![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.4.2009 20:29:51
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla ja smo danes veselo zapravljali in sm kupla v H&M tako ful dobro jopico za tamalo res cotkano pol marelo sm kupla v BC sm tut jst dala 15e pol pa še mleko za tamalo pa plenice .... povno vsega DM sploh nism vidla pa tut nebi šla ka je bla že tok ura pa še tamala mal sitkana bom šla pa enkrat v postojno pa bo drugač pa tamala spi dragi je šou na sestank jst bom šla pa mal na kavč lepo bodite papa
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 18.4.2009 9:58:11
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 18.4.2009 9:59:23
|
|
|
|
arupnik3
|
dobro jutro boš dons kej plesala
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 18.4.2009 10:00:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 dobro jutro boš dons kej plesala če ne bom preveč utrujena če ne druzga z ženinom pa bom, upam imam mal pavze da bom se šla pol uredit do konca
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 18.4.2009 10:10:24
|
|
|
|
arupnik3
|
lepo lepo kje bo pa žur da vas pridem pogledat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 18.4.2009 19:06:19
|
|
|
|
arupnik3
|
no kaj je zdaj kje ste vse sej vem ene uživajo na ohceti kaj pa druge no mene čaka zdele še kopanje in hranjenje potem pa spanje-upam lepo se mejte papa
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.4.2009 9:31:22
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.4.2009 10:03:52
|
|
|
|
arupnik3
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.4.2009 10:12:54
|
|
|
|
buksi
|
Dobro jutro! Sedaj pa tudi mi že dva dni spimo ponoči!!!! No upam, da se nisem prehitro pohvalila . Sedaj prisno čeblja. Pa danes smo en mesec stari . Vidim, da je ka zatišje postalo tukaj na tem forumu. Kje ste vse? Še vse zaspane od sobote? No mi še vedno nismo rešili probleme s krčki. Skušamo poasi zamenjati mleko Aptamil z aptamilom comfort, ki je proti krčkom in zapiranju. Pa malo ji mešam med mleko komarškovega čaja. In naša punca je zaprta že 2 dni . SAmo lula. Joj, kar naprej imamo nekaj. Bomo vidli, kaj bodo rekli na pregledu v sredo. Kako pa kaj ve? nesec maj se blia z rekordno hitrostjo!!!!!!! Zdej smo pa me na vrsti da dihamo z vami.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.4.2009 11:17:15
|
|
|
|
arupnik3
|
dobro jutro kako ste buksi: ja zaprta je zato ker je na aptamilu naša je bla tut od začetka ful zaprta pol je blo pa enkrat tok naenkrat da sm jo mogla celo preoblečt pa še kaj zraven svetujem ti da ji daješ kr čist čaj malo za pit par požirkov boš vidla da je bolš al pa kšne kaplce proti krčem si nabav mislem da ene si si že nabavla pa probaj še kakšne no zunaj je dež tko da bo bolj turobno vreme
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.4.2009 11:20:14
|
|
|
|
copka
|
oj punce!! ja, maj se bliza in na temi majcic ravno ugotavljamo, da vse se dobro tesnimo in da bomo ocitno pocakala na maj Meni kar pogosto otrdeva trebuh, samo kaze se pa na ctg nic. Bomo jutri videli na ponovnem ctg-ju, upam, da bo kaj, ker bi ze sla rodit. No, me pa malce boli trebuh kot pred menstro, kar naj bi bil tudi znak, a ne?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.4.2009 11:32:30
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo punce no jz mam pa pregled drug teden, tako da bom še mal čakala jz se pa kr vredu počutim nimam nobenih takih problemov kt sem jih imela se mi prav čudno zdi da se tako dobro počutim
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.4.2009 12:15:39
|
|
|
|
janja*
|
Buksi za en mesec.Blagor se tebi,ki že spite ponoči.No pri nas nič ne kaže,da bi mi celo noč spali,ker samo papamo.No ja eno rundo ponoči prespi in to je največ 4 ure in pol.Okoli 4 ure pa gledamo in papamo,potem prdimo,kakamo in malo nagajamo.No tako mora biti vsaj vemo,da ga imamo.Mislim,da ima tudi naš sonček krče,tako,da sem naročila ene kapljice in bomo videli kaj bo. Mi imamo pa pregled v četrtek in,če bo vse okej gremo v petek na morje.Juhu.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.4.2009 12:17:45
|
|
|
|
janja*
|
copka meni na ctg tudi ni pokazalo,da imam popadke,ampak sem jih imela.Če ni pravilno postavljeno sploh ne zazna popadka.Kr neki.Itak,ko bo šlo zares boš čutila.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.4.2009 12:18:31
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 kje si? A si zmatrana?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.4.2009 12:19:29
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 ali že odšteveš? Še natanko 10 dni.Komaj že čakam.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.4.2009 12:20:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Dudica1 kje si? A si zmatrana? dudica je šla se mi zdi na pregled
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.4.2009 16:53:27
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Dudica1 ali že odšteveš? Še natanko 10 dni.Komaj že čakam. AHOJ evo mene sm mela pregled vse vredi...no sej se slišva kej po telefonu pa ti sporočim kako pa kaj... Odštevam pa že tko zelo da ne moreš verjet..hehe...ne morem več...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.4.2009 17:11:41
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla dudica in cveka kako je blo na poroki sm slišala da ste bli do jutranjih ur (nekateri) nč zdej pa grem
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.4.2009 18:43:47
|
|
|
|
Dudica1
|
arupnik3 imaš ZS aja očitno si se zmotila na poroki je bila cveka30...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.4.2009 18:51:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 ojla dudica in cveka kako je blo na poroki sm slišala da ste bli do jutranjih ur (nekateri) nč zdej pa grem ne vem do kdaj so bli ostali k sem jz kmal šla domov sem bla preveč utrujena
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 21.4.2009 7:14:15
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro punce...sem vas malo zanemarila, samo imam kar neka dela z majckami. u glavnem: vceraj sem imela MF. smo ok, veliki okoli 27 cm in tezki 400g. nasi pupi ni se nic zrastlo, tko, da ostajamo na
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 21.4.2009 8:48:18
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro miška_ super za pregled
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 21.4.2009 9:26:52
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo dudica ja očitno sm se zmotla pa za pregled cveka no bo pa na kašni drugi ohceti bolje pa za pregled miška a pol ti je kej zalavfalo tisto z majicami dons morm peglat pa pospravlat..... se slišmo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 21.4.2009 10:08:30
|
|
|
|
Anonimen
|
eeeeeehhhhhhhhhhhhhhh
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTop ideje za nosečniške pustne maskeČe si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.