Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:04:37
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 junonca-sma se pol z mojim zjutri menla...je reku kaka bučka sem, da bi ti rekla da prideš na zajtrk v Merx ...jst se pa sploh spomnila nisem, sorry ...sem bla pa res čist pafff....sej sem pol spala doma 3 ure. Sam križ me pa še kr boli, vrjetno je vreme krivo veš . A sta govorili s sončkom? Ni panike, ne se sekirat, boma že nadoknadle. Me je pa Sonček pravkar klicala. Je prava frajerka, je še v porodni, se je mali pravkar zbudil in sem ga slišala ko je zajokal. a res al ka ...midve sva si pa malo prej pisle...res je carica, pa ni bla nič šivana , mi je še zjutraj rekla, da ni važn kak boli sam da jo ne bi šivali Res je faca. Je pa full lačna, zjutraj je nazadnje jedla. Če je...mislim da. Js upam, da ji bojo na oddelku dal kej. aja veš da....boga, upam da ji dajo kaj za pod zob , se vidi da ni naju zraven, da bi jo s štrudlom pa krofi razvajali
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:04:51
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 junonca zdej sva pa počasi že res medve na vrsti, pa štorkljica ...ej ne morem vrjeti...še zjutraj sem gledala ta čudež od sončak v bušiju...zdej pa že slikica takega lepega fantka .....so me kr solze polile ... Joj komaj čakam tudi svojo štručko malo Hvala, da me nisi pozabila Jaz tudi komaj čakam tole našo bebiko, ki me zdaj že 3 ure tak pridno raztura v bušiju, da me že vse boli
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:05:52
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ej, mene je kmalu kap....ste slišale na Kanalu A so razkrili, da naj bi vlada za našimi hrbti pobrala 10% porodniške in to zaradi gospodarske krize. Pa kaj še? Naj se patrijam odpovejo Jst bi jim kar nastavla a res al ka ...pa ka jim je???????? So nori al kaj, prvo da bodo otrokom v šoli malice ukinal, pa pol, da bodo ukinal brezplačni vrtec za drugega otroka, zdej so se pa še na nas spravil ... Pr barabe, naj komu drugemu kaj vstran vzamejo, že itak se vse trošarine pa hrana pa vse draži, pol pa še manjši dohodki. Mislim res so barabe, ta vlada bo itak padla 100%. in penim že od 18. ure vrjamem, jst pa nisem do zdle vedla
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:06:43
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Da bi jih vse po vrsti , te bikoborbe bi še pa jst šla gledat . Mislim, da bi šle vse nosečke in vse novopečene mamice ja sigurn
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:06:55
|
|
|
|
mišk
|
Iskrene čestitke za malo Fiono in malega Aleksa!!!! BTW, a ne bi ime Fiona pasalo tudi morebitni sestrici od Done?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:07:45
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 junonca-sma se pol z mojim zjutri menla...je reku kaka bučka sem, da bi ti rekla da prideš na zajtrk v Merx ...jst se pa sploh spomnila nisem, sorry ...sem bla pa res čist pafff....sej sem pol spala doma 3 ure. Sam križ me pa še kr boli, vrjetno je vreme krivo veš . A sta govorili s sončkom? Ni panike, ne se sekirat, boma že nadoknadle. Me je pa Sonček pravkar klicala. Je prava frajerka, je še v porodni, se je mali pravkar zbudil in sem ga slišala ko je zajokal. a res al ka ...midve sva si pa malo prej pisle...res je carica, pa ni bla nič šivana , mi je še zjutraj rekla, da ni važn kak boli sam da jo ne bi šivali Res je faca. Je pa full lačna, zjutraj je nazadnje jedla. Če je...mislim da. Js upam, da ji bojo na oddelku dal kej. aja veš da....boga, upam da ji dajo kaj za pod zob , se vidi da ni naju zraven, da bi jo s štrudlom pa krofi razvajali Pa na jagode, da ne pozabte . Saj po 3 urah po porodu lahko ješ.....upam, da bo njen ji šel kaj iskat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:08:10
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 kam nama je pa Junonca pobegnala??? Lulat sem šla. ja pa nisi nič povedala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:08:17
