|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
23.4.2009 21:22:58   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Aja, sem pozabla povedat...ker je bilo preveč pomočnikov včeri....da sem bila na G pregledu po porodu.

Vse je v normalnem stanju....tako kot mora bituser posted image .

Bravo!!user posted image

Rekel je, da naj se po končanem dojenju oglasim, da se zmenva za kontracepcijouser posted image . Pa še sama ne vem kaj bi. Najraj bi tabletke...pa bomo vidli kako in kaj. Kakšen predlog ali mnenjeuser posted image
Pa rekel je, da je treba delat Keglove vaje....vsaj 150 na dan. A ve jih delate?

jaz sem jih po prvi nosečnosti bl tko tko delala, pa sem mela kr nekaj cajta težave z rahlim uhajanjem (predvsem ko sem se smejala al pa kihnila), ampak je to pol samo od sebe se nekak popravilo...je pa res vredno se potrudit pa jih delat, se stanje hitreje popravi.

Hvala. Jst težav z uhajanjem urina nimam, je reku pa da je bolje, da vseeno delamo vaje....nam nima kaj škodit...pa še za starost poskrbimo

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
23.4.2009 21:23:33   
Pat74
zalivali! Keglove vaje pa kar delaj, oz. čim več orgazmov, pa bo glih tolk uredu.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
23.4.2009 21:24:09   
Miška2006
Jst počasu odhajam, ker bom mela bujenje ob cca. 1-2 uri. Lepo se imejte pa lepo spančkajte
user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
23.4.2009 21:24:20   
brigita23
junonca-a sta že sprobala AC??

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
23.4.2009 21:24:34   
štorkljica
Eh ja država bo okrog prinesla vse najbolj ranljive skupine, samo pri sebi ne bodo nič prišparali, ker oni pa morjo res dobro živet...kako pa bomo drugače vedeli kdo je taglavni in kdo ni...PRA*CIuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4280
23.4.2009 21:24:56   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Sonček iskrene čestitke.Pa si le dočakala svojega sončka.Punce moje nisem vas nič brala,ker nisem imela časa.Danes je imel moj sonček en mesec in imeli smo pregled.Kaj več drugič.Grem spat,ker sem čisto zmatrana.Vsem ostalim,ki še boste rodile pa srečno.
Junonca kje je ta kamp pa nevem.Ga bomo pa poiskali.

Zdej bo fajno vreme za raziskovanje.user posted image user posted image user posted image user posted image

Če se peljete od vašega kampa proti Novalji greste levo po makadamu - je taka tabla Kolansko blato. In potem kaka 2 km po tisti cesti.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
23.4.2009 21:25:13   
brigita23

Jst počasu odhajam, ker bom mela bujenje ob cca. 1-2 uri. Lepo se imejte pa lepo spančkajte
user posted image

VI TUDI MIŠKAuser posted image user posted image user posted image user posted image ...zjutraj se pa tipkamo.

nočkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4282
23.4.2009 21:26:13   
brigita23

Eh ja država bo okrog prinesla vse najbolj ranljive skupine, samo pri sebi ne bodo nič prišparali, ker oni pa morjo res dobro živet...kako pa bomo drugače vedeli kdo je taglavni in kdo ni...PRA*CIuser posted image

ehhhh...sej brezveze komentiratuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4283
23.4.2009 21:26:38   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Aja, sem pozabla povedat...ker je bilo preveč pomočnikov včeri....da sem bila na G pregledu po porodu. Vse je v normalnem stanju....tako kot mora bit . Rekel je, da naj se po končanem dojenju oglasim, da se zmenva za kontracepcijo . Pa še sama ne vem kaj bi. Najraj bi tabletke...pa bomo vidli kako in kaj. Kakšen predlog ali mnenje Pa rekel je, da je treba delat Keglove vaje....vsaj 150 na dan. A ve jih delate?

Ja, kar se tiče kontracepcije, je odvisno od tebe, kdaj spet misliš zibat - in če ne še tolk kmalu, kakšna una 5-letna zaščita, pa lahko zraven dojiš, ker mislim, da kar kakršnekoli tabletke, če dojiš ne moreš met. Mi ne bpmo mel nič, se ta stara metoda pri nas kar obnese - sicer pa mislim, da bomo pri 3 še manj

Mi smo zaključli s proizvodnjouser posted image user posted image user posted image .
Kakšna 5 letna zaščita? Sm malo bosa na tem področjuuser posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
23.4.2009 21:26:43   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

junonca-a sta že sprobala AC??

Sma sprobavala, ampak kr tak na mizi ne na posteljici. Moj ga je naštudiru, js pa še ne. Me mora naučit.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4285
23.4.2009 21:27:21   
*Junona*
Js grem ajat, me nekaj glava boli.

Pridne bodite, se tipkamo.

