|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
21.4.2009 15:06:37   
Kicsi
Ojla.
Dekleta,imam eno vprašanje.
Pravkar me je klicala sestrična od mojega,ki je pravtako noseča in ima rok 11.5.,pa mi je rekla,da je že včeraj bojda zelo slabo čutila otročička,da ga pa danes sploh še ni .
Jaz sem ji svetovala,da naj poje nekaj sladkega in se uleže na levi bok in če ne bo v roku 10,15 min nobenega odziva,naj gre v porodnišnico,da jo pregledajo.
A je že imela katera od vas tako izkušnjo?Bi se katera od vas kako drugače odzvala?Bi kaj drugega svetovala?

Je pa pri njej tudi to,da še zmeraj dela,čeprav ji je že nastopil PD (je frizerka).Upam,da je pri njej samo to,da dela ko norc in ni uspela bit pozorna na obračanje otročička.Upam in držim pesti.

< Sporočilo je popravil Kicsi -- 21.4.2009 15:07:43 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
21.4.2009 15:18:18   
Kicsi
Obi in Lsica en aplavz user posted image za lepe novičke.

Goldy,tudi tebi in tvoji pikici en velik user posted image .

Jaz vam pa še moram povedati za na seznam,da imam v četrtek 23.04. CTG pri moji osebni G.
Sta pa ta moja cukrčka že tok težka za nosit,da me že ravnotežje heca,pa da o bolečinah sramne kosti sploh ne govorim.Ampak vsaj do maja bomo pa še zdržali,tudi če me ćisto na posteljo prikleneta user posted image .

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
21.4.2009 15:26:27   
Kruce Fiks
Najmanj 10 udarcev na dan mora čutiti, kar pa verjetno že sama ve! Kadar si v dvomih pregled nikakor ni odveč!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
21.4.2009 18:18:22   
efika
Živio.

NS je za mano, rezultati dobri - tveganje majhno. Trisomija 21 1: 2738, trisomija 18 1: 4973 in trisomija 13 1: 57539. Mali je nekaj časa pridno sodeloval, pol se mu pa ni dalo več. user posted image

sem kar pomirjena, da je vse ok.

Naslednji pregled imam 13. 5.

Čestitke tudi ostalim nosečkam za dobre novice.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
21.4.2009 19:36:43   
miska73
Efika user posted image user posted image user posted image odlični rezultati. Zdaj pa uživaj v sreči.

(odgovor članu efika)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
21.4.2009 19:42:17   
Reby
Efika - čestitke za super rezultate na NS user posted image  user posted image  user posted image

Pa navijam jutri za našo Lučko - sicer ne vem, kaj je ta posvetovalnica user posted image
Sreda, 22.04.
Lučka25 - posvetovalnica
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
21.4.2009 19:53:43   
Reby
user posted image   

user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (20.07.2009)
Bumo (16.08.2009)
Serendipity (18.08.2009)
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
spelka12 (23.10.2009)
efika (25.10.2009)

Sonček85 (24.04.2009)
Ledenka (11.05.2009)
Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Obayifo (30.08.2009)

Mandreja (11.06.2009)
mojsonček (12.06.2009)
Sabsa
Goldy (17.06.2009)

LaraLightuser posted image user posted image (26.05.2009)
Stijan  user posted image user posted image (05.06.2009)
Kicsi user posted image user posted image  (15.06.2009) 
Kalina user posted image user posted image  (05.07.2009)
Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image  user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Rubin user posted image user posted image  (25.09.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (10.11.2009)

TA MESEC BOMO DIHALI Z

Sonček85 (24.04.2009)

user posted image  RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image   ,  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica  user posted image Maj&Eva

user posted image

Objemčkometer:
user posted image user posted image  Naska user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V APRILU

Sreda, 22.04.
Lučka25 - posvetovalnica

Četrtek, 23.04.
mojsonček - pregled
Kicsi - CTG

Petek, 24.04.
miška73 - NS
Ledenka - pregled
Se* - pregled 
Bumo - morfologija

Torek, 28.04.
Kruce Fiks - pregled
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MAJU

