|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
22.4.2009 20:00:05   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: jona3

wp jaz bi ti priporočala da greš v mb k dr. reljiču on je men ful dober. midva sva šla v prvo v mb in nama je ratal v prvo sedaj sva pa šla ša po zamrznjenčka in je ponovno ratal takoj. jaz imam zelo dobre izkušnje in dosti jih poznam ko so bile z mano v mb in so prišle tja po neuspelih postopkih v lj in po pa so sedaj srečne mamice in to dvojčkov. tko da jaz ti svetujem da poskusi saj poskusit ni greh mogoče pa tam bo. držim pesti in ti privoščim da se čimprej pridružiš seznamu srečk user posted image . pa veliko sreče.

ja, men je kolegica pravila, da je njena prijateljica, ki je bila najprej v LJ in jima je ratalo šele v četrto (tudi slabi spermiji), je sedaj šla po drugega v MB, in je tam spoznala eno, ki je bila enajstkrat v postopku v LJ, potem pa je rekla, da gre še zadnjič in sicer v MB. zdaj pa je noseča...

Imaš ZS.

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
22.4.2009 20:00:49   
womanpolice
PUNCE hvala vam... res me je tko sesulo; cel popoldan sem jokala... tko sem se trudila, da bi zadrževala solze, pa jih nism in nism mogla...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
22.4.2009 20:22:14   
veliki ŠKRAT
WP, kaj naj rečem......te objemčkam močno, ti obrišem solze na ličkih, in ti povem, da čas celi rane!
Tudi midva sva se odločila, da če v 4. ne bo šlo v LJ, jo mahneva v MB.Sam tolk, d sebi dopoveš, d si naredu pač vse. Sej ne vem, kolk je odvisno od centra....vedno mislim na Larine besede, ko je rekla, da moraš bit ob pravem momentu na pravem mestu. In od tega je odvisno al rata, al ne. Smo pač me tiste, ki smo zmožne rešiti in prenesti take preizkušnje, zato nam jih vesolje (al pa bog, kar bolj verjameš) pošilja, za razrešit. Marsikdaj se vprašam, kaj sem komu tko hudga naredila v tem, ali pa v prejšnjem življenju, d moram to zej dajat skozi. Ampak odgovor dobiš, ko rešiš vse naloge in nič prej. Upam, da se nam kmalu spet pridružiš...user posted image

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

Neposredna povezava do sporočila: 2378
22.4.2009 20:40:36   
n74
IZVIRNO SPOROČILO: jona3

mišmiš držim pesti zate da bo danes vse ok in se nam pridružiš kotuser posted image pa čimprej sporoč. n 74 kako si kaj

Jaz sem ok, krvavim skoraj nič več, oz.imam samo še rjave izcedke. Tudi v službo sem šla v ponedeljek, da mi ni treba razlagat še tam o mojih težavah.
Malo me pa skrbi, če bom dobila drugo M ob pravem času v juniju, da grem lahko po zamrznjenčka. Da ne bo treba čakat do avgusta. Pa ti, so se slabosti polegle? V katerem tednu si, 10-tem mogoče, kot bi bila jaz sedajleuser posted image

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
22.4.2009 20:50:38   
bambi75
WP pa ne no. user posted image  PA sem mislila, da ti bo tokrat uspelo, ker si bila tako optimistična.
Glede tega kar si spraševala za MB pa te čisto razumem. JAz sem se zaradi tega , da bi sprobala še drugje prestavila še v LJ.
Tudi jaz ti tako, kot jona priporočam dr. Reljiča ( mi je najtaboljši tam), ampak se boš mislim, da že za prvi razgovor kar načakala.Mislim, da čakaš kar okoli 3-4 mesece na njega. Čakalna doba pa je okoli 10-12 mesecev od takrat ko te dajo na čakalno, tako mi je namignila sestra zadnjič, ko sem šla po izvide. Zaradi tega sem se potem dokončno odločila, da probam še v LJ. Če pa bodo slabi rezultati pa tako pridem nekje konec leta ponovno na vrsto v MB.

