Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 7:48:06
|
|
|
|
BarbiG
|
BEBIII ti bošca ti. A tkole te daje. Upam, da ti bo danes čez dan kaj bolje. Počivaj lubika.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 7:51:07
|
|
|
|
MBT1979
|
Dobro jutro punce!!! Lana70, VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN IN NAJ SE TI IZPOLNIJO VSE ŽELJE!!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 7:52:57
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Pa kaj je sedaj to, tudi jaz se resnično bojim....pa šele 1 postopek sem Nič panike zaganjat, Hedviki in mislim da tudi naši Rebyki in še marsikateri je ratalo v prvo!! Reby, hvala za kavico!! Je fulllllllllllllll pasalo
< Sporočilo je popravil MBT1979 -- 23.4.2009 7:55:59 >
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 7:55:54
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 IZVIRNO SPOROČILO: jona3 mišmiš držim pesti zate da bo danes vse ok in se nam pridružiš kot pa čimprej sporoč. n 74 kako si kaj Jaz sem ok, krvavim skoraj nič več, oz.imam samo še rjave izcedke. Tudi v službo sem šla v ponedeljek, da mi ni treba razlagat še tam o mojih težavah. Malo me pa skrbi, če bom dobila drugo M ob pravem času v juniju, da grem lahko po zamrznjenčka. Da ne bo treba čakat do avgusta. Pa ti, so se slabosti polegle? V katerem tednu si, 10-tem mogoče, kot bi bila jaz sedajle Dobro jutro vsem skupaj! n74, tu ti pa žal morem malo upanja zbiti...oprosti.... Ti si imela abrazijo in po abraziji moreš počakati 3 mesece preden lahko greš v nov postopek, pa čeprav po pingvinčke. Najprej sebe lepo pocajtaj in naj se ti ne mudi...vedi da so le šarili po tebi in ti zdražili vse skupaj.....Mene na GK po 2 mesecih po abraziji niso hoteli vzet v postopek z zmrznjenčki ravno zaradi tega. Tako da draga moja.....ne upaj preveč na postopek pred poletjem in kot sem rekla raje se pocajtaj najprej. Aja pa še to...tudi če bi zanosila po naravni poti in bi sledila abrazija, ti zdravniki ne priporočajo ponovne zanositve od 3 - 6 mesecev.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 9:01:57
|
|
|
|
T1979
|
Jutro, WP žal mi je, da tudi tokrat ni uspelo. Čez poletje si naberi novih moči in v jeseni ponovno v nov boj. Lana70 vse naj, naj za rojstni dan.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 9:07:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Bebiii, sej če boste vidve z Lano čvekale, vaju bom najbrž itak našla, ne? Kako je šel izpit včeraj? Kaj pa te bolečine danes zjutraj? Je sedaj boljše? miška, je luštno ja.. Sem jo bila tako vesela, kot prvič ko sem jo dobila.. Sam da takrat sem se lahko potem pohvalila sošolkam, tukaj pa vam. barbi, ko berem o telih vaših glavobolih sem prav vesela, da ne bom imela dolgega postopka. Ker mam že tko ful glavobole in res nočem,da še od tega. Upam, da si danes boljše. kimsy, navijam za danes, da boš že skoraj končala. wp, kaj naj ti rečem?? Drži se!!!! lana, vse najboljše!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 9:10:05
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, kako smo kaj na tale deževen dan. Mi smo danes malo potegnili, ker je tako pasalo spati. najprej naj se vsem skupaj zahvalim za včerajšnje navijanje in čestitke, kot sem že enkrat napisala vaše pestke so sigurno pripomogle k pravemu uspehu in k temu, da je beta zrastla. Lana, vse najboljše za tvoj rojstni dan, naj se ti izpolnijo čisto vse želje, tudi tiste ta skrite Barbi, me veseli, da si bolje, namreč da te danes S.fact ne matra toliko. Kako sta pobča? Kdaj date gips dol? BEBIII, nič obupvati, ravno tako lahko tebi uspe v prvem postopku, kot je že uspelo mnogim pred tabo. Optimizem in upanje, sta pol uspeha v teh postopkih, zato ju nikar ne izgubi. Reby, kako zobek, je kaj bolje? T1979, ma že dva dni hočem pohvaliti tvojo oblekico, pa mi vedno uide iz glave. Cotkan pobč/pobčka Kimsy, sedaj si že zihr konec, a pade danes stopka? S.Suzi, kdaj torej začneš s to tako imenovano "novo" terapijo? MBT1979, i say hay Kje pa je naša Suska, zadnje čase je ni nič gor?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 9:11:34
|
|
|
|
lana70
|
Hvala punce za lepe želje, iz vaših ust v božja ušesa......