Ponedeljek, 04.05.
Sempervivum - pregled 
Reby - pregled

Sreda, 06.05.
Kicsi - pregled 

Sreda, 13.05.
efika - pregled
Lsica - pregled

Torek, 19.05.
Bumo - pregled

Sreda, 20.05.
Reby - 3D/4D pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v APRILU: user posted image user posted image

mismis (LJ)
bit (PO)
user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE: user posted image  
Pija76, mismis, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica,
Lana O8, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979
bambi75, zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII 

user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 21.4.2009 19:59:54 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
21.4.2009 22:51:13   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Efika - čestitke za super rezultate na NS user posted image  user posted image  user posted image

Pa navijam jutri za našo Lučko - sicer ne vem, kaj je ta posvetovalnica user posted image
Sreda, 22.04.
Lučka25 - posvetovalnica

Se kar podpišem pod tole...

Bliža se 24. 4. - ko ima rok naš sonček...Sonček85  kje si?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
22.4.2009 6:44:52   
Bumo
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Sreda, 22.04.
Lučka25 - posvetovalnica

Se kar podpišem pod tole...

Bliža se 24. 4. - ko ima rok naš sonček...Sonček85  kje si?

jaz tud,jaz tud!!!!user posted image user posted image user posted image

Kiscsi, upam, da je tvoja sestrična šla k zdravniku in, da je z bebiko vse vredi 

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
22.4.2009 6:52:59   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj

tukaj vas malo zapostavljam zadnje čase, vendar upam, da veste, da navijam prav za vsako od vas.

evo še ena kavica z rogljičkom za vas...

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
22.4.2009 7:02:41   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Ojla.
Dekleta,imam eno vprašanje.
Pravkar me je klicala sestrična od mojega,ki je pravtako noseča in ima rok 11.5.,pa mi je rekla,da je že včeraj bojda zelo slabo čutila otročička,da ga pa danes sploh še ni .
Jaz sem ji svetovala,da naj poje nekaj sladkega in se uleže na levi bok in če ne bo v roku 10,15 min nobenega odziva,naj gre v porodnišnico,da jo pregledajo.
A je že imela katera od vas tako izkušnjo?Bi se katera od vas kako drugače odzvala?Bi kaj drugega svetovala?

Je pa pri njej tudi to,da še zmeraj dela,čeprav ji je že nastopil PD (je frizerka).Upam,da je pri njej samo to,da dela ko norc in ni uspela bit pozorna na obračanje otročička.Upam in držim pesti.
lahko gre tudi pod tuš in se stušira s toplo vodo in če ne bo bolje naj gre takoj  ,ker  ni dobro če predolgo čakaš,jaz sem 1m nazaj imela podobno in sem tkoj šla ,bolje 1000x kot pa da gre kaj narobe.Pri meni ej bilo vse ok ,samo mali je pač rekel da ne bo tist dan kaj aktivenuser posted image se pa ustrašiš

Kadar sem jaz slabo čutla našga sem se ulegla na hrbt in začela globoko dihat (počasi da ne bo kaj ) in če ni bilo sem se ulegla na desni bok ker tam mu res ne paše da ležim in je začel migat,lahko pa poje kaj sladkega kot si sama napisala ,ali popije sladko vodo
Držim pesti da je vse ok user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 22.4.2009 7:03:55 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
22.4.2009 7:02:43   
sonček85
jutro!!!!

mišmiš:kako si kaj ,noisečkauser posted image hvala za kavico ,sem vas prišla pokukat po nekaj dneh,sem še kr 2v1

lep  sončen dan še naprej in čim več super postopkov,špik in plusekov user posted image user posted image user posted image user posted image

šele sedaj sem videla kako lepo je urejen seznamček na novo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
22.4.2009 7:55:46   
Goldy
sonček85 - ti še kar doma?! Otrok ve, da je all inclusive pri mamici najboljši...user posted image

mismis - tudi tu - držimo pesti.

kicsi - upam, da je s sestrično vse ok?!

