womanpolice
|
Oglasim se vam toliko, da vam povem le kaj je novega... Danes sem kr poklicala za novo zaporedno številko in so mi rekli naj pokličem konec avgusta, ko bo konc dopustov. Zdaj moram še za novo napotnico in da se dogovorim za poseg za endometrium v jajčniku. Ali mogoče katera ve, ali zaradi takšnega posega obstaja kakšna omejitev, da ne smeš zanosit nekaj časa v postopku? Danes sem tudi klicala v Maribor. Moram povedat, da se je oglasila ena zelo prijazna ženska, ki se je tko lepo z menoj pogovarjala. Povedala sem ji, da nama že trikrat ni uspelo v LJ, in da bi se rada prestavila k njim v MB. Me je vprašala, če sem to zdaj izvedela, da ni uspelo... sem rekla, da ravno včeraj. In mi je rekla... "se vam sliši, ja, po glasu.... Potem mi je rekla, da lahko prideva na razgovor v septembru in mi je povedala dva priimka ginekologinj, pa sem ji rekla, da bi želela k dr. Reljiču. Tko, da sva dobila datum za na razgovor 1.10.2009, na vrsto za postopek pa bi prišla ali junija 2010 (kar je majhna verjetnost, ker bodo zdaj prenavljali laboratorij, in ne bodo izvajali postopkov) ali pa šele septembra 2010 (ta je pa kr dolga, ja...). V glavnem zelo sem bila presenečena nad tko prijazno komunikacijo. Potem mi je še rekla, da naj telo spočijem in naj nekaj časa tole odmislim... Tko, da bova na 4. postopek šla še v LJ (septembra 2009), in v primeru ponovnega neuspeha, drugo leto (kot sm zgoraj napisala) v MB. Najbolj vesela bi bila, da neb blo treba... Da bi v 4. uspelo... Bomo videli... Žal mi je le, da že nism pred tretjim postopkom v LJ se že naročila v MB... Tud jst mislim, da ni slabo menjati centra, če v nekem centru ne gre in ne gre... Držim pesti za vas... p.s. vas berem, vendar nekaj časa bom malce odsotna; vem, da me razumete... Upam, da bo mesec ljubezni bolj uspešen... Lep dan še naprej....
|