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 9:14:56
|
|
|
|
Bumo
|
Lana, vse naj naj še od mene!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 9:17:07
|
|
|
|
lana08
|
WP tako optimistična si bila v tem postopku, potem pa takole. Ne izgubi upanja, spočij se čez poletje jeseni pa v nove boje. Lana soimenjakinja vse najboljše
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 9:19:10
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis T1979, ma že dva dni hočem pohvaliti tvojo oblekico, pa mi vedno uide iz glave. Cotkan pobč/pobčka Hvala .
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 9:47:47
|
|
|
|
GITA14
|
mišmiš včeraj nisem prišla do računalnika, ampak sem mislila nate in držala pesti in vidim da je uspelo čeestitke , tko sem vesela, zdej se pa pusti razvajati, ker si to krepko zaslužiš.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 10:00:13
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis MBT1979, i say hay Kje pa je naša Suska, zadnje čase je ni nič gor? Hej hoj Suska je pa na sejmu ta teden in je rekla, da če bo lahko da bo zvečer malo pokukala na RR. Ampak jo zgleda tale sejem kar dobro utrudi.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 10:02:03
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Reby, kako zobek, je kaj bolje? Kje pa je naša Suska, zadnje čase je ni nič gor? Danes ponoči me ni več tako bolel, je pa zato mali spet razgrajal Suska je na sejmu v Celju, sejem je do jutri. Ti pa vidim, da že uživaš v nosečnosti, tut jaz sem na začetku ful velik spala.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 10:04:02
|
|
|
|
Reby
|
O, glej jo čvekico MBT, me je že prehitela Kaj češ, nosečniška počasnelost...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 10:05:00
|
|
|
|
Reby
|
T1979 - men pa tvoja oblekica zgleda kot pobč
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 10:06:30
|
|
|
|
mismis
|
Reby in MBT, saj zdaj ko sta napisali se tudi jaz spomnim, da je rekla, da bo na sejmu. Zgleda, da so bile te dva dni moje misli okupirane samo z to beto
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 10:17:22
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj pupike Wp zelo mi je žal, da vama tudi tokrat ni uspelo . Morda bi bilo res dobro zamenjati center. Zakaj bosta pa še en postopek probala v LJU? Če imata namen zamenjati, je bolje čim prej. Lana70 VSE NAJBOLJŠE Pozdravčke vsem
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 10:20:27
|
|
|
|
MBT1979
|
Reby, nosečkam je vse oproščeno mismis, mislim, da niso bile okupirane z beto samo tvoje misli, ampak misli od celega RR-a
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 10:22:28
|
|
|
|
mismis
|
ma ja, sedaj pa kličem, da se naročim na tale prvi UZ pa so te babe za znoret, ali se ne javijo ali pa je telefon zaseden pa samo eno uro imam časa, bemti
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 10:23:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis S.Suzi, kdaj torej začneš s to tako imenovano "novo" terapijo? jutri imam UZ in bojo povedali kako in kaj. Sestra mi je rekla, da začnem že 6 dan ciklusa, se pravi v nedeljo ali ponedeljek (ne vem ali bodo šteli torek zvečer za prvi dan ali sredo).
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 10:25:46
|
|
|
|
mismis
|
a ja, to pa bo zanimivo, me prav zanima, kako bo tale nova terapija potekala
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 10:31:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem če je ravno nova. Najprej mi je rekla sestra, da dajo to terapijo mladim ženskam in jaz sem to razumela nekako do 25 let. In sem sklepala, da takšnih nas res ni veliko in, da zato tega nisem nikjer zasledila. Včeraj mi pa reče, da dajo to terapijo ženskam do 35 leta.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 10:33:00
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Ne vem če je ravno nova. Najprej mi je rekla sestra, da dajo to terapijo mladim ženskam in jaz sem to razumela nekako do 25 let. In sem sklepala, da takšnih nas res ni veliko in, da zato tega nisem nikjer zasledila. Včeraj mi pa reče, da dajo to terapijo ženskam do 35 leta. Suzi, ma to je nekaj novega, jaz še nimam 35. let, pa sem bila 2x v kratkem postopku (začetek 2. dan ciklusa) in 1x v dolgem postopku (začetek 22. dan ciklusa)
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 10:53:46
|
|
|
|
kimsy
|
Evo mene. Hvala vsem za navijanje. Nas je blo tok mal na uz-ju, da sm bla 7:45 že gotova. lana70 - vse najboljše! mismis - ja, danes pade stopka. E 17, sam se mi zdi to ogromno. Foliklčki pa od 21-23. Jih je ene 8. V soboto pa punkcija.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?