Zdaj pa moram it, delo kliče. Aja, pa zgaga me je začela matrat ene 2 dni nazaj. Zdaj se pa vsakič nalivam z mlekom. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
22.4.2009 8:12:28   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

jutro!!!!

mišmiš:kako si kaj ,noisečkauser posted image hvala za kavico ,sem vas prišla pokukat po nekaj dneh,sem še kr 2v1

lep  sončen dan še naprej in čim več super postopkov,špik in plusekov user posted image user posted image user posted image user posted image

šele sedaj sem videla kako lepo je urejen seznamček na novo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj šele zdaj sem videla da sem šla na to temo in ne na april/maj IVFuser posted image user posted image user posted image grem še tja sporočit

zato mi pa seznamček ni nekaj štimal,sem pa videla da sem gor in je tko lep user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

goldy:ja jaz sem še kr tukaj user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
22.4.2009 12:05:47   
Sempervivum
Ojoj, sem vas komaj našla na drugi strani. Nič ne klepetamo danes user posted image .

No, vas malo gor dvignem, potem grem pa za nazaj prebrat, kaj se je novega zgodilo ...

LP

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
22.4.2009 12:29:52   
spelka12
Ooooo bodoče mamice.

Jest sem se zbudila v svoji postelji user posted image . Ležim in delam čisto nič. Bom do oktobra kar takole so rekli. Dobila sem še antibiotike, ker imam bakterije v urinu.
Z bebiko je vse ok. Velika je 67,57mm in pridno raste. Sem se čist zares zjokala, ko sem vidla, kako brca in uživa v meni. Zas injekcije sem že profi, čeprav bolj boli kot v trebuh. 5.5. imam pregled v Lj. da določilo, a bom ležala doma a pri njih. 100% pa imam bolniško do konca. Je pa malo smotano, ker ne smem vozit avtomobila, tko da sem odvisna od ostalih.

Vsem en lep pozdravček, velike bušije, lepe slikce, dobre izvide in čimmanj neprespanih noči.

LUPČKA

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
22.4.2009 12:44:15   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12
Jest sem se zbudila v svoji postelji user posted image . Z bebiko je vse ok. Velika je 67,57mm in pridno raste. Sem se čist zares zjokala, ko sem vidla, kako brca in uživa v meni.
super Špelka!!!!!!!!!!! Kolk sem vesela!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
22.4.2009 12:59:47   
zarja1
Mismis še tu iskrene čestitke!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
22.4.2009 13:27:45   
mismis
No, da še tukaj povem...

večina vas itak pozna mojo agonijo s hormonom beta HCG, namreč v ponedeljek so mi na krvnem testu v LJ zmerili le 62,6 hormona. Sicer je nosečnost potrjena, ampak to je bolj nizek rezultat, zato se me naročili na ponoven odvzem krvi, da so se prepričali, če bo hormon zrastel oz. da ne bo padel.

No in srečen mismis je danes zvedel novičko, da je hormon lepo zrastel na 109.8 tako da nosečnost lepo napreduje, kot kaže pa je prišlo do kasnejše vgnezditve zato tako nizek hormon.

No zdaj sem tukaj med vami in trepetam do prvega UZ-ja, da bo vse v redu

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
22.4.2009 14:02:17   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

No, da še tukaj povem...

večina vas itak pozna mojo agonijo s hormonom beta HCG, namreč v ponedeljek so mi na krvnem testu v LJ zmerili le 62,6 hormona. Sicer je nosečnost potrjena, ampak to je bolj nizek rezultat, zato se me naročili na ponoven odvzem krvi, da so se prepričali, če bo hormon zrastel oz. da ne bo padel.

No in srečen mismis je danes zvedel novičko, da je hormon lepo zrastel na 109.8 tako da nosečnost lepo napreduje, kot kaže pa je prišlo do kasnejše vgnezditve zato tako nizek hormon.

