Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 22.4.2009 20:15:44
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutro. Danes pa pri nam bil obup..tamala auf na 2 uri in pol stok in jok in kaj vem kaj še vse. Tak da sem čist out danes. Celo noč je tišala in tišala s tem pa tud jokala zraven ampak kr ni in ni še ji šlo kakat. Okoli 7h pa me zbudi njen jok in smrdeča stvarca na njeni riti. Je kakala je. Bila posrana spet do lopatic gor Zdaj pa leži v ležalniku,greva v mesto na Občino...si moram it vozniško uredit. Mi jutri poteče tak da nisem od jutri naprej več mladi voznik.. Aha, že alarm.. Cita.. lepa oblekca,upam da je glavobol že minil.. Hvala za oblekco...pa lepo da se je Lija spet tako pokakala...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 22.4.2009 20:15:49
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Ojla, Novi slikici našega Taja Gabriela: lepi poba...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 22.4.2009 20:15:51
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Spali slabo... Nika ima zelo zamašen nosek in ni mogla spat. No, ko sem jo dala h sebi v posteljo, pa je spala. Ne vem več, kaj naj naredimz noskom, da se bo odmašil. Ji dam fuuul fiziološke noter, pa sčistim s sesalcem, pa to ful pogosto delam in kamilice je vohala, pa tigrovo mast... znotraj se pa skoz sliši, kako ima zabasano. Jutri imamo tak P, pa bo pogledala. Mah te bolezni... Tija vse pobere... zdaj še Nika s tem noskom... Pol je pa otrok nezadovoljen in joka, ker ne more spat... Upad se čim prej porihtate seveda Nikin nosek...in seveda da bi bila Tija čim bolj zdrava mislim obedve...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 22.4.2009 20:30:15
|
|
|
|
Anonimen
|
eno vprašanje-dajete malčom d3kapljice?mojo zvija.sicer sploh nima krčov pa vidim da od kapljic...a ne more biti nič narobe če ne dajem?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 22.4.2009 20:32:55
|
|
|
|
|
Drage mamice, na hitro se javim ker sem totalno crknjena danes smo bili pr P z Lio zarad ušesk...in smo dobili kapljice vodikov peroksid in to moramo dajat v ušeske 3 na dan po dve kapljice...zakaj kapljice zarad možnega vnetja ki se lahko bi razvil malo je ampak še ni tko hudo začela pa sem opažat par dni nazaj ko mi ni več pustila čistit ušeska levega in niti se ga nisem smela dotaknit nakar sem se odločila da jo raje peljem pokazat in hvala bogu da smo šli...in je rekla da ima v obeh ušeskih isto sranje...joj joj boga moja pupika...mi je bilo tako hudo ko so ji kri jenali iz prstka tko je jokala joj joj sploh nočem pomislit oz.mislit sem skoraj jaz jokala...tako da nimamo nč kaj fajn...poleg vsega tega imam pa vedno vedno večje probleme z Laurinem očetu tle pa lahko rečem ...s tem sem povedala vse...ampak vas ne bom obremenjevala... Lupčke vašim sončkom in ko uspem se ponovno javim... papa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 22.4.2009 20:35:29
|
|
|
|
Anonimen
|
sedaj sem našo odvila s tega širokega povijanja,samo do pol10ko se gre kopat.se ji vidi revčiki da ji paše,da vsaj lahko brca z užitkom ....a jih še vedno kopate s plenicom?tistom za široko povijanje,naša se boji ko jo odkrijem v vodi pa ven z banjice vzamem.takoj ko jo odložim na brisačo,v sekundi zagrabi brisačo in potegne k sebi..mal se še boji..kaj pa vaši?pa kako dolgo jih kopate?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 22.4.2009 20:39:21
|
|
|
|
Anonimen
|
pa še nekaj...slišala sem da do vnetja ušes pride ko zadosti ne očistimo noseka...moram kupit aspirator ker všasik ima take kuke da z navadno pumpico ne potegnem..pol pa s palčok včasih ja,včasih pa še bolj not porinem in ni ga na vidiku naslednjih 2 dni,,kot da ga mala povleče nazaj...kak aspirator je najboljši?da fajn potegne,in ne brni fejst?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 22.4.2009 21:23:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA cita - da bolečina čimprej mine. V to oblekico bi še mojadva oblekla :),res lepa. Hvala...ampak moja glava je slabše... Ja kaj pa je? Te tak boli?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 22.4.2009 21:29:27
