini jest ti bom pa sam nosila cune za probavat

claud-super da larissa tako uživa,

brkn-pa dej no a to boste vse dons pojedli, pa ne me basat....pridna si pridna...jest sladico nardim mogoče enkrat na let, da bi jo pa sred tedna nardila za po kosilu no way...majchy mislm da bi moj isto nareduuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
24.4.2009 14:57:11   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

simona-uau ti pa maš en kup varstev....a sta že kdaj izkoristla al bo zdej prvič

za dalj časa sem šla same ene 2 krat -pa še to je blo cca 2 uri.

drugač je pa tko da ena babi je še v službi - moja mami - in je to njena prva vnukunja in je itak navdušena, svakinja je čist hin ko je ob dojenčkih samo ma manj časa, ta druga babi je pa že v penziji in jo ma vsak teden eno uro tolk da grem v miru v trgovino. pa je volk sit in koza cela - vsi zadovoljni user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  same pridne tetke u familiji

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
24.4.2009 14:57:32   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

a to pol ko ne bomo več fabruarčice? jest sm za
eni imajo,sončke,pa krofke in bi bilo fajn da iammo me tudi nekaj .......npr:februarski carji in carice 2009user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
24.4.2009 14:58:27   
tanci29
ajde hitr pisat..jest bi rada vidla tele carje in carice

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
24.4.2009 14:59:15   
Čebel@
pupka........sem slučajno opazila da na seznamu ni napisano koliko je rene meril ob rojstvu.......bo brkn napisala

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
24.4.2009 15:00:09   
Čebel@

ajde hitr pisat..jest bi rada vidla tele carje in carice
lahko pa kaj druzga.......kar s predlogi na dan...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
24.4.2009 15:10:57   
BarbaraGS
brkn a tudi tako pridni obstajate? jaz se do hladilnika ne uspem prit. se strinjam z ostalimi - moj bi me tudi zamenjal hehe... res si dobra da ti vse to rata. kje pa je otrocek tacas?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
24.4.2009 15:58:55   
simonakr
Ej nenormalno - mala spi že od 11.30, zdej ko jo čakam bo še mal potegnila, kuj ko bom pa kej začela delat se bo pa oglasila! Garant!user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
24.4.2009 16:08:13   
brkn83
pupka, dej mi prosim napiši koliko je rene meril ob rojstvu, da ne bom nazaj hodla gledat.

Barbara - sej sploh ni tk težko. Namreč Nika dam v ležalnik in tam leži, ali pa ga v njegovi sobi dam na ono igralno podlogo in tudi tam je nekaj časa zelo rad.

Midva z mojim sva se zdej najedla, zdej grem pa še Nika nahraniti potem pa gremo ven, ker ima mami ogromno dela zunaj. Mogoče bom še potem poslikala moje rožice in vam zvečer kako sliko prilepim.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
24.4.2009 16:24:54   
Pupka

Za seznam: RENE je ob rojstvu meril 55cm

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
24.4.2009 16:28:27   
Pupka
Jaz sem včasih ful rada pekla. Zdaj najraje jem user posted image user posted image user posted image user posted image Spečem tudi še kaj občasno, ampak HB moj user posted image ne mara sladkega tako da...

Kremšnite... OOOOO kar na debelo moram zdaj slino požirat user posted image user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
24.4.2009 17:18:31   
Onasiss
Zdravo punce.

VSEM HVALA ZA PRIJAZNE BESEDE.
Danes je bolj kot včeraj, me je pa kar sesulo, sem cel dan smrkala.user posted image user posted image Ni kaj, takšno je življenje.

So what....

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
24.4.2009 17:22:56   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Punce a že kj veste kako boste dale kj cepit otročke...za ta dodatna cepljenja mislm...jst študiram da bi dala sam za rota virus-ker pr tem radi dehidrirajo...ostalo mi pa nč ne diši....

