|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
17.4.2009 21:20:18   
sonchek
user posted image hvala vam vsem za čestitke...

no midve sva končno pridrajsale iz ljubljane, kjer sva se cel dan potepale...zjutraj sva bile pri pediatrinj,ker bi mogle imeti (zamujeno) cepljenje...pa nama tudi tokrat to ni uspelo...v ponedeljek sva se namreč družile z enim prijateljčkom ki je včeraj dobil norice in so nama cepljenje spet prestavili...no upam da nam rata se cepit preden gre v šolo user posted image user posted image

pol sva šli malo v btc, sva kupili nove čeveljčke pa sedež za kolo, pa čelado....
uglavnem sva se potepale in seveda trmarle po štacunah...jojjj groza je tale našamiš s toje svojo trmo...sva se mogle kr orng pogovort, pol je bilo pa mal boljše...user posted image
mislim da bom v bodoče kr sama kupovala svati, razen kakšne nujne ki jih res more probat...user posted image user posted image

Avtoooo...jaz bi tudi nujno rabla novega, pa ni cvenkaaaa...gre trenutno vse v bajto (no še zmeraj)...mogoče nam pa le enkrat rata, kej našparat...sam pri takih cenah pa pri takih plačah....hmmmmm kako že?????
vglavnem srečen nakup vam želim....

Risanke- no go!!!!tudi za sekundo jo ne predramijo..tko da....

Zobki, pri nas so štirice prišle čist potihom vn...ampak trojke...groza...sicer sta dve zgornji že zunaj...zdej pa še spodnji..pa jo tok matrata, da je jo....

Večerja...lahko 15-ega....8-ega greva v špas teater....

Zobna ščetka, je pri nas za grizt...in je ful fajn...sicer se neki trudim, ampak mi ne uspava glih najbolj

lKahla...danes zjutraj se je naša prebudila s suho plenico...jo dam hitro na kahlo...in glej ga morje..juhuhuuu...kakšno veselje..naša nasplošno ful rada hudi na kahlo..komaj čaka da jo dam gor in pol lula, pa vstaja..pa se spet usede..."i tako 100 puta"...tudi pokakala se je že notr...sam valda pove pa še ne če jo tišči, še ko jo vprašam, ali je pokakana in jo jaz že voham ona odkimava..hmmmm kako ne???...

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
user posted image  jaz vas samo obcudujem. Tud v sanjah si ne predstavljam da bi bla sama trenutno na vasem mestu. Mene velikokrat kar konkretno brcne v trebuh med previjanjem, veliko je se nosenja itd. pa res bi rada da nima vec plenic, flaske, dude...

..tudi jaz sebe nisem dokler nisem tukaj...ampak itak mislim da idealnega časa ni..ker pol bi še to pa še ono...
Jaz tamalo normalno prenašam..ja jeb.t ga...ne gre drugače...flaše nima...mogoče bo pa tudi že iz plenic do takrat (ne da bi kar koli forsirala,ampak mogoče nam pa rata), je že skoraj čisto samostojno...mislim da si kej več niti ne rabim želet za te mesece...hehe

mama11...user posted image user posted image user posted image  bravo za pregled...super odlično...ša malo...pol pa prosim temeljito poročilo kako je s dvema...ker si čist nič ne predstavljam...user posted image

no naj bo tok zaenkrat...mal sem pokomentirala...vsega zihr ne...ker pol bi rabila cel dan...user posted image

lep večer vam želim zdej grem pa še mal pred tv...
nočko

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
17.4.2009 23:14:02   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

IZVIRNO SPOROČILO: barika

,, on noče rabljenega, bi novega, neki se menima o novi kii ceed ali o berlingotu, kangooju, ma ni da ni ... ku.rc, peš bomo hod, saj do porodnišnice nimam daleč, če bo treba nahitro ituser posted image user posted image

Aja? Novga pa do 10000€, pa se velik naj bo, pa po moznosti evropejc, Pa varcen, pa lep, pa se zvizga naj al kaj user posted image user posted image

