Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.4.2009 17:58:48
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 buksi nekaj se dogaja pa upam da bo kej s tega k mam dost tega špikanja in pol ne vem a se kej resnejšega dogaja al nč... ...no mal še počaki da še jaz začnem vozičkat pol pa greva skupaj na kakšen sprehod... Za pediatrinjo pa super da vam je všeč bomo videli kmalu če je tudi meni,pa skor sigurn je boljša kot Čukova...pa sina bom tud prepisala k Džaičevi takoj ko bom kaj pri njej... če boš lahko ga prepisala k sem jz hotela 3tedne nazaj ga prepisat pa mi je džajičeva rekla da ga ne more vzet dokler ni šolski tako da bomo še dve leti počakal pol ga pa bom lahko prepisala sem se že zanimala prepišeš ga lahko pri 3 letih...jaz sem pa njena pacientka tako da ga bo zarad tega vzela...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.4.2009 17:59:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 buksi nekaj se dogaja pa upam da bo kej s tega k mam dost tega špikanja in pol ne vem a se kej resnejšega dogaja al nč... ...no mal še počaki da še jaz začnem vozičkat pol pa greva skupaj na kakšen sprehod... Za pediatrinjo pa super da vam je všeč bomo videli kmalu če je tudi meni,pa skor sigurn je boljša kot Čukova...pa sina bom tud prepisala k Džaičevi takoj ko bom kaj pri njej... če boš lahko ga prepisala k sem jz hotela 3tedne nazaj ga prepisat pa mi je džajičeva rekla da ga ne more vzet dokler ni šolski tako da bomo še dve leti počakal pol ga pa bom lahko prepisala sem se že zanimala prepišeš ga lahko pri 3 letih...jaz sem pa njena pacientka tako da ga bo zarad tega vzela... ja upam k moj je že star tri leta pa ga noče
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.4.2009 18:01:26
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 buksi nekaj se dogaja pa upam da bo kej s tega k mam dost tega špikanja in pol ne vem a se kej resnejšega dogaja al nč... ...no mal še počaki da še jaz začnem vozičkat pol pa greva skupaj na kakšen sprehod... Za pediatrinjo pa super da vam je všeč bomo videli kmalu če je tudi meni,pa skor sigurn je boljša kot Čukova...pa sina bom tud prepisala k Džaičevi takoj ko bom kaj pri njej... če boš lahko ga prepisala k sem jz hotela 3tedne nazaj ga prepisat pa mi je džajičeva rekla da ga ne more vzet dokler ni šolski tako da bomo še dve leti počakal pol ga pa bom lahko prepisala sem se že zanimala prepišeš ga lahko pri 3 letih...jaz sem pa njena pacientka tako da ga bo zarad tega vzela... ja upam k moj je že star tri leta pa ga noče ja men je rekla da ga bo ker sem tudi jaz pri njej pacientka...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.4.2009 19:04:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 buksi nekaj se dogaja pa upam da bo kej s tega k mam dost tega špikanja in pol ne vem a se kej resnejšega dogaja al nč... ...no mal še počaki da še jaz začnem vozičkat pol pa greva skupaj na kakšen sprehod... Za pediatrinjo pa super da vam je všeč bomo videli kmalu če je tudi meni,pa skor sigurn je boljša kot Čukova...pa sina bom tud prepisala k Džaičevi takoj ko bom kaj pri njej... če boš lahko ga prepisala k sem jz hotela 3tedne nazaj ga prepisat pa mi je džajičeva rekla da ga ne more vzet dokler ni šolski tako da bomo še dve leti počakal pol ga pa bom lahko prepisala sem se že zanimala prepišeš ga lahko pri 3 letih...jaz sem pa njena pacientka tako da ga bo zarad tega vzela... ja upam k moj je že star tri leta pa ga noče ja men je rekla da ga bo ker sem tudi jaz pri njej pacientka...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.4.2009 7:11:57
|
|
|
|
buksi
|