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA cita - da bolečina čimprej mine. V to oblekico bi še mojadva oblekla :),res lepa. Hvala...ampak moja glava je slabše... Ja kaj pa je? Te tak boli? Že dva dni me glava boli mislim da me tud mal živčki dajejo...joj kulkrat se vprašam akj sem komu nardila tko hudega da mi nekateri ljudje to počni sploh mi ni jasno...pa sem v živlenju že pretrpela dovolj ampak nekati mislijo da še kr ne
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 22.4.2009 21:40:48
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy pocka; kaj ta next je prek neta? ja, ena angleška zadeva je tole...sem glih prej računala,da smo za 100€ dobili za Tajo hlače od trenirke, 3 kratke hlače, ene capri hlače, en komplet lanene hlače in majčko s kratkimi rokavi, polo majico s kratkimi rokavi, majico z dolgimi rokavi, eno ful lušno oblekico (no, ta je bila 20 €), za Blaža pa 2 majici z dolgimi rokavi in 2 pajacka s kratkimi. Meni se zdi,da v H&M nebi dobila toliko.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 22.4.2009 21:46:38
|
|
|
|
yania
|
OJOJ,,,ups...velke črke.. naš mali bi danes jedel na manj kot tri urce...pa 120 poje vsakič...ma če mu dam več, potem bruha ven, pojma nimam kaj mu je,,,oz.če mu dam več, itak na koncu skor da jaz silim njega, ko kar ne vleče več...in zaspi včasih... zdaj je skopan, in hoče jest, pa ob 19.15 je jedel....moj pa pravi: ma futramo ga ko prašička,,,,kar naj še malo zdrži..in zdaj mu joka v naročju....sej se ga bom jst usmilila...ja, kilce grejo pa gor hitro...tko da podhranjen ni, če ima 5 kg... grem narest mleko...pridem kasneje...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 22.4.2009 21:51:39
|
|
|
|
Lorencia
|
Na hitro javljam...da sem dala prošnjo za povabilo v skupino na FB - Marčevke 2009 ( Maja L. )...toliko da tista, ki sprejema ve, da sem to jaz :). zdaj pa pičim v posteljo, ker mali sonček spi in bom poskusila še jaz.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 22.4.2009 21:52:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA cita - da bolečina čimprej mine. V to oblekico bi še mojadva oblekla :),res lepa. Hvala...ampak moja glava je slabše... Ja kaj pa je? Te tak boli? Že dva dni me glava boli mislim da me tud mal živčki dajejo...joj kulkrat se vprašam akj sem komu nardila tko hudega da mi nekateri ljudje to počni sploh mi ni jasno...pa sem v živlenju že pretrpela dovolj ampak nekati mislijo da še kr ne Pa kaj je tak hudo? Upam, da ne. Glava te pa ziher boli od tega, ja. Mene tud, kadar sem napeta.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 22.4.2009 21:54:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy pocka; kaj ta next je prek neta? ja, ena angleška zadeva je tole...sem glih prej računala,da smo za 100€ dobili za Tajo hlače od trenirke, 3 kratke hlače, ene capri hlače, en komplet lanene hlače in majčko s kratkimi rokavi, polo majico s kratkimi rokavi, majico z dolgimi rokavi, eno ful lušno oblekico (no, ta je bila 20 €), za Blaža pa 2 majici z dolgimi rokavi in 2 pajacka s kratkimi. Meni se zdi,da v H&M nebi dobila toliko. Daj link.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 22.4.2009 21:54:35
|
|
|
|
trinity22
|
čer .... da vas mal pozdravim po dolgem času ... mi smo ok, od posvetovalnice dalje tudi malo več spimo ponoči, kar je super za vse smo pa še zmeri na pumpici in potem hranjenje po flaški ... ziza je vedno manj aktualna, sej sprva potegne in vleče potem se pa čez neki trenutkov začne dret zraven in pol se res ne naje in zato raj kr flaško uturim, saj vem da je sita pa tud sitna ni potem ... drugače se pa sam dere in hoče šee ... drugače pa kr spi sploh če dobi dovol po flaški, pol je tri urce mir, ponoči pa kr 4 do 4,5 nič, lepo bodite ... lahko nočko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 22.4.2009 21:55:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia Na hitro javljam...da sem dala prošnjo za povabilo v skupino na FB - Marčevke 2009 ( Maja L. )...toliko da tista, ki sprejema ve, da sem to jaz :). zdaj pa pičim v posteljo, ker mali sonček spi in bom poskusila še jaz. haha, sploh ne vem, da je treba prošnjo dat. čaki, grem pogledat, če se kaj dogaja tam.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 22.4.2009 22:01:36
