Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 20.4.2009 6:14:43
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro. Evo jutranje kavice, zdej grem pa mogoče še malo nazaj poležat
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 20.4.2009 8:18:47
|
|
|
|
obayifo
|
dobro jutro in hvala vsem navijačkam in navijaču tudi jaz želim špelki, da se zadeva čimprej poštima in naj ji že pokažejo, da je z njeno pikico vse v redu Lsica, dobro opravi na pregledu Reby, ti tudi tako zgodaj vstajaš... no, na srečo sem danes tut jaz lahko še malo poležala, ker delam doma (se mi ne splača za pol dneva 2 uri vozit) ..zdej pa še mal preklopim na 'službene' programe , termin mamo šele ob 13.h kljub tejle sivini vam želim lep dan, naj vam sijejo sončki od znotraj
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 20.4.2009 8:44:13
|
|
|
|
MBT1979
|
Špelka, tudi jaz navijam in držim pesti, da bo z vama vse ok!!!! Vsem ostalim srečkam nosečkam pa želim dobro in lepo jutro, kljub dežku!!!
< Sporočilo je popravil MBT1979 -- 20.4.2009 8:45:04 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 20.4.2009 9:55:56
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Ponedeljek, 20.04. Lsica - pregled Obayifo - morfologija Jutrčka sončice! Se najprej podpišem pod tele navijačice pa ne pozabita z nami deliti lepih novičk za katere držimo pesti! ŠPELKA... prou smiliš se mi, ker imaš pred sabo take ovire upam, da se strdek čim prej razgradi in da bo s pikico vse ok... ostani pozitivno naravnana... MIŠMIŠ te čakamo, da tut tukaj javiš lepo novičko... REBY kako lepo skrbiš za nas z vsakodnevno jutranjo kavico fuzbalerček pridno trenira? LUČKA a je pri tebi tut še vedno net mrk? meni se že meša, ker stalno padam dol... uspem prebrati na obroke ampak kej napisat... to se šteje pol že med čudeže... zdej se šlepam na brezžično povezavo iz knjižnice in me že mal zebe, ker moram lovit signal z balkona... Ostale nosečke, kako ste? Počutje dobro? Ene so že v čist nizkem štartu... AJSI... kako preživljaš zadnje dni pred porodom? kaj je s SONČKOM85 nisem nikjer zasledila a je že kej akcije? Jst sm cotke prištimala, voziček čakamo, da pride do italije, da ga gremo lahko iskat, posteljica sestavljena, previjalna na mestu, kkšno malenkost še dokupim in to je to... pa pospravljamo na veliko... smo imeli delovni vikend k je blo tko kislo vreme... sem pogledala na tickerček... bemti... sitno je tole, sitno... Zdej pa grem... me zebe v prste pa težko klocam zdej k mam že take k klobase... groza... že zjutraj sm vsa otečena v roke in noge... Lepo bodite!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 20.4.2009 15:15:14
|
|
|
|
miska73
|
Da malo podaljšam novice od Špelke IZVIRNO SPOROČILO: benika Špelko so danes zaradi močnih bolečin v trebuhu odpeljali v KR na UZ. Sporoča vam, da je z našo Lolo vse OK Pa pozdravček vsem. Sem bila danes do 14h brez štroma. Groza.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 20.4.2009 16:50:20
|
|
|
|
Goldy
|
Upam, da sta obi in lsica dobro opravile na pregledih in se nagledale svojih sončkov. spelka - samo, da je vse ok. Seveda pa držimo pesti zate in pikico še naprej. Jaz grem pa mal počivat - ojoj, moj križ, potem pa končno nesem pisanko mojemu krščencu. Jutri nas pa čaka pregled, meritve itd...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 20.4.2009 18:16:50
|
|
|
|
obayifo
|
sporočam, da smo super, velikost štima, datuma ne bomo premikal, težki smo cca 370g, mali je najprej lepo pozdravu in pomahal, pol je začel pa akrobacije zganjat. mam nekej slikic, dve sta ful lepi, bom poskenirala za bolniško sem ji povedala, da nima smisla, ker itak zavračajo in bom zaenkrat delala tko, da kakšn dan delam doma, za kasnej, k bo vroče, je pa rekla, da bi me dala za 4 ure.. bomo vidl skratka, vse ok, zdej bo treba pa na kakšno telovadbo, ker kilce grejo gor, po kakšne 2 od pregleda do pregleda (do zdej) in k počas začenja križ bolt, pa tut zato, ker mi noge že zdej zatečejo, če sem cel dan na stolu za računalnikom Lsica, kako je blo pa pr vas? Goldy, vse dobro jutri!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 20.4.2009 19:04:20
|
|
|
|
obayifo
|
če bi kdo pogledou... slikce so v albumu
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 20.4.2009 19:16:31
|
|
|
|
Serendipity
|
Ojla pupike, sam hiter pozdrav, sem (že spet oz še vedno v dotalni gužvi ). obika - superca za pregled! Slikce so pa res tanajlepše ... špelči - me veseli, da sta OK. Drži se lubika. mišika73 - še malo pa je nuhalna! lsica - kak je bilou? Bumčika, Reby - kk sta? ajsi - brojim, brojim sitno nabrojim Hm ... pa še nekaj sem imela v glavi pa je odletelo. Nč vas poobjemčkam moje prinčipese - držte se! (naše detece je zadnje dni jupi ja živahno, brca da me vse v zrak meče )
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 20.4.2009 19:18:43
|
|
|
|
Serendipity
|