Moski user posted image

sma se kr že 90% dans odločla da bo kia ceed (12.000€) ..me zanima, kdaj ga bom pripravla,da ga grema še v živo pogledatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
18.4.2009 7:50:36   
nicolina
Dobro jutro,

no mi smo že pokonci, oz. jaz odkrivamo in prekrivamo streho user posted image user posted image user posted image , gor tako razbijajo, Tin pa spi kot ubit user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  za naše novembrčke, da grejo na kahlico, naš še sploh ni probal. Imamo pa eno sliko, na kateri nečak sedi na kahlici in pol ko ga vprašaš: Kako Nik kaka? Se potem kao napenja, je ful smešen... user posted image user posted image

Risanke, pri nas je aktualen BABY TV, ampak ne zmeraj. user posted image

Barika, držim pestke az avto, ah ti moški user posted image user posted image

Je pa včeraj imela moja prijateljica prometno, me je tolk pretreslo, avto totalka, ona pa samo mal potolčena po rokah, res je imela srečo, se je še enkrat rodila. Zato drage moje, pazite na cesti... user posted image user posted image

Grem pripravit stvari, dokler se Tin ne zbudi, ga peljem k drugi babici, ker bo danes tu "norhaus".

Lep dan, pa pa

< Sporočilo je popravil nicolina -- 18.4.2009 7:51:28 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
18.4.2009 13:34:03   
mama11
Pridne punce, pa ste spet nekaj naklofale, sem se bala, da bomo še vedno na isti strani. Malo poskušam spremljati majčice, pa so ful klepetulje, mi ne uspeva.

Brcanje v trebuh - jaz jo imam na povijalki v diagonali, pa še toliko mesecev ji že prepovedujeva brcanje, da je pretežno mir. Sem pa tudi dobila kakšno konkretno brco....

Avto - baje se trenutno veliko bolj izplača kupiti nov avto, ker nudijo toliko ugodnosti, cene rabljenih pa še niso dovolj padle. Razmislita, Barika.

Ajtak, ja hvala za nasvet, je veliko bolje z blazino med koleni. Danes sem hrčkala od 23h-7h, skoraj brez zbujanja. Še na WC nisem šla user posted image .

Danes je bila pri nas čistilna akcija. In seveda se je ravno danes pupa odločila, da bo ona zjutraj zategnila. Še dobro, da sem se lahko zmenila s taščo, da jo je potem ob 9h, ko je gospodična blagovolila vstati, zrihtala, nahranila in pomirkala do 10h, ko smo bili nazaj. Jaz sem sicer pobirala več ali manj samo ob cesti, me je že konkretno preveč, da bi se šla kakšno atletiko. Popoldne in zvečer nas čakata še 2 rojstna dneva. Uh, jutri pa še eden....

Nicolina, samo, da je s prijateljico vse v redu. Včeraj je bila od lune polovička, ampak ljudi je očitno metalo. Po kočevki je cel dan tulilo od rešilcev...

Kahla - kakamo v bistvu že več kot mesec samo še na kahlo, ampak čez noč pa suhe plenice še ni bilo, tako da bravo Neli.

Flaške nikoli nismo uporabljali, duda je samo za spat, brez plenic pa gotovo ne bomo, ampak zakaj bi mi bil cilj biti brez plenic - ravno bi se odvadili, ko bi nas novi družinski član vrnil nazaj. Pa še pravijo, da starejši otrok ob prihodu novega lahko glede plenic regresira - to je začasno zahteva pleničko nazaj, ker vidi previjanje pri mlajšem.

Kolikor sem brala, so otroci pripravljeni opustiti plenico od 2. do 3. rojstnega dneva, večjih pričakovanj tako nimam. Sem pa razmišljala o tem, da bi jo morda poleti kdaj pustila brez pleničke, samo zato, da se začne zavedati refleksov pri lulanju. Bomo videli.

Sonchek, bom poročala, kako je z dvema, ampak sem ravno zadnjič govorila s sorodnico, ki ima 3 mesečnega novorojenčka ter dve in pol ter štiri in pol letnika. Pravi, da samo ne smeš imeti nerealnih pričakovanj - ko postane preveč (npr. če vsi trije obenem tulijo), si vzame minutko zase, da se skulira, potem pa naprej. Pa si mislim, če zmore ona s tremi, bom tudi jaz z dvema. V vsakem primeru pa je (vsaj meni), delo s takšnimi pedenjpedi v veliko večji užitek kot prekladanje papirjev v službi.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
18.4.2009 14:09:02   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: gruška
in gresta prababica in njen lubček z nami   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sori, ampak to je blo pa za jutranji smeh user posted image user posted image user posted image Kolk je pa stara tale tvoja prababica??

