HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja utri pa za 4 dni ostanem sama z otroci. Gre P službeno na morje. No pa da vidim kako to zgleda. Ponavadi imava namreč kontra situacijo - da jaz grem, pa je on doma. No, jaz tudi ostatem za 5 dni doma sama z deco Gre ati v Bratislavo, se mi zdi, nekam v Vzhodno Evropo pač S tem, da jaz pa nikakom ne grem , že leta in leta - na prisilnem zapečkarstvu Žanek - Jančika - buši, v 7t? To je pa šnel! Sicer pa, grem stavit, da imam jaz večjega - kot da sem tik na tem, da grem rodit... skuštrana - ti kar kuri, ja. Meni se teh črvičkov še tako lušta, k sreči pa ene KR nparej rojevate, pa občasno pol te požulim, pa je. Spet je ene par znank nosečih, tako da 'robe' za žult ne bo zmanjkalo.... Aja, pa zadnjič sva smuči in& sorodno kramo dajala pod streho, pa prijavi ati, da sicer pod streho nimava oken, ampak da bi lahko bila kakšna sobica oz. spalnica, sicer bolj tesna, a vendarle, še tam Sem ga skoraj s podstrešja sunila! Kot rečeno, če mi pripelje 5 let starega otroka, ki SPI vso noč, ne lula več, predvsvem pa je lepo vzgojen, potem ok, sicer pa no go. Jaz ne grem še enkrat skozi vse skupaj, nimam več volje&energije&živcev&ali kako se že temu dandanes reče. Piknik? Predloge na dan. Jaz bi predlagala Celjsko kočo, so tobogani gor, pa drča ne vem, če je že, gozd za sprehode, hkrati pa dobra kava & sladice, višinski zrak pa bo dobro del tudi našim ... In kdaj? Očitno šele po 1. 5.???? Aja, tudi Šmartinsko je dobra varianta.
|