Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 20:44:39
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 junonca zdej sva pa počasi že res medve na vrsti, pa štorkljica ...ej ne morem vrjeti...še zjutraj sem gledala ta čudež od sončak v bušiju...zdej pa že slikica takega lepega fantka .....so me kr solze polile ... Joj komaj čakam tudi svojo štručko malo Js tudi. Js se tut kr jočem. kak smo čustvene a ne? Sam res, js ko sam pomislim na mojega sem čisto solzna in kr zazebe me po telesu.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 20:44:47
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 OOOOOOOOOOOOOOOOOOO, hvala za zajtrk in dodatek . Se bom vzdržala tega rolanja vsaj v tem postu, da ne bom preveč smetila teme . Bom citirala samo naslednji post nič se ne vzdržuj miška Saj si vidla, da ne zdržim, da se ne bi zrolali ...se morjo če jih je pa junonca po tem dežu iskala...že zaradi nje No, pol pa če je že zaradi Junone......
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 20:44:58
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* In dobro jutro. .....pa tudi tole se še mora enkrat minimalno odrolat ....jst vem kak je iskat pomočnike ...to ni mačji kašelj kaj ne junonca No, glih še 1x, da se zrolajo....saj danes ne pretiravamo, a ne? Meni se tudi zdi, da ne. tudi meni sploh ne ....dajmo jih še 1x No, pa dajmo.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 20:45:10
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Pa bi se nam lahko pridružle, tiste ki ste na obisku(vas je zgoraj navedenih kar nekaj ).....lahko kaj pokomentirate, nas kaj sklincate , ali vprašate....naj vas ne bo sram Kar korajžno Sej nas ni sram Samo hojdi vam. Fajne ste, ni kej ...kr pridruži se miška sem rekla da smo carice marice na rr mislim, da smo najboljše Js pa vem, da smo.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 20:46:33
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 junonca-sma se pol z mojim zjutri menla...je reku kaka bučka sem, da bi ti rekla da prideš na zajtrk v Merx ...jst se pa sploh spomnila nisem, sorry ...sem bla pa res čist pafff....sej sem pol spala doma 3 ure. Sam križ me pa še kr boli, vrjetno je vreme krivo veš . A sta govorili s sončkom? Ni panike, ne se sekirat, boma že nadoknadle. Me je pa Sonček pravkar klicala. Je prava frajerka, je še v porodni, se je mali pravkar zbudil in sem ga slišala ko je zajokal. a res al ka ...midve sva si pa malo prej pisle...res je carica, pa ni bla nič šivana , mi je še zjutraj rekla, da ni važn kak boli sam da jo ne bi šivali
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 20:48:40
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 junonca-sma se pol z mojim zjutri menla...je reku kaka bučka sem, da bi ti rekla da prideš na zajtrk v Merx ...jst se pa sploh spomnila nisem, sorry ...sem bla pa res čist pafff....sej sem pol spala doma 3 ure. Sam križ me pa še kr boli, vrjetno je vreme krivo veš . A sta govorili s sončkom? Ni panike, ne se sekirat, boma že nadoknadle. Me je pa Sonček pravkar klicala. Je prava frajerka, je še v porodni, se je mali pravkar zbudil in sem ga slišala ko je zajokal. a res al ka ...midve sva si pa malo prej pisle...res je carica, pa ni bla nič šivana , mi je še zjutraj rekla, da ni važn kak boli sam da jo ne bi šivali Res je faca. Je pa full lačna, zjutraj je nazadnje jedla. Če je...mislim da. Js upam, da ji bojo na oddelku dal kej.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 20:49:12
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ej, mene je kmalu kap....ste slišale na Kanalu A so razkrili, da naj bi vlada za našimi hrbti pobrala 10% porodniške in to zaradi gospodarske krize. Pa kaj še? Naj se patrijam odpovejo Jst bi jim kar nastavla a res al ka ...pa ka jim je???????? So nori al kaj, prvo da bodo otrokom v šoli malice ukinal, pa pol, da bodo ukinal brezplačni vrtec za drugega otroka, zdej so se pa še na nas spravil ... Pr barabe, naj komu drugemu kaj vstran vzamejo, že itak se vse trošarine pa hrana pa vse draži, pol pa še manjši dohodki. Mislim res so barabe, ta vlada bo itak padla 100%. in penim že od 18. ure
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 20:49:15
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Da bi jih vse po vrsti , te bikoborbe bi še pa jst šla gledat . Mislim, da bi šle vse nosečke in vse novopečene mamice
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 20:49:20
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Brigitka, ma kje si? A spet zalivata rožico? ne sem spet hemeroide fasala ....pa naj gre vse v tri krasne . Zdej sem pa do poroda dobra po moje A sta v rito, al kaj?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 20:49:26
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: uka7 hojla mamice in še nosečnice...po zelo dolgem času se javljam in to z veselo novico, pa da dopolnim seznamček: 17.4. se nam je rodila deklica Fiona, težka 3800g in velika 52 cm. smo SUPER! lepe trenutke s svojimi srčki! čestitke za pupiko A Uko7, ste dale na seznamček?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 20:50:59
