gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda sem ga pa nocoj pustila da joka in sem sebi ,možu ki je moral zgodaj v službo čist zafuser posted image noč gloria, jaz ga pri tehle mescih ne bi pustila jokat. no, jst v bistvu tut zoje nisem nikol pustila jokat, ampak to je pač moj način. čeprav morm rečt, da me pri eli prime vsake tolk časa vsak po svoje, bi ti pa eno svetovala; za katerokoli taktiko se boš odločila, jo dobro premisli, uskladi z možem in vztrajaj. po mojih izkušnjah rabiš okrog dva tedna za spremembo vkoreninjenih navad in sploh če se boš odločila za take drastične, ga vsaj ne begaj s tem, da enkrat jošk ja, enkrat ne. vem pa, da je ful težko (sej veš, moja tut ni spalne sorte) bit ponoč dosleden, ampak po moje edino to dela. je pa kar nekaj knigg, ki ti znajo olajšat pripravo strategije. sej ni treba vsega vzet za zlato, ampak gotovo pa najdeš vsaj kak nasvet ali pa idejo, ki vam bo olajšala noči (in življenje)... gloria - tu se čisto strinjam z ledo... tudi drugače enostavno nimam srca takega malega gledat, ko joka...pa vse kar za sabo to potegne... ..glej moj pikec je imel skoraj 2 meseca neke finte..zdaj se sam obrne in je nehal pol toliko jamrat ponoči.... se tud zgodi, da včasih je 1x, včeraj sploh ni, včasih pa 2x ponoči..... pa sa mi smo isti...včasih bolj, včasih manj lačni..... Jaz ga nikoli ne navajam kot kakega robota, če razumeš kaj mislim....red ja, samo ne pa točno na min. in ure naštelanega..... ..prvi je tud bil taki, da ni spal....če zdaj gledam vsa leta nazaj....sem imela res srečo pri vsem nespanju, da sem ga dojila, ker sma tako najenostavneje rešila zadevo....... ...glede prenehanja dojenja...... mene je pri prvem tudi "skrbelo".....pa je en večer kar sam nehal kazati interes....takrat pa bodi res dosledna....ni več in konec..... to je moje mnenje... (to ne pomeni dojenje do 2,3 leta ..da ne bo pomote...tam do cca 1 leta mi je pa OK)
|