Dobro jutro punce!!!!!! Ja mi smo spte spali od desetih do treh, pa pol do šestih. P a je kazalo, da ne bo zaspala mi nazaj, zdaj pa nekaj spi, asm kaj ko sem se pa jaz zdj zbudla. Sm rekla grem pa mal na rr pogledat če je že kaj novega. JA ta zdravnica je bila zelo prijazna, sam mislem, da se k njej ne moreš prijaviti. KOkr je men babca povedala , dela samo te preventivne preglede za male. Za kasneje pa je tud jaz ne bi mela pri cukovi, če se bo le dalo. DAnes je spet zoprno vreme vidit, pa še elektrike e ponoč zmanjkalo in lih takrat ko sem jo hranila. Pol sem pa sveče iskala in lutala po temi. Aja. Kaj pa imate ve za noske pucat? Mene in mojega se je lotil en prehlad in upam, da se ne bo se ona kaj nalezla. Bi bla pa rada prpravljena, če bo kaj začelo kapljati z noska.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.4.2009 8:25:51
|
|
|
|
Dudica1
|
buksi dobro jutro Ja je zmankalo elektrike samo jaz sem HB spala da mi ni blo treba sveč in tega...si pa imela še malo romantike...z malo če je tvoj spal... Za nosek spucat je pa najboljša od nivee fiziološka ki jo kupiš v lekarni ali v BC pa še v mercatorju tudi je pa v škatli notr ene 20 ampulc...odpreš pa stisneš v nosek...ponavadi je še fajn da je mala huda pa bo potem kar izpljuvala to sluz ven...jaz mam še zdaj to je res fajn stvar...pa JANJA ma tud to pa ti lahko še ona pove da je fajn...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.4.2009 8:30:27
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro buksi, za tojk majhno je samo fiziološka in neki za vlečt vn iz noska se dobi v lekarni
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.4.2009 8:32:45
|
|
|
|
Anonimen
|
jutroooooooooooo!!!!pa smo v 24. tednu!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.4.2009 8:36:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jutroooooooooooo!!!!pa smo v 24. tednu!!! jz pa jutri uradno začnem z porodniško
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.4.2009 8:38:00
|
|
|
|
Anonimen
|
uuuuuuuuuuuuuuuu, super.....dudica bo pa vsak cas sla rodit:D
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.4.2009 8:47:00
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute uuuuuuuuuuuuuuuu, super.....dudica bo pa vsak cas sla rodit:D hehe...ne hecaj ker mam že polno vsega... ...danes moja babca dela nočno tako da če me bo kej zvijal grem dol pa nej nardijo neki...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.4.2009 8:48:53
|
|
|
|
Dudica1
|
buksi ja tole niveino fiziološko ji dej če bo treba res ko bo fejst jezna pa bo kar izpluvala sluz ven če pa ne gre tako pa potem potegni s pumpico ven dobiš jo tud kjerkoli...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.4.2009 9:22:53
|
|
|
|
Anonimen
|
dudica1: kje si dobila to fiziološko od niveje???
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.4.2009 9:24:27
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 dudica1: kje si dobila to fiziološko od niveje??? dobi se v lekarni v vseh teh otroških trgovinah in pa tudi v mercatorju sem videla da jo majo...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.4.2009 10:08:38
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute uuuuuuuuuuuuuuuu, super.....dudica bo pa vsak cas sla rodit:D hehe...ne hecaj ker mam že polno vsega... ...danes moja babca dela nočno tako da če me bo kej zvijal grem dol pa nej nardijo neki... Katera je tvoja babca? Aja, ti gres v PO, rodit, a ne?
< Sporočilo je popravil copka -- 24.4.2009 10:09:05 >
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.4.2009 10:10:53
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute uuuuuuuuuuuuuuuu, super.....dudica bo pa vsak cas sla rodit:D hehe...ne hecaj ker mam že polno vsega... ...danes moja babca dela nočno tako da če me bo kej zvijal grem dol pa nej nardijo neki... Katera je tvoja babca? Aja, ti gres v PO, rodit, a ne? ja upam da grem v postojno ja... sem ti poslala zs
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.4.2009 10:14:56
|
|
|
|
July08
|
Pozdravljene! Malo sem gledala teme na RR in našla vašo. Pa me zanima, če se vam lahko pridružim - sem namreč iz okolice Cerknice. Sem , jutri bo 33 tednov, rok imam 13.6. Imam pa že dva fanta - 3 in 5 let. Lep dan vsem!