KAJ SEM JAZ ZAMUDILAAAA? mišmiš - bo pa mmmaaaammmmiiicaaaaa! Jupi!!!! Čestitke iz srca naša nova srečka!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 20.4.2009 19:23:54
|
|
|
|
Reby
|
Oooo, Se* - kako si? A tut tebe ful brca? Obi - iiiii, kako lepe slikice, se pa res ful vidi, da je fantek. Super, da je vse ok Mojsonček - si bila pa pridna, sej ne morem verjet, nazadnje se mi zdi, da si imela 100 dni še do roka, zdej pa še samo dobrih 50. Tut pr nas je internetni molk, se kr namatram, da se prijavim, pol mi spet zašteka, pa se morm spet na novo prjavt itd.... Miska - hvala za novičke od Špelke - držimo pesti in super, da je z vama vse vredu , naj bo še naprej tako.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 20.4.2009 19:26:36
|
|
|
|
Reby
|
Pa še navijam za jutri Torek, 21.04. efika - NS spelka12 - pregled Goldy - pregled
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 20.4.2009 22:54:21
|
|
|
|
Lsica
|
No, jaz se javljam malce kasno, sem se mal načakala, pa pol še v MŠ šla (varna vožnja; tako da zdaj vem vse o lupinicah in avtosedežih ...),...pa je dan naokoli. Pregled je bil super, tokrat sem se res nagledala svoje bebice. Ma še kar dovolj prostora, tako da se je veselo premikal -a, krilil-a z rokami,...Tehta že cca 1300 - 1350g - po predpisih, kot tudi vse ostalo. Dobila sem že potrdilo o PDP, tako da grem lahko že urejat stvari na CSD, pa še kri moram dat (check za hepatitis B). Vidiva se pa spet 13. 5. =naslednji datum pregleda. Pa še navijam za jutri Torek, 21.04. efika - NS spelka12 - pregled Goldy - pregled Upam, da se spelka tudi še kaj javi... Dobro opravite...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 21.4.2009 7:13:41
|
|
|
|
Bumo
|
jutro punce, Reby ,bom tebi pustila, da nas počastiš s tvojo dobro kavico . Obi pa Lsica, kako lepo je slišat lepe novičke...ko to berem, se še bolj veselim moje morfologije. Pa upam, da mi spol povejo....mi je čist vseeno kaj bo...sam naj mi povejo Se....smo vredu, bebica brca pa spet malo spancka in spet brca...sem ugotovila, da je najbolj živahna popoldan in zvečer ter zgodaj zjutraj, ko sem še v pojstli... Nosečke moje, lep dan vam želim..... Torek, 21.04. efika - NS spelka12 - pregled Goldy - pregled
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 21.4.2009 8:58:43
|
|
|
|
Reby
|
Jutro! Bumo - jaz sem si pa tak želela danes, da bi kdo mene postregel
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 21.4.2009 9:01:41
|
|
|
|
Reby
|
Lsica - super za lepe novičke in da se bebica lepo razvija Naš škrat pa vztrajno brca popoldan, zjutraj, zvečer in potem najbolj ponoči, tam okrog dveh/treh zjutraj in to nič nežno. Kako šele bo...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 21.4.2009 9:09:31
|
|
|
|
Goldy
|
Jutrooo!!! Počasi še nekaj pojem, se uredim in gremo proti ZD. Da vidimo spet malo sončico. Pa papirje dobim danes, da lahko greva jutri na CSD.... Pozdravček iz deževne Štajerske!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 21.4.2009 10:09:23
|
|
|
|
miska73
|
Reby sej bi ti jst skuhala kavo... pa kaj ko vstanem še kasneje kot ti. Sem jo pa na dvojčkih, ker so jo bile potrebne. Škratek od Reby malo bolj bodi nežen z mamico. Obi in Lisca super za lepe novičke. Goldika dobro zrihtaj danes. Pa kaj ti tudi še samo malo, pa boš že skoraj odštevala.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 21.4.2009 13:50:06
|
|
|
|
Goldy
|
Uuuuu! Mi smo nazaj. Imamo cca 1600 g. Vse je v mejah normale. Smo pa res bolj suhceni, spretni. Se pa že kaže malo genetike, punca ima dolge noge, manjši buši (vse po meni) in bolj okroglo in večjo glavico (po svojem očiju). Živa je pa... Danes je migala celo s prstki na nogah. Je pa prava mala damica, si je brado podpirala z rokico, kot bi pozirala in nam mežikala. Oči je čisto zaljubljen. Lepšega otroka še ni videl. Ima pa res ful našobljene ustnice - tak lušten profil nama je slikala danes. Nič, zdaj grem pa mal papirje skupaj nabirat, ker greva jutri na CSD.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 21.4.2009 13:53:11
|
|
|
|
Reby
|
Goldy - tvoja pupa je pa res prava Angelina, suhcena, našobljena usteca. Super, da je vse vredu. A boš tok prijazna in delila z nami kakšno slikico?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 21.4.2009 14:05:55
|
|
|
|
Goldy
|
Reby - bi bila prijazna oz. sem prijazna,samo je pa problem, ko ne znam slikic pripopat gor. Se bom potrudila.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 21.4.2009 14:37:53
|
|
|
|
Reby
|
Goldy - slikice najlažje naložiš na tej spletni strani: http://imageshack.us/ Ko se ti stran odpre, klikneš desno browse in poiščeš slikco na svojem računalniku,potem pa lahko še daš resize - spodaj (for websites and email). Ko naloži slikco, klikneš nanjo in ko ti jo prikaže, daš desni klik copy in potem v RR paste
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.