![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.4.2009 11:49:48
|
|
|
|
Anonimen
|
no sam da ste vse vredu buksi: men so sestre prejšen petek rekle da dr. čukova še dela do maja če je pa to res pa ne vem drugače pa res mirkaj kaj ješ da ne bo imela tako močnih krčev vso srečo janja: tebi tud vso srečo, sej drugače je ne rabiš k maš ful prakse že od prej
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.4.2009 12:02:52
|
|
|
|
buksi
|
janja* ja moja pa hoče biti po koncu okrog dveh do štirih. Kakšen dan pa zaspi že ob enajstih pa do treh in pol do sedmih zjutraj. Koker ji paše. DAnes je bla ta prva. s tem da sem spala vsega skup po moje tri ure. sva pa zdajle prišči s sprehoda.in spi kot angelčk. Jaz ji svoje mleko izčršpavam ker ga mam zelo zelo malo. Pa še to moram zlo pazit kaj jem. Tak, da sem te praznike samo opazovala dobroteeeeeeee...... Pa še pomarančnega soka ne smem pa breskovega ledenega čaja, pa še kaj bi se našlo. Tisto kar bi mi sedaj najbolj pasalo. No bo že šlo. Kolikor časa bo še mleko, pa čeprav malo bomo pa še potrpel. Sicer pa se bova danes zvečer skopali. me prov zanima kako bo, ker jo bom sama prvič.... Ko jo je babca je zlo uživala..... No zdaj pa grem peglat plenice, dokler spi in da lahk še kaj naredim, preden pride očka domov. lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.4.2009 13:14:17
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo kako ste preživele tele praznike? men so ful hitr minil tko da sploh ne vem kdaj so šli mimo dons kr mislem da je pondelk ja men je pa soseda rekla da je že konc marca bla ena druga pediatrinja mal starejša mogoče se še mal uvaja itak pa greva u četrtek v ZD se mava za cepit ..... vidim da se lepo crtate z malimi štručkami buksi tudi če imaš malo mleka se ne sekiraj važno je samo da ni lačna u petek grem pa tudi jst zapravlat in to v lj na rudnik mal zase mal za tamalo..... pa za krst..... no zdele mi spi pol gremo pa vn pa pouh enga dela mam sam se mi nč ne da .... ah bo že to je spomladanska utrujenost lep dan želim
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 15.4.2009 12:02:39
|
|
|
|
arupnik3
|
ooooooo kje ste
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 15.4.2009 12:03:04
|
|
|
|
arupnik3
|
a sadite rožice
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 15.4.2009 13:00:54
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo arupnik sej smo tle sam še kej zraven delamo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 15.4.2009 13:55:29
|
|
|
|
arupnik3
|
ja vem da še kej zravn delate sam da pa en dan ni nobene ?????
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 15.4.2009 13:55:41
|
|
|
|
arupnik3
|
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.4.2009 8:27:18
|
|
|
|
janja*
|
Buksi upam,da jo daš najprej k prsim,potem pa si še izbrizgaš mleko.Mleko se dela s tem,ko otrok vleče pri tebi. Če ima otrok krče takrat hoče biti na prsih,vsaj pri nas je tako.Včasih mislim,da imam premalo,samo potem vidim,da ima malo krčev,ker če je na dojki se pomiri.Seveda je imel krče,če sem pa jedla potico.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.4.2009 8:32:47
|
|
|
|
Dudica1
|
o janja lepo da se kej oglasiš... ja mleko se dela če otrok sesa ...pumpica ne proizvaja nič mleka...vem iz lastnih izkušenj ker sem si pumpala pa ni blo nč ...no bo pa zdaj drugače a ne
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.4.2009 8:35:34
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro babuskeeeeeeeeeeee!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.4.2009 8:38:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 o janja lepo da se kej oglasiš... ja mleko se dela če otrok sesa ...pumpica ne proizvaja nič mleka...vem iz lastnih izkušenj ker sem si pumpala pa ni blo nč ...no bo pa zdaj drugače a ne jst sem sla, ko mi je zacelo zmanjkovat mleka pri tadeju u zdr dom. in so mi dali elektricni molzni stroj!!!! dudica...tisto pa prpizvaja....pri 13ih mesecih sem ga posvoji volji odstavila:)
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.4.2009 8:39:54
|
|
|
|
Anonimen
|
punce, letim po material pa se po enih opravkih...pol pa zacnem s proizvodnjo se vam javim ...lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.4.2009 9:50:20
|
|
|
|
buksi
|
Ojla! Na zalost nimam več mleka, samo še za vzorec, in tudi mala noče vleči . Sem se trudla ampak ne gre in ne gre.... Očitno bomo pristal na aptamilu. Sicer pa si bom še izčrpavala, pa čeprav bo samo še kapljica. da bo vsaj nekaj od mene dobila. Sicer pa vseeno pridno pridobiva na teži. je kar očitno. je prerasla tudi že dva pajacka. Bomo pa vidli, kaj bojo drug teden rekli na pregledu za kolke in v Logatcu. Sem šla včeraj v logatec po napotnico za malo v času uradnih ur na otroškem in ni blo nikjer nobenega. Tako, da sem šla zastonj in moram danes še enkrat iti. Mi jo je tako težko pustiti doma, pa čeprav vem, da je v dobrih rokah. Sem pa zdajle že vse pospravla in pomila po tleh dokler spi. Potem pa ko se zbudi greve mal ven z vozičkom, pol grem jaz v Logatec. Pol me pa še čaka peglanje in kuhanje kosila-večerje, kadarkol bo pač ratal. Sicer pa me zanima ali ima katera izmed vas izkušnje s širokim povijanjem?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.4.2009 10:50:05