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: uka7 hojla mamice in še nosečnice...po zelo dolgem času se javljam in to z veselo novico, pa da dopolnim seznamček: 17.4. se nam je rodila deklica Fiona, težka 3800g in velika 52 cm. smo SUPER! lepe trenutke s svojimi srčki! čestitke za pupiko A Uko7, ste dale na seznamček? Ja, sem dala.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 20:52:01
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Pa bi se nam lahko pridružle, tiste ki ste na obisku(vas je zgoraj navedenih kar nekaj ).....lahko kaj pokomentirate, nas kaj sklincate , ali vprašate....naj vas ne bo sram Kar korajžno Sej nas ni sram Samo hojdi vam. Fajne ste, ni kej ...kr pridruži se miška sem rekla da smo carice marice na rr mislim, da smo najboljše Js pa vem, da smo. ITAK
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 20:53:51
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: uka7 hojla mamice in še nosečnice...po zelo dolgem času se javljam in to z veselo novico, pa da dopolnim seznamček: 17.4. se nam je rodila deklica Fiona, težka 3800g in velika 52 cm. smo SUPER! lepe trenutke s svojimi srčki! čestitke za pupiko A Uko7, ste dale na seznamček? Ja, sem dala.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 20:55:28
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Brigitka, ma kje si? A spet zalivata rožico? ne sem spet hemeroide fasala ....pa naj gre vse v tri krasne . Zdej sem pa do poroda dobra po moje A sta v rito, al kaj? mal v luliko pa mal v ritko ...ne sej ne, da ne bo kira res misla, mam probleme s hemeroidi ...sam sem si jih faj porihtala, danes pa mi je ful dol prtiskal pa zgleda da sem dobla nazaj vnetje . Sam seksal smo še vseen, sej zdej sem kr mazat začela, pa svečke, pa kremico pa obkladke pa to ...upam da bo boljš, preden grem rodit
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 20:57:39
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Brigitka, ma kje si? A spet zalivata rožico? ne sem spet hemeroide fasala ....pa naj gre vse v tri krasne . Zdej sem pa do poroda dobra po moje A sta v rito, al kaj? mal v luliko pa mal v ritko ...ne sej ne, da ne bo kira res misla, mam probleme s hemeroidi ...sam sem si jih faj porihtala, danes pa mi je ful dol prtiskal pa zgleda da sem dobla nazaj vnetje . Sam seksal smo še vseen, sej zdej sem kr mazat začela, pa svečke, pa kremico pa obkladke pa to ...upam da bo boljš, preden grem rodit Al naj ti resnico povem? Al boš živela še naprej v prepričanju?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 20:57:51
|
|
|
|
brigita23
|
a ni sexy
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 20:58:52
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Brigitka, ma kje si? A spet zalivata rožico? ne sem spet hemeroide fasala ....pa naj gre vse v tri krasne . Zdej sem pa do poroda dobra po moje A sta v rito, al kaj? mal v luliko pa mal v ritko ...ne sej ne, da ne bo kira res misla, mam probleme s hemeroidi ...sam sem si jih faj porihtala, danes pa mi je ful dol prtiskal pa zgleda da sem dobla nazaj vnetje . Sam seksal smo še vseen, sej zdej sem kr mazat začela, pa svečke, pa kremico pa obkladke pa to ...upam da bo boljš, preden grem rodit Al naj ti resnico povem? Al boš živela še naprej v prepričanju? kr povej Še večja katastrofa ne
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 20:59:39
|
|
|
|
brigita23
|
kam nama je pa Junonca pobegnala???
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 20:59:59
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: 123a VESELA NOVIČKA ZA VSE APRILČICE......NAŠ SONČEK JE OB 18.01 RODILA ALEKSA vse novičke sledijo Čestitke
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:00:30
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 a ni sexy
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:00:37
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 kam nama je pa Junonca pobegnala??? Lulat sem šla.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:00:55
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 a ni sexy
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:01:25
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: uka7 hojla mamice in še nosečnice...po zelo dolgem času se javljam in to z veselo novico, pa da dopolnim seznamček: 17.4. se nam je rodila deklica Fiona, težka 3800g in velika 52 cm. smo SUPER! lepe trenutke s svojimi srčki! Čestitke za deklico
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:01:38
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Brigitka, ma kje si? A spet zalivata rožico? ne sem spet hemeroide fasala ....pa naj gre vse v tri krasne . Zdej sem pa do poroda dobra po moje A sta v rito, al kaj? mal v luliko pa mal v ritko ...ne sej ne, da ne bo kira res misla, mam probleme s hemeroidi ...sam sem si jih faj porihtala, danes pa mi je ful dol prtiskal pa zgleda da sem dobla nazaj vnetje . Sam seksal smo še vseen, sej zdej sem kr mazat začela, pa svečke, pa kremico pa obkladke pa to ...upam da bo boljš, preden grem rodit Al naj ti resnico povem? Al boš živela še naprej v prepričanju? kr povej Še večja katastrofa ne vsaj enih 14 dni po porudo...seveda odvisno od osebe do osebe
< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 23.4.2009 21:02:07 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 21:02:47
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 kam nama je pa Junonca pobegnala??? Lulat sem šla. Ja tudi to je treba
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?