Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 20:00:05
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona3 wp jaz bi ti priporočala da greš v mb k dr. reljiču on je men ful dober. midva sva šla v prvo v mb in nama je ratal v prvo sedaj sva pa šla ša po zamrznjenčka in je ponovno ratal takoj. jaz imam zelo dobre izkušnje in dosti jih poznam ko so bile z mano v mb in so prišle tja po neuspelih postopkih v lj in po pa so sedaj srečne mamice in to dvojčkov. tko da jaz ti svetujem da poskusi saj poskusit ni greh mogoče pa tam bo. držim pesti in ti privoščim da se čimprej pridružiš seznamu srečk . pa veliko sreče. ja, men je kolegica pravila, da je njena prijateljica, ki je bila najprej v LJ in jima je ratalo šele v četrto (tudi slabi spermiji), je sedaj šla po drugega v MB, in je tam spoznala eno, ki je bila enajstkrat v postopku v LJ, potem pa je rekla, da gre še zadnjič in sicer v MB. zdaj pa je noseča... Imaš ZS.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 20:00:49
|
|
|
|
womanpolice
|
PUNCE hvala vam... res me je tko sesulo; cel popoldan sem jokala... tko sem se trudila, da bi zadrževala solze, pa jih nism in nism mogla...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 20:22:14
|
|
|
|
veliki ŠKRAT
|
WP, kaj naj rečem......te objemčkam močno, ti obrišem solze na ličkih, in ti povem, da čas celi rane! Tudi midva sva se odločila, da če v 4. ne bo šlo v LJ, jo mahneva v MB.Sam tolk, d sebi dopoveš, d si naredu pač vse. Sej ne vem, kolk je odvisno od centra....vedno mislim na Larine besede, ko je rekla, da moraš bit ob pravem momentu na pravem mestu. In od tega je odvisno al rata, al ne. Smo pač me tiste, ki smo zmožne rešiti in prenesti take preizkušnje, zato nam jih vesolje (al pa bog, kar bolj verjameš) pošilja, za razrešit. Marsikdaj se vprašam, kaj sem komu tko hudga naredila v tem, ali pa v prejšnjem življenju, d moram to zej dajat skozi. Ampak odgovor dobiš, ko rešiš vse naloge in nič prej. Upam, da se nam kmalu spet pridružiš...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 20:40:36
|
|
|
|
n74
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona3 mišmiš držim pesti zate da bo danes vse ok in se nam pridružiš kot pa čimprej sporoč. n 74 kako si kaj Jaz sem ok, krvavim skoraj nič več, oz.imam samo še rjave izcedke. Tudi v službo sem šla v ponedeljek, da mi ni treba razlagat še tam o mojih težavah. Malo me pa skrbi, če bom dobila drugo M ob pravem času v juniju, da grem lahko po zamrznjenčka. Da ne bo treba čakat do avgusta. Pa ti, so se slabosti polegle? V katerem tednu si, 10-tem mogoče, kot bi bila jaz sedajle
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 20:50:38
|
|
|
|
bambi75
|
WP pa ne no. PA sem mislila, da ti bo tokrat uspelo, ker si bila tako optimistična. Glede tega kar si spraševala za MB pa te čisto razumem. JAz sem se zaradi tega , da bi sprobala še drugje prestavila še v LJ. Tudi jaz ti tako, kot jona priporočam dr. Reljiča ( mi je najtaboljši tam), ampak se boš mislim, da že za prvi razgovor kar načakala.Mislim, da čakaš kar okoli 3-4 mesece na njega. Čakalna doba pa je okoli 10-12 mesecev od takrat ko te dajo na čakalno, tako mi je namignila sestra zadnjič, ko sem šla po izvide. Zaradi tega sem se potem dokončno odločila, da probam še v LJ. Če pa bodo slabi rezultati pa tako pridem nekje konec leta ponovno na vrsto v MB. N74 vidim, da si že ok in razmišljaš o pingvinčku. TAko je prav.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 20:52:44
|
|
|
|
dajamaja
|
Berem o živčni vojni tle gor. No nekateri smo spremljali preko mejlov Mišmiš, kako prekrasna novica!!! Naj gre od tu naprej vse po maslu! WP žal mi je da te je spet razočaralo. Pozdravček vsem!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 21:09:20
|
|
|
|
Vitaebella
|
Ja MIš Miš, kakšna novica! Sedaj je potrjeno! Čestitam iz srca, bravo!!! WP, žal mi je, glavo po konci in ne se dati. Takoj, ko bo mogoče v nove boje, medtem pa poskusiti naravno Mene punce pa nekaj zanima. Kaj je to hatching, kdaj se izvaja in če je postopek zaradi njega bolj uspešen? Hvala! Lep večer še naprej, Vita.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 21:13:55
|
|
|
|
n74
|
Najprej čestitke MIŠMIŠKI, ti prav privoščim in ti želim mirno nosečnost DIANA - saj to je bil tvoj prvi postopek, ne? Zelo malo punc poznam, ki bi jim uspelo v prvo, tako da ni za obupat. Ti želim, da ti jesen prinese več veselja. WP - joj, prav hudo mi je, ker vem, da te vsak neuspeh tako podre. O priznam, da bo mene tudi vsakič bolj podrlo, sedaj sem še kar optimistična za naprej. Mogoče bo menjava centra prava stvar za vaju. Za probat je, pa menda se ti v MB še najbolj posvetijo in boš lahko izvedela odgovore na svoja vprašanja. bambi75 - seveda razmišljam o zamrznjenčku, bi bila rada nosečka na svoj 35-ti roj.dan in ga imam ravno julija. Tko, da če bo postopek junija, bom julija že lahko spet nosečka. Kako si ti? Si kaj pridna z zdravo prehrano ali si sploh začela? Jaz sem spet čist noter padla že en teden. Samo danes so me krofi v službi malo znervirali, pa se nisem dala špelka -samo, da si doma in da je konec nevarnosti za pikico