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy pocka; kaj ta next je prek neta? ja, ena angleška zadeva je tole...sem glih prej računala,da smo za 100€ dobili za Tajo hlače od trenirke, 3 kratke hlače, ene capri hlače, en komplet lanene hlače in majčko s kratkimi rokavi, polo majico s kratkimi rokavi, majico z dolgimi rokavi, eno ful lušno oblekico (no, ta je bila 20 €), za Blaža pa 2 majici z dolgimi rokavi in 2 pajacka s kratkimi. Meni se zdi,da v H&M nebi dobila toliko. Daj link. ekola... http://www.nextdirectory.eu/index.asp grem spat,dokler je mir , nočko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 22.4.2009 22:04:49
|
|
|
|
Najaa
|
pocka, hvala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 22.4.2009 23:45:59
|
|
|
|
Anonimen
|
pocka - Kakšne so pa št. oblačil? Recimo št. v H&M in te iz next-a?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 23.4.2009 8:10:36
|
|
|
|
Lorencia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia Na hitro javljam...da sem dala prošnjo za povabilo v skupino na FB - Marčevke 2009 ( Maja L. )...toliko da tista, ki sprejema ve, da sem to jaz :). zdaj pa pičim v posteljo, ker mali sonček spi in bom poskusila še jaz. haha, sploh ne vem, da je treba prošnjo dat. čaki, grem pogledat, če se kaj dogaja tam. Ja admin oz tisti, ki je ustvaril skupino te more potrditi oz sprejeti, drugače se ne moreš pridružiti skupini ali imeti vpogled...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 23.4.2009 8:11:33
|
|
|
|
jjasna85
|
Najprej dobro jutrooooooo vsem mojim pupkam PRIMORKE - danes verjetno ne bo nič a? Je reku gospod Vreme, da nas bo zaj.ebaval danes Js grem še z Leonom k zdravniku ob 13.30, ker ima ful poln nos in grdo kašlja.. sej niti ni čudno, če je imel moj ljubi virozo prejšnji teden, jaz jo imam pa ta teden upam, da bo vse ok in da sm samo preveč panična
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 23.4.2009 8:13:33
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia Na hitro javljam...da sem dala prošnjo za povabilo v skupino na FB - Marčevke 2009 ( Maja L. )...toliko da tista, ki sprejema ve, da sem to jaz :). zdaj pa pičim v posteljo, ker mali sonček spi in bom poskusila še jaz. haha, sploh ne vem, da je treba prošnjo dat. čaki, grem pogledat, če se kaj dogaja tam. Ja admin oz tisti, ki je ustvaril skupino te more potrditi oz sprejeti, drugače se ne moreš pridružiti skupini ali imeti vpogled... LORENCIA - si že dodana DOBRODOŠLAAAAA!!! NAJA - Ja, sem zaklenla skupino, ker so se pridruževale notri tudi punce, ki nimajo nobene veze z nami... sej ne da ki mam kaj proti njim, samo... ta skupina je samo za nas lahko pa kira ustvari še kiro drugo, pa naj uletavajo še druge dečve
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 23.4.2009 8:14:46
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 holja, evo mene spet sprašujem haha kolko časa moram sterilizirat flaške pred vsakim obrokom? In kolko časa moram prekuhavat vodo za mleko? hvala jaz jih tudi ne steriliziram več vsak dan... enkrat na 2 dni recimo... vodo pa prekuhavam od 5 - 10 min... eni pravijo 10, eni 5... tako, da pač vzamem zlato sredino Kako si/ste drugače??
< Sporočilo je popravil jjasna85 -- 23.4.2009 8:15:13 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 23.4.2009 8:16:33
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pupa, jaz ne steriliziram vsakič. Zdaj samo 1x na teden cca zmečem vse od flaš do pumpice v sterilizator. Prvi mesec sem pa res vsak dan. No, zdaj umijem sam z detergentom pod fuuuuul vročo vodo. Da me kar bolijo prsti zraven! Vodo pa prekuham in pustim kake dve minuti vret, to je to... a ti z detergentom umivaš? js si nisem upala... sem samo z vrelo vodo umivala in dala v sterilizator enkrat na 2 dni recimo... ni nič narobe, če daš detergent not? mislim... ni nevarno, da popije kej od tega z mlekom?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?