|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
22.4.2009 9:04:39   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

ne morem verjeti, da je lahko vsaka noč še hujša od prejšnje... user posted image user posted image Celo noč se je mali zbujal na 10 minut in drl kot črednik. Spala sva samo od pol šestih do pol sedmih, ko je uspal trdno mrknit v mojem objemu. Zdaj pa ne vem, ali ga spet tako zelo muči sluz, mogoče ga boli grlo, mogoče se mu pripravlja na norice, pojma nimam user posted image Zdajle je ves dobre volje in poln energije. Jaz pa zbita kot prežvečen čigumi in si ravno kuham drugo kavo user posted image

Anitka, sem ravno videla, da bi rada prebrala o Čepinki - sem ti poslala knjigo na mail (.pdf priponka).

Oh , pa to bi se že moralo končati...res ne vem niti kaj ti naj rečem...user posted image  
Tud mene zanima ex čepinova, če te lahko prosim...user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
22.4.2009 9:06:16   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Dobro jutro user posted image

ne morem verjeti, da je lahko vsaka noč še hujša od prejšnje... user posted image user posted image Celo noč se je mali zbujal na 10 minut in drl kot črednik. Spala sva samo od pol šestih do pol sedmih, ko je uspal trdno mrknit v mojem objemu. Zdaj pa ne vem, ali ga spet tako zelo muči sluz, mogoče ga boli grlo, mogoče se mu pripravlja na norice, pojma nimam user posted image Zdajle je ves dobre volje in poln energije. Jaz pa zbita kot prežvečen čigumi in si ravno kuham drugo kavo user posted image

Anitka, sem ravno videla, da bi rada prebrala o Čepinki - sem ti poslala knjigo na mail (.pdf priponka).

Oh , pa to bi se že moralo končati...res ne vem niti kaj ti naj rečem...user posted image  
Tud mene zanima ex čepinova, če te lahko prosim...user posted image user posted image

Daj mi mail na ZS user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
22.4.2009 9:06:20   
suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

A ve že kahlice prakticirate, a ni to prehitro? ? user posted image user posted image user posted image

ne, in tudi najbrž še nekaj časa ne bomo

en odgovor, super...upam, da mi še ostale kaj porečete... user posted image

mi je še niti nimamo. mogoče jo dobimo za rojstni dan. bom pa verjetno poleti/jeseni začela malo navajati.

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
22.4.2009 9:07:43   
suzy85
A veste, da imam za prebrat še od strani 172 naprej? user posted image A sem kaj zanimivega zamudila?

maš kratko obnovo 1 stran nazaj user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
22.4.2009 9:09:33   
Čmrlika

Čmrlika, glede kahle sem ravno včeraj odgovarjala, kar kopiram del posta user posted image

jaz še nekaj časa Gregca ne bom dajala na kahlo, za moje pojme brezveze oz. samo ene vrste igra - razen redkih izjem še nihče ni bil suh pred dvema letoma starosti.

Še nekaj bi dodala: moji punci sta imeli kahlo od začetka za avto - obe sta sedeli na njej in se porivali po stanovanju. In zdrajsali parket user posted image Resen "kahla trening" se je začel po drugem letu starosti - velika jo je osvojila pri 2 letih in 4 mesecih, mala pri pri dobrih 2,5, letih.

A veste, da imam za prebrat še od strani 172 naprej? user posted image A sem kaj zanimivega zamudila?

HVALA. JAZ tud ne mislim hitet  <Z NJO

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 22.4.2009 9:10:18 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
22.4.2009 9:09:39   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

o srečnice. ko bi naša kaj bolje spala. zelo slabo spimo. paše ne glede na vse vedno se zbudi ob 6h ali še prej in vstanemo. user posted image user posted image upam,da bo kmalu kaj bolje!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
22.4.2009 9:14:41   
hijenca
Čmrlika mi še tudi ne bomo kahlice sprobavali, je še premali. Je od kolegice ta mali pred prvim letom že v kahlico lulal in kakal, potem pa ni več hotel gor in je sedaj ponovno pleničar. Prehitro tudi ni dobro.

Špelin@ jaz bi tudi mela knjigo. Prosim prosimuser posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
22.4.2009 9:23:26   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Čmrlika mi še tudi ne bomo kahlice sprobavali, je še premali. Je od kolegice ta mali pred prvim letom že v kahlico lulal in kakal, potem pa ni več hotel gor in je sedaj ponovno pleničar. Prehitro tudi ni dobro.

