veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja pozdravček! sem imela danes ogromno časa zase. in sem uživala biti noseča, še posebej, ker je bil Urbanček zelo priden. veronikab, sicer si že pri koncu, a če za zajtrk namesto kruha ješ ovsene kosmiče, se sladkor počasneje dviga, prav tako je bolje piti mleko z manj maščob in tisto, ki se skuha kot pa trajno z več maščob - se mi zdi, da vseeno vpliva na glukozo. od sadja pa sem ugotovila, da so jabolka najboljša za nižji sladkor (seveda ne večja kot 150g-ska). se drugače počutiš v redu? amnioskopijo si že imela? sama komaj čakam, da Urbanček prileze ven, če bi šel toliko čez rok,... prvega sem imela 3 dni čez rok, a mi je bilo že to preveč. sem bila kar vesela, ko sem šla rodit. držim pestke zate! murkica in sinskaT, vama pa čestitke za dobro opravljena pregleda! kar tako naprej . poroka? ne, hvala. so mi poroke zelo lepe in sem navdušena, ko me kdo povabi (še celo , ko so tisti najlepši trenutki...) ampak očitno bom ostala koruznica za vse življenje. se počutim prestaro za poroko. si pravim, da je stanovanjski kredit moj poročni list, otroci pa prstan. sem se želela poročiti 13. 9. 2005, se mi zdi, a je šel datum mimo hitreje kot sicer. moj očka pa bi tako rad videl, da se kdo od njegovih otrok poroči (z bratom bova verjetno oba ostala koruznika, tako da je vsa teža na moji sestrici ). starši in spoznavanje... njegove sem spoznala pozno, po nekaj letih najinega poznanstva, ko se je poškodoval in je bil 4 mesece bolj v ležeče-sedečem položaju. se mi nikoli ni zdelo pomembno, da jih prej spoznam. je on spoznal moje prej, a tudi ne takoj... sva si bila na začetku čisto (samo)zadostna . moji in njegovi pa so se spoznali takrat, ko sem zanosila, se mi zdi. ali še malo kasneje... mi je pa všeč, ker se dobro razumejo. vedno me sprašujejo eden po drugemu in se včasih pokličejo. se takrat počutim kot kakšna najstnica. ah, ti starši, dokler jih imamo, smo še vedno (le) otroci. ej, punce, lepo se sladkajte (me sladkornice le v sanjah...) in seveda sladke sanje tistim, ki ste že v Mižalah! k.tja hvala za tovje spodbudne besede. Ja sedaj sem res že na koncu, dieto sem pa tudi uspela nekako prilagoditi. Kosmiče sem jedla za jutranjo malico, od sadja za zajtrk, so pa še vedno bile najboljše jabolke ai pa kakšno zelo nesladko sadje. Jepa res, da še preden sem vedela, da imam nosečniško sladkorno, sem se basala z pomarančami in ananasom - pa glih to je najbolj vplivalo na sladkor. Amnioskopije še nisem mela, ker se baje ne da narediti, saj sem še vedno čisto zaprt, sem se pa kar odločila, da bi povprašala, če lahko v jutri, ko imam zopet pregedl v porodnišnici, pogjedajo plodovnico z UZ. Upam, da se še kaj tipkamo! LP, veronikab
|