Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 22.4.2009 22:41:39
|
|
|
|
matejchi
|
cebrca a mimo Ljubljanske ceste tudi?? erin še prebrat mi ne uspe.. sem malo pridna, si pike za jutri nabiram... harmonika a na tipke al na gumbe?? bella pomoje najbolje, da daš nogavico na roke.. jaz sem tudi že o tem razmišljala pa še igrača bo to obenem za tamale...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 22.4.2009 22:53:02
|
|
|
|
cebrca
|
Ljubljanska gre tako ali tako skoraj čez celo Ivančno tko da se je ne da zgrašit. Ti na ZS pošljem mojo GSM in se jutri zjutraj slišiva če grem v LJ pa se zmeniva za dostavo, a bo tako OK?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 22.4.2009 23:02:29
|
|
|
|
matejchi
|
cebrca
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 7:00:14
|
|
|
|
sayuri
|
Me računalnik spet neki zeza.... PRIDEM... Se vidimo Aja...dobro jutro
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 7:42:15
|
|
|
|
miškolinček
|
Dobro jutro, ne Erin, nisem se sama ostrigla, ma kje nisem tok sposobna . Aja, prideva, sem prestavla, pa še ta smotan dež je in itak nikamor ne moreva, posledično smo malo sitni,tako da upam da bo v družbi bolje. Se vidimo. Pa vidim da Sayuri tudi pride, super.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 7:57:00
|
|
|
|
Krysia
|
Dobro jutro vsem! Pa , če katera rabi .... Se nisem nič javljala včeraj - je mel moj rojstni dan pa potepala sem se dopoldan in čvekala, tko da ... sam na hitro: Včeraj so praznovali VID (Vilika) in LANA (Pingo80) - čestitke za 8ko in pa IVAN (cebrca) - čestitke za 9ko. Danes pa NEJC (tinka14) - čestitke za 8ko! Pa upam, da nisem spet česa zamočila ... Danes smo spali OK, včeraj pa ne - posledično sem bla itak čist out ... danes je boljše miškolinček, jst sm očitno sklerozna, ker sem pozabla, da sva se spoznale v Kranju še v nosečnosti ... pa sem se pol spomnila, z Nevoevo si prišla, a ne? Clara23, WB! Še sem hotla komentirat, pa je vse ušlo iz spomina ... bom v živo v Supernovi ... OK, kdo pol pride danes: Sayuri + Lovro & Zara Miškolinček + Filip matejchi + Maruša betty + Rok Zoja Miša + Kaja Lina cebrca + Ivan ? erin + Tilen Bella02 + Teja buhtlčk + Gašper Krysia + Rok Pa verjetno še katera, tole je blo zdej na pamet ... če sem katero izpustila, ni blo zanalašč ...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 8:09:28
|
|
|
|
miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia miškolinček, jst sm očitno sklerozna, ker sem pozabla, da sva se spoznale v Kranju še v nosečnosti ... pa sem se pol spomnila, z Nevoevo si prišla, a ne? o ne, ne tudi to ne drži, tisto je bila Arait, sedela sem med Erin in med Buhtlčkom, če ti je kaj v pomoč
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 8:17:12
|
|
|
|
buhtlčk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia Včeraj so praznovali VID (Vilika) in LANA (Pingo80) - čestitke za 8ko in pa IVAN (cebrca) - čestitke za 9ko. Danes pa NEJC (tinka14) - čestitke za 8ko! čestiiitaaaaaaaaaaam!!!! se vidimo danes, o long time no see!!! Samo jaz sem pa miškolinčko že dvakrat videla, ane Tko da je dans v tretje gre rado. Komej čakam, bom tam komentirala, ko itak pol čvekam ko nora
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 8:21:45
|
|
|
|
Krysia
|
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček IZVIRNO SPOROČILO: Krysia miškolinček, jst sm očitno sklerozna, ker sem pozabla, da sva se spoznale v Kranju še v nosečnosti ... pa sem se pol spomnila, z Nevoevo si prišla, a ne? o ne, ne tudi to ne drži, tisto je bila Arait, sedela sem med Erin in med Buhtlčkom, če ti je kaj v pomoč Ajajaj, bolš, da nč več ne napišem o najinem poznanstvu, ker bom še kakšno neumno rekla Oprosti, res ...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 8:23:19
|
|
|
|
nell
|