Januarja je bila 80 user posted image user posted image ,  pa je taka dama ... ful se lepo obleče, pa našminka, pa naparfumira, pa vedno ma kakšne dobre uhane user posted image  ...  On je pa 81 user posted image  .... sta drugače soseda, pa odkar sta oba vdova, sta par .... pa sta ful luštna ... ona skrbi za njega, mu kuha in pere, on njo vozi na izlete in v toplice, pa ful jo razvaja, ona pa njega.... Ampak spita pa vsak v svoji hiši user posted image user posted image user posted image  ...

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
18.4.2009 14:52:43   
barika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sori, ampak to je blo pa za jutranji smeh user posted image user posted image user posted image Kolk je pa stara tale tvoja prababica??

Januarja je bila 80 user posted image user posted image ,  pa je taka dama ... ful se lepo obleče, pa našminka, pa naparfumira, pa vedno ma kakšne dobre uhane user posted image  ...  On je pa 81 user posted image  .... sta drugače soseda, pa odkar sta oba vdova, sta par .... pa sta ful luštna ... ona skrbi za njega, mu kuha in pere, on njo vozi na izlete in v toplice, pa ful jo razvaja, ona pa njega.... Ampak spita pa vsak v svoji hiši user posted image user posted image user posted image  ...

Ful lepo slišat, da se imajo starejši radi in da skrbijo drug za drugega. user posted image user posted image  a misliš, da res spita vsak v svoji hiši?user posted image user posted image

Mama11, sej moj se je kr za novega odločil, ker cene reabljenih in novih so tam-tam, ampak res pa je, da nov hitro zgubi na vrednosti ... mah sej bo, moški user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
18.4.2009 15:45:16   
nicolina

O kolk je pa to lepo slišat, da nekdo tud na stara leta najde sorodno dušo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
18.4.2009 17:17:44   
Tanayya29
Hej...

Končno,je blo veliko za prebrat,super!!!!!!!

Sem prav dolg brala.

Nicolina bravo za vasuser posted image .
Ninočka ooooo, še en fantek...čestitke,bravo!!
Mama11
,vzadnjič si spraševala,neki o tem,kako odreagirat,če otrok brcne ali kaj podobnega....
No,mene v vrtcu noben ne brca...user posted image user posted image ,me pa Taj kdaj tudi prav nesramno uščipne,pa malo klofne,pa za lase vleče....Pa sm v takem primeru kr resna,in mu povem,da to se ne dela itd...čeprav je njemu to smešno....zgleda,da to vsi počnejo....user posted image .
Ninočka,tudi naš obožuje risanke....Slonček Benjamin je pa zakon,v knjižnici vse DVD je pobere...;)
Zmeraj greva po knjige,na koncu pa zmeraj zavije po DVDje...;)Se mi pa ne zdi nč slabega v tem,če malo pogleda kakšno risanko....

Drugače pa sem si danes spet privoščila malo Šopinga,paše.....;))Mam končno spet mal boljšo postavo,pa raje nakupujem....;))

Joj,pol sem pozabla odgovort......

Morm še enkrat prebrat,da se bom spomnla kaj morm še napisat.......

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
18.4.2009 17:19:11   
Tanayya29
ajtak,bravo za avto....

gruška,ja super je ta stvar......upam,da jst tut najdem kkšnga takga,hehe...zaenkrat mi slabo kaže....
sm kr srečno samska za neki časa.....

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
18.4.2009 20:05:06   
ajtak
user posted image
Bravo babi od Gruske!