ŠE TUKAJ ISKRENE ČESTITKE MISMIS IZ SRCA!!!!!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
22.4.2009 14:26:13   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Ooooo bodoče mamice.

Jest sem se zbudila v svoji postelji user posted image . Ležim in delam čisto nič. Bom do oktobra kar takole so rekli. Dobila sem še antibiotike, ker imam bakterije v urinu.
Z bebiko je vse ok. Velika je 67,57mm in pridno raste. Sem se čist zares zjokala, ko sem vidla, kako brca in uživa v meni. Zas injekcije sem že profi, čeprav bolj boli kot v trebuh. 5.5. imam pregled v Lj. da določilo, a bom ležala doma a pri njih. 100% pa imam bolniško do konca. Je pa malo smotano, ker ne smem vozit avtomobila, tko da sem odvisna od ostalih.

Vsem en lep pozdravček, velike bušije, lepe slikce, dobre izvide in čimmanj neprespanih noči.

LUPČKA

Špelči in mali Špelinko user posted image user posted image
Samo, da pri vas dobro kaže za naprej.
Inekcije, ležanje in odvisnost od drugih pa si na žalost noben ne želi.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
22.4.2009 14:29:12   
miska73
Mišmiš res dobrodošel tukaj. Smo te nestrpno pričakovale.
Trepetal boš pa ne samo do prvega UZ-ja, ampak še tudi naprej.
A boš cel mesec na bolniški, kot ti pripada?
A si se že naročil za prvi UZ?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
22.4.2009 14:36:56   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Mišmiš res dobrodošel tukaj. Smo te nestrpno pričakovale.
Trepetal boš pa ne samo do prvega UZ-ja, ampak še tudi naprej.
A boš cel mesec na bolniški, kot ti pripada?
A si se že naročil za prvi UZ?

Miška, ja kar cel mesec bom na bolniški, klinc pa služba. Če bi šlo karkoli narobe, si ne bi nikdar odpustila.
Za UZ pa kličem jutri, prej nisem upala, da ne bi kaj za đinksala. Saj razumeš, morala sem dobiti potrditev, da je zaenkrat vse ok.
Jutri pa kličem mojo G in osebno zdr., da jima povem in da mi odpreta bolniško. Danes sta žal delali samo do enih, takrat sem pa jaz komaj dobila rezultate.user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
22.4.2009 14:53:58   
Sempervivum

No, da še tukaj povem...

Večina mogoče res pozna tvojo agonijo, vse pa ne user posted image  Ker pa smo tukaj take, ki ti RES PRIVOŠČIMO, da bo vse OK, moraš tudi tu poročati. Zdaj si naša, ne pozabi!!!!!!

Sicer pa ima Miška zelo prav. Skrbelo te bo itak kar naprej ...
Do srečnega konca user posted image

Špelka, tudi zate sem vesela, za tvojo pikico pa še prav posebej user posted image  Če boš mogla počivat, boš pač počivala. Kaj čmo zdej ... glavno, da bo s tabo in bebyjem vse OK!

Kok je fino brat takele novičke! Držte se punce, tudi vse ostale!
user posted image  Glavo gor, pa pozitivno razmišljat!!!!! user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
22.4.2009 14:54:57   
Sempervivum

No, da še tukaj povem...

Večina mogoče res pozna tvojo agonijo, vse pa ne user posted image  Ker pa smo tukaj take, ki ti RES PRIVOŠČIMO, da bo vse OK, moraš tudi tu poročati. Zdaj si naša, ne pozabi!!!!!!

Sicer pa ima Miška zelo prav. Skrbelo te bo itak kar naprej ...
Do srečnega konca user posted image

Špelka, tudi zate sem vesela, za tvojo pikico pa še prav posebej user posted image  Če boš mogla počivat, boš pač počivala. Kaj čmo zdej ... glavno, da bo s tabo in bebyjem vse OK!

Kok je fino brat takele novičke! Držte se punce, tudi vse ostale!
user posted image  Glavo gor, pa pozitivno razmišljat!!!!! user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.