|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
23.4.2009 9:44:41   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Včeraj so praznovali VID (Vilika) in LANA (Pingo80) - čestitke za 8ko in pa IVAN (cebrca) - čestitke za 9ko. Danes pa NEJC (tinka14) - čestitke za 8ko! Pa upam, da nisem spet česa zamočila ...

Čestitike še od meneuser posted image user posted image user posted image

Jaz pridem oz pridemo...me en mičken trebuh boli ampak bom že preživelauser posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 526
23.4.2009 9:46:47   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

miškolinček, jst sm očitno sklerozna, ker sem pozabla, da sva se spoznale v Kranju še v nosečnosti ... pa sem se pol spomnila, z Nevoevo si prišla, a ne?

o ne, ne tudi to ne drži, tisto je bila Arait, sedela sem med Erin in med Buhtlčkom, če ti je kaj v pomoč

Ja Krysia kaj pa ga sekljašuser posted image user posted image user posted image Miškolinček je bila zraven mene..una ki sem jo 1001 slikala ker se mije vedno premaknilauser posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 527
23.4.2009 9:48:51   
matejchi
nell samo ne se začet še spodaj praskat user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 528
23.4.2009 9:55:19   
bella02
Hej!
Naju žal ne bouser posted image user posted image user posted image . Je začela zjutraj  tako kašljat, da ne upam.  Lepo se imejte in se načvekajte!!! Pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 529
23.4.2009 9:59:07   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Hej!
Naju žal ne bouser posted image user posted image user posted image . Je začela zjutraj  tako kašljat, da ne upam.  Lepo se imejte in se načvekajte!!! Pa pa

pa saj kašlja lahko tudi tam no.... pridiiiiiii

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 530
23.4.2009 10:19:58   
tejkaz
Kaj pa Vilika? Pride?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 531
23.4.2009 11:39:02   
gajka
Ojla, čveke! Sem pravkar brala eno debelo uro, kaj vse ste načvekale v teh nekaj dneh. Je bil moj računalnik cel teden izmenično v službi pri mojem bratu in pri mojem user posted image , ja, kaj naj, če je pa dober, pa en kup uporabnih softverov imam gor. Se vsaj računalnik privaja počasi nazaj na službo, ker mene že sama misel na njo zgrozi. user posted image Vidim, da ste si še eno srečanje za danes omislile, hja, zakaj pa nisem kaj prej brala, pa bi se vam še mogoče midva z Rokom pridružila... Pa kdaj drugič! user posted image Uživajte v čveku!

Smart Trike DX - se še nisem odločila. Sem že celo začela razmišljat, da takega tricikla sploh ne bi nabavila. Itak pri nas nimam kaj veliko uporabnih cest za takole zadevico, pa še časovno najbrž Rok ne bi ravno dolgo buden zdržal na njem. user posted image Kot tricikel za dejansko vožnjo, ko se otrok že sam poganja, pa mi je itak bolj všeč tisti čoperski trikolesnik, ki ga je anita enkrat pripopala.

Fredov obroč lahko montiraš tako, da gresta tista dva paseka-naramnici dejansko pod ritko med nogami. Meni so na tečaju razložili, da če user posted image ni res drobižek, potem je boljša taka varianta pripenjanja, da ga paski spodaj držijo. Drugače pa pripneš najprej tisto ta glavno sponko (pride pripeta na hrbtu), lahko jo napelješ še skozi eno zanko na neoprenkah. Potem pa tista dva trakca napelješ čez rame ali pa pod ritko in jo zapneš tako, da jo napelješ okrog prejšnje sponke. Uf, sem tole čudno napisala. Mislim, da je na fotki lepše vidno (Rok spi, pa ga je mogla ena žoga nadomeščat pri poziranju user posted image ):
user posted image

Trmarjenje je pa tudi nam že zelo poznano. Na previjalni je vik in krik, ker noče biti na hrbtu in mu komaj plenico kolikor toliko normalno zamenjam, pa še takrat je treba včasih preveč sile. Igrač ali predmetov mu skoraj ne smeš vzeti iz rok, ker sledi sirena. V naročju noče biti kaj veliko in če mu ne paše več, se začne upogibat, dret... Enako trmari, ko je treba jest kosilo... Pa mi nimamo levčka doma, ampak naj bi imeli enega mirnega in tihega rakca... user posted image

Zoja Miša- če pa prideš kaj naslednji teden v Lokovico, se pa lahko za kak džiro okrog jezera zmeniva, če si za to. user posted image Pa lahko se še Nejka23 pridruži, pa Neža7...

