|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
24.4.2009 8:25:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

Tudi jaz dobim danes "obisk". MOJ PRIDE user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image verjetno že komi čakašuser posted image user posted image user posted image bo dolgo ustal?

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
24.4.2009 8:50:33   
BarbaraGS
majchy hvala za idejo, sam je ze sprobana in ne deluje. Sem dobila idejo pri psih in jo takoj sprobala.
Full luskane slikice!

pupka thanksuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
24.4.2009 8:51:59   
simonakr
jutro bejbe!

ne zamert napakam tipkam z eno roko ker na ta drugi Larisa leži

mi smo meli pa včeraj zvečer žurko - je čez dan preveč spala pol pa zvečer ni mogla, pa lčna je ratala k se je drla pa še in še, no zaspala je okrog 23.00 in spala do 4 in pol do 8. je bla kar pridna.

Majchy kolk je hana cort.

A za čajčke tud tolk časa vodo prekuhavate? jest jo samo ene 2 minuti.

naša bo za krst imela eno ful lušno oblekco, k jo je dobila za darilo - taka rožasta bela, pa puloverček čez, pa žabice pa čevlčke, če bo pa še mrz jo bom pa v dekco zavila tisto k jo je babi naštrikala. Svečko in prtiček je botrca naročila v Sori, Gostilno sem rezervirala, še puloverček morm kupit pa imam vse aja pa rutko oz nekej za na glavo.

Kolumbo moja to počne že kakšen teden, tko da pomaga mi če jo malo pomirim, pol pa spet zagrabi joško.

Birdy a je malo mislim veliko Beno krstil? z mojim user posted image sva bila pri njem na šoli za zakon - on je men taka faca, prov škoda da je ne vodi več.

Grem z Lariso nazaj spat ker je tako blesavo vreme prov user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
24.4.2009 9:18:07   
Urša08
user posted image user posted image user posted image Florijan vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

Majchy kako je cortkana vaša pupa user posted image

Simonakr ti se kar naspiuser posted image

No pa dobro jutro vsem. Žiga se je ponoči samo enkrat zbudil za hranjenje user posted image user posted image user posted image . Sedaj mi tud pančka, Nejc se igra, vreme je pa user posted image . Dons smo tud brez avta tako da upam da bo Nejc priden. Mene je spat en prehlad ujel ampak se ne dam.user posted image

Dejte mi povedat tiste k dojite in greste kam za dalj časa kako to izvedete. Jaz grem jutri v ZOO in bi si mleko vn sčrpala, sedaj pa ne vem kako narest da bo dovolj topel ko bo čas za hranjenje. Kaj nardite? a ga doma pogrejete in date v termovko? Ideje dobrodošleuser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
24.4.2009 9:26:08   
simonakr
Florjan vse naj naj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša Zaenkrat sm samo za birmo tko nardila, samo sm mela zmrznjeno mleko in jo je moj nafutral, aja pa na Bled smo šli na sprehod, takrat sm pa podojila v avtu in potem je bil mir za ene 3 ure. pol smo jo pa nafutrali doma. tko da če kam grem za dalj časa al jo nafutram v avtu al pa na obisku k se mal umaknem. Kaj pa če bi pogrela malo bolj pa dala v termovko?

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
24.4.2009 9:36:41   
MIHAILO
URSA jaz ga tudi kar v avtu podojim,sveze,toplo pa se crpat ni treba,,,user posted image
Mihailo ne zna iz flaske pit sploh...

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
24.4.2009 9:39:08   
Čebel@
urša ti dojiš a ne? če misliš da se bo full ohladilo,daj toplo vodo v termovko in nlij v kozarec(ponavadi je pokrov od termovke) in flaško postavi notri.......tako jaz naredim če omam že narejeno mleko,hana pa recimo zaspi nazaj

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
24.4.2009 9:40:48   
Čebel@
simona......hana ne mara čajčka zato ji dam kar prekuhano vodo.....drugač ji pa tudi za čaj prekuha-toliko kot sebi ko delam čaj

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
24.4.2009 9:41:06   
BarbaraGS
simonakr Benota ni v slo ze nekaj casa. Midva sva tudi bla pr njem v soli za zakon leta 2005.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
24.4.2009 9:45:35   
MIHAILO
pupka---dobra si za plenice...user posted image
hvala za inf.za album,grem jaz tudi gledat kako to gre...

