|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
23.4.2009 15:13:12   
Blueeyes
zdej glih pr aprilčicah berem novičke..juhej... še en otročiček več bo prišel danes

(Čaw punce...samo,da vas malo obvestim....sonček85 je v porodni in jo pripravljajo za porod...ati pa nestrpno čaka pred  porodno,da ga pokličejo in da se začneuser posted image user posted image user posted image (sem govorila z atijem ob 12.40) jupijaaaaaaaaaa gremo sonček85)

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
23.4.2009 15:14:43   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

naš sinko je pršu v tako obdobje ko je njegova glavna beseda ZAKAJ user posted image

ooo blagor teb k zdej lahko cele dneve razlagaš kako in zakaj user posted image

ja to počnem čist cel popoldne, sam on sprašuje take stvari da moram krepko premislit kaj in kako mu naj odgovorimuser posted image včeraj me je vprašu kako in zakaj imam jz dojenčka v trebuhu sem komaj našla take besede da je on razumu in pol je bil HB miruser posted image

še dobr da je odnehal... user posted image  user posted image  kok prisrčno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
23.4.2009 15:15:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
no pr nas po pica zdele čeprav men čist nč ne paše,pa neki morm pojest a ne user posted image

Picaaaa.....mmmmm js bi jo tudi! user posted image  Mogoče za vikend spečem!

Meni se tud lušta danes. Pravzaprav se mi že od včeri lušta junk food - bi jedla horsa al pa McD. Njamsi! Pa sladko mi lušta že od včeri. Škoda, da pride moj domov šele okrog 19h in ne verjamem, da se mu bo še kam dalo... Jutri greva pa v Ikeo in se bova sigurno še v Burger Kingu ustavla... Sva se zadnjič tud in mi je še ful bolš kot McD - ma vse tko sveže noter... mmmmm... zdej bom pa lačna ratala...

bogi kojniuser posted image jz pa ne bi mogla jest zrezke iz kojna se mi kr zagravža k se spolnim, da je iz kojna,

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 4803
23.4.2009 15:15:27   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

hehe cveki....men so pa takrat tok fletkani...

je pa velik zdej bolanih...vsi moji kolegi pa kolegice neki bolehajo...se jih kr mal izogibam

te bom čez tri leta vprašala če ti je fletno k te vpraša zakaj je dedi na babiciuser posted image user posted image

in kakšen je bil odgovor????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
23.4.2009 15:16:15   
Blueeyes

no pr nas po pica zdele čeprav men čist nč ne paše,pa neki morm pojest a ne user posted image

Meni se tud lušta danes. Pravzaprav se mi že od včeri lušta junk food - bi jedla horsa al pa McD. Njamsi! Pa sladko mi lušta že od včeri. Škoda, da pride moj domov šele okrog 19h in ne verjamem, da se mu bo še kam dalo... Jutri greva pa v Ikeo in se bova sigurno še v Burger Kingu ustavla... Sva se zadnjič tud in mi je še ful bolš kot McD - ma vse tko sveže noter... mmmmm... zdej bom pa lačna ratala...

bogi kojniuser posted image jz pa ne bi mogla jest zrezke iz kojna se mi kr zagravža k se spolnim, da je iz kojna,

jz mam pa glih dons spet konjske zrezke v omaki user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
23.4.2009 15:19:51   
Dudica1

ker meni se recimo ful dviguje kislina zadnje case...ampak me se ne moti tolk...

povej a zelodcek,a prebava al vse skup??

ma prebava me nč ne mori...samo slabo mi je...torej želodček user posted image

bom zdej spila kozarec mleka samo da ne bom šla pol koz***user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
23.4.2009 15:20:08   
Anonimen

je pa velik zdej bolanih...vsi moji kolegi pa kolegice neki bolehajo...se jih kr mal izogibam

te bom čez tri leta vprašala če ti je fletno k te vpraša zakaj je dedi na babiciuser posted image user posted image

ne vem sem ga poslala k dediju da mu naj odgovori ampak dedi ga pa je poslal k babici da mu odgovori, no pol sem slišala samo smeh in nič odgovora tak da nimam pojmauser posted image user posted image za enkrat še ni vprašu tako da bomo videl, sej mi tud ni jasno kje ju je vidu ker onadva vedno pred nama ustanetauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4807
23.4.2009 15:21:46   
Blueeyes

