jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia Na hitro javljam...da sem dala prošnjo za povabilo v skupino na FB - Marčevke 2009 ( Maja L. )...toliko da tista, ki sprejema ve, da sem to jaz :). zdaj pa pičim v posteljo, ker mali sonček spi in bom poskusila še jaz. haha, sploh ne vem, da je treba prošnjo dat. čaki, grem pogledat, če se kaj dogaja tam. Ja admin oz tisti, ki je ustvaril skupino te more potrditi oz sprejeti, drugače se ne moreš pridružiti skupini ali imeti vpogled... LORENCIA - si že dodana DOBRODOŠLAAAAA!!! NAJA - Ja, sem zaklenla skupino, ker so se pridruževale notri tudi punce, ki nimajo nobene veze z nami... sej ne da ki mam kaj proti njim, samo... ta skupina je samo za nas lahko pa kira ustvari še kiro drugo, pa naj uletavajo še druge dečve aja, šele zele vidla... no pol zgleda da ne morm v to skupino no pa nič... več sreče prihodnjič !!NOBADY!! - nekaj si fuul narobe razumela seveda sem te dodala!!! ko sem napisala, da se vključujejo punce, ki nimajo veze z nami sem misnla na punce, ki niso marčevke09 na RR (so pač kar ene punce, ki so pred kratkim rodile pisale po našem zidu - in to mi ni blo prav, ker sem ustanovila skupino samo za nas - ki se že tolko poznamo, da mi je blo lepo, da sproti spremljamo kako napredujejo naši malčki (albumi, statusi...) in rečemo kakšno besedo)... tako da brez skrbi... si sprejeta v skupino in prav lepo vabljena tudi tam čveketat z nami BI PA PROSLA VSE TISTE, KI ŠE NISTE DODANE, PA MI POŠLJETE VABILO ZA SPREJEM V SKUPINO, DA TO NAPIŠETE NA RR (DA STE POSLALE PROŠNJO) ALPA NA FB (NAPIŠETE V ''ZADEVO'' DA STE Z RR IN PO MOŽNOSTI ŠE NICK IZ RR)... KER ČENE NE VEM KATERA MI POŠILJA VABILO (khm... ne poznam vseh vas po imenu in priimku )... LAHKO JE TUDI KIRA, KI NI MARČEVKA 09... UPAM, DA NISEM PREVEČ ZAHTEVNA ČE PA MISLITE, DA JE PRAV, DA SPREJMEM TUDI DRUGE PUNCE NOT, MI PA TUDI POVEJTE... DA NE BOM JS KO EN POLICAJ TU