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.4.2009 10:19:12
|
|
|
|
Anonimen
|
July, dobrodosla...kje iz okolice cerknice pa si, ker jst sem tudi okolica cerknice
< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 24.4.2009 10:23:59 >
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.4.2009 10:21:18
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: July08 Pozdravljene! Malo sem gledala teme na RR in našla vašo. Pa me zanima, če se vam lahko pridružim - sem namreč iz okolice Cerknice. Sem , jutri bo 33 tednov, rok imam 13.6. Imam pa že dva fanta - 3 in 5 let. Lep dan vsem! Seveda se nam lahko pridruzis. Saj od Vrhnike do Idrije lahko pomeni tudi cez Maribor in Novo mesto, pa do Kranja in Kopra vse do Idrije Dobrodosla!!
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.4.2009 10:22:00
|
|
|
|
Anonimen
|
hahahaha, copka!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.4.2009 11:00:54
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: July08 Pozdravljene! Malo sem gledala teme na RR in našla vašo. Pa me zanima, če se vam lahko pridružim - sem namreč iz okolice Cerknice. Sem , jutri bo 33 tednov, rok imam 13.6. Imam pa že dva fanta - 3 in 5 let. Lep dan vsem! dobrodošla ...čestitke za
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.4.2009 11:06:07
|
|
|
|
Dudica1
|
IME: STAROST: KRAJ: OTROCI: PDP: PORODNISNICA: Cveka30 28 Logatec 1 23.5. Ljubljana Dudica1 24 Rovte 1 1.5. Postojna Miska_mcCute 30 Lož-Cerknica 2 21.8. Ljubljana copka 28 Logatec 0 2.5. Ljubljana baba84 24 Rakek 0 5.5. Postojna July08 Cerknica 2 13.6. IME: STAROST: KRAJ: OTROCI: DATUM ROJSTVA : arupnik3 20 Hotedršica 1 02.12.2008, Postojna Neza7 28 Velenje 1 11.07.2008, Ljubljana Buksi 26 Rovte 1 20.03.2009, Postojna Janja* 37 Rovte 4 23.03.2009, Postojna Loo9 Logatec 1 07.01.2009, Ljubljana ARUPNIK3 - Tjaša NEŽA7 - Neža JANJA* - Nik BUKSI - Katja LOO9 - Lana gantar in Gašper se je rodil 16.02.2009 in nas zdaj gleda iz nebes!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.4.2009 11:59:04
|
|
|
|
July08
|
Oj, sem imela glih en obisk. Hvala vsem za dobrodošlico. Miška mccute sem iz Grahovega in ziher poznaš našo vas, če si iz Loža. jaz pa delam tam - v KPL. Zdaj sem sicer na dopustu že en mesec, potem še cca. dva tedna bolniške, 15.5. pa začnem s porodniško. Pričakujemo pa in možek je prav srečen, da bo dobil očijevo hčerkico Dudica1 hvala, da si me dodala na seznam. Pa še manjkajoči podatki: starost 31 let, rodila bom pa v PO. Uf, kar štiri imate PDP v maju. So že kaj mravljinčki??? Sej tri ste že naslednji teden!!! Srečno vsem! Naš mlajši sin ima RD 3. maja. PDP sem imela 27.4. in ko se je približeval maj, so mi vsi govorili, naj zdržim do maja, ker je to full lep mesec... no in sem se potrudla Je pa fajn, ker imamo praznovanje RD zunaj - piknik varianta za prvomajske.
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.4.2009 12:01:01
|
|
|
|
July08
|
Gantarja pa tudi jaz poznam, saj je bila tudi junijka. Pogosto se spomnim nanjo in ji želim čimprej, da bi bila zopet srečka nosečka. Se vam je kaj oglasila? Pošiljam ji
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.4.2009 12:06:41
|
|
|
|
Anonimen
|
July, seveda poznam Grahovo....zdaj grem u zerovnico k mami pa ociju.....in zanimivo, tudi mi pricakujemo po dveh , eno . in je moj tud cist happy!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.