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Iskrene čestitke za malo Fiono in malega Aleksa!!!! BTW, a ne bi ime Fiona pasalo tudi morebitni sestrici od Done? Bi pasalo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:09:55
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ej, mene je kmalu kap....ste slišale na Kanalu A so razkrili, da naj bi vlada za našimi hrbti pobrala 10% porodniške in to zaradi gospodarske krize. Pa kaj še? Naj se patrijam odpovejo Jst bi jim kar nastavla a res al ka ...pa ka jim je???????? So nori al kaj, prvo da bodo otrokom v šoli malice ukinal, pa pol, da bodo ukinal brezplačni vrtec za drugega otroka, zdej so se pa še na nas spravil ... Pr barabe, naj komu drugemu kaj vstran vzamejo, že itak se vse trošarine pa hrana pa vse draži, pol pa še manjši dohodki. Mislim res so barabe, ta vlada bo itak padla 100%. in penim že od 18. ure vrjamem, jst pa nisem do zdle vedla Ma en dokument so najdli na spletni strani, ki naj bi bil tajni. Vlada ga je kmalu dol dala. Ta dokument je bil za Bruselj kaj vse namerava naša vlada postoriti zaradi krize in to o porodniškem, pa bolniškem, pa kaj vem še kaj je bilo navedeno noter. Dokument naj bi mel enih 26 strani
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:10:09
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Brigitka, ma kje si? A spet zalivata rožico? ne sem spet hemeroide fasala ....pa naj gre vse v tri krasne . Zdej sem pa do poroda dobra po moje A sta v rito, al kaj? mal v luliko pa mal v ritko ...ne sej ne, da ne bo kira res misla, mam probleme s hemeroidi ...sam sem si jih faj porihtala, danes pa mi je ful dol prtiskal pa zgleda da sem dobla nazaj vnetje . Sam seksal smo še vseen, sej zdej sem kr mazat začela, pa svečke, pa kremico pa obkladke pa to ...upam da bo boljš, preden grem rodit Al naj ti resnico povem? Al boš živela še naprej v prepričanju? kr povej Še večja katastrofa ne vsaj enih 14 dni po porudo...seveda odvisno od osebe do osebe jllll ...sej sem si pripravila vseh žaub, da se bom zdravila
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:12:09
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 junonca zdej sva pa počasi že res medve na vrsti, pa štorkljica ...ej ne morem vrjeti...še zjutraj sem gledala ta čudež od sončak v bušiju...zdej pa že slikica takega lepega fantka .....so me kr solze polile ... Joj komaj čakam tudi svojo štručko malo Hvala, da me nisi pozabila Jaz tudi komaj čakam tole našo bebiko, ki me zdaj že 3 ure tak pridno raztura v bušiju, da me že vse boli a tebe tudi ....ej mene rebra tak bolijo, da komi čakam, da naša brcika zapust hotel 5* all inclusive
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:12:18
|
|
|
|
Pat74
|
Sonček85 čestitke za Aleksandra! Uka7 čestitke za Fiono!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:12:54
|
|
|
|
janja*
|
Sonček iskrene čestitke.Pa si le dočakala svojega sončka.Punce moje nisem vas nič brala,ker nisem imela časa.Danes je imel moj sonček en mesec in imeli smo pregled.Kaj več drugič.Grem spat,ker sem čisto zmatrana.Vsem ostalim,ki še boste rodile pa srečno. Junonca kje je ta kamp pa nevem.Ga bomo pa poiskali.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:14:18
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ej, mene je kmalu kap....ste slišale na Kanalu A so razkrili, da naj bi vlada za našimi hrbti pobrala 10% porodniške in to zaradi gospodarske krize. Pa kaj še? Naj se patrijam odpovejo Jst bi jim kar nastavla a res al ka ...pa ka jim je???????? So nori al kaj, prvo da bodo otrokom v šoli malice ukinal, pa pol, da bodo ukinal brezplačni vrtec za drugega otroka, zdej so se pa še na nas spravil ... Pr barabe, naj komu drugemu kaj vstran vzamejo, že itak se vse trošarine pa hrana pa vse draži, pol pa še manjši dohodki. Mislim res so barabe, ta vlada bo itak padla 100%. in penim že od 18. ure vrjamem, jst pa nisem do zdle vedla Ma en dokument so najdli na spletni strani, ki naj bi bil tajni. Vlada ga je kmalu dol dala. Ta dokument je bil za Bruselj kaj vse namerava naša vlada postoriti zaradi krize in to o porodniškem, pa bolniškem, pa kaj vem še kaj je bilo navedeno noter. Dokument naj bi mel enih 26 strani a rse al kaj ...pa je to že sprejeto