Nejka23
- na NFTH sva bila danes in jo imava spet šele čez slabe 3 tedne. user posted image Ja, prazniki... Počasi Roku kar gre, ampak ne vem, a bi takole napredoval tudi brez NFTH ali se mu tele terapije kaj poznajo. user posted image Sem danes vprašala, kako dolgo pa bova morala hodit in je fizioterapevtka rekla, da najbrž do takrat, ko bo shodil. Pa sem kar vprašala, če je sploh možno podaljšati porodniško samo na račun NFTH, pa sem dobila, žal, negativen odgovor. Bomo menda mogli kar popoldan hodit na terapije ali pa, če ga bo kdo drug pripeljal... user posted image

Neža7 - kaj zdaj? Hitro raport! A sta torej dvojčka? user posted image Za mamo in sestro pa ne moreš pričakovat, da bosta vse svoje plane v bližnji prihodnosti popolnoma podredili tebi in tvojim pričakovanjem oz. željam. Nežo imata enako radi tudi, če ju ne bo na njenem prvem rojstnem dnevu.

< Sporočilo je popravil gajka -- 23.4.2009 11:44:05 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 532
23.4.2009 11:46:14   
daja28

IZVIRNO SPOROČILO: nell

ker je ata zakon, no se p a tolažim, da še ne pozna pravega pomena, tko da bom še neki časa tud js "ata". Fino bi blo, če bi se tud sicer lahk popolnoma predala tej moški vlogi, ležala na kavču, gldala tv - mimogrede mal ošvignila otroka, če res nima kej nevarnega v ustih, enkrat na dva mesca oprala avto, pod prisilo odnesla smeti, si vzela čas na wc-ju in med tem uspela prebrat celo revijo in tako naprej - mogoče bi mi pa še pasalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se čist strinjam in mi je znano.
Sam tebi najbrž ne reče, da si plačana za to, da si z otrokom. user posted image Pa ne vidi, da medtem, ko je on z otrokom, se mami ne relaksira, ampak vedno nekaj prčka (pospravlja, kuha, lika, mu pere gate...).
Moram bit včasih kar mal huda, da mu ni vse samoumevno.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 533
23.4.2009 11:58:39   
gajka
Pri nas imamo pa po novem Rokico user posted image :
user posted image

...takole se norčujemo, pol nas bo čez 18 let kap, ko nam bo imel nekaj za povedat... user posted image

No, v resnici je naš Rok še vedno en fejst dečko, ki pa blazno rad vleče nogavice z nog:
user posted image

Pa po novem je njegov najljubši prostor kjerkoli pod nogami, pa okrog vrat. Vrata ga blazno zabavajo in jih potem zapira in odpira; mislim, da bodo prstki enkrat v bližnji prihodnosti dobili svojo lekcijo. user posted image 3× me je uspel že na balkon zapret. Je porinil vrata za mano, da so se zaprla, potem je pa čisto zraven vrat ležal, da sem ga komaj proč stišala, da sem not prišla. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 23.4.2009 12:17:02 >

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 534
23.4.2009 11:59:46   
Carol11
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Carol, Češnjica, suzana... kaj je pa z vami danes??? A pride še katera?

medve se bova potrudili pridet na naslednje srecanje, zdaj bi bil pa res ze cas, da se spoznamouser posted image .  Včeraj so nam se zadnje okno montirali in imamo cel kaos doma, nic ne vem kje je kaj, ker smo vse v spalnico znosili in tam je en ogromen kup.
v glavnem uzivajte in se nacvekajteuser posted image .
Zoja Miša: slikica z ogrlico v kratem samo da jih snamemo iz fotoaparata.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 535
23.4.2009 12:01:25   
daja28
user posted image user posted image Ste opazile, da nisva prišla na srečanje?!? Pa tako sem se hvalila, da sigurno prideva, magari z vlakom. Me je dež zafrknil.
Bi morala cebrca met kombi, pa bi še naju pobrala.user posted image

Zdaj mi je pa res že bedno, ker nimam svojega avta. Junija... Enga manjšega... Najbrž bo spet clio. Ideje...

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 536
23.4.2009 12:05:50   
K_a_t_j_a

Še od predvčerajšnjim: JAKA (nejka23), ROK (betty)

Včeraj so praznovali VID (Vilika) in LANA (Pingo80) - čestitke za 8ko in pa IVAN (cebrca) - čestitke za 9ko. Danes pa NEJC (tinka14) - čestitke za 8ko

Čestitke še od mene!