N74 vidim, da si že ok in razmišljaš o pingvinčku. TAko je prav.

Potrpežljivost je največja skrivnost uspeha.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
22.4.2009 20:52:44   
dajamaja
Berem o živčni vojni tle gor. No nekateri smo spremljali preko mejlov user posted image
Mišmiš, kako prekrasna novica!!! Naj gre od tu naprej vse po maslu!

WP žal mi je da te je spet razočaralo.

Pozdravček vsem!

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
22.4.2009 21:09:20   
Vitaebella
Ja MIš Miš, kakšna novica! Sedaj je potrjeno! Čestitam iz srca, bravo!!!user posted image

WP, žal mi je, glavo po konci in ne se dati. Takoj, ko bo mogoče v nove boje, medtem pa poskusiti naravno user posted image

Mene punce pa nekaj zanima. Kaj je to hatching, kdaj se izvaja in če je postopek zaradi njega bolj uspešen? Hvala!

Lep večer še naprej, Vita.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
22.4.2009 21:13:55   
n74
Najprej čestitke MIŠMIŠKI, ti prav privoščim in ti želim mirno nosečnost user posted image user posted image
DIANA - user posted image saj to je bil tvoj prvi postopek, ne? Zelo malo punc poznam, ki bi jim uspelo v prvo, tako da ni za obupat. Ti želim, da ti jesen prinese več veselja.
WP - user posted image  joj, prav hudo mi je, ker vem, da te vsak neuspeh tako podre. O priznam, da bo mene tudi vsakič bolj podrlo, sedaj sem še kar optimistična za naprej. Mogoče bo menjava centra prava stvar za vaju. Za probat je, pa menda se ti v MB še najbolj posvetijo in boš lahko izvedela odgovore na svoja vprašanja.
bambi75 - seveda razmišljam o zamrznjenčku, bi bila rada nosečka na svoj 35-ti roj.dan in ga imam ravno julija. Tko, da če bo postopek junija, bom julija že lahko spet nosečka. Kako si ti? Si kaj pridna z zdravo prehrano ali si sploh začela? Jaz sem spet čist noter padla že en teden. Samo danes so me krofi v službi malo znervirali, pa se nisem dalauser posted image

špelka -samo, da si doma in da je konec nevarnosti za pikico

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
22.4.2009 21:16:14   
n74
IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

Mene punce pa nekaj zanima. Kaj je to hatching, kdaj se izvaja in če je postopek zaradi njega bolj uspešen? Hvala!

Pri hatchingu lasersko stanjšajo steno celice, da se lažje vgnezdi. Meni je Reš naredil to v drugem postopku in je bil uspešen, no samo do 8-ga tedna. Uspeh pa je le bil.

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
22.4.2009 22:26:50   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Pa še navijam za jutri!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Četrtek, 23.04.
           Kimsy - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
22.4.2009 22:29:55   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

PUNCE hvala vam... res me je tko sesulo; cel popoldan sem jokala... tko sem se trudila, da bi zadrževala solze, pa jih nism in nism mogla...

In tako je prav,kar joči punca moja,nič zadrževati.

Neposredna povezava do sporočila: 2386
22.4.2009 22:31:44   
pikovit
WP zdaj malo zadihaj,se spočij od vse te pretirane nvdušenosti in žalosti.Potem pa zopet,saj veš,v nove boje.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
22.4.2009 22:34:43   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: n74

bambi75 - seveda razmišljam o zamrznjenčku, bi bila rada nosečka na svoj 35-ti roj.dan in ga imam ravno julija. Tko, da če bo postopek junija, bom julija že lahko spet nosečka. Kako si ti? Si kaj pridna z zdravo prehrano ali si sploh začela? Jaz sem spet čist noter padla že en teden. Samo danes so me krofi v službi malo znervirali, pa se nisem dalauser posted image

Upam, da ti bo uspelo na rojstni dan biti nosečka. No meni to ne bo. Vsaj ne letos user posted image
No glede prehrane, pa bi me mogla kar malo pretepsti. Sem bila kakšen teden pridna pa potem spet na pa spet par dni, pa spet ne. Trenutno sem v fazi nepridnosti user posted image

Lepo, da pa tebi tako uspeva.