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:15:40
|
|
|
|
Miška2006
|
Aja, sem pozabla povedat...ker je bilo preveč pomočnikov včeri....da sem bila na G pregledu po porodu. Vse je v normalnem stanju....tako kot mora bit . Rekel je, da naj se po končanem dojenju oglasim, da se zmenva za kontracepcijo . Pa še sama ne vem kaj bi. Najraj bi tabletke...pa bomo vidli kako in kaj. Kakšen predlog ali mnenje Pa rekel je, da je treba delat Keglove vaje....vsaj 150 na dan. A ve jih delate?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:15:53
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 junonca zdej sva pa počasi že res medve na vrsti, pa štorkljica ...ej ne morem vrjeti...še zjutraj sem gledala ta čudež od sončak v bušiju...zdej pa že slikica takega lepega fantka .....so me kr solze polile ... Joj komaj čakam tudi svojo štručko malo Hvala, da me nisi pozabila Jaz tudi komaj čakam tole našo bebiko, ki me zdaj že 3 ure tak pridno raztura v bušiju, da me že vse boli a tebe tudi ....ej mene rebra tak bolijo, da komi čakam, da naša brcika zapust hotel 5* all inclusive Mene pa sploh ne tok v rebra, kot pa me z glavico očitno tjale dol nekam v mehur al pa v tale sečevod al nekam....kok to boli....AVČ. Kle odzgori ko ma pa noge pa sam čakam, da bodo kar skoz trebuh pogledale, da jo mal počigam
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:17:14
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Sonček iskrene čestitke.Pa si le dočakala svojega sončka.Punce moje nisem vas nič brala,ker nisem imela časa.Danes je imel moj sonček en mesec in imeli smo pregled.Kaj več drugič.Grem spat,ker sem čisto zmatrana.Vsem ostalim,ki še boste rodile pa srečno. Junonca kje je ta kamp pa nevem.Ga bomo pa poiskali. nočko janja, fajn se mejte na morju
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:17:34
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ej, mene je kmalu kap....ste slišale na Kanalu A so razkrili, da naj bi vlada za našimi hrbti pobrala 10% porodniške in to zaradi gospodarske krize. Pa kaj še? Naj se patrijam odpovejo Jst bi jim kar nastavla a res al ka ...pa ka jim je???????? So nori al kaj, prvo da bodo otrokom v šoli malice ukinal, pa pol, da bodo ukinal brezplačni vrtec za drugega otroka, zdej so se pa še na nas spravil ... Pr barabe, naj komu drugemu kaj vstran vzamejo, že itak se vse trošarine pa hrana pa vse draži, pol pa še manjši dohodki. Mislim res so barabe, ta vlada bo itak padla 100%. in penim že od 18. ure vrjamem, jst pa nisem do zdle vedla Ma en dokument so najdli na spletni strani, ki naj bi bil tajni. Vlada ga je kmalu dol dala. Ta dokument je bil za Bruselj kaj vse namerava naša vlada postoriti zaradi krize in to o porodniškem, pa bolniškem, pa kaj vem še kaj je bilo navedeno noter. Dokument naj bi mel enih 26 strani a rse al kaj ...pa je to že sprejeto Ne, to naj bi bilo samo poročilo o tem kakšne ukrepe naj bi naša velecenjena vlada nardila za blažitev krize.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:18:08
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Aja, sem pozabla povedat...ker je bilo preveč pomočnikov včeri....da sem bila na G pregledu po porodu. Vse je v normalnem stanju....tako kot mora bit . Bravo!! Rekel je, da naj se po končanem dojenju oglasim, da se zmenva za kontracepcijo . Pa še sama ne vem kaj bi. Najraj bi tabletke...pa bomo vidli kako in kaj. Kakšen predlog ali mnenje Pa rekel je, da je treba delat Keglove vaje....vsaj 150 na dan. A ve jih delate? jaz sem jih po prvi nosečnosti bl tko tko delala, pa sem mela kr nekaj cajta težave z rahlim uhajanjem (predvsem ko sem se smejala al pa kihnila), ampak je to pol samo od sebe se nekak popravilo...je pa res vredno se potrudit pa jih delat, se stanje hitreje popravi.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:19:31
