yania
|
leo tia...ma sej če dobi dovolj na teži, ni problema, samo jaz se spomnim, sem bila fuul previdna prvič ko moja mala ni dobivala na teži, in to zato, ker ni bila ješča..brigale so jo moje joške, no so, samo z nastavkom na 5 ur...haha,,zdej se smejim, takrat sem pa izgorevala,,res..ona bi jedla 4 x na dan, namesto 8x... Timon je pa fant od fare...on če je lačen, bi tudi čaja pil,,,,,je pa tako , da pravijo da nič čaja, tudi e je dodatek, da ne rabi...meni je tako v lekarni rekla, in še pediatrinja...samo jaz ga malo dam, zaradi krčkov, pa tudi, ker vidim da bi on samo jedel, čeprav ne vem, zakaj danes joka in išče že po 2 urcah..a je to normalno pri krčih, da tolažbo išče v hrani...ker mu dam dudo, in naredi tisti njego: ahm, ahm,,,tak jokec naredi, povleče parkrat ful, in ker vidi, da to ni to, spet jok in duda ven. Pa sem mu prej po uri in pol dala še 30, ker je nekaj sitnaril, in je potem zaspal za pol urce, pa se zbudi in mi ven meče mleko ...tako da očitno mu manjkalo ni... ma joj, kr mal kompliciram, a ne...bistvo: ali bi tudi vaši ob krčih samo jedli??