|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
19.4.2009 11:08:16   
Meggi
user posted image

Takole free do neba,... ko bi le trajalo več kot minuto,dve,...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
19.4.2009 11:32:27   
Meggi
user posted image
Češpla pod češnjo, ki misli da je Ronaldo! user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
19.4.2009 20:09:27   
jerebica
user posted image user posted image user posted image Jančika uporabni linki
upam, da ti čimprej mine slabost in 9m. Se jutri kaj slišiva.

piknik z deco jaz sem tudi za.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
19.4.2009 20:32:46   
Janeja
Jaz sem tudi za piknik, samo če bo med vikendom. Čez teden prej kot ob 18h ne pridem do Celja, to je pa že prepozno.

Glede RR, ko si enkrat v službi je pa takole. Če nebi imela prenosnika, me sigurno ne bi bilo toliko gor kot sem. Tako pa zvečer, ko so otroci v postelji in je kuhinja pospravljena komaj čakam, da se za kakšno urco uležem na kavč pred spanjem. In ker na TV ni nikoli nič pametnega vzamem računalnik in mal poklikam. Če bi mogla pa za mizo sedet, bi bila pa zeloooo redko gor.

Jutri pa za 4 dni ostanem sama z otroci. user posted image Gre P službeno na morje.
No pa da vidim kako to zgleda. Ponavadi imava namreč kontra situacijo - da jaz grem, pa je on doma. user posted image Saj čez 14 dni bo pa spet "po starem", ko grem jaz za 4 dni v Švico. Prej eno leto noben nikamor, zdaj pa skor oba na enkrat.
Saj ko takole pomislim, smo pravi zapečkarji. Za ene je takole samevanje po par dni čist običajno, midva pa celo znanost delava iz tega. user posted image

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
19.4.2009 22:37:13   
katja_p
Huanita: tole je imela skuštrana v mislih user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
20.4.2009 10:14:40   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

utri pa za 4 dni ostanem sama z otroci. user posted image Gre P službeno na morje.
No pa da vidim kako to zgleda. Ponavadi imava namreč kontra situacijo - da jaz grem, pa je on doma. user posted image

No, jaz tudi ostatem za 5 dni doma sama z decouser posted image   Gre ati v Bratislavo, se mi zdi, nekam v Vzhodno Evropo pačuser posted image    S tem, da jaz pa nikakom ne grem , že leta in leta - na prisilnem zapečkarstvuuser posted image

Žanek - Jančika - buši, v 7t? To je pa šnel! Sicer pa, grem stavit, da imam jaz večjega - kot da sem tik na tem, da grem rodit...user posted image

skuštrana - ti kar kuri, ja. Meni se teh črvičkov še tako lušta, k sreči pa ene KR nparej rojevate, pa občasno pol te požulim, pa je. Spet je ene par znank nosečih, tako da 'robe' za žult ne bo zmanjkalo....user posted image   Aja, pa zadnjič sva smuči in& sorodno kramo dajala pod streho, pa prijavi ati, da sicer pod streho nimava oken, ampak da bi lahko bila kakšna sobica oz. spalnica, sicer bolj tesna, a vendarle, še tamuser posted image user posted image user posted image   Sem ga skoraj s podstrešja sunila! Kot rečeno, če mi pripelje 5 let starega otroka, ki SPI vso noč, ne lula več, predvsvem pa je lepo vzgojen, potem ok, sicer pa no go. user posted image   Jaz ne grem še enkrat skozi vse skupaj, nimam več volje&energije&živcev&ali kako se že temu dandanes reče.

Piknik? Predloge na dan. Jaz bi predlagala Celjsko kočo, so tobogani gor, pa drča ne vem, če je že, gozd za sprehode, hkrati pa dobra kava & sladice, višinski zrak pa bo dobro del tudi našim user posted image ... In kdaj? Očitno šele po 1. 5.????
Aja, tudi Šmartinsko je dobra varianta.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
20.4.2009 10:41:22   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Žanek - Jančika - buši, v 7t? To je pa šnel! Sicer pa, grem stavit, da imam jaz večjega - kot da sem tik na tem, da grem rodit...user posted image

Šnel ja, ampak glede na to, da je naša Janči "ravna kot deska", se ji res že malo vidi, kajne Janči. Res da še ni to pravi nosečniški trebušček, je bolj napihnjenost, ampak "izboklinca" je pa že tu in se lepo vidi user posted image .
Se pa strinjam s teboj, tudi jaz imam večjega - če si dam bolj oprijeto majčko gor, tudi zgledam še noseča user posted image user posted image .

Jančika ... hvala za linke.

Luštne slikice!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
20.4.2009 13:16:13   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita
Aja, tudi Šmartinsko je dobra varianta.

Voda v bližini? A-a! Jaz v tem primeru ne bi mogla tudi sekunde biti z vami, ampak bi vlekla otroke iz jezera. Verjemi - lani smo imeli srečanje sošolcev pri Prodniku za Savinjo in je Kajetan padel s pomola na glavo v vodo, sem ga za noge ven vleklauser posted image .