Nekaj slikic:

user posted image
Prvič sem se postavil na kolena ob ograji in od sedaj me mora imet mami kar naprej na očeh

user posted image
Moje mini šlaufekiuser posted image

user posted image
Prvič se kopam v veliki bani in uživam  100 na uro user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 23.4.2009 12:06:35 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 537
23.4.2009 13:06:10   
nell

nell samo ne se začet še spodaj praskat user posted image

user posted image user posted image user posted image hja nikoli ne veš, kaj če mi pa tud to zapašeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 538
23.4.2009 13:16:47   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: daja28

IZVIRNO SPOROČILO: nell

ker je ata zakon, no se p a tolažim, da še ne pozna pravega pomena, tko da bom še neki časa tud js "ata". Fino bi blo, če bi se tud sicer lahk popolnoma predala tej moški vlogi, ležala na kavču, gldala tv - mimogrede mal ošvignila otroka, če res nima kej nevarnega v ustih, enkrat na dva mesca oprala avto, pod prisilo odnesla smeti, si vzela čas na wc-ju in med tem uspela prebrat celo revijo in tako naprej - mogoče bi mi pa še pasalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se čist strinjam in mi je znano.
Sam tebi najbrž ne reče, da si plačana za to, da si z otrokom. user posted image Pa ne vidi, da medtem, ko je on z otrokom, se mami ne relaksira, ampak vedno nekaj prčka (pospravlja, kuha, lika, mu pere gate...).
Moram bit včasih kar mal huda, da mu ni vse samoumevno.

Ne to se mi pa verjetno res ne bi upal rečt... kr je mami tolk trmasta k njen otrok, tko da bi verjetno  nadaljnje res samo in izključno za otroka skrbela, vse ostalo pa...khmmmm - mu ne bi bilo ravno po godu.

Gajka - Rok je pa res en luštkan dečko - majčko mum + dad = me - mamo pa tudi miuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sicer pa naj povem eno prigodo od moje sodelavke - njen je vedno govoril, da ni važno kaj bo, samo da bo punčkaz lulekom. In potem mali začne hodit v vrtec, tam sprobava vse sorte čevljev - pride domov, obuje mamine čevlje, si da torbico na ramo in klobukuser posted image user posted image user posted image user posted image Pa je rekla sodelavka: Evo ti tu maš zdej, punčko z lulekomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Men sta bla tolk hecna k sta to razlagala.
Mam pa še eno, ki se je zgodila meni. Namreč v izmeničnem varstvu, kjer sem najprej delala, je bilo večje število deklic kot dečkov, tako so vsa krilca za baletke avtomatsko prevzela dekleta. Enkrat pa res ni bilo nobene deklice in dečki so iskoristili ponujeno. Deček Luka, ga je neki sviral, pa ga kličem Luka, Luka in to kr enih parkrat. Pa itak nič. In pol pride do mene pa mi reče: "Ej pa kaj ti ne veš, js nisem Luka, danes sem Lučka!"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa so tud vrata pri nas vsesplošna zabava - ga popolnoma očarajo in js sem tud na tole pomislila - bojo prstki dobili lekcijouser posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 539
23.4.2009 14:21:05   
tinka14
hvala za čestitke, sej če ne bi bla nč tuki, bi tak pozabla. user posted image  

Od raja so nam ostale zvezde, cvetlice in otroci.
(Dante Alighieri)

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 540
23.4.2009 14:45:27   
buhtlčk
Dons sm pa jst prva user posted image
Bilo je suuuuuuupeeeeeeeeeer, veliko nas je bilo kljub dežju in ta je potem nehal padati - narobe svet user posted image

grem kuhat...čakamo slikice user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 541
23.4.2009 14:49:32   
tejkaz
Jaz bi pa prosila, če lahko svoje slike dobim na ZS, ker so nekateri user posted image pogruntali kdo sem.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 542
23.4.2009 15:21:48   
matejchi
tejkaz kakšna tajkunka??? user posted image

RD RR

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 543
23.4.2009 15:22:17   
matejchi
sayuri dobila bakugane??

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 544
23.4.2009 15:22:35   
clara23
Punce, fajn je bilouser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 545
23.4.2009 16:14:26   
Krysia
Evo, še ena čvekica na raport ... blo je super, dež smo ustavle, ker smo tko čvekale ... mal smo premočene prišle, ampak smo se kar lepo znajdle - variante:
1. avto do vrat pol pa voziček ven, pa avto parkirat pa otroka prinest do vozička
2. dobiš prevoz, pa maš pol manj težav
3. ah, briga nas, mal bo otrok moker (tale je moja - sem ga sicer pokrila z anorakom, ampak je bil vseen mal moker.)