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Aja, sem pozabla povedat...ker je bilo preveč pomočnikov včeri....da sem bila na G pregledu po porodu. Vse je v normalnem stanju....tako kot mora bit . Rekel je, da naj se po končanem dojenju oglasim, da se zmenva za kontracepcijo . Pa še sama ne vem kaj bi. Najraj bi tabletke...pa bomo vidli kako in kaj. Kakšen predlog ali mnenje Pa rekel je, da je treba delat Keglove vaje....vsaj 150 na dan. A ve jih delate? super da je vse ok... , kar se tiče kontracepcije ti pa ne znam povedat ko še nismo tok daleč
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:21:22
|
|
|
|
Pat74
|
Aja, sem pozabla povedat...ker je bilo preveč pomočnikov včeri....da sem bila na G pregledu po porodu. Vse je v normalnem stanju....tako kot mora bit . Rekel je, da naj se po končanem dojenju oglasim, da se zmenva za kontracepcijo . Pa še sama ne vem kaj bi. Najraj bi tabletke...pa bomo vidli kako in kaj. Kakšen predlog ali mnenje Pa rekel je, da je treba delat Keglove vaje....vsaj 150 na dan. A ve jih delate? Ja, kar se tiče kontracepcije, je odvisno od tebe, kdaj spet misliš zibat - in če ne še tolk kmalu, kakšna una 5-letna zaščita, pa lahko zraven dojiš, ker mislim, da kar kakršnekoli tabletke, če dojiš ne moreš met. Mi ne bpmo mel nič, se ta stara metoda pri nas kar obnese - sicer pa mislim, da bomo pri 3 še manj
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:21:54
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 kam nama je pa Junonca pobegnala??? Lulat sem šla. ja pa nisi nič povedala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:22:01
|
|
|
|
štorkljica
|
Pat74 pa kaj ti še nisi šla rodit? Zdaj al se ti ne daš al pa tvoja bebika...si tut očitno super hotel Veš mi je zadnjič glih vzgojiteljica od moje tamale razlegala, da ma 3 hčere in med njimi so pri vseh po 7 let razlike. No in pri prvih dveh je vedno rodila malo prej, tretjo pa je rodila z kar eno tedensko zamudo. Pa sem pol komentirala, da kak vsi govorijo, da večkrat si noseč hitreje gre vse skupaj, ampak očitno je to samo teorija...naši bebeki bodo odločali kdaj se bodo prikazali
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:22:16
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 junonca-sma se pol z mojim zjutri menla...je reku kaka bučka sem, da bi ti rekla da prideš na zajtrk v Merx ...jst se pa sploh spomnila nisem, sorry ...sem bla pa res čist pafff....sej sem pol spala doma 3 ure. Sam križ me pa še kr boli, vrjetno je vreme krivo veš . A sta govorili s sončkom? Ni panike, ne se sekirat, boma že nadoknadle. Me je pa Sonček pravkar klicala. Je prava frajerka, je še v porodni, se je mali pravkar zbudil in sem ga slišala ko je zajokal. a res al ka ...midve sva si pa malo prej pisle...res je carica, pa ni bla nič šivana , mi je še zjutraj rekla, da ni važn kak boli sam da jo ne bi šivali Res je faca. Je pa full lačna, zjutraj je nazadnje jedla. Če je...mislim da. Js upam, da ji bojo na oddelku dal kej. aja veš da....boga, upam da ji dajo kaj za pod zob , se vidi da ni naju zraven, da bi jo s štrudlom pa krofi razvajali Pa na jagode, da ne pozabte . Saj po 3 urah po porodu lahko ješ.....upam, da bo njen ji šel kaj iskat Njen že od včeraj zvečer ni nič jedel, je že šel domov.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:22:22
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 junonca-sma se pol z mojim zjutri menla...je reku kaka bučka sem, da bi ti rekla da prideš na zajtrk v Merx ...jst se pa sploh spomnila nisem, sorry ...sem bla pa res čist pafff....sej sem pol spala doma 3 ure. Sam križ me pa še kr boli, vrjetno je vreme krivo veš . A sta govorili s sončkom? Ni panike, ne se sekirat, boma že nadoknadle. Me je pa Sonček pravkar klicala. Je prava frajerka, je še v porodni, se je mali pravkar zbudil in sem ga slišala ko je zajokal. a res al ka ...midve sva si pa malo prej pisle...res je carica, pa ni bla nič šivana , mi je še zjutraj rekla, da ni važn kak boli sam da jo ne bi šivali Res je faca. Je pa full lačna, zjutraj je nazadnje jedla. Če je...mislim da. Js upam, da ji bojo na oddelku dal kej. aja veš da....boga, upam da ji dajo kaj za pod zob , se vidi da ni naju zraven, da bi jo s štrudlom pa krofi razvajali
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?