Jah nič, grem sedaj spat, potem pa jutri še malo učit, ker imam spet en izpit pa še nič ne znam. Ah bo že, če ne sedaj pa drugič user posted image .

Potrpežljivost je največja skrivnost uspeha.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
22.4.2009 22:46:29   
Rakica_80
WP,  zelo mi je žal, da ti ni uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa kaj je sedaj to, tudi jaz se resnično bojim....pa šele 1 postopek semuser posted image  

< Sporočilo je popravil BEBIII -- 22.4.2009 22:50:44 >

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
22.4.2009 22:49:31   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

BEBIII - postavljanje: zvečer v mraku postavijo mlaje pr nevesti. Vaški fantje, pol se pa napijejo... Brezveze...Sam nevesta si to želi...user posted image

Aja, vsak ima svoje.....važno da bosta srečnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
22.4.2009 22:50:17   
Rakica_80
Lana70 ku ku, te vidim, kako si?

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
22.4.2009 23:00:50   
lana70
Dober večer vsem, berem slabe in dobre novičke.......mismis, sploh nisem dvomila, res. Padla skala na tla, kaj. Sedaj pa do konca brez takih razburjanj.
Za WP in Diano pa.....punci, skoraj ne morem verjet, res ne. Žal mi je. Zaposlita se s čim par dni, potem postane lažje, vsak dan je boljši in vsak teden ima manj ostrih robov......

Neposredna povezava do sporočila: 2392
22.4.2009 23:06:47   
Rakica_80
Punce, želim vam prijetno in mirno noč, se beremo jutriuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
23.4.2009 4:48:02   
Rakica_80
Jooj punce moje, poglejte koliko je ura, jaz pa nemorem spat od bolečin v spodnjem delu trebuha, občutek takšen, kot da bomuser posted image  dobila samo  100 krat hujšeuser posted image , nevem kaj naj bi to bilo, če je imela podobne izkušnje naj mi prosim pove.....a je to normalno, zaradi zdraviluser posted image ,.....jajčniki me špikajo za znoret...
Nič grem ležat,....
Sem se mogla, vam malo potožit, komu čem, če ne vamuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2394
23.4.2009 6:16:33   
Reby
Dobro jutro!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2395
23.4.2009 6:37:23   
Reby
Bebiii - te bolečine so čisto normalne, jaz jih sicer nisem imela v tako hudi obliki, jih je pa imela večina punc tuki
Miklarom - bravo za stopko user posted image
Barbi - revica, upam, da glavobol in slabosti čimprej minejo.
N74 - upam, da user posted image  pride v pravem času, da boš lahko čimprej šla po pingvinčka
Pa še navijam za danes user posted image
Četrtek, 23.04.
Kimsy - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
23.4.2009 6:42:39   
Reby
Lana - tebi pa vse najboljše in da se ti izpolni vse, kar si želiš user posted image
user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
23.4.2009 7:37:57   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Pa še navijam za jutri!!!

Četrtek, 23.04.
           Kimsy - UZ

Pod tole se tudi jaz podpišem. So tko luštne tele navijačice. Kimsy dobro opravi.

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
23.4.2009 7:44:34   
BarbiG
WP user posted image user posted image user posted image . Je pa prav, da razmišljaš še o kakšnem drugem centru, ker nekaj časa nazaj sem dobila informacijo, da če ti parkrat v enem centru ne rata, da je mogoče pametno center zamenjati, saj se terapije razlikujejo po centrih. In glede na čakalno dobo v MB, bi se jaz na tvojem mestu kar prijavila v MB, ker boš vmes itak preden prideš tam na vrsto tukaj v LJ dala še en postopek skozi.  Drugače pa punca, drži se. Mi je žal, da ti ni uspelo. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
23.4.2009 7:46:57   
BarbiG
Reby hvala za dobre želje. Danes mi je nekoliko bolje - vsaj trenutno.

Lana tebi pa želim vse najboljše.

user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?