ne vem sem ga poslala k dediju da mu naj odgovori ampak dedi ga pa je poslal k babici da mu odgovori, no pol sem slišala samo smeh in nič odgovora tak da nimam pojmauser posted image user posted image za enkrat še ni vprašu tako da bomo videl, sej mi tud ni jasno kje ju je vidu ker onadva vedno pred nama ustanetauser posted image

hm, ta je pa zanimiva... je že kej šnofal naokoli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
23.4.2009 15:22:51   
Anonimen

hm, ta je pa zanimiva... je že kej šnofal naokoli

ja zgledauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4809
23.4.2009 15:24:00   
Dudica1

zdej glih pr aprilčicah berem novičke..juhej... še en otročiček več bo prišel danes

(Čaw punce...samo,da vas malo obvestim....sonček85 je v porodni in jo pripravljajo za porod...ati pa nestrpno čaka pred  porodno,da ga pokličejo in da se začneuser posted image user posted image user posted image (sem govorila z atijem ob 12.40) jupijaaaaaaaaaa gremo sonček85)

kok jih pa še ima za it tam pri aprilčicah...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
23.4.2009 15:26:12   
pokica_

Ja, mi2 se tudi raje tam v BK ustavima, dost dost boljši junk food kot McDuser posted image

Čveki tvoj mali je pa pol res že pravi lumpuser posted image

Konjsko meso,...js ga tudi ne morem jest, ..nisem še pokusla, sigurno je njami,..ampak mi nebi šlo po grlu dol, če bi vedla da je lep konjiček. user posted image  Pa tud če nebi bil lep. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
23.4.2009 15:32:06   
Anonimen
kako fino vas je prebirati čez dan!

sem že nazaj. sem kupila nekaj cunj za Oskarja, sebi spodnje hlače... (čeprav premišljujem, ali niso premajhne... naj bi bile za po porodu), magnetne črke za na hladilnik, "dojenčkovega darila" pa kar nisem našla - iščem lokomotivčka Tobyja ali Manco (Mavis), ker mi Oskar vsakič reče, da ju ima najrajši... bom morala še v Meullerju pogledati.
hladilnik je zopet poln zelenjave in sadja!user posted image

partner pripeljal lupinico, stolček-ležalnik in voziček. ampak voziček bova morala kar novega kupiti, sem ugotovila... vsaj za prvih nekaj mesecev. ker Oskarja ni, sva opravila kar dnevno user posted image , čeprav se mi zdi, da prav nič ne pomaga pri pospeševanju popadkov. sem izvedela, da moj v soboto ne bo delal, tako da je še bolj primeren dan za rojevanje... čakam na čudež?
smo se menili za nek piknik... mogoče pikantna hrana pospeši zadevo?

pokica, omara še čaka... takoj ko tole spišem, se odpravim pospravljat!user posted image

OliveOyl, to pa je bila čistka! pri nas pa se dogaja, da ko moj dobi sesalec v roke, izginjajo mali delci igračk (npr. od lokomotivčka kroglice... bilo jih je 12, zdaj samo še 3). pa mu vseeno z veseljem prepuščam sesanje (odkar imava parnega, je nad njim totalno navdušen!)... res pa je, da grem potem preverjat kote za vrati, ki so kar nekako pozabljeni... posteljo imava pa nizko spuščeno, tako da jo vsake toliko premakneva in počistiva za "mrliči".

Cveka30 se splača opravljati izpite! jaz bi pa rada že zaključila z diplomo. se mi študij vleče že skoraj 9 let!! pa sploh ni med zahtevnimiuser posted image .

Blueeyes - user posted image  sodelovki!

FLASK_A prijeten CTG. čimudobnejše ležanje in poslušanje srčka!

KatMat, še malo... porodniška je res prijeten čas, ko si moraš vzeti čas povsem zase! da se res dobro pripraviš na porod!

Dudica1 meni je tudi občasno slabo. ali pa se mi vrti. ker so krvni izvidi v redu, se s tem ne obremenjujem. verjetno je zaradi teže, ki jo nosimo v sprednji vreči. kako se šele kengurujke počutijo, ko morajo še skakati?!

ja, ko sem zlagala stvari iz avta, sem na Oskarjevem avtosedežu našla njegovo dudico. sem takoj poklicala starše, ker me je zanimalo, kako je zaspal (ker vem, da zdaj, ko jo mislimo počasi ukiniti, nimajo nobene rezervne). mi je oče rekel, da je mali preprosto rekel "ne bom spal, ker nimam dude." in pri tem je ostalo. mulc, mali! kaj bomo potem imeli "zombija", ko bo brez dude?user posted image

hitro, hitro, omara me čaka...
lepo še naprej klepetajte!

