sanna
|
Spet se javljam, moj angelček mi spi v naročju, če ga bom odložila, bo kot čuk. Dojenje- midva se polno dojiva, dam mu tudi malo čaja, ki pa ga ne mara preveč, mogoče mi spije 20ml na dan. Duda tudi odpade, ker iz nje nič ne priteče. Ponoči in podnevi jemo na dve uri, včasih imamo srečo, da spi 3,4,5 ur, obvezno dojenje in previjanje. Berem, da imate nekatere kar srečo s spanjem, spite pol noči, pa ste zombiji, no, predstavljajte si mene . Kožica- patronaža mi ni nič rekla, bom pediatra vprašala, drugače pa jaz to sama oridiniram in nič ne vlečem na silo. Nosek- je skos zabasan, kupila sem tri vrste aspiratorjev, najbolj zvlečem sama, električni samo brni, zvleče pa nič, tako, da ga bom kar nazaj odnesla. Ali katera ve za kakšnega res dobrega??? Krčki- jih nima, jaz jem skoraj vse, tudi čokolado, pa grejo kile še kar dol, edino kar ga matra je kakanje, se napenja zraven, da je ves rdeč v glavo, pa prdi veliko. AD3- zakaj sejih sploh uporablja, midva jih nisva dobila. Široko povijanje- do kdaj ga boste prakticirale? Oglasila se je sirena, ker sem ga dala kravice past, pa mu sploh ne odgovarja ta položaj.
|