Bravo tud vsem novemberckom ki ze pridno uporablajo kahlo user posted image

Ej punce, sej js vas user posted image  full podpiram in obcudujem, ne me narobe razumet, jaz sem samo povedala svoje zelje glede drugega otroka user posted image

Mi smo bli pa danes v Pliberku, kr tko mal na izletu, pa moj je sel nostalgijo obujat k so vcasih tam shoppingirali (mi smo bolj v Celovec al pa Italijo hodil). Je blo full lustno, kraj me malo na Slovenske konjice spominja... Seveda smo malo zapravljali, Tjas je dobil en tak ala sintesajzer ko prtiskas zivalice pa se oglasajo...

Tko zdej pa specem se eno pecivo za jutr in grem ajat.

Mama11, me veseli da sem ti lahko pomagala user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 1535
19.4.2009 12:22:44   
Tanayya29
Ojla.
Lep deževen dan....;))
Eh,ravno dan za počivanje.

Jaz sem danes sama...pa mi je kar dolgčas,sem ugotovila,da ga vedno težje oddam...
No,ne smem jamrat,ker Taj se ima tut z očkom fino...

Glede trme,ko sem pisala,da se meče...sedaj tega ni več....verjetno samo za nekaj časauser posted image user posted image ...

Mkkls,upam,da boš dobila kakšno fajno službo.....držim pesti!

Večerja,meni je vseeno kdaj,samo upam,da dobim varstvo za Taja.

Jaz bi tut imela še kakšnega otročka,upam,da .....No,saj imam še nekaj časa.

Ninočka,pošlji mi mail,da ti pošljem skripto,nemrak,tebi pa sem poslala ravnokar(se opravičujem,ker ti toliko časa nisem poslala,nisem vidla ZS).

Mama11 in mamathea,že tko blizu sta poroda,saj ne morem verjet,kako šiba čas.

Drugače pa je Taj tudi zelo priden. Pozdravlja z Dan,in se mu ljudje full smejijo;
Skoz kliče mami,mami,pa bajsi(telebajsek),papu,piu...
Nasplošno veliko govori.Zelo rad hodi v vrtec,vzadnjič,sem bila full zadovoljna,ko je steku od mene h vzgojiteljici,in mi reku Papa..;).
Spi še vedno pri meniuser posted image ,....

Kako ste pa kaj zadovoljne z vrtcem?
Jaz sem zelo,ima res super vzgojiteljici,in popolnoma zaupam.Najbrž je prednost tudi to,ker je v naših vrtcihuser posted image .

No,zdej grem pa malo pokuhat,zase neki nahitro.

Lep dan.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
19.4.2009 12:24:37   
Tanayya29
kahlica,samo se vsede vanjo in pravi lula,lulauser posted image ,ampak še nikoli nič...
Se mi je pa vzadnič prvič pokakal medtem,ko se je kopal..hehe;To ga glih ni blo za pohvalit......

Neposredna povezava do sporočila: 1537
19.4.2009 12:31:30   
Tanayya29
nicolina,samo da se je dobro končalo s tvojo prijateljicouser posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
19.4.2009 12:31:58   
Tanayya29
kje pa je debeluška,martita,BrinaS?

Neposredna povezava do sporočila: 1539
19.4.2009 14:02:39   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

kje pa je debeluška,martita,BrinaS?

Ja, jih je kar nekaj, ki se že dolgo dolgo niso javile. Vrnitev v službo je naredila svoje...

Danes smo hrčkali do malo čez 9 (no, pupa je, jaz sem vstala malo pred 8h in mi je ful prav prišlo, ker sem imela nekaj cunj za zašit). Po zajtrku smo imeli družinsko pospravljanje stanovanja, potem smo šli na kavico, kosilo je skuhala tašča, zdaj pa pupa spi v sobi, user posted image  na kavču, jaz pa malo preverjam, kaj je novega.

Sem imela gospo za čiščenje, pa je začetek februarja šla na 6-tedenski dopust, ko se je vrnila, se ji je pa noht na roki zagnojil in so ji ga odstranili, tako da čakam, da se poceli. Mi bo prišlo kar prav, ker nisem več dovolj okretna za konkretno pospravljanje, okna in balkon pa rabijo generalko, ki je od mene ni pričakovati. Komaj čakam, da bo spet opravilno sposobna user posted image .