Oj babike - lep čvekec vam želim - naju ne bo, nimava avta - je moj na faksu -tko da drugič. Zoja Miša - naš že tud maha pa-pa, sam s tem, da lih takrat k bi hotu ne, on kr tko izven konteksta. No ja ponavad, če mu je kje dosadno - pol da pa-pa. Je pa pa-pa in de-de pri njemu čist isto, sam da se pri tem če kaj hoče, zraven dere - de-de - tko pol veš, da kaže isto, misli različno. Pa lučko pa atija zna pokazat - mama mu je španska vas. Kliče itak sam "ata", ker je ata zakon, no se p a tolažim, da še ne pozna pravega pomena, tko da bom še neki časa tud js "ata". Fino bi blo, če bi se tud sicer lahk popolnoma predala tej moški vlogi, ležala na kavču, gldala tv - mimogrede mal ošvignila otroka, če res nima kej nevarnega v ustih, enkrat na dva mesca oprala avto, pod prisilo odnesla smeti, si vzela čas na wc-ju in med tem uspela prebrat celo revijo in tako naprej - mogoče bi mi pa še pasalo Nič grem počasi pripravljat kosilo - sem se odločila za dieto, pa da vidimo kako dolgo zdržim - mojga sem tud pripravla, ker itak ni imel izbire - bo jedel kaj bom pač skuhala - škodval mu pa tud ne bo. Tast in tašča bosta pač za spremembo jedla mojo skuho - pomojem jima bo prav pasal Razlog - ja itak kile od poroda in zaloga še od prej - pa poln k mam tega, da skos neki za Tiborja za sebe kuham - je v osnovi itak že vse - pač zelenjavo bolj k kak piščanček. Me pa moti ker se sicer pri nas kuha full pikantno js pa tega nisem navajena - tko da sem stopla v akcijo - jeeeeee
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 8:24:38
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia Sayuri + Lovro & Zara Miškolinček + Filip matejchi + Maruša betty + Rok Zoja Miša + Kaja Lina cebrca + Ivan ? erin + Tilen Bella02 + Teja buhtlčk + Gašper Krysia + Rok tejkaz + Jaša in mogoče še Clara23 in Mark. Mi mora še sporočiti. Naty na žalost ne bo, ker ima spet Nejca v bolnici.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 8:27:25
|
|
|
|
buhtlčk
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Naty na žalost ne bo, ker ima spet Nejca v bolnici. Mi pa super, da se vidimo.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 8:34:47
|
|
|
|
clara23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: Krysia Sayuri + Lovro & Zara Miškolinček + Filip matejchi + Maruša betty + Rok Zoja Miša + Kaja Lina cebrca + Ivan ? erin + Tilen Bella02 + Teja buhtlčk + Gašper Krysia + Rok tejkaz + Jaša in mogoče še Clara23 in Mark. Mi mora še sporočiti. Tudi midva z Markom prideva..upam da lahko glede na to da se še ne poznamo.. Erin, tudi mojega škratka lahko daš na seznamček..datume in njegove dosežke ti pa sporočim v kratkem (mi je ravno ušel in ga moram najdt ).
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 8:47:34
|
|
|
|
betty
|
jutro! potem se vidimo kljub dezju? pišuka lije pri nas. ampak bomo ze. sej bo tast pomagal :) se vidimo ob 11 uri v supernovi. krysia, a me poklices, da se ti zahvalim za ponujen prevoz in da bom imela tvojo cifro. ja , punce - prav ste slisale. krysia bi me prisla iskat, ceprav se se ne poznave in v tem vremenu :)
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 8:49:53
|
|
|
|
matejchi
|
krysia
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 8:51:44
|
|
|
|
matejchi
|
Carol, Češnjica, suzana... kaj je pa z vami danes??? A pride še katera?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 9:09:48
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Me računalnik spet neki zeza.... PRIDEM... Se vidimo Aja...dobro jutro To sem čakala! Cebrca, upam, da tudi ti!!! Se morava za Justa zmenit, po nujno!!!! Pisana nogavička ali zapestnice so kao prepoznavni znak , saj veš da ga vedno nekaj biksamo. Miškolinček, jupiiii!!! Clara!!! Tejkaz!!! Ja Naty, tole se vam pa res vleče Betty, ja take smo po večini (Krysia je s svojim velikim avtom in srcem res tapravi ) In še kavo je skuhala, ja Krysia res si Punce zakon ste! Včeraj so praznovali VID (Vilika) in LANA (Pingo80) - čestitke za 8ko in pa IVAN (cebrca) - čestitke za 9ko. Danes pa NEJC (tinka14) - čestitke za 8ko! Nič, mi spimo, ko se zbudi, se napakirava in prideva. Lije pa res, ko za stavo, jah malo bomo mokri. In jaz bom šla pa in v H&M in v Mullerja pa v Mercator tudi moram.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 9:10:47
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Pa Erin tudi pride