Moja misel glede tega - če bomo zastavile preveč na široko in logistično zapleteno, ne bo iz vsega skupaj nič, tako kot lani. Tako da predlagam nekaj simpl, magari na kakem ograjenem (!) igrišču, pa vsaka prinese eno malenkost za gricknit.

Trebuh? Res je, da ni nosečniški, je pa ful napihnjen in se ga ne da skrit. Isto je bilo pri Kajetanu tam nekje do desetega tedna, potem je pa uplahnil in začel res rasti. Sem taka ko balon, resno. Pa kr fajn so me zaheftale slabosti. No ja, še vedno ni primerjave s tistimi pri Kajetanu. Zaenkrat se da čisto lepo zdržat.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
20.4.2009 17:44:21   
Naty*Taja
Hojla!
Se pridružujem Jančiki, kar se tiče prostora za piknik!!!!! Kr nekam v zagrajeno, z igrali pa vsaka nekaj prinese, drugače je tudi zame brezveze, da hodim, ker bi mogla sam za njima letat - s tem, da mene že kr mal matra tole laufanje, potem sem pa kr mal živčna, pa ni nič fajn. V glavnem kak tak plac, kot za Savinjo.  Pa definitivno po prvem maju! 

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
20.4.2009 19:31:07   
Meggi
Aprilski pozdrav!

Jančika bravo, za tretji krog. Kako je meni fajn. Narava me opaja.. in osvaja. Najlepši razgled, ko vse ozeleni, zacveti, pravi botanični vrt. Zaenkrat je še mega, ko je nizka trava, a me vse bolj kliče kosilnica user posted image

Piknik plac imamo pri nas, pa delo na zemlji tudi. Če mi vsaka 3 kroge s kosilnico nardi bom imela glih pol manj za kosit.  Sama sem že čivkala, da se bi lahk pri meni dobile. Huaniti je že uspelo, pa Skabi. Pogoj je da nimate visokega praga za postrežbo, ... Igrarij je dovolj in zraven tudi razgleda.. meni zaenkrat to zadostuje. A ja wc je v naraviuser posted image   Jančika če si upaš fante v hribe pripeljat- izvoli!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
20.4.2009 20:49:42   
migulja
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

Vsem pa lep pozdrav in upam, da se kmalu kaj vidimo. Od 24. aprila do 10. maja imam dopust, če ste za kako dopoldansko kofetkanje, se priporočam. user posted image

Jaz sem vska dan za kofetkanje, tako da bi se res lahko kaj zmenile.

Vidim, da je bilo že OGROMNO napisanega, odkar sem bila zadnjič na RR. Je pa res, da je bilo takrat ozadnje še modro user posted image user posted image user posted image . Ne vem, če samo meni čas tako beži ali si ga ne znam razporediti, plus pomladanska utrujenost pa še kaj bi se našlo, ampak me že zdaj malo skrbi, kako bo, ko bom šla v službouser posted image

Janička, čestitke!!! Tudi s tremi fantki narediš precej dober vtis user posted image .

Skuštrana, zadnjič sem ti poslala sms, pa te ni dosegel. V igri je še vedno MT, mi lahko prosim pošlješ link, na katerem bi si jih ogledala?

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
20.4.2009 22:14:49   
skuštrana
HOJLA...

PIKNIK -
jaz tudi nisem za vodo. Že res da sem napihnjena kot balon, in v primeru kopanja ne bi potonila, ampak rajši neuser posted image Datum pa - MOJ PREDLOG IMATE OKOLI 15.5user posted image user posted image user posted image

Migulja,a veš, da sem te hotela poklicat, ko smo se dobile s Katjo in Naty v vezi slingov in podobnega, samo...user posted image Ti pošljem link na ZS.

mI SMO PA DANES IMELI SISTEMATIKO PRI 4 LETIH ( JA, tukaj je pri 4 in ne pri 3) in ima naša damica 109 cm ter 16 kilc..Prav potegnjenka je, sva včeraj z M na računalniku našla neke slike od pred 1 leta in je nisva prepoznala..Kolk je zrasla..user posted image user posted image mA, JAZ VSAK DAN MOLIM DA NE PRIDE čez 2m, kje bo pa potem našla možauser posted image user posted image V NBA ligi, M bo itak navdušenuser posted image

Hm, a sem vam povedala da sem si nabavila crocsiceuser posted image user posted image Takšne šminkerske, ne tiste klompaste....In so SUPERuser posted image Sploh za moje nosečniške nogeuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu migulja)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
21.4.2009 6:50:12   
Naty*Taja
Oj Skuštrana, torej se res obnesejo? Grem tudi jaz ponje... sicer so mi tile šuheci še prav, bo pa lažje tisto zadevo nataknt.

MONTIGNAC

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
21.4.2009 8:17:18   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

PIKNIK - jaz tudi nisem za vodo. Že res da sem napihnjena kot balon, in v primeru kopanja ne bi potonila, ampak rajši neuser posted image Datum pa - MOJ PREDLOG IMATE OKOLI 15.5user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tud za tisti vikend, pa še špelin RD zapijemo. Š bo itak ful vesela, če bo lahko tud Liza prišla

Neposredna povezava do sporočila: 4139
21.4.2009 8:47:13   
katja_p
Babnce, js mam eno vprašanje:

kdaj je treba na občino dat tisto vlogo za cenejši vrtec?

