Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 8:06:37
|
|
|
|
Jazzy1
|
Jutro! Meta, vse najboljše, tudi če z zamudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Maj in Lana Neja sta ful luškana in zelo lepo sedita! Aja, MTY, tebe smo pa včeraj pogrešali! Kje si bila? Drugače je pa L. že tretjo noč spala od 8h do 7h!!!! Joj, me je kar groza to napisat, da ne dam kakšnega uroka na tale stavek
< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 24.4.2009 8:10:21 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 8:13:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 poslovila z besedami Grem, preden se postaram.... ..prebrala sem.....nisem pa skapirala kaj si hotla povedat, ker smo se glih o hujšaju pa tem menle..... No, pa vseeno...malo z zamudo ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 8:15:06
|
|
|
|
Jazzy1
|
Ojoj, ravno sem prebrala vremensko napoved za naslednji teden: vikend še semi-ok, potem pa cel teden sranje .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 8:23:00
|
|
|
|
gold fish
|
....pijem , sem na rr, moje dete pa še spi ....zanimivo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 8:23:16
|
|
|
|
gold fish
|
saraya imaš zs
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 8:24:41
|
|
|
|
gold fish
|
včeraj mi je uspelo do A prit....sem mu nabavila pamperske active fit in easy up pants......bo jih imel zdaj za ponoči, pa da vidim če se bodo obnesle....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 8:26:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda nič ne rabiš pisat....samo kliči.... ker te itak nič ne bojo vprašali,samo zaprosi za vrnitev v prejšnje stanje,kar pa ti itak pripada enkrat....imaš pa tud opravičljiv razlog.. fiši, ma ne me hecat. to je čisti deja vu. točno to je saraya že objavla (na tvoje vprašanje) in jaz sem že pisala, da nič od tega ne drži. seveda pa je to teorija; sicer s strani pravnikov. saraya pa najbrž iz prakse govori... .... pa še vedno ne vem kaj naj nardim....ne morem bit na sodišču pa na sistematskem ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 8:27:07
|
|
|
|
gold fish
|
meta - ti imaš pa mail
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 8:32:24
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Evo, dve gasilski fotki.... joooj miški mejhni kok so fletni prav luštna družbica
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 8:40:29
|
|
|
|
arabela*
|
,prebrano-poslano..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 8:43:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ,prebrano-poslano.. enako
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 8:46:31
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Aja, tole sem misnla še povedat... Glorija, midve imava na isti dan RD! Sem naredila en tak mini preizkus, da vidim, kolk natančno berete poste. 20. aprila malo pred polnočjo sem se poslovila z besedami Grem, preden se postaram.... meta, vse najboljše! jaz sem tale tvoj "preden se postaram" razumela, kot da bi lahko bil rd...ampak potem sem videla, da si jamrala, kako ti računalnik počasi dela in sem mislila, da leti to na računalnik.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 8:49:35
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Aja, tole sem misnla še povedat... Glorija, midve imava na isti dan RD! Sem naredila en tak mini preizkus, da vidim, kolk natančno berete poste. 20. aprila malo pred polnočjo sem se poslovila z besedami Grem, preden se postaram.... Jst pa sem to drugače razumela.... da ti računalnik tko počasi dela, da se zraven staraš..... no,evo, sva že dve!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 8:49:49
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Ure so vun ali pa cengeri so v grabi. nove šprehe trajbaš??? ...ma smo vse iz štajerja, pa nimam pojma o čem ona to To je prleško.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 8:50:51
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pf..jaz sem bolj vsestranska.... ok samo kaj so cengeri..... graba ok .... cengeri - kazalci na uri
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 8:54:06
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Medtem pa še eno vprašanje: Do kdaj naj bi imeli dojenčki oblogo v posteljci in baldahin? ...naš jo bo imel še en čas, ker se ful obrača ponoči in se drugač zagozdi , baldahina pa ni imel nikoli.... Lana se tudi zagodzi. Že itak nogice ven potisne čez latke in pol ko hoče se obrniti ne gre in me kliče. Mah... Obloge (Sarayin vetrobran ) z nogicami potisne čist dol in so že čisto pomečkane (sploh več ne stojijo) al pa potisne nogice med jogijem in podlogo skoz rešetke. Pa še tolk se upira vanje da je že trakce začel stran trgat. Baldahin je pa zdaj po novem začel vlečt na notranjo stran rešetk in ga sesa (tak da se cedi z njega). In kakšen smisel ma pol to še sploh imet? Luba marija. Tak si nazorno opisala, da ga kar vidim. Pol pa daj mama raje dol in zabriši v kanto.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 8:57:11
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you takole se pa mi igramo........ Tvoja punca je pa stalno drugačna. Se mi zdi, da se ji ful spreminja obrazek. Luštna pupa je in tudi pri nas so klupce zakon.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 8:59:24
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma jaz bi vas prišla en dan obiskat..... može? koga zdej...........pf ali mene??? Ma vi boste itak v Portorožu in smo že zmenjene... Veš da lahko prideta. Preden gremo ti bom poslala številko mobilca, da se čujeva.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 9:01:13
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you včasih se tudi nam posreči, da sedimo sami............ kak cartek! naša bo imela tako frizuro šele čez par let očiju pa naroči, naj tiste vtičnice namontira, preden začne otrok raziskovat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 9:01:27
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Aja, tole sem misnla še povedat... Glorija, midve imava na isti dan RD! Sem naredila en tak mini preizkus, da vidim, kolk natančno berete poste. 20. aprila malo pred polnočjo sem se poslovila z besedami Grem, preden se postaram.... Čestitke iz srca, čeprav z zamudo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 9:02:39
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 zdej pa šibam. Mi je lubi polsal sms naj mu prinesem piškot v pojstlo meta, v kakšni graščini pa ti živiš, da ti mora iz spalnice do računalnika sms poslat 7 spalnic, 6 kopalnic, 2 wcja za goste...???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 9:02:51
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda tole solato za lene babe no, tole bom pa jaz kdaj uporabla. poimenovanje, da ne bo pomote. solate se občasno poslužim že zdaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 9:05:19
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you včasih se tudi nam posreči, da sedimo sami............ Imamo isto pižamico. Štekere bo treba namontirati mami preden gre po štirih sama v spalnico.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 9:06:43
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia nove slike od Maj-a kako se igra Kak lep fantek. Pa bravo za zobke.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 24.4.2009 9:08:31
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: morango Meta, vse najboljše!!! Ma namigi in branje med vrsticami ob poznih urah pač ne palijo, vsaj pri meni ne. Mah, sej če bi si ful želela ciber tortic bi direkt napisala, tko me je pa zanimal, če bo kateri slučajno kliknlo . Mam jest ene čudne načine psiho-socialnih preizkusov, ha? Hvala še enkrat za čestitke, zdej pa šibam. Mi je lubi polsal sms naj mu prinesem piškot v pojstlo Ja meni se zdi, da imam votlo glavo od tega nespanja in posledično imam tudi kurji spomin.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?