|
|
|
|
L009
|
živjo punce kako ste kaj. mi tok slabo spimo zadne čase, skos bi sam jedla Lana. buksi jst sem široko povijala do tretjega meseca.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.4.2009 11:15:30
|
|
|
|
copka
|
buksi- ne sekiraj se zaradi dojenja. Nam so na MŠ rekli, da je dojiti en dan bolje kot nic, 10 dni bolje kot nic, 1 mesec bolje kot nic. Najpomembneje je pa, da je mamica sproscena in se ne sekira, pa bo tudi otrok tak. Zato bodi vesela, da si vsaj nekaj casa dojila. Sicer pa sem brala na forumu, da punce pijejo ene caje za vec mleka. No, vcasih tudi to ne pomaga.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.4.2009 11:19:17
|
|
|
|
buksi
|
Ojla! Midve sva žće nazaj, je začelo pihat zunaj. Sva se mal nasprehodile in nadihale svežga zraka. SAj pravim glede dojenja kolikor pač je šlo je šlo. LOO9: Kako pa si zlagala plenice? na tri ali na štiri dele? A si tudi ti imela pregled že po enem mesecu?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.4.2009 11:23:46
|
|
|
|
Dudica1
|
BUKSI TUDI JAZ SEM ŠIROKO POVIJALA DO 3 MESECA DO PREGLEDA TUDI ČE JE IMEL OBA KOLKA 1A...ne vem sicer zakaj potem še vseeno ampak sem... UUU kako sem zlagala plenice sem pa pozabila ravno zdaj ko sem jih likala sem probavala kako se zložijo pa mi je neki ratal samo ne me vprašat na kok delov je to...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.4.2009 11:39:38
|
|
|
|
L009
|
plenice sem zlagala na tri dele oz. tko da je prišlo pribljižno 20 cm široko. ja pregled sem mela pri enem mesecu, ampak en kolk ni bil še do konca razvit pa sem nadaljevala s širokim povijanjem.pa še otroka ze lažje drži če je široko povit, ker so še tako drobčkani .
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.4.2009 12:24:12
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla buksi jst grem tud v logatec popoldne ma tamala pregled pa cepla se bo mogoče se vidimo ??? !!! široko povijanje jst sm povijala 3 mesece tamala je imela že v porodnišnci 1A oba kolka ampak zihr je zihr pol sm mela pa pregled po 3 mesecih je blo pa še zmer vse ok pa sm nehala plenico sm zložila na 3 dele to je tud odvisno kakšno maš vem da tm v porodnišnci majo gromozanske in so jih zlagali na 4 dele joj men jo je blo tut zlo hudo pustit doma sej sm vedla da ne bo nč narobe ampak vseen no ja sej v trgovino jo nism vlačla s sabo zarad raznih bacilov in to .... no zdej pa grem še kej narest pol pa v logac (mam uro 14.30) vn ne grem pa dons nč ker bo ceplena pa bomo vidl kako bo nč papa
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.4.2009 17:08:00
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla tamala ima 6890g in 67cm se je cepla in je blo mal joka pol se je pa kr orng drla ka sva se oblačle zdej je pa tut sitkana pa ne ve al bi spala al bi se kregala al bi se smejala evo sm jo mogla spet dvignt drugač je pa vse ok zdrava je..... nč šibam jst aja še en vprašanje a ma kera kšne izkušnje z marelami za na voziček
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.4.2009 8:01:31
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro jz mam marelo za na voziček in sem bla ful zadovolna, zakaj sprašuješ jz sem se naspala ko angelček, sem zvečer sm v posteljo padla tojk sem bla utrujena ja kaj čmo sem včeraj preveč migala no sam tojk za enkrat! lep dan želim
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.4.2009 12:41:12
|
|
|
|
arupnik3
|
zanima me kje si jo kupila pa kok je bla ka grem dons v lj pa jo bom kupla pa še neki a ve katera če je na rudniku tut DM????'
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.4.2009 13:18:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 zanima me kje si jo kupila pa kok je bla ka grem dons v lj pa jo bom kupla pa še neki a ve katera če je na rudniku tut DM????' a veš da nimam pojma, se pozabla, men se zdi da v BC v BTC sam nisem sigurna ker je to že tri leta nazaj ne vem če je DM v rudniku se ne spolnem da bi vidla, mogoče ti bo kera več znala povedat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.4.2009 13:49:17
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 zanima me kje si jo kupila pa kok je bla ka grem dons v lj pa jo bom kupla pa še neki a ve katera če je na rudniku tut DM????' jaz sm kupila marelo v baby centru mislem da je bla 15€...DM maš pa na rudniku zraven baby centra tam levo...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTop ideje za nosečniške pustne maskeČe si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.