Včeraj popoldne je bilo ful luštno na 4. rojstnem dnevu od sosede. Pupa popoldne ni in ni hotela zaspati in sem bila prepričana, da bo non stop tečna... pa ravno obratno. Šibala je po travniku kot navita, se igrala z otročki, čeprav je bila med hodečimi najmlajša, ful dobrovoljček, sploh nisva imela nobenega dela z njo. Razen, da je prišla po dva čevapčiča in vodo, naju ni niti porajtala vse do 7h, ko smo se počasi odpravili domov. Ponoči smo imeli pa 1-urno budnico; nimam pojma, ali je kaj sanjala ali je pa preveč slane hrane jedla (so imeli neke medvedke, ki so podobni čipsu... jaz takih zadev raje nimam doma, ker ne vem, kdo bi jih pomlatil več, pupa ali jaz...).

Sicer pa, ja, meni se porodna soba kar hitro približuje. Moj še vedno ni naredil predalnika, da bi lahko oprala in zložila cunjice... sem si pa končno naredila sezname, kaj gre v katero torbo; pa zadnjič sem srečala patronažko in ji je bilo seveda takoj jasno, da se kmalu spet vidimo. Tokrat bom pa ful bolj pozorna in če bo imelo tudi novo dete zraščen jeziček, bom takoj v P zahtevala, da prerežejo vezico... tudi pod točko razno nočem več takih težav s hranjenjem in pridobivanjem teže, kot smo jih imeli (pa za tako brezvezno malenkost) v prvo.

Toliko od nas, zunaj na rahlo dežuje in mi tako prijetno škraba po strešnih oknih, da me vabi drugi kavč user posted image . Popoldne pa nas čaka še en r.d. od kolegice. Ravno prav časa imam za en dremež.

Izbira imena... to je posebna muka/veselje. V prvo sva komaj našla eno ime, glede katerega sva soglašala... in zdaj ko pričakujemo še eno pupo, je seveda naloga toliko težja. V bistvu iščeva nekaj podobne dolžine kot pri prvi, da ni preveč običajno, pa tudi ne preveč nenavadno (pa seveda, da se sklada s priimkoma). Mah, bo že, vse pa tudi ne more biti poštimano, a ne.

Neposredna povezava do sporočila: 1540
19.4.2009 15:02:19   
Mamathea
Pozdravček

Uf zdej ste pa pridne ratale novembrke, se kr lepo sproti javljateuser posted image user posted image user posted image . Mi smo zopet nekaj virozni in prav čudno mi je, da jaz poberem čisto vse od malega pikca, pa ravno zdaj, ko naj bi bila ful odporna, pa zgleda da iz tega nič ne bo. No tokrat imamo boleče grlo, sili nas na kašelj, mal vročine.... verjetno sept kaka viroza.
Z vrtcem smo super zadovoljni in vzgojiteljici sta 1A. Škoda je le to, da poberemo virozice.... ampak tudi to spada zraven, sej vem.
Včasih pride dan, ko si tudi jaz ne predstavljam, kako bo to z dvema tako majhnima otročkoma, potem se pa nasmejim in vem, da to hočem pa mi ni nič več težko, no kako bo pa v praksi bomo pa videli.
Na kahlico mi še ne hodimo, smo nekajkrat probali, pa je bilo brez posebnega pomena, pijemo itak samo po magičenm lončku in navadnem kozarčku, saj stekleničke s cucljem nikoli nismo uporabili. Hrano je sam, samo v vrtcu, doma se pusti, da ga mami razvajauser posted image user posted image user posted image . V vozičku smo sicer nekaj časa, vendar zelo glasno protestiramo, ko se je treba noter zbasat in potem nekaj časa zdržimo, včasih s posebnimi pripomočki, kot so žemljice, piškotki...., ko pa imamo vsega dovolj si pa rokce kr sami iz paskov ven potegnemo in hočemo vstat, nato pa tiščimo voziček do prevega roba, kamor se seveda zaletimo in nato glasno vpijemo, zakaj hudiča je tam ta rob, če bi pa mi radi šli naprejuser posted image user posted image user posted image .
Drugače pa nič posebej novega, malo detece v bušiju močno nabija in vasih se mi zdi, da bo kr nogice ven potisnilo, tam nekje pri mojih rebrah. Mama 11 hvala enako, tud mene kolki tolk bolijo, da komaj spim, sam blaina res pomaga in to sem tud 1. prakticirala. Pa bo že, sej ni več tolk veliko do konca.
Zdaj pa tud mene vabi psoteljica, da se mal uležem in zadremama, saj zunaj je itak tako vreme, da se kaj drugega ne splača delat.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
19.4.2009 17:17:52   
nicolina
Dan,
res smo ratale pridne user posted image user posted image .
Jaz sem dobila user posted image  in me zvijaza pop...

