Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 23.4.2009 11:59:08
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka blue - ti pa res pejd stran od računalnika, da se glavobol pomiri oz. odide evo je pomagal.. sem šla še pod tuš, da sem mal k seb pršla.... vmes sem še likala (čeprov ne maram)... pol sem pa še od sodelavke sms dobila da je dons zjutri rodila... me je prehitela... he he, ma rok čez 3 tedne drgač
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 23.4.2009 12:27:38
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes evo je pomagal.. sem šla še pod tuš, da sem mal k seb pršla.... vmes sem še likala (čeprov ne maram)... pol sem pa še od sodelavke sms dobila da je dons zjutri rodila... me je prehitela... he he, ma rok čez 3 tedne drgač Pa smo spet pri likanju, a? . Moj je pa včeraj likal, ker mu moram skrajšat hlače, pa ve da bo tako hitrej . še meni je zlikal troje hlače in eno majco - dve mi je pa še pustil zame, baraba. Blueeyes, na, a si si mislila kaj takega, zdaj te bodo pa še prehitevat začele? Saj, 10 dni majo še čas, da se vrinejo v vrsto.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 23.4.2009 12:28:47
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes evo je pomagal.. sem šla še pod tuš, da sem mal k seb pršla.... vmes sem še likala (čeprov ne maram)... pol sem pa še od sodelavke sms dobila da je dons zjutri rodila... me je prehitela... he he, ma rok čez 3 tedne drgač Pa smo spet pri likanju, a? . Moj je pa včeraj likal, ker mu moram skrajšat hlače, pa ve da bo tako hitrej . še meni je zlikal troje hlače in eno majco - dve mi je pa še pustil zame, baraba. Blueeyes, na, a si si mislila kaj takega, zdaj te bodo pa še prehitevat začele? Saj, 10 dni majo še čas, da se vrinejo v vrsto. ja a ne... ene si dovoljo..kr po levi prehitevajo v P
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 23.4.2009 13:04:58
|
|
|
|
ledenka
|
oooo, srečanje sicer bom takrat najbrž v P, tak da se bo ena morala žrtvovat in pojest še mojo kupo praznike moramo še preživet v enem kosu, potem pa naj bo čim prej. priimek - midva sva poročena, imava pa vsak svoj priimek. mali bo imel priimek po mojem, razen če si premislim imamo pa v družini neporočen par z otrokom, z različnimi priimki in državljanstvi, pa mama še ni imela problemov na meji - ima pa vedno zraven kopijo rojstnega lista za vsak slučaj joj, likanje... se spravljam zlikat oblekce, pa mi nikakor ne uspe
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 23.4.2009 13:06:16
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka oooo, srečanje sicer bom takrat najbrž v P, tak da se bo ena morala žrtvovat in pojest še mojo kupo praznike moramo še preživet v enem kosu, potem pa naj bo čim prej. ne smeš tko govort... se bojo te punce razvadle.. pa preveč na kilaži dobile... zdej majo po vsej vrjetnosti že 2 sadni kupi v dobrem.. mojo in tvojo... to bo kalorij
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 23.4.2009 13:46:39
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ledenka oooo, srečanje sicer bom takrat najbrž v P, tak da se bo ena morala žrtvovat in pojest še mojo kupo praznike moramo še preživet v enem kosu, potem pa naj bo čim prej. ne smeš tko govort... se bojo te punce razvadle.. pa preveč na kilaži dobile... zdej majo po vsej vrjetnosti že 2 sadni kupi v dobrem.. mojo in tvojo... to bo kalorij bova prišle pa na junijsko srečanje z vozički in pojedle vse za nazaj junija upam, da bomo že toliko fit, da bomo majčice že vozičkale
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 23.4.2009 14:48:07
|
|
|
|
veronikab
|
Živijo! Opravili smo še en pregled v P - stanje - nespremenjeno. Danes smo že 5 dni po PDP. Naslednji pregled v soboto, 25.4.2009 (če nas naš sonček seveda ne preseneti že prej ). Lp, veronikab
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 23.4.2009 15:19:08
|
|
|
|
Blueeyes
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. larilu 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MONY25 14.4. sinskaT 30.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. palegia30 22.7. pat74 23.7. AVGUST andmoj 2.8. HINDI 6.8. knutek 25.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12. murkica 21.12. Svet 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 23.4.2009 15:19:14
|
|
|
|