Nočko.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
23.4.2009 21:27:24   
Miška2006

zalivali! Keglove vaje pa kar delaj, oz. čim več orgazmov, pa bo glih tolk uredu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
23.4.2009 21:27:37   
štorkljica
Lahko noč Miška in predvsem mirno noč!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4288
23.4.2009 21:28:03   
Pat74

Eh ja država bo okrog prinesla vse najbolj ranljive skupine, samo pri sebi ne bodo nič prišparali, ker oni pa morjo res dobro živet...kak

Je treba met denarčka za banke, pa Bavčarja in Šrota!

Neposredna povezava do sporočila: 4289
23.4.2009 21:28:43   
štorkljica

Aja, sem pozabla povedat...ker je bilo preveč pomočnikov včeri....da sem bila na G pregledu po porodu. Vse je v normalnem stanju....tako kot mora bit . Rekel je, da naj se po končanem dojenju oglasim, da se zmenva za kontracepcijo . Pa še sama ne vem kaj bi. Najraj bi tabletke...pa bomo vidli kako in kaj. Kakšen predlog ali mnenje Pa rekel je, da je treba delat Keglove vaje....vsaj 150 na dan. A ve jih delate?

Ja, kar se tiče kontracepcije, je odvisno od tebe, kdaj spet misliš zibat - in če ne še tolk kmalu, kakšna una 5-letna zaščita, pa lahko zraven dojiš, ker mislim, da kar kakršnekoli tabletke, če dojiš ne moreš met. Mi ne bpmo mel nič, se ta stara metoda pri nas kar obnese - sicer pa mislim, da bomo pri 3 še manj

Mi smo zaključli s proizvodnjouser posted image user posted image user posted image .

Mirela al kaj je že tisti obroček z hormoni...ni to kao 5-letna žaščita?

Neposredna povezava do sporočila: 4290
23.4.2009 21:29:17   
Pat74
Mi smo zaključli s proizvodnjo . Kakšna 5 letna zaščita? Sm malo bosa na tem področju

Mirena al neki podobnega in je zdaj brezplačna.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
23.4.2009 21:31:06   
Pat74
Nočko Miška in Junona! Jest grem tud.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
23.4.2009 21:32:48   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
23.4.2009 21:35:08   
brigita23

nočko fajn pančkiteuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
23.4.2009 21:35:36   
štorkljica
Jaz pa najboljše, da se zbašem pred TV in molim boga, da je kaj pametnega na kerem kanalu...moj je namreč ponoči v službi in zdaj ne bo nič z druženjemuser posted image
JUtri pa tut nevem, če sem bom lahko kaj javila, tamala namreč ne bo šla v vrtec, ker me že 2 dni gnjavi, da ona nebi šla, pa sve se potem zmenile, da pa naj jutri ostane doma na cartanju in druženju.

Lep večer še naprej pa če misli kera roditi ponoči al pa jutri....GOOD LUCK!!user posted image

Lahko noč...

Neposredna povezava do sporočila: 4295
23.4.2009 21:36:17   
brigita23

Eh ja država bo okrog prinesla vse najbolj ranljive skupine, samo pri sebi ne bodo nič prišparali, ker oni pa morjo res dobro živet...kak

Je treba met denarčka za banke, pa Bavčarja in Šrota!

ja to pa ja...ampak res se spravljajo na najbolj šibke.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
23.4.2009 21:37:52   
jernejav

Sonček sporoča:

Sem Aleksander velik 52 cm, težek 3700 g in spoznal sem moja starša, ki sta me tako veselo pričakovala 9 mesecev. Sem mali navihanček, mami je super, ati pa skače od veselja.

Lp.user posted image

Bravoooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image čestitke mladi družinici...

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
23.4.2009 21:38:27   
brigita23

Mirela al kaj je že tisti obroček z hormoni...ni to kao 5-letna žaščita?

Mirena ja....moja sestra si jo je dala vstavit, 3 leta nazaj in je z njo zelo, zelo zadovoljna. Nimaš menstruacij pa nobenih problemov, so pa izkušnje različne....nekomu ustreza, nekomu pa mogoče neuser posted image  Jst jih par poznam ko jo full hvalijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4298
23.4.2009 21:40:26   
brigita23

Jaz pa najboljše, da se zbašem pred TV in molim boga, da je kaj pametnega na kerem kanalu...moj je namreč ponoči v službi in zdaj ne bo nič z druženjemuser posted image
JUtri pa tut nevem, če sem bom lahko kaj javila, tamala namreč ne bo šla v vrtec, ker me že 2 dni gnjavi, da ona nebi šla, pa sve se potem zmenile, da pa naj jutri ostane doma na cartanju in druženju.

Lep večer še naprej pa če misli kera roditi ponoči al pa jutri....GOOD LUCK!!user posted image

Lahko noč...

Pol se pa le fajn cartajta jutriuser posted image ...tudi tebi lep večer in lahko nočuser posted image ...v Rim gremo pa skupuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4299
23.4.2009 21:43:13   
brigita23
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?