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 21:16:14
|
|
|
|
n74
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella Mene punce pa nekaj zanima. Kaj je to hatching, kdaj se izvaja in če je postopek zaradi njega bolj uspešen? Hvala! Pri hatchingu lasersko stanjšajo steno celice, da se lažje vgnezdi. Meni je Reš naredil to v drugem postopku in je bil uspešen, no samo do 8-ga tedna. Uspeh pa je le bil.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 22:26:50
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 Pa še navijam za jutri!!! Četrtek, 23.04. Kimsy - UZ
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 22:29:55
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice PUNCE hvala vam... res me je tko sesulo; cel popoldan sem jokala... tko sem se trudila, da bi zadrževala solze, pa jih nism in nism mogla... In tako je prav,kar joči punca moja,nič zadrževati.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 22:31:44
|
|
|
|
pikovit
|
WP zdaj malo zadihaj,se spočij od vse te pretirane nvdušenosti in žalosti.Potem pa zopet,saj veš,v nove boje.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 22:34:43
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 bambi75 - seveda razmišljam o zamrznjenčku, bi bila rada nosečka na svoj 35-ti roj.dan in ga imam ravno julija. Tko, da če bo postopek junija, bom julija že lahko spet nosečka. Kako si ti? Si kaj pridna z zdravo prehrano ali si sploh začela? Jaz sem spet čist noter padla že en teden. Samo danes so me krofi v službi malo znervirali, pa se nisem dala Upam, da ti bo uspelo na rojstni dan biti nosečka. No meni to ne bo. Vsaj ne letos No glede prehrane, pa bi me mogla kar malo pretepsti. Sem bila kakšen teden pridna pa potem spet na pa spet par dni, pa spet ne. Trenutno sem v fazi nepridnosti Lepo, da pa tebi tako uspeva. Jah nič, grem sedaj spat, potem pa jutri še malo učit, ker imam spet en izpit pa še nič ne znam. Ah bo že, če ne sedaj pa drugič .
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 22:46:29
|
|
|
|
Rakica_80
|
WP, zelo mi je žal, da ti ni uspelo Pa kaj je sedaj to, tudi jaz se resnično bojim....pa šele 1 postopek sem
< Sporočilo je popravil BEBIII -- 22.4.2009 22:50:44 >
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 22:49:31
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy BEBIII - postavljanje: zvečer v mraku postavijo mlaje pr nevesti. Vaški fantje, pol se pa napijejo... Brezveze...Sam nevesta si to želi... Aja, vsak ima svoje.....važno da bosta srečna
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 22:50:17
|
|
|
|
Rakica_80
|
Lana70 ku ku, te vidim, kako si?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 23:00:50
|
|
|
|
lana70
|
Dober večer vsem, berem slabe in dobre novičke.......mismis, sploh nisem dvomila, res. Padla skala na tla, kaj. Sedaj pa do konca brez takih razburjanj. Za WP in Diano pa.....punci, skoraj ne morem verjet, res ne. Žal mi je. Zaposlita se s čim par dni, potem postane lažje, vsak dan je boljši in vsak teden ima manj ostrih robov......
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 22.4.2009 23:06:47
|
|
|
|
Rakica_80
|
Punce, želim vam prijetno in mirno noč, se beremo jutri
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 4:48:02
|
|
|
|
Rakica_80
|
Jooj punce moje, poglejte koliko je ura, jaz pa nemorem spat od bolečin v spodnjem delu trebuha, občutek takšen, kot da bom dobila samo 100 krat hujše , nevem kaj naj bi to bilo, če je imela podobne izkušnje naj mi prosim pove.....a je to normalno, zaradi zdravil ,.....jajčniki me špikajo za znoret... Nič grem ležat,.... Sem se mogla, vam malo potožit, komu čem, če ne vam
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 6:16:33
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 6:42:39
|
|
|
|
Reby
|
Lana - tebi pa vse najboljše in da se ti izpolni vse, kar si želiš
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 7:37:57
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 Pa še navijam za jutri!!! Četrtek, 23.04. Kimsy - UZ Pod tole se tudi jaz podpišem. So tko luštne tele navijačice. Kimsy dobro opravi.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 7:44:34
|
|
|
|
BarbiG
|
WP . Je pa prav, da razmišljaš še o kakšnem drugem centru, ker nekaj časa nazaj sem dobila informacijo, da če ti parkrat v enem centru ne rata, da je mogoče pametno center zamenjati, saj se terapije razlikujejo po centrih. In glede na čakalno dobo v MB, bi se jaz na tvojem mestu kar prijavila v MB, ker boš vmes itak preden prideš tam na vrsto tukaj v LJ dala še en postopek skozi. Drugače pa punca, drži se. Mi je žal, da ti ni uspelo.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 23.4.2009 7:46:57
|
|
|
|
BarbiG
|
Reby hvala za dobre želje. Danes mi je nekoliko bolje - vsaj trenutno. Lana tebi pa želim vse najboljše.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?