Blueeyes
|
Srečanje v torek, 5.5.2009 od 16h naprej v Cacao (ex Samsari) na Prešernovem trgu... Prisotne: 1. Blueeyes (če še ne bom v P) 2. vim 3. majana79 4. katrinka 5. živa25 6. Lsica 7. šivilja 8. Tanja_ 9. BOOMER 10. 11. 12. 13. 14. 15.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 23.4.2009 15:20:14
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Živijo! Opravili smo še en pregled v P - stanje - nespremenjeno. Danes smo že 5 dni po PDP. Naslednji pregled v soboto, 25.4.2009 (če nas naš sonček seveda ne preseneti že prej ). Lp, veronikab smo s tabo...čim prej ti želimo tole cartanje, da bi bile te muke (čakanje) čim prej za tabo... pa le glej da se nam po porodu kaj javiš
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 23.4.2009 16:08:21
|
|
|
|
Blueeyes
|
kje ste vse... pa kaj pol če je dež... razlog več za lenarjenje.. zdej ne morte rečt da se martinčkate na sončku... poskusimo drugače
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 23.4.2009 16:09:12 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 23.4.2009 16:19:03
|
|
|
|
ana**
|
Živjooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 23.4.2009 16:19:48
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Živjooooooooooooooo super... vsaj ena k je kle... kako si kej?? kako kej tvoje stanje??
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 23.4.2009 16:27:27
|
|
|
|
majana79
|
Veš kaj blue, ni fer da take sladkarije objavljaš. Mi bo sladkor še bolj zrastel. Al bom pa celo mogla dol do Čolnarne po neki sladkega. veronika, navijamo zate in za tvojega , da se čim prej vidita.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 23.4.2009 16:29:11
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Veš kaj blue, ni fer da take sladkarije objavljaš. Mi bo sladkor še bolj zrastel. Al bom pa celo mogla dol do Čolnarne po neki sladkega. veronika, navijamo zate in za tvojega , da se čim prej vidita. kaj se pa p..i..z..d..i..š.. kok pa maš ti do čolnarne... minutko peš... kako more bit šele nam če se nam kej zalušta.. sploh men kle v hribih
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 23.4.2009 16:29:21
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** Živjooooooooooooooo super... vsaj ena k je kle... kako si kej?? kako kej tvoje stanje?? Ma ja.. me neki cajta ni blo tuki.. Mam stanovanju v razsulu pa sm neki kao pospravljala Sam me je trebuh začel bolet pa sm raje se vsedla malo. Drgač sm super Ju3 po službi gremo voziček naročit.. Pa posteljnino za našega fantka kupit. Kva pa ti? Vidim,da še kr vztrajaš 2v1.. Sm ti že hotla sms poslat,če si kej pozabla na mene
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 23.4.2009 16:31:10
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** Živjooooooooooooooo super... vsaj ena k je kle... kako si kej?? kako kej tvoje stanje?? Ma ja.. me neki cajta ni blo tuki.. Mam stanovanju v razsulu pa sm neki kao pospravljala Sam me je trebuh začel bolet pa sm raje se vsedla malo. Drgač sm super Ju3 po službi gremo voziček naročit.. Pa posteljnino za našega fantka kupit. Kva pa ti? Vidim,da še kr vztrajaš 2v1.. Sm ti že hotla sms poslat,če si kej pozabla na mene ah kje.. kako nekj pozabm nate ... smotka... ja jz še kr vztrajam 2v1... očitno bom še kr nekje do 13.5. tko če bo šlo tko naprej.. ne naprezaj se preveč... delaj na easy, k rataš zmatrana počivej... se ti nikamor ne mudi... juhu za voziček... k ga sestaviš pa kakšne slikce pričakujem me je pa moj dragi klical zdej, tko da grem kosilo pripravljat.. končno grem jest
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 23.4.2009 16:32:23 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 23.4.2009 16:34:20
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Veš kaj blue, ni fer da take sladkarije objavljaš. Mi bo sladkor še bolj zrastel. Al bom pa celo mogla dol do Čolnarne po neki sladkega. veronika, navijamo zate in za tvojega , da se čim prej vidita. kaj se pa p..i..z..d..i..š.. kok pa maš ti do čolnarne... minutko peš... kako more bit šele nam če se nam kej zalušta.. sploh men kle v hribih Ja p***** zato, ker mi lušte delaš, sladkega pa ne smem tolk. Čolnarna je pa res za ovinkom, kar je potem prevelika skušnjava. anči, pa se res nekam švoh oglašaš. Bi se lahko več Pa neke slikice se mi zdi da si enkrat obljubila.
