![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 21.4.2009 12:28:10
|
|
|
|
arupnik3
|
kako ste zuni je dež kle pa nobene
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 21.4.2009 12:42:39
|
|
|
|
Dudica1
|
men se ne da nč pisat...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 21.4.2009 12:47:35
|
|
|
|
arupnik3
|
ma sej zdej grem tut jst dol me je neki čist zamoril tamala mi pa spi
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 22.4.2009 8:14:00
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 22.4.2009 11:47:58
|
|
|
|
arupnik3
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 22.4.2009 19:08:04
|
|
|
|
arupnik3
|
ooooooooo kaj delate? nč jst sm bla zunaaaajjjjjj je blo ful fajn ker baje bo jutri dež zdej morm še našo pupiko skopat pol pa spat jst pa mal na TV če bo kej pametnga itak CSI nč fajn bodte
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 22.4.2009 19:14:14
|
|
|
|
Anonimen
|
zdj pa dost...al bomo cvekale, al zapremo temo????
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 22.4.2009 20:17:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute zdj pa dost...al bomo cvekale, al zapremo temo???? kaj se jeziš jz se včasih javim pa imate take debate da jih jz ne morem kometirat, zakaj bi pol sodelovala v pogovoru, k je brez veze če se pa med seboj poznate jz pa tle nobene ne poznam
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 22.4.2009 20:22:00
|
|
|
|
Anonimen
|
cveka, jst nobene niti priblizno ne poznam!!!!! za 1x (upam pa da se spoznamo 1x u kratkem!!!)
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 22.4.2009 20:25:18
|
|
|
|
Anonimen
|
itak pa se i zdis ful faca!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.4.2009 7:02:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute itak pa se i zdis ful faca!!! no sej to bo možno če se boš kaj po logatcu sprehajala, k mene bo poln logac bom šprintala iz dolnega v goren da bom shujšala
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.4.2009 7:38:40
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro babnice! cveka, jst sem sla pa sam 3 kili gor ta mesec
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.4.2009 7:41:32
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro miška sej jz sem se do zdaj zredila v celi nosečnosti +10 sam kaj čem če sem mela pa že prej +20kg podlage preveč
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.4.2009 11:21:29
|
|
|
|
arupnik3
|
oooo ja sej jst sm tut že misnla obupat nad tole temo no jst tut ne poznam dost punc glede kg pa sm jih jst v celi nosečnosti pridobila 14kg zgubila takoj 10kg pol pa še ostalo tko da sm zdej na istem ampak bi blo dobr še mal kako ste drugač? no jst bom bel mal zadne cajte tuki gor ker ful rihtamo za krst pa pečemo .... itak bom poročala kako pa kaj..... lepo se mejte pa čvekajte
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.4.2009 12:38:27
|
|
|
|
Anonimen
|
o lepo za krst super ja nimaš kej tele kg nas kr naprej preganjajo no jz upam da se jih bom to pot rešila dokončno
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.4.2009 15:08:42
|
|
|
|
buksi
|
Ojla! Ja no res se malo dogaja na forumu! Sej bi večkrat kaj se oglasla, sam ne gre. MOja mala podnevi skor nc ne spi in moram skoz bit zraven, drgac je pa jok. No vsaj ponoči je začela spati kolkr tok. Danes smo spali od desetih do pol treh. POl pa še do šestih. No in od takrat pa konec. Zaspi za kake pol urce, tak da vmes mal pospravim in nardim kolkr lohk. A katera ve, kje se dobi kapljice bio galia? Mi jih je včer pediatrinja priporočla. Ta pediatrinja v Logatcu je pa ful fajna in zlo prijazna. Sva imele včeri pregled. Se jemala zredila v 4 tednih za 1100g. In tud vse ostalo je blo ok. mam pa dilemo ali naj ji