šivilja
|
No zdej mam pa končno datum za pregled - 6.5. Včeraj sem bla po dolgem čadu v službi, pa me je šefica nadrla, da mi zameri, ker je nisem nič poklicala kako mi gre! HALO! Kot da bi bile najboljši prijateljici. Da se razumemo, s službo sem stalno v navezi - s tajnico, mojo neposredno nadrejeno in puncama, ki sta prevzeli moj del dela. Ne vem zakaj bi morala klicat glavno šefico, ki itak nikol nima časa tudi za pomembne stvari, zdej bi pa z mano govorila.Ma me je pogrel - ne zna se glih obnašat, nikol poročena in nobenih otrok. Verjetno ne razume, da sem se na začetku tako počutila, da mi je bila muka še z možem in otroci govorit. pa tudi po splavu in težavah v tej nosečnosti mi je pa služba res zadnja skrb. Skratka, dopusta imam še toliko, da s tem tednom zaključim bolniško in začnem dopust, nato pa direktno na porodniško. Likanje - hja jaz likam samo moževe srajce in kakšno svojo majico ter kakšne poletne obleke. Sem pa možu že kupila večino srajc, ki jih ni porebno likat in če jih pravilno opereš (brez centrifuge in in takoj obesiš na obešalnik) zadeva deluje. Za otroke pa ničesar ne likam (rezan za dojenčka, dokler se mu popek ne zaceli, pa še to samo oblekce, ki pridejo direktno v stik), saj drugače nima smisla, je itak po petih minutah kot bi kravi od nekod potegnu. Včeri sem končno zvlekla v eno trgovino pograde gledat, pa še luč za v kuhinjo sva kupila po treh letih odkar imava novo kuhinjo. zdej nama samo še ploščice manjkajo. Ja, ja mi delamo stvari v rikverc. Sva hotla najprej dat steklo v kuhinjo na steno (se da po montaži), pa bi zneslo toliko kot pol kuhinje, pa sva si premislila, pol sva pa kupla ploščice, pa ne najdeva ploščičarja, ki bi bil pripravljen prit položit sam tri kvadrate. Mogoče sem bom pa kar jaz lotla. Sam včeri me je od vseh teh trgovin neki v hrbtu zagrabl - mogoče išias, ker me boli še v nogo (še nikol nisem imela tega). Upam, da kmalu neha, ker konec tedna odhajamo na vikend za cel teden. otroka že komaj čakata. A se po praznikih spet kej dobimo - mogoče kr petega ob 16h - lokacija: nekje k imajo sadne kupe! ( da ne bojo kile preveč trpele - jaz sploh ne jem veliko, pa grejo kar gor. Sem bla mal kregana zadnjič - ampak men se devet kil v petih mesecih ne zdi tako kriminalno. Lahko bi bilo manj, definitivno pa tudi več)
|