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4812
23.4.2009 15:32:58   
Anonimen
ja moj sinko je ratu pravi lump pa sploh ne vem po kom se je vzeluser posted image
včeraj je reku sosedi da naj unga psa nekam drugam prveže k mami in babi ne morta met oken odprtih k ful smrdi sem misenla da se bom ugrezenla od sramu! sam dejansko je povedu resnico, majo enga psa k ne vem če so ga kdaj sploh okopal in smrdi cela ulica po njemuser posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4813
23.4.2009 15:35:55   
pokica_

ja moj sinko je ratu pravi lump pa sploh ne vem po kom se je vzeluser posted image
včeraj je reku sosedi da naj unga psa nekam drugam prveže k mami in babi ne morta met oken odprtih k ful smrdi sem misenla da se bom ugrezenla od sramu! sam dejansko je povedu resnico, majo enga psa k ne vem če so ga kdaj sploh okopal in smrdi cela ulica po njemuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ta je pa dobra!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
23.4.2009 15:36:31   
Blueeyes

kok jih pa še ima za it tam pri aprilčicah...user posted image

ja mislim da ne več tok velik... sem se že ustrašla da bom sama tm na njohovem seznamu ostala... he he, k sem na obeh seznamih...

k.tja ja ja, le izkoristita vsako user posted image  ko sta sama...te bo presenetlo ko boš najmanj pričakovala pa se bo vse začelo

cveka a po komu je tvoj sinek???? hmmmmmmmm user posted image user posted image  dobro vprašanje

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
23.4.2009 15:37:13   
Blueeyes
a ste zasledile spet

http://24ur.com/novice/crna-kronika/12-letnik-dojencka-vrgel-ob-tla.html

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
23.4.2009 15:37:22   
Anonimen

user posted image user posted image  za aprilčka!

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4817
23.4.2009 15:38:50   
Blueeyes
da niti ne omenim kdo je bolj bolan

http://24ur.com/novice/crna-kronika/porocila-se-je-s-posiljevalcem.html

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
23.4.2009 15:40:07   
pokica_

a ste zasledile spet

http://24ur.com/novice/crna-kronika/12-letnik-dojencka-vrgel-ob-tla.html

Sem lih prej prebralauser posted image user posted image . Neverjetno kaj vse se dogaja....dandanes nas več nič ne preseneča...tolko različnih narodov po svetu in vsega...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
23.4.2009 15:40:21   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image ta je pa dobra!

meni so pa ti mali otroci najboljši ravno zaradi neposrednosti in resnice! morali bi takšni ostati pa bi bilo prec manj slabe volje med nami.user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4820
23.4.2009 15:40:30   
Anonimen
ktja ja vem da se splača zato pa sem se upisala naprej, pa ne gre za to da bi mogla nujno delat izpite, sam imam pa neko željo da naredim več in da si nekaj ustvarim en pameten dohodek in sigurnost za mojo familijo, sej če po študiju ne bo pametne službe bom pa še vedno delala v tušu, sam imam pol saj mal več možnosti za napredovanjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4821
23.4.2009 15:46:19   
Anonimen

da niti ne omenim kdo je bolj bolan

http://24ur.com/novice/crna-kronika/porocila-se-je-s-posiljevalcem.html

in pol se sprašujejo zakaj pride do tega jz se ne upam pustit samga otroka doma sej otroc nimajo mire do kje sme ituser posted image žalostno je to da se je zgodilo nekaj takega sploh k je otrok nasilne naraveuser posted image

ja modrooka res se moram vprašat po kom se je vzeluser posted image user posted image user posted image user posted image po meni že neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4822
23.4.2009 15:47:50   
Blueeyes

ja modrooka res se moram vprašat po kom se je vzeluser posted image user posted image user posted image user posted image po meni že neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najbrž je po men user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
23.4.2009 15:51:15   
Anonimen

no zdej pa vem zakaj tojk čvekauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4824
23.4.2009 15:54:03   
Blueeyes

no zdej pa vem zakaj tojk čvekauser posted image user posted image user posted image user posted image

uh, pazi se kaj bo pol šele ratalo... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?