začnem dajat kapljice ad3 ali ne, er ima že zdaj krčke. kaj šele bo? Aja pa včer smo šle z malo obiskat njeno prababico. Je bila tako vesela, da jo je končno videla( prababica seveda . Ja hujšanje se pa začenja ja. Kaj ste za akcijo hujšamo skupaj? Upam na boljše vreme, da greve z vozičkom ven, bove mele sprint v klanec, ker ravnine tle nimamo, saj pr nas je pot taka. Ok, se še kaj oglasim danes če bo zneslo. Dobimo še obiske danes. Pridejo našo škratko pogledat. Janja*: upam, da ste dobro opravili na pregledu. Dudica1: se že kaj dogaja? Cveka 30: Kako nas ne poznaš, Jaz mislim, da vem katera si in se poznave. arupnik: ja tudi mi bomo mel drug mesec krst, tak da upam, da kaj poveš kaj vse je potrebno narest. miska: no upam, da nisi preveč zaposlena z majicami?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.4.2009 15:28:01
|
|
|
|
Anonimen
|
buksi ne vem če te poznam k glih un konc ne poznam tak da mogoče po obrazu če bi te videla drugač pa super za pregled no jz z to pediatrinjo nisem zadovolna imam vse sam dobrih izkušen ne tak da komaj čakam da gre v penzion
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.4.2009 15:36:07
|
|
|
|
buksi
|
ja ne več če govorive o isti. Ta pediatrija je že v penzionu in dela samo te preglede. je pa dr. brecljeva.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.4.2009 15:38:01
|
|
|
|
arupnik3
|
buksi: a to pediatrinjo misleš to tanovo starejšo gospo al dr.čukovo no ad3 kapljice sm jst takoj prenehala dajat ker so bli krči za pop ji bom mogoče začela dajat med GH ko se je bo navadla za bio galia pa prašaj v lekarni ka sm vidla plakat zadnč pri pediatru ka sm bla ..... bom poročala kako pa kaj glede krsta
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.4.2009 15:38:52
|
|
|
|
arupnik3
|
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.4.2009 15:39:30
|
|
|
|
arupnik3
|
buksi: povej kaka je ta tanova ka komaj čakam da jo spoznam ka zadnč je bla še čukova
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.4.2009 15:47:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi ja ne več če govorive o isti. Ta pediatrija je že v penzionu in dela samo te preglede. je pa dr. brecljeva. kje pa si bla ti na pregledu, v logatcu
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.4.2009 15:49:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi ja ne več če govorive o isti. Ta pediatrija je že v penzionu in dela samo te preglede. je pa dr. brecljeva. jz sem mela skojz dr. čukovo, ma če je pa druga za preglede tmalih to je pa super
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.4.2009 17:50:11
|
|
|
|
Dudica1
|
buksi nekaj se dogaja pa upam da bo kej s tega k mam dost tega špikanja in pol ne vem a se kej resnejšega dogaja al nč... ...no mal še počaki da še jaz začnem vozičkat pol pa greva skupaj na kakšen sprehod... Za pediatrinjo pa super da vam je všeč bomo videli kmalu če je tudi meni,pa skor sigurn je boljša kot Čukova...pa sina bom tud prepisala k Džaičevi takoj ko bom kaj pri njej...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.4.2009 17:57:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 buksi nekaj se dogaja pa upam da bo kej s tega k mam dost tega špikanja in pol ne vem a se kej resnejšega dogaja al nč... ...no mal še počaki da še jaz začnem vozičkat pol pa greva skupaj na kakšen sprehod... Za pediatrinjo pa super da vam je všeč bomo videli kmalu če je tudi meni,pa skor sigurn je boljša kot Čukova...pa sina bom tud prepisala k Džaičevi takoj ko bom kaj pri njej... če boš lahko ga prepisala k sem jz hotela 3tedne nazaj ga prepisat pa mi je džajičeva rekla da ga ne more vzet dokler ni šolski tako da bomo še dve leti počakal pol ga pa bom lahko prepisala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.