yania
|
dobrojutro....evo, danes malo prej...ponoči je bilo malo boljše....je včeraj zvečer pojedel ob 22, pa sem ga 1 in 20 kar zbudila in mu dala jest, preden sem šla jaz spat, pa še previla sem ga...ma je bil ko cunja, skoraj da učk ni odprl, tako je bil zaspan...no potem je spal do 5 in pol do 7ih in jok,,ma je pokalo v plenici,,,saj sem ravno z eno mamico govorila, in je rekla, ma še dobro da gre vsaj ven, kaj pa če ne bi mogel prdeti...božček..no in sem ga k sebi dala, pa je zaspal do 9ih....ful pridkan, no zdaj pa spet nekaj dremlje...mami pa ma čas za RR... AD3 sem se odločila, da mu en cajt ne bom dala, jih veliko poznam ko so začele dajat ko so bili krči mimo, po 3 mesecu, samo kaj naj, naš jih drugače sploh nima ....železo, bom pa tudi še premislila...ma mi je smotano vse skup...so bogi...najraj bi mu kar špinačo skuhala, pa je , tam je velik železa... NEXT ma luškane cunje...fuuull...sem včeraj mal gledala, ma več kot eno uro, danes se pa vrnem in kaj naročim......koliko pa je poštnina? A tam kjer piše da bodo dobili robo 1-2 tedna, to pomeni na dom, ali šele oni takrat dobijo...Pocka, kaj veš o tem...ma ful mi je hud un bodi, I love mummy, al pa I love Daddy...ma cuker mali...kolk so hude fotke gor... http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=G34&p=412&o=2 kaj boste počele...