Špelin@ jaz bi tudi mela knjigo. Prosim prosimuser posted image user posted image

Javi mail na ZS user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
22.4.2009 9:23:37   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

maš kratko obnovo 1 stran nazaj user posted image

Grem gledat user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
22.4.2009 9:25:04   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

ERAZEM OB 1 LETU TI ŽELIMO

VSE NAJBOLJŠE!!!!

user posted image

Oooooooooo. še en s prvo svečko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
22.4.2009 9:25:09   
špelin@

LUČKA (80kaja)
VSE NAJBOLJŠE ZA 11 MESECEV!
user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
22.4.2009 9:28:21   
špelin@

jana user posted image user posted image user posted image  za praznovanje in torto! boš dala recept? če je PZ, bi jo tud jst naredla!
A je Nejc kaj bolje z zdravjem?
hijenca user posted image user posted image user posted image  za vidkovo plazenje!
Bravo, Vid user posted image user posted image user posted image

nina7 user posted image user posted image user posted image  da ste dobli vrtec! pa se boš lahko v miru pripravila na 2. user posted image
Odlično user posted image

estrella teh 13 kg boš že še dol vrgla! boš možeku dokazala, da se je motil! user posted image  user posted image user posted image user posted image  za Aljino spanje!
Ti si en čudovit zgled vztrajnosti, res bravooooooooooooo user posted image user posted image user posted image

SS še imam starše! s tistim postom sem mislila, da sta še edina stara starša, ki ju še imam! lahko rečem, da sem jih imela 6 (še starši od očima), pa so 4 že pokojni. zato ju imam tako rada in mi ni težko pomagat, če kaj rabita.

barbaw user posted image user posted image user posted image  upam, da se bo vaše (ne)spanje popravilo, da se boš tudi ti konkretno naspala! user posted image user posted image user posted image  za kg! user posted image user posted image user posted image  za Jako, da se pozdravi!
Ej, tudi jaz ti želim enako kot suzy85 user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
dereš se lahko kolikor hočeš pred svojo hišo..vse ostale pa pošlji v tri lepe marjetice

podpišem!

čmrlika user posted image user posted image user posted image  za likanje! mene še kar čaka! user posted image

špelin@ upam, da je vaše zdravje že kaj boljše!

a kar za otvoritev 19. dela ste me zadolžile?! sprejmem ponudbo! user posted image  sam res, kdaj se pa selimo na forum Otrok?

eva je spet spala user posted image ! teh par dni še uživama s user posted image , ker v petek spet gre za 1 teden. pride 1.5. nazaj in 8. 5 spet gre do 15.5.! 16.5. bomo pa verjetno praznovali - bomo pihali 1. svečko. eva že zdaj pridno vadi! user posted image  jo bom probala posnet!

O, hvala za obnovo user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 22.4.2009 9:29:07 >

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
22.4.2009 9:28:50   
špelin@

Dobro jutro!

Moj mali Videk je danes spal 12 ur v enem šusu, spat je šel ob 19.45 in se je zbudil ob 7.45, se pa še sedaj meče po kinderpetu. To mu je sedaj tako zanimivo, da se še kako uro meče po postli, potem pa vstane. Jaz ga prej ne vzamem ven, dokler se mali ne naveliča postle. Grda mama. Sem pa jaz slabo spala in sem prav povožena. Aha, ni mu več za ležat, je vklopil malo sireno in kliče mama.

Kakšen spalček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
22.4.2009 9:30:21   
hijenca
špelin@ imaš zsuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
22.4.2009 9:34:54   
špelin@

Ti pa mail user posted image

Zdaj, ko sem prebrala obnovo od suzy85, ne bom šla brat za nazaj. Če je bilo spregledanega kaj posebnega in pomembnega, mi pa napišite. Rabim sprostilen čvek, da malo prevetrim glavo, ne ljubi se mi brat 20 strani za nazaj user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
22.4.2009 9:49:18   
suzy85
ok, babnce, zdej pa hitro čvekat, da lahko začnemo 19. del! user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
22.4.2009 9:51:34   
nia5
Jutro user posted image , sonček je user posted image user posted image user posted image
Spali smo vredu, zbudila se je spet pred sedmo, ampak sma vstale šele ob osmih, ker sem dremuckala, Nia pa mi je v tej uri naredila raztur na postli in v sobi user posted image
Zdaj pa grem malo prebrat, če mi bi Nia pustila, ker je že zaspana.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
22.4.2009 9:54:00   
nia5

no to je moja torta, ki na pogled ni ravno paša za oči, okusna pa za prste polizatuser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image , nima veze izgled, okus je pomemben

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
22.4.2009 9:56:03   
hijenca
Špelin@ a z zasavskimi mamicami se še kaj srečaš? Ena zasavka je moja dobra prijateljica iz faxa (nell).

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
22.4.2009 9:56:55   
hijenca

Ti pa mail user posted image

Zdaj, ko sem prebrala obnovo od suzy85, ne bom šla brat za nazaj. Če je bilo spregledanega kaj posebnega in pomembnega, mi pa napišite. Rabim sprostilen čvek, da malo prevetrim glavo, ne ljubi se mi brat