Nam je pa danes vreme zagodlo, ostali so samo še strešniki za prekrit in
elavci nisom mogli delat. user posted image user posted image  Ma sem bila jezna, sej glavno da je folija čez, tako da ne more kapljat nič noter. Upam,da se jutr že vreme stabilizira, da bomo lahko delali naprej.

Super, da ste z vzgojiteljicami zadovoljne, to je tako lepo slišat user posted image , mi bomo še eno leto doma, potem bo pa šel drugo leto v vrtec, samo če bo babi zdrava.

Midva sva tud s Tinom prej spala 2 uri, je tolk pasalo, ko je tako vreme.

Upam, da se nam res uspe dogovorit za večerjouser posted image user posted image

Jaz tud kar nekaj naših čvekic pogrešam user posted image user posted image , ampak sej je res služba in ostale obveznosti, ampak še vedno lahko najdeš kakšno minutko časa, mal prebereš in kaj napišeš, a ni tako? Če je volja....

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
19.4.2009 19:45:53   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea

. V vozičku smo sicer nekaj časa, vendar zelo glasno protestiramo, ko se je treba noter zbasat in potem nekaj časa zdržimo, včasih s posebnimi pripomočki, kot so žemljice, piškotki...., ko pa imamo vsega dovolj si pa rokce kr sami iz paskov ven potegnemo in hočemo vstat, nato pa tiščimo voziček do prevega roba, kamor se seveda zaletimo in nato glasno vpijemo, zakaj hudiča je tam ta rob, če bi pa mi radi šli naprejuser posted image user posted image user posted image .

ja kolk hudiča se vas pa spravi v en vozekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
19.4.2009 20:08:02   
tabi
en lep deževen večeruser posted image

No najprej vam častim eno user posted image in user posted image ,sem namreč leto dni starejšauser posted image

No jst sem mela dop.službo potem kuhanje kosila in seveda urco zasluženega spanca z tamalčkomauser posted image user posted image joj kok mi je pasal.Pol pa me zbudijo moji,in še cel kup kolegic,tko da je bilo kar pestro.
Moj je šel v službo jst sem tamala dva spat spravla mene pa zdele čaka en kup posode za spucatuser posted image .

Ja jst se res sploh ne spravim pred računalnik kaj da bi kej prebrala,kaj pa da bi še kej napisalauser posted image še Tv nič ne gledam,ker ko se spravim na sedežno me v sekundi ni.Še moj se pritožuje da me nima večuser posted image ja žalostno.
kaj ko pa sam dirkam,zjutraj sama oba oblečem ,peljem v vrtec,grem v službo iz službe spet v vrtec,pa domov kosilo kuhat,pa grem s tamalima vn na vrt,pa mal po vrtu usvarjam pa za tamalima dvema letam.Zvečer zrihtam večerjo,kopanje spravljanje tamalčkih v posteljo se še jst stuširam pol pa kaka posoda obešanje cunj,likanje,pa peka in ustvarjanje rožic,pa dekoracije,...in seveda zmanka časa za mojga,ampak dokler bom za vse sama se sploh ne sekiram za njegauser posted image in seveda kdaj tudi men pokrov odnese,ko on lepo pred tv ali računalnikom jst pa komaj stojim po celem dnevu,kaj šele tednu.

Punce če kej gledate pop tv je reklama od tuša,ja seveda tortica, ki je v spotu je moje delouser posted image .