Jaz bom definitivno dala tudi za rotavirus cepit, ker nočem podoživljat še enkrat isto kot dve leti nazaj pri Vitu. Namesto, da bi šli v Olimlje se kopat, smo pristali v bolnici , vsi skozlani, Vito je bil pa še na flaši, ker je bil popolnoma izčrpan.

Poleg tega priporočam tudi proti pneumakoku, saj so tile koki povzročitelji raznih pljučnic, bronhitisev in podobno. O tem smo mislim, da že z birdy nekaj komentirali.

< Sporočilo je popravil mlea -- 24.4.2009 17:23:24 >

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
24.4.2009 17:25:28   
Onasiss

koliko časa boste imele user posted image  v zibkah,predej jih preselite v večje posteljice???

škratek se oglaša......šibamuser posted image

Jaz jo imam v posteljici 70*140 in bo v njej verjetno kar do 3. oz. 4. leta, tako kot Vita. Morda bo šla pa že prej v taveliko posteljo, saj imamo pograd, tako da se bo Vito potem preselu v ta "zgornji štuk" ona pa bo spodaj.

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
24.4.2009 17:26:47   
Onasiss

aja še to...danes ima naš erik leto in poluser posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE ERIKU. Zdaj pa se začnejo meseci čebljanja in raziskovanja.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
24.4.2009 17:27:43   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Punce potem mam pa jaz zaenkrat kar nezahtevnega otroka. On uživa na igralni podlogi in se z igračkami ukvarja, rad je tudi v ležalniku, pa tud v zibki je čist zadovoljen in gleda vrtiljak. user posted image Mah mi je sedaj z dvema lažje kot v prvo z Nejcem. Nejca sem mela pa non stop po rokah, komi čas vzela za jest,.. No ne bom se preveč hvalila, da se ne bo vse obrnilo kot je rado ko pohvalimo svoje otročke.

user posted image user posted image user posted image  Pohvalno. Pri nas je podobno. Sta kot noč in dan.user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
24.4.2009 17:28:45   
Onasiss

Tale predlog mi je všeč in ga podpiram,user posted image user posted image razen, če še ni kdo pred nami.

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
24.4.2009 17:34:06   
Onasiss
F L O R J A N      tole je pa samo zate user posted image .user posted image
VSE NAJBOLJŠE IN VEEEELLLLLIIIIKKKKKKKOOOOOO ZDRAVJA IN IGRAČ.
user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
24.4.2009 17:36:12   
Onasiss
Zdaj pa se šibam igrat z avtomobilčki, bova z Vitom izkoristila čas medtem, ko Evi spi.

papa

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
24.4.2009 18:16:39   
claud
mlea držite seuser posted image user posted image user posted image ....

Joj jst sm še zmer tko razdvojena s cepljenji.....sj če bi jo dala v vrtec bi jo takoj, tko pa še ne gre v vrtec in ne vem.....glede na to da ponavad tam vse staknejo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
24.4.2009 18:28:04   
Čebel@
claud.......prej je treba cepivo naročiti-da se ne boš odločila da jo boš cepila,pa ti bojo rekli da si prepozno povedala(nočem sitnarit in pametovat,samo opozorim teuser posted image ).........Hano bo pri nas tašča mirkala,potem pa upam  na vrtec ali pa jo bova dala privat........pri nas je pa full otrok okoli ki hodijo v vrtec in jo lahko okužijo

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
24.4.2009 18:33:52   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: claud

mlea držite seuser posted image user posted image user posted image ....

Joj jst sm še zmer tko razdvojena s cepljenji.....sj če bi jo dala v vrtec bi jo takoj, tko pa še ne gre v vrtec in ne vem.....glede na to da ponavad tam vse staknejo...user posted image user posted image user posted image

Hvala.

Glej lahko stakne tudi od drugih, recimo v trgovini, ali pa na kakih igralih vzunaj. Jaz sem prov paranoična kar se tega tiče. Sicer je pa stvar posameznika kako se bo odloču, vendar pa otrok res ne moremo 100% obvarovat pred vsako stvarjo, lahko pa jih samo preventivno zaščitimo.

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?