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
21.4.2009 9:11:01   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Babnce, js mam eno vprašanje:

kdaj je treba na občino dat tisto vlogo za cenejši vrtec?

Prvič dva tedna pred vstopom v vrtec, potem pa vsako leto do 15. novembra. Torej če gre otrok v vrtec 1.9., daš vlogo do 15. 8., potem še isto leto do 15.11. in potem vsako leto novembra.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
21.4.2009 10:24:58   
katja_p
Jančika, thanx user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
21.4.2009 10:29:13   
katja_p
Naty-Taja, imaš zs

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
21.4.2009 16:51:04   
tevža
zdravo, punce!

če katero zanima - celje je bogatejše še za en kotiček namenjen malim škratom: na gosposki v centru (nasproti Leonarda) se je odprla knjigarna za otroke, kjer lahko malčki v pravljičnem kotičku tudi berejo, rišejo ali se igrajo.

lep dan....

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
21.4.2009 19:07:37   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: tevža

zdravo, punce!

če katero zanima - celje je bogatejše še za en kotiček namenjen malim škratom: na gosposki v centru (nasproti Leonarda) se je odprla knjigarna za otroke, kjer lahko malčki v pravljičnem kotičku tudi berejo, rišejo ali se igrajo.

lep dan....

Sliši se super user posted image

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
21.4.2009 20:37:47   
Bethany

zdravo, punce!

lep dan....

jap, sam mal bomo še mogle počakat, da punce zrastejo. user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
22.4.2009 10:01:21   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

zdravo, punce!

lep dan....

jap, sam mal bomo še mogle počakat, da punce zrastejo. user posted image user posted image

Najine sta brihtne user posted image  Čez eno leto bosta že brez problemov tam čičke in čačke risali user posted image  No, same pe še po vsej verjetnosti ne bosta znale brat user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
22.4.2009 11:18:06   
HuAnita
Punce, Šmartinsko sem mislila valda ograjeno variantouser posted image  Ker tudfi moja dva nista ravno med 'privezanimi' in previdnimi otroci, saj sme napisala, ko je med nabiranjem zvončkov ta mali čofnil 1,5 metra v pol metra globoko vodo...
Tam je čolnarna, ki ima lepo ograjeno, lahko bi šle naokli malo na sprehod, se peljale z Jezersko kraljico, pred gostilno popile kak sok... Pa drugič, ali tretjič...user posted image
Potem pa v parkcu za Savinjo. Edino, kar mene moti, je to, da je tam še veliko drugih otrok, tako da tudi nisem 100 % brez skrbi, moram nenehno oprezati za njima...
Tako da morda pa k Meggi? Potrjeno imajo veliko svežega zraka... Razen v gosti hosti pa se tudi težko izgubijo...

Ali pa pri Mig-u, to je za Savinjo, malo višje od Špice, imajo igriš'če, kup igral, pa še večino lepo v senčku, deca pod nadzorom...

Predlogi in glasovanje torej odprti! S tem, da upoštevajte, da lahko ene vmes že rodijo, zato se podvizajte s konkretnim predlgom, pa tudi KDAJ?!?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
22.4.2009 20:06:58   
skuštrana
Punce, Šmartinsko sem mislila valda ograjeno variantouser posted image

A se ne tam plača? Kaj pa vem, za ta igrišča v Celju jaz tudi nisem preveč, potem že boljše kakšna Celjska koča ali kaj takšnega...Tam tudi nimajo kam pobegnit, razen v hostouser posted image

Jaz sem pa danes kot ena cota...Mi grejo vsi takoo zelooo na živce da je joj. user posted image user posted image Upam da bo jutri boljše, ker dveh takšnih dni ne bom preživelauser posted image

Naty, meni so super, te crocice..Take mehke in fajn. Ne vem pa  kakšne so če kupiš neoriginale, mogoče celo istouser posted image Najbolj me zanima to, da kao naj ne bi švicale noge v njih poleti..Če to preizkušnjo izdržijo potem so pa res 1auser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
22.4.2009 21:17:21   
pikecpokec
Čer!

Skuštrana, jaz sem crocs fan user posted image . Lani celo poletje nisem nosila drugega kot to. Za na vrt, v trgovino, sprehod, plažo, v javnost... Ni da ni. Pa še na 60 jih lahko pereš. Mam pa tudi 2 para zimskih - podloženih. Ene za prosti čas, ene pa za na šihtu, ker tkoooo fajn ogrejejo noge. Pa seveda sem jih tamalemu letos kupila (in jih je že nosil-na zokne user posted image ). Sam še možeka morm prepričat, pa se nekak ne da.
Men v njih poleti vseen malo švicajo noge, ampak poglavitno je, da NE SMRDIJO! Sam morjo pa res bit originalne.

Sporočam pa še veselo novico: dans je moja zelo zelo dobra prijateljica rodila sinka Ožbeja user posted image . Gal je dobil novega prijateljčka in ga je že preimenoval: Obejž user posted image .

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.