Gruška,če me boš še kdaj iskala me ni več v Kosezah,ampak se s proizvodnjo selimo v Tacen,seveda je tudi lokal tam,mogoče te pa pot kdaj tja zaneseuser posted image

no zdej pa sploh ne vem kaj sem hotla še pokomentiratuser posted image  ta moja kratka pametuser posted image

mogoče se pol še kej oglasim,če pa me prej zmanka pa nočko

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
20.4.2009 9:38:20   
mklks
hej hej!

kako ste?

mi smo se včeraj vrnili z morja....je blo res super, vreme cel vikend sončno, samo v nedeljo nam je malo zagodlo, ampak takrat smo itak že pakirali....je prou pasalo malo oddiha:)

tabi...VSE NAJBOLJŠE!!!!!

drugače pa...kahlica pri nas ne pali, ker naša vidi mene, kako lulam v školjko in potem seveda hoče tudi ona tako....tko da sem nabavla nastavek za školjko in zdej gre na vsake kvatre malo posedet gor in se neki napenjat, češ da bo kakala:)

imam pa v planu jo poleti počasi probat malo navadit brez pleničke hodit okrog, tako kot je rekla mama11, da malo dobi občutka:) mogoče nam pa rata:)

za vse nosečke, ki se bližate PDP...držim pestke, da se vse srečno isteče, sem ful vesela za vas, tud jst bi najraje kar takoj še enega mela :)

ajdi, se kasneje kaj oglasim, grem delat malo:)

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
20.4.2009 14:49:09   
sonchek
Hej...je pa res fino, da je spet kej za prebrat tukaj gor, po dolgem času...user posted image user posted image user posted image

Trma-pri nas še kr vstrajamo, pa čeprav ignoriramo...sam se mi za hlače obesi, pol jo pa vlečem naokol ker me noče spustit...ja takle mamo...user posted image

Mama11- sej to ni stalna praksa (suha plenička-ponoči)....pomoje zgolj slučaj..pa tudi jaz jo še ne navajam strikno na kahlo, jo bom pa probala čez poletje...gre pa fulllll rada na kahlo....

tabi...hmmmm si pa dobra da vse to zmoreš sama...jaz bi svojga že km brcnla, pa da bi mi še težil...user posted image ...sicer pa važn, da se mate radi a ne..user posted image

večerja....user posted image user posted image user posted image ...upam da ne bom šla še jaz prej rodit....user posted image

mamathea user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mama11
Izbira imena... to je posebna muka/veselje. V prvo sva komaj našla eno ime, glede katerega sva soglašala...

hmmmmm ja bi rekla....user posted image user posted image user posted image

vem da sem hotla, še nekaj pokomentirat, ampak sem pozabila kaj...in zdej morm it...še mal pa v vrtec po mojo miško...
papa
se beremo...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
20.4.2009 19:29:02   
sonchek

evo..tole sem še pozabila...

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29
Kako ste pa kaj zadovoljne z vrtcem?
Jaz sem zelo,ima res super vzgojiteljici,in popolnoma zaupam.Najbrž je prednost tudi to,ker je v naših vrtcihuser posted image .

Jaz sem zelo zadovoljna s vzgojiteljicami, ki čuvajo našo Neli...malo manj sem pa zadovoljna s celim sistemom vrtca in to me res včasi fulll moti...tudi ene vzgojiteljice, so tam, ker ne vem, a mislijo da morajo biti tam,...jaz bi jih raj v kuhno s lonci poslala...drugače, pa kot sem rekla...super zadovoljna s našima dvema vzgojiteljicama...

tako...tok na hitro...

Naša že spi...je bila na "jok in krič" zaspana...in jaz grem na hitrco mal pospravt...
papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 1547
21.4.2009 15:53:22   
nicolina
Dan,
kakšno bedno vreme, a ne? user posted image user posted image

Midva s Tinom sva mal počivala, joj kolk mi je pasalo user posted image . Zadnje čase sem tolk utrujena, sm spala bi, zgleda da me daje spomladanska utrujenost, morda sem pa spet slabokrvna. Čakam izvide krvi, pa bom vidla, sm upam da nebom rabila spet jemat tistega ogabnega železa.user posted image user posted image

Tin je Hb zdrav, tud lepo spi ponoči (trkam), prišle so mu ven vse štirke... čeblja po svoje lu (luč), pal (pala), mama, tata, deda, babi...user posted image user posted image  nana(deklica), vglavnem kar ponavlja besede, ampak bolj zloge, je prav smešen...user posted image user posted image

Drugi teden bomo bolj doma, ker bomo delali pri hiši, morda bomo šli kam na izlet...morje tud še nismo rezervirali, a ostale ste?