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 9:10:53
|
|
|
|
Krysia
|
IZVIRNO SPOROČILO: betty jutro! potem se vidimo kljub dezju? pišuka lije pri nas. ampak bomo ze. sej bo tast pomagal :) se vidimo ob 11 uri v supernovi. krysia, a me poklices, da se ti zahvalim za ponujen prevoz in da bom imela tvojo cifro. ja , punce - prav ste slisale. krysia bi me prisla iskat, ceprav se se ne poznave in v tem vremenu :) Ej, ne me tko hvalit, mi bo nerodno Punce, upam, da tale dež samo za nas okrog 11h mal poneha, tok da se spravmo od avta do Supernove. Sej s cukra nismo, sam vseen .... jst sm si te padavine mal bolj na izi predstavljala ... ampak bomo že ... jst mu bom po moje kr moj anorak vrgla čez voziček, ker se mi ne da za 50 metrov une prevleke za dež montirat ... če vas pa kdo pripelje, naj vas pa čimbolj pri vratih pusti pa gre pol parkirat ... Joj, naty13, pa kaj je s temi boleznimi, da se vas tko oklepajo? da se čimprej pozdravite! Naš Rok še kar spi Nič mi ni jasno, ampak bo vsaj pol v Supernovi mal manj utrujen ... sicer je pa včeraj spal čez dan točno 1 uro ... tko da mora očitno nadoknadit ...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 9:13:13
|
|
|
|
Krysia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša In jaz bom šla pa in v H&M in v Mullerja pa v Mercator tudi moram. Bova šli skupaj. Točno v te štacune "moram" tud jst (no, ja ... moram sam v Mercator, ampak v ostale bi pa rada šla ) pa mogoče še v lekarno ... ampak najprej na bankomat
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 9:28:30
|
|
|
|
buhtlčk
|
IZVIRNO SPOROČILO: betty krysia bi me prisla iskat, ceprav se se ne poznave in v tem vremenu :) ona je itak zakon
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 9:29:59
|
|
|
|
buhtlčk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Pisana nogavička ali zapestnice so kao prepoznavni znak joj grem se preobut sej zapestnico imam, sam je tko klasična, da najbrž ni ''taprava iz ta moderne revije''
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 9:31:48
|
|
|
|
MATEJKA_
|
jutro... tak, za izpit sem se zmenla, ga imam 6.5. boste takrat pridno pesti držale? me je včeraj kar malo stisnilo, ker je šel "moj" prfoks v penzijo in ga zdaj ena bjuša asistentka (ki je bla takrat vun z vraga) nadomešča... se mi je kar knedl nardil v grlu . no, sem pa ravno tisti fredijev obroč napihovala, pa mi je skoraj pluča vun vrglo ... se vidi, da imam že spet 1/2 manjša . sem pa bla včeraj v obeh HM pri nas, pa sta oba izropana št. 80. sem malo prodajalke vprašala, pa je rekla da jim tud niso dobavli nič v 80, samo 86. in tako smo še vedno brez pižame in dodatnih bodijev... no, saj kakšen teden še bo zdržala v 74, ampak več pa niti slučajno. bodije je že prerasla... še dobro, da sem že prejšnji mesec en paket 80 kupla. pa vse imajo že s kratkimi rokavi - majčki sem morala kar 2 isti kot 74 vzet, ker je vse ostalo kratek rokav al pa seveda ni št. že 2 tedna... sem že prav jezna... sem pa zadnjič mullerja uspela izropat no, uživajte na srečanju...
< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 23.4.2009 9:32:28 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 9:32:17
|
|
|
|
buhtlčk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia Ej, ne me tko hvalit, mi bo nerodno skrajen čas, da se navadiš Punce, upam, da tale dež samo za nas okrog 11h mal poneha, tok da se spravmo od avta do Supernove. bo dežurna čarovnička zrihtala, Matejchi ne rabiš, bom vskočila
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 9:40:56
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša In jaz bom šla pa in v H&M in v Mullerja pa v Mercator tudi moram. Bova šli skupaj. Točno v te štacune "moram" tud jst (no, ja ... moram sam v Mercator, ampak v ostale bi pa rada šla ) pa mogoče še v lekarno ... ampak najprej na bankomat Sej vzamejo kartice Buhtlček, kakršna koli zapestnica je moderna! Sam da je! Tko piše no, si nisem jaz izmislila Nell, sem prej pozabila povedati, da si me ful nasmejala! Ata, ja!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?