novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: leo*tia oj.naša je tud ponoči slabo spala....ne vem zakaj..že 2dni bolj slabo spi ponoč,čez dan pa nič..pa nekak slabo je..večinoma po 30ml..samo 2krat je danes pojedla 100ml...ovak pa 30 na vsako uro..oh,,,,,,čaja pa spije 2dc na dan Mogoče pa preveč čaja spije in zato manj mleka? ... se podpišem...itak je 2 dcl tumač preveč, če mene vprašaš, če ti ne je...kako pa napredujeta na teži? Pazi da ne bo premalo gor šla...ne vem no....ona ti zna zamenjati čaj za mleko, kaj boš potem? Jaz tudi Timonu zdej 2 dnji kuham janež-kumina čajček...tako da vse ene dobrih 5 minut, in potem to pije, nesladkano, ker ga neki matra in je ves jokcast...verjetno spet železo, ko sem ga spet dala dopoldan...pa je v celem dnevu spil 80, samo on je ful jedec, mi je na 3 in pol urce, povprečno, kar je ful obrokov, in to 120 približno,,,pa kilce grejo gor, tako da jaz sem srečna,če bi s čajčkom malo urco zamaknili, samo je u bistvu ne...ima tajming v sebi ste na FB...gremmal počekirat... js pa kar dodatek naredim iz tega nesladkanga čaja (janež, kumina, komarček) namesto same vode. Sm začela dajati ad3 kapljice,, pa bomo videli, kje bo meja naših krčov. Sicer so prisotni, začela je veliko polivati, ker ko jo zvije, jo zvije konkretno. No, bomo videli, drugače bom pa počakala po 3 mes., če bo res hudo. No, danes je res bil en u...n dan, Zoja je celi dan jedla zelo malo, ampak je veliko spala. Bomo videli, kaj bo prinesla noč. Že tolče rekorde, da po kopanju spi tudi do 5 ur. , potem pa jemo na 3 ure. Ponoči se veliko lepše doji (pomoje ne registrira, da pije iz prse, ker mislim, da se je razvadila s stekleničko). Pa kaj hočem, v glavnem, da dobiva na teži! Tudi Zoja je dobila veliko mozoljčkov, očitno jo že daje puberteta- prava babika! Lepo se imejte!