Slikce bo betty men poslala, pol jih pa dobite - nekaj jih bom tuki prpopala (če ima katera izrecno željo, da je ne objavimo, naj mi kr pove - tejkaz, zate že vem, dobiš na ZS), ostalo pa pošljem al na ZS al pa po mailu ...

Udeleženke/ci (pa abecednem redu nickov, da ne bo katera jezna, sam jst bom zadnja, ker se to spodobi ...) in če sem katero pozabila, ne bom nikol več nobenih seznamov objavljala, ker to je pa že too much - bom začela bilobil jest ...
betty + Rok
buhtlčk + Gašper
clara23 + Mark
Erin + Tilen
matejchi + Maruša
miškolinček + Filip
sayuri + Lovro & Zara + Lucija (ja, smo mel tud zvezdniški obisk, ampak zvezdniški v dobrem pomenu besede)
tejkaz + Jaša
Zoja Miša + Kaja Lina
Krysia + Rok

otročki so vsi po vrsti cukri. Prov fajn je blo.
Nogavičk nismo slikale user posted image
No, pol smo še mal trgovine izropale - Zoja Miša, a misliš, da je še kej frutkov ostalo na policah, ko sva šle iz Mercatorja? user posted image

K_a_t_j_a, tvoj Jan je pa ful luštkan otrok!

Gajka, fajn slikce. Mi mamo tud eno slikco, na kateri je Rok kot punčka ... sam kaj jst morem, če smo ga takrat skopal, pa ni blo nobene pametne kape in sm mu kr ta tanko pleničko okrog glave zavezala ...Pa škoda da nas nisi brala in prišla še ti na srečanje - bi mel kr 3 Roke ...

No, Rok na srečanju ni spal niti minutke, je pa zato zdej po kosilu omagal ...

Se tipkamo ... če ne danes, pa jutri ... pol gremo pa na morje ...

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 546
23.4.2009 16:14:39   
sayuri

sayuri dobila bakugane??

MA kje pa.user posted image  Dobijo konec aprila. Sem vprašala, kdaj konec...saj smo že proti koncu. PA ni znala odgovorit. Dobila pa BEN 10 uro. user posted image  Jah...al bakugani al pa Ben 10 cele dneve user posted image user posted image user posted image . Je bil pa tko vesel, ko jo je zagledal. Ker je ni pričakoval. PA glih ležal je, ko sem prišla domov. MA v trenutku je bil "zdrav" user posted image user posted image user posted image

Se oparvičujem, ker nisem prišla nazaj še 1x adijo reč. Ampak sem bila pol v prvem štuku, pol pa čist an drugis trani z dvigalom dol prišla.... user posted image

Bilo je fajn. Tko vas je lepo videt user posted image  Sem vesela, da sem končno spoznala miškolinček, betty in pa clara23. Ona me je sploh presenetila, ker nisem vedla, da pride oz. da je tudi pri nas na RR. Midve se z drugega foruma poznave user posted image  

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 547
23.4.2009 16:30:30   
K_a_t_j_a
Punce super, da je čvekarija uspela!
Sem mislila na vas, bomo tudi mi 3je prišli enkrat v LJ, itak si hitr po avtocesti. Sam, da bo moj user posted image cel dan doma, danes dela popoldan.

Hvala Krysia za pohvale. user posted image

Jan že zna dat pa-pa, ampak ne vedno, odvisno kako je razpoložen.user posted image

Zdajle panča, prejle sma bila pa za pol urce vzunaj, pol se je pa spet vlil dež. Jaz sem si pa privoščla en rogljiček in user posted image .
Evo, za vas ena popoldanska kavica ali kapučino alikakav ali čaj... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 548
23.4.2009 16:33:51   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Sem vesela, da sem končno spoznala miškolinček, betty in pa clara23. Ona me je sploh presenetila, ker nisem vedla, da pride oz. da je tudi pri nas na RR. Midve se z drugega foruma poznave user posted image  

Ja punca, če bi več FB brala bi vedelauser posted image user posted image . Sej se hecam..

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 549
23.4.2009 16:45:52   
matejchi
krysia a so imeli kakšno akcijo Frutkov? Katero knjigo pa sta dobili?
Naša je zaspala na poti domov, kosilo je bilo v stilu buhtlčk.. ko sva prišle, že na mizi.. potem je zaspala še eno kitico, ob kateri sem se ji pridružila...user posted image Zdaj sem mogla pa mal cuker dvignit...

< Sporočilo je popravil matejchi -- 23.4.2009 16:52:50 >

RD RR

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?