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
24.4.2009 9:55:56   
Čebel@
barbara........sem pogledala vajine poročne slikice.....mater sta lepauser posted image user posted image user posted image sta oba kot fotomodela,res sta luštnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
24.4.2009 10:02:46   
Pupka
majchy 23 ful lepe slikice- slatkica mala. Kaj maš to za voziček? A je bebe confort?
Ja, res že komaj čakam, ostane do torka sigurno, ker je v ponedeljek praznik, pol pa ne vem kako majo na firmi tiste tri dni- obstaja možnost da se ne bo delala, če ne pa pol v četrtek zvečer pride spet, ker so prazniki (spet) user posted image

MIHAILO... ma ja... sam da smo previjali. tiščale ga niso, smo pač popuščali. Ampak pol ko sem vidla enkrat da jo ma že čist nekje pr kolenih pa sem pač mal poštudirala. user posted image user posted image Eh, sam da ni hujšga

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
24.4.2009 10:07:55   
Čebel@

majchy 23 ful lepe slikice- slatkica mala. Kaj maš to za voziček? A je bebe confort?
Ja, res že komaj čakam, ostane do torka sigurno, ker je v ponedeljek praznik, pol pa ne vem kako majo na firmi tiste tri dni- obstaja možnost da se ne bo delala, če ne pa pol v četrtek zvečer pride spet, ker so prazniki (spet) user posted image

hvala(vsem) za pohvale moje princeskeuser posted image user posted image user posted image voziček je iz avstrije abc disajn........sva ga dobila tko da bo že dober(šenkanmu konju se ne gleda v zobeuser posted image )user posted image user posted image user posted image
super da bosta malo dalj časa skupajuser posted image user posted image .........sej koliko pa še fali da se uselite v hiško?

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 24.4.2009 10:08:47 >

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
24.4.2009 10:11:46   
Pupka
FLORJAN vse najboljše! Bodi priden in samo malo lahko jeziš mamico in atija. user posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
24.4.2009 10:19:29   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

hvala(vsem) za pohvale moje princeskeuser posted image user posted image user posted image voziček je iz avstrije abc disajn........sva ga dobila tko da bo že dober(šenkanmu konju se ne gleda v zobeuser posted image )user posted image user posted image user posted image
super da bosta malo dalj časa skupajuser posted image user posted image .........sej koliko pa še fali da se uselite v hiško?

Poleti enkrat- zagotovo pa do jeseni ker gre Gal v šolo. Vpisala sem ga sicer tu, ampak bomo že nardili prepis. Želim pač da začne na enem koncu, ne pa da bi po kakšnem mesecu moram na drug konec.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
24.4.2009 10:21:44   
MIHAILO
MAJCHY kok je hana dolga pa koliko tehta-se mi zdi full velika je zrasla...pa lezalnik ji ze das gor. v visji polozaj ..jaz ga e nisem sem mislila da se ne smem user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
24.4.2009 10:22:26   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

simonakr Benota ni v slo ze nekaj casa. Midva sva tudi bla pr njem v soli za zakon leta 2005.

Vem, vem da ga ni. Je v Rimu - vsaj po mojih podatkih. No midva sva pa bla pri njemu 04 in 05 - ene par parov nas je kar nadaljevalo, pa je blo fino.

RDEČI NOSKI

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
   [Brisano sporočilo]
24.4.2009 10:23:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4568
24.4.2009 10:25:48   
Urša08
Punce hvala za odgovore. Sej sploh ne vem kaj kompliciram user posted image . Ste mi dale dobre ideje. Se bomo znajdl pa bo. Kaj kej počnete ob takem vremenu? Jaz sem dala cune prat. Nejc se pridno igra s traktorji, Žigec še spi, pospravlat se mi pa ravno ne da. No ja mal bo že treba.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
24.4.2009 10:27:15   
Urša08
Kolumbo se je Rok že navadil na malce drugačno mleko? Meni je patronažna takrat rekla, da se med menstro okus mleka spremeni, pojma nimam kaj je na tem. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
24.4.2009 10:29:50   
MIHAILO
ja URSA zakaj bi grela,ce ni treba

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
24.4.2009 10:32:44   
MIHAILO
ursa sem brala tole o mleku...jaz sem pa ravno takrat imela obdobje oz par dni ,ko mihailo ni hotel vlect...mogoce pa zato,ker sem dobila muser posted image user posted image user posted image to nisem vedela,da je sprememba...takrat smo mel krce od ad3,m in zdj mi je jasno zakaj je tulil

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
24.4.2009 10:39:29   
MIHAILO
FLORJANNNNNNNNNNNNNN

user posted image

user posted image

user posted image

LEPO PRAZNUJTEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
   [Brisano sporočilo]
24.4.2009 10:41:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 4574
24.4.2009 10:48:59   
MIHAILO
KOLUMBO a ves kok si me nasmejala z unimi kravamiuser posted image user posted image user posted image user posted image
A bo tvoje sporocilo kdaj taksno,da se ne bo treba za trebuh drzat med branjemuser posted image user posted image user posted image user posted image [smjavascript:void(AddText('user posted image '))=jezicek.gif]user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?