![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.4.2009 8:59:51
|
|
|
|
arupnik3
|
dobro jutro eni še spijo drugi so pa že za računalnikom pa mal sm že južno prštimala pa cunje se mi perejo da gremo pol lohk vn kako ste? kaj delate? komaj čakam da gremo 16. h P da vidmo kok je težka naša punca pa velika pa baje da je nova P kle v logatcu je že bla kera pr njej LOO9??? nč grem zdej papa
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.4.2009 9:20:49
|
|
|
|
janja*
|
Dobro jutro tudi od mene.Tako imam malo časa,da se vam komaj javim.Saj veste kako je ,če imaš 4 otroke.Kar naprej je delo.Naš sonček Nik je kar priden in naj tako kar ostane. Tako imate lepe sončke.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.4.2009 9:22:50
|
|
|
|
Dudica1
|
janja lepo da je priden...pa saj zdaj dopoldne si sama a ne...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.4.2009 10:29:41
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro punce!!! jst pa sem dobla eno idejo... pa prvo vam ponudim, da vidim ce je dobra, da se ne bom spustla v stroske... NAMREC! koncno mi je padlo na pamet, kako bi zasluzla kak €, ker sem brezposelna... izdelovala bi preslikace za na majce, kape itd itd....in bi vam, prvo podala ponudbo... naredila bi napis PRIDEM AVGUSTA(alpa nekaj cisto tretjega za tiste ko ste ze rodile, ker to se mi zdi ze prevec zdrgnjeno) pa dodala kako simpatisno slikico) tak prelikac bi potem poslala po posti in bi so ga ve same zalikale kamor bi hotele. tak motiv bi prodajala po 5 €, ce pa bi imela katera kake posebne zelje, pa bi naredila individualno za njo....cena, ce se kaj propisem zravn pa bi bila 7€ o ceni govorim samo okvirno, ker bi morala preracunat stroske. ampak visja sigurno ne bi bila. zdaj pa bi vas lepo prosila za vasa mnenja, ce bi se mi splacalo, pa ce bi bila ktera slucajnozainteresirana za narocilo....pa lep dan vsem skupaj... pa prosim ne me spljuvat....zanimajo me samo mnenja
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.4.2009 10:33:23
|
|
|
|
Dudica1
|
no moje mnenje že poznaš... ...tako da jaz mislim da veselo na delo amapk tukaj smo same take ki rodimo maja in za nas je to že prepozno... itak pa da bi to šlo jaz vem da bi jo mela če bi le imela mal več časa za nosit potem to majico...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.4.2009 10:34:54
|
|
|
|
Anonimen
|
tnx,,,sj bi kr novo temo odprla, sam me je strah da me ne bojo kake popljuvale...bom se mal pocakala, da preberem vasa mnenja, pa se na avgustovke se isti post nalimala pa da vidmo:D
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.4.2009 10:56:42
|
|
|
|
arupnik3
|
ja jst mislem da bi se fajn prodajalo predvsem med nosečnicami no ja tudi pri mamicah al pa take fajne nalepkice za otročke pa imena za na majice to je blo že včasih aktualno al pa tko tut mal hecni napisi so lohk ma lohk napišeš svašta no jaz sem za go go go
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.4.2009 10:58:26
|
|
|
|
Anonimen
|
tnx arupnik....sj bi lahko za vsakega posebi naredla, kar mu pac pade na pamet....
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.4.2009 11:03:18
|
|
|
|
Dudica1
|
ja men se zdi to tud super ideja... naj povem da jaz sem si že zamislila majico z napisom mojih dveh sončkov... naredi miska...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.4.2009 11:06:20
|
|
|
|
Anonimen
|
jeeeeeej.......
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.4.2009 20:20:47
|
|
|
|
L009
|
arupnik3 nič ne vem da bi bila nova P v logatcu, ker Lana ima P v lj. miska_mccute men se zdi tut ta ideja ful dobra
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.4.2009 6:51:57
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro punce se sam tojk da se vam javim, včeraj sem bila v porodnišnici in je hvala bogu vse vredu tako da imam naslednji pregled šele 29.4 lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.4.2009 6:54:56
|
|
|
|
Anonimen
|
omg, cveka....kaj pa je blo???? pa sem se sprasevala kje si???? HB da je vse ok!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.4.2009 7:26:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute omg, cveka....kaj pa je blo???? pa sem se sprasevala kje si???? HB da je vse ok!!! ma sem bla v dnevni ambulanti zarad prevelikega nihanja pritiska in je HB vse o.k sem bla dol od pol osmih pa do dveh, so mi vse naredil vzel kri in vodo, naredil CTG in UZ ter pritisk merl vsako uro, sam je blo po izvidih sodeč vse vredu tako da ni panike sem pa imela vsaj polpenzion, pa prav super so se popravl s hrano, zdej je vse užitno
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.4.2009 8:11:11
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.4.2009 8:19:29
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ooo ful dobr...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.4.2009 8:57:40
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.4.2009 9:56:35
|
|
|
|
Dudica1
|
IME: STAROST: KRAJ: OTROCI: PDP: PORODNISNICA: Cveka30 28 Logatec 1 23.5. Ljubljana Dudica1 24 Rovte 1 1.5. Postojna Miska_mcCute 30 Lož-Cerknica 2 21.8. Ljubljana copka 28 Logatec 0 2.5. Ljubljana baba84 24 Rakek 0 5.5. Postojna IME: STAROST: KRAJ: OTROCI: DATUM ROJSTVA : arupnik3 20 Hotedršica 1 02.12.2008, Postojna Neza7 28 Velenje 1 11.07.2008, Ljubljana Buksi 26 Rovte 1 20.03.2009, Postojna Janja* 37 Rovte 4 23.03.2009, Postojna Loo9 Logatec 1 07.01.2009, Ljubljana ARUPNIK3 - Tjaša NEŽA7 - Neža JANJA* - Nik BUKSI - Katja LOO9 - Lana gantar in Gašper se je rodil 16.02.2009 in nas zdaj gleda iz nebes!
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 10.4.2009 10:01:36 >
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.4.2009 10:45:24
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.4.2009 16:16:30
|
|
|
|
copka
|
Miska ideja se mi zdi fajn , vendar bi te pa opozorila, da je to delo na crno in te lahko kdo prijavi (ce ti gre predobro ). Isto je z instrukcijami npr. No, mislim, da v tvojem primeru ne bi bilo take panike. Naj se siri dober glas o tvojih izdelkih pa ti nihce ne bo tezil, saj delas za svoje prijatelje in zase. Po moje bi kar slo, ker so te majcke drage ko zafran in jaz je iz principa ne bi kupila, sploh, ker je potem ne bi vec mogla uporabit (ce nasl. otrok ne bi bil majcek). Je pa fajn, da se pri tisku potrudis, saj je nekaj ponudnikov, ki pa imajo tako grdo grafiko in je majcka meni zelo nezanimiva. srecno!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.4.2009 7:34:28
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro kako ste spale jz super danes sem že dala kuhat jajca da jih bomo barval šunka se kuha potica pa je že narejena
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.4.2009 10:08:54
|
|
|
|
janja*
|
Dober dan punce! Spali okej.Vsem skupaj želim vesele praznike in veliko pirhov,potice in hrena. Lepo božajte svoje trebuščke in pa sončke.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.4.2009 12:52:05
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla vesele praznike kako ste sm jajčka pobarvala možek bo pa žegnat nesu lep dan
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.