< Sporočilo je popravil majana79 -- 23.4.2009 16:48:16 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 23.4.2009 16:37:54
|
|
|
|
ana**
|
No dober tek! Poslikam pa pokažem! Smo se odločli za žabarski voziček veronikab navijamooo,da se kaj začne Aha priimki, se mi zdi,da ste to že obdelale pa bom še vseeno jst napisala Sva poročena ampak sm jst obdržala svoj priimek in mam zdej dva.. Tamau pa bo mel sam od mojga dragega. Evo prišel je brat od mojga.. Zvečer pričakujte slikce od sobe
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 23.4.2009 18:13:28
|
|
|
|
veronikab
|
Hvala punce!!!! NO sedaj pa še to - a ste mogoče slišale najnovejše - baje naša vlada pripravlja marsikatere spremembe, da bi prišparala denar - ne le da želijo dvigniti DDV, šparati želijo tudi z ukinitvijo brezplačnega vrtca in z 10% znižanjem porodniških in to že v tem letu.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 23.4.2009 18:19:09
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes kje ste vse... pa kaj pol če je dež... razlog več za lenarjenje.. zdej ne morte rečt da se martinčkate na sončku... poskusimo drugač Te sladice bi pa tudi jaz - no mogoče po porodu.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 23.4.2009 18:53:55
|
|
|
|
BOOMER
|
blue - tole s cukrom me prov nič ne gane smo šli danes s firmo na kosilo v Polno skledo in majo tko fensi cukre razstavljene, da sem v pisarno pritrogala - beri piši - 1x lešnikovo (trenutno v hladilnku), eno dvojno čokoladno in dve profiterol kroglici. 1 profiterol je sodelavec pojedu ostalo pa je MOJEEEE!!! HEHE dobr da sem sama doma pa brez kontrole (moj je v Milanu)...ampak vseen bi rada da mi enkrat od sladkega slabo rata, k tko preveč paše....marjana79 - te čist štekam, jest mam tud pekarno & stuff blizu muka! ljubljančice - mater se vsem mudi a bo julija tud tako? stuffed with sugar (burping on the couch in front of TV )
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 23.4.2009 19:26:38
|
|
|
|
majana79
|
veronika, če bodo pa to naredili, pa je skrajni čas, da gremo na ceste, pa resno... Sram naj jih bo, pa polna usta natalitete so jih skrbi za družine in podobno. Po špecerijo bomo spet v Avstrijo pa Italijo hodili pa več bo varstva na črno, otroci pa ne bodo po vrtcih ampak doma. Pfuj! Sploh pa bomo po možnosti brez služb in bomo imele varstvo na domu... Boomer - jao, to pa je zaloga. No sej, bom tiho... Moj je danes prinesel iz Hoferja zmrznjen štrudl jabolčno-jagodni s pudingom. Kera dobrota... Mmmm, skorej celega sem sama pojedla.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?