Nič, šibam kaj še naredit, ob 18h imam sestanek.... pa pa 

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
21.4.2009 16:21:41   
tabi
dan

ja Nikolina se strinjam s tabo glede vremenauser posted image vreme za zjokat

mi smo po kosilu,zdej mi pa Nika pomaga tuki po tipkovnici tolčtuser posted image jturhjiupžžćč.,nhc<yd77777777777777777777777777777777777777777777777
no zdej je pa pokazala kaj znauser posted image

Malo prej mi je prišla povedat da je kaaauser posted image ,me potegnila za rokav in sva šle na previjalno.Upam da bo kmal povedala za na kahlico,ker za enkrat tut sedet noče nanjo,silim jo pa ne.

No sinoči dam oba N in N v banjo kopat,pa Nika hoče Nejca pošlatat za lulčkauser posted image .pa reče Nejc; Nika ne smeš in hoče on nazaj njo pošlatat in ne najde lulčkauser posted image .Mami kje ma Nika lulčka,mu povem da ga nima in da ima luliko.Pa prav Nejc: oči pa Nejc mata lulčka ,mami pa Nika pa luliko,na kar vpraša;mami kje ma pa Nika još.keuser posted image user posted image ,in seveda mu povem da ji bodo zrasle ko bo tudi ona velika punca.Me je mulček kar mal presenetil s takimi vprašanjiuser posted image ja kr hitro odraščajo ti mali lumpi.

nč zdej me pa ne pustita več tipkat,tko da šibamo vn na vrt

lepo bodite

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
21.4.2009 20:23:30   
Dajica
Tabi-vse najboljše za rojstni dan z rahlo zamudouser posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas gre na kahljico ponavadi po dopoldanskem spancu, ker je vedno suha in takoj, ko se zbudi, jo damo (ponavadi mami, ker jo čuva, med vikendom jaz) na kahljico in vedno se polula, parkrat je tudi že kakala.
Tudi govori že full, mami, babi, dedi, teta, stric, ooo (oči), dodo (Domen), tii (Tilen), kuh (kruh), oponaša glasove živali (kravica, račka, kuža, muca, pujs, ptički..), ko se gre kopat, sama vrže umazane cunjice v koš za perilo, ko perem, mi jih pomaga dat v stroj, pere si zobke, rada gleda risanke, vzame daljinca, spleza na kavč in reče Nono (Nodi-ki ga fulll obožuje, dobi tak nasmešek, ko ga zagleda) in ga kar nekaj časa gleda, je vztrajna. Se mi zdi, da je trenutno v obdobju, ko bi samo mami, mami, mami... Ko kam gremo na obisk in jo kdo hoce vzet v naročje, začne stokati, rokice proti meni in kliče mami, mami. Tudi, ko pridem iz službe, me je full vesela in steguje rokice proti meni, tudi če jo oči hoče vzet v naročje, hoče samo mene (no, sej kasneje gre še k očiju). Mi je mami povedala, da ko se kaja zjutraj zbudi (ponavadi pride proti jutru k nama v posteljo in ko greva zjutraj oba v sluzbo, sama ostane v ta velki postelji, pa potem moja mami poslusa, kdaj se zbudi), sama zleze s postelje dol, gre v dnevno sobo in kliče: mami, mami in potem, ko vidi, da me ni, reče :mami ni ni, pa z glavo odkimava, pa še z rokico dela tko, da me ni, obrača v zapestju. Joj, tak cukrček je, full jo imam rada!
Aja, še to sem hotla napisat, da vse že govori, edino oči ji še ne gre, reče samo ooo. In jo je enkrat moj spraševal, kje je mami in ona vse ponovi, pa dedi, babi..itd..pa reče, kje je pa oči, ona pa ni ni. hahahaha In vedno, ko smo vprašali po očiju, je rekla, ni ni. Se mi zdi, da se mu je kr mal zamalo zdelo...Ja, če je pa velik v službi...

Pa sej bi še pisala, pisala, pa nej še kaj za drugič ostane.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......