metuljcek321
|
'Čer! Malečka spi, ati je na poti domov, mami ima pavzo. Todi, šponski kombinezoni! ksenči, pri nas (tako kot pri populis) sestra naredi Denverjev test, potem greva k pediatrinji, ona pa pogleda učke in ušesa, posluša srček, pogleda, kako se mala odziva, povpraša to in ono, itd. Je res prijazna pediatrinja, sem zelo zadovoljna z njo, mi vse odgovori, ful je taka umirjena, kratka & jedrnata. Almera - če se je Bor danes nalezel noric, se je pa naša Anja včeraj njegovega ritma kakanja - dio mio, 5x je bila polna plenica. In ne boš verjela, nekako je naneslo, da je tudi naša mala pojedla 2 banani --- opozorilo za naprej, da tega ne naredim več. Kako Živa? zimska, upam, da bodo stvari zlaufale v prave tire in bo tvoje žalosti po hitrem postopku konec. Kaj si jedla za večerjo? Podatek, da je blo narejeno v 10-ih min, mi je izredno všeč Joj, čiki, drage moje ... mi je žal, da to berem, zimska, ilatic, hd ... Lara, pikica naša nagajiva, kako je cortlih! Majuška, kako je pa Aleksander komentiral starejši par? Je kaj zagodrnjal, k sta ga vrgla pokonci? Ma, midve sva bili pa potem kar notri, je tolk pihalo, da je skoraj tisti naš mini avijonček, katerega propeler se vrti, ko piha - razmontiralo ksenči za rožice - pridna. Katere si pa nabavla in posadila? Jaz sem se pa ukvarjala s poravnavanjem in urejanjem zemlje okoli trte - je blo ful odmrlih vitic, kamenčkov, kamnov, skal (no, skor), pa vse cigu migu. No, zdaj je much better, kar mi je zelo všeč.