Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:22:58
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Aja, sem pozabla povedat...ker je bilo preveč pomočnikov včeri....da sem bila na G pregledu po porodu. Vse je v normalnem stanju....tako kot mora bit . Bravo!! Rekel je, da naj se po končanem dojenju oglasim, da se zmenva za kontracepcijo . Pa še sama ne vem kaj bi. Najraj bi tabletke...pa bomo vidli kako in kaj. Kakšen predlog ali mnenje Pa rekel je, da je treba delat Keglove vaje....vsaj 150 na dan. A ve jih delate? jaz sem jih po prvi nosečnosti bl tko tko delala, pa sem mela kr nekaj cajta težave z rahlim uhajanjem (predvsem ko sem se smejala al pa kihnila), ampak je to pol samo od sebe se nekak popravilo...je pa res vredno se potrudit pa jih delat, se stanje hitreje popravi. Hvala. Jst težav z uhajanjem urina nimam, je reku pa da je bolje, da vseeno delamo vaje....nam nima kaj škodit...pa še za starost poskrbimo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:23:33
|
|
|
|
Pat74
|
zalivali! Keglove vaje pa kar delaj, oz. čim več orgazmov, pa bo glih tolk uredu.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:24:09
|
|
|
|
Miška2006
|
Jst počasu odhajam, ker bom mela bujenje ob cca. 1-2 uri. Lepo se imejte pa lepo spančkajte
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:24:20
|
|
|
|
brigita23
|
junonca-a sta že sprobala AC??
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:24:34
|
|
|
|
štorkljica
|
Eh ja država bo okrog prinesla vse najbolj ranljive skupine, samo pri sebi ne bodo nič prišparali, ker oni pa morjo res dobro živet...kako pa bomo drugače vedeli kdo je taglavni in kdo ni...PRA*CI
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:24:56
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Sonček iskrene čestitke.Pa si le dočakala svojega sončka.Punce moje nisem vas nič brala,ker nisem imela časa.Danes je imel moj sonček en mesec in imeli smo pregled.Kaj več drugič.Grem spat,ker sem čisto zmatrana.Vsem ostalim,ki še boste rodile pa srečno. Junonca kje je ta kamp pa nevem.Ga bomo pa poiskali. Zdej bo fajno vreme za raziskovanje. Če se peljete od vašega kampa proti Novalji greste levo po makadamu - je taka tabla Kolansko blato. In potem kaka 2 km po tisti cesti.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:25:13
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Jst počasu odhajam, ker bom mela bujenje ob cca. 1-2 uri. Lepo se imejte pa lepo spančkajte VI TUDI MIŠKA ...zjutraj se pa tipkamo. nočko
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:26:13
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Eh ja država bo okrog prinesla vse najbolj ranljive skupine, samo pri sebi ne bodo nič prišparali, ker oni pa morjo res dobro živet...kako pa bomo drugače vedeli kdo je taglavni in kdo ni...PRA*CI ehhhh...sej brezveze komentirat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:26:38
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Aja, sem pozabla povedat...ker je bilo preveč pomočnikov včeri....da sem bila na G pregledu po porodu. Vse je v normalnem stanju....tako kot mora bit . Rekel je, da naj se po končanem dojenju oglasim, da se zmenva za kontracepcijo . Pa še sama ne vem kaj bi. Najraj bi tabletke...pa bomo vidli kako in kaj. Kakšen predlog ali mnenje Pa rekel je, da je treba delat Keglove vaje....vsaj 150 na dan. A ve jih delate? Ja, kar se tiče kontracepcije, je odvisno od tebe, kdaj spet misliš zibat - in če ne še tolk kmalu, kakšna una 5-letna zaščita, pa lahko zraven dojiš, ker mislim, da kar kakršnekoli tabletke, če dojiš ne moreš met. Mi ne bpmo mel nič, se ta stara metoda pri nas kar obnese - sicer pa mislim, da bomo pri 3 še manj Mi smo zaključli s proizvodnjo . Kakšna 5 letna zaščita? Sm malo bosa na tem področju
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:26:43
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 junonca-a sta že sprobala AC?? Sma sprobavala, ampak kr tak na mizi ne na posteljici. Moj ga je naštudiru, js pa še ne. Me mora naučit.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:27:21
|
|
|
|
*Junona*
|
Js grem ajat, me nekaj glava boli. Pridne bodite, se tipkamo. Nočko.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:27:24
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 zalivali! Keglove vaje pa kar delaj, oz. čim več orgazmov, pa bo glih tolk uredu.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:27:37
|
|
|
|
štorkljica
|
Lahko noč Miška in predvsem mirno noč!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:28:03
|
|
|
|
Pat74
|
Eh ja država bo okrog prinesla vse najbolj ranljive skupine, samo pri sebi ne bodo nič prišparali, ker oni pa morjo res dobro živet...kak Je treba met denarčka za banke, pa Bavčarja in Šrota!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:28:43
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Aja, sem pozabla povedat...ker je bilo preveč pomočnikov včeri....da sem bila na G pregledu po porodu. Vse je v normalnem stanju....tako kot mora bit . Rekel je, da naj se po končanem dojenju oglasim, da se zmenva za kontracepcijo . Pa še sama ne vem kaj bi. Najraj bi tabletke...pa bomo vidli kako in kaj. Kakšen predlog ali mnenje Pa rekel je, da je treba delat Keglove vaje....vsaj 150 na dan. A ve jih delate? Ja, kar se tiče kontracepcije, je odvisno od tebe, kdaj spet misliš zibat - in če ne še tolk kmalu, kakšna una 5-letna zaščita, pa lahko zraven dojiš, ker mislim, da kar kakršnekoli tabletke, če dojiš ne moreš met. Mi ne bpmo mel nič, se ta stara metoda pri nas kar obnese - sicer pa mislim, da bomo pri 3 še manj Mi smo zaključli s proizvodnjo . Kakšna 5 letna zaščita? Sm malo bosa na tem področju Mirela al kaj je že tisti obroček z hormoni...ni to kao 5-letna žaščita?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:29:17
|
|
|
|
Pat74
|
Mi smo zaključli s proizvodnjo . Kakšna 5 letna zaščita? Sm malo bosa na tem področju Mirena al neki podobnega in je zdaj brezplačna.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:31:06
|
|
|
|
Pat74
|
Nočko Miška in Junona! Jest grem tud.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:32:48
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Js grem ajat, me nekaj glava boli. Pridne bodite, se tipkamo. Nočko. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:35:08
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Js grem ajat, me nekaj glava boli. Pridne bodite, se tipkamo. Nočko. nočko fajn pančkite
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:35:36
|
|
|
|
štorkljica
|
Jaz pa najboljše, da se zbašem pred TV in molim boga, da je kaj pametnega na kerem kanalu...moj je namreč ponoči v službi in zdaj ne bo nič z druženjem JUtri pa tut nevem, če sem bom lahko kaj javila, tamala namreč ne bo šla v vrtec, ker me že 2 dni gnjavi, da ona nebi šla, pa sve se potem zmenile, da pa naj jutri ostane doma na cartanju in druženju. Lep večer še naprej pa če misli kera roditi ponoči al pa jutri....GOOD LUCK!! Lahko noč...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:36:17
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Eh ja država bo okrog prinesla vse najbolj ranljive skupine, samo pri sebi ne bodo nič prišparali, ker oni pa morjo res dobro živet...kak Je treba met denarčka za banke, pa Bavčarja in Šrota! ja to pa ja...ampak res se spravljajo na najbolj šibke.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:37:52
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Sonček sporoča: Sem Aleksander velik 52 cm, težek 3700 g in spoznal sem moja starša, ki sta me tako veselo pričakovala 9 mesecev. Sem mali navihanček, mami je super, ati pa skače od veselja. Lp. Bravoooooooo Čestitke. čestitke mladi družinici...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:38:27
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Aja, sem pozabla povedat...ker je bilo preveč pomočnikov včeri....da sem bila na G pregledu po porodu. Vse je v normalnem stanju....tako kot mora bit . Rekel je, da naj se po končanem dojenju oglasim, da se zmenva za kontracepcijo . Pa še sama ne vem kaj bi. Najraj bi tabletke...pa bomo vidli kako in kaj. Kakšen predlog ali mnenje Pa rekel je, da je treba delat Keglove vaje....vsaj 150 na dan. A ve jih delate? Ja, kar se tiče kontracepcije, je odvisno od tebe, kdaj spet misliš zibat - in če ne še tolk kmalu, kakšna una 5-letna zaščita, pa lahko zraven dojiš, ker mislim, da kar kakršnekoli tabletke, če dojiš ne moreš met. Mi ne bpmo mel nič, se ta stara metoda pri nas kar obnese - sicer pa mislim, da bomo pri 3 še manj Mi smo zaključli s proizvodnjo . Kakšna 5 letna zaščita? Sm malo bosa na tem področju Mirela al kaj je že tisti obroček z hormoni...ni to kao 5-letna žaščita? Mirena ja....moja sestra si jo je dala vstavit, 3 leta nazaj in je z njo zelo, zelo zadovoljna. Nimaš menstruacij pa nobenih problemov, so pa izkušnje različne....nekomu ustreza, nekomu pa mogoče ne Jst jih par poznam ko jo full hvalijo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:40:26
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Jaz pa najboljše, da se zbašem pred TV in molim boga, da je kaj pametnega na kerem kanalu...moj je namreč ponoči v službi in zdaj ne bo nič z druženjem JUtri pa tut nevem, če sem bom lahko kaj javila, tamala namreč ne bo šla v vrtec, ker me že 2 dni gnjavi, da ona nebi šla, pa sve se potem zmenile, da pa naj jutri ostane doma na cartanju in druženju. Lep večer še naprej pa če misli kera roditi ponoči al pa jutri....GOOD LUCK!! Lahko noč... Pol se pa le fajn cartajta jutri ...tudi tebi lep večer in lahko noč ...v Rim gremo pa skup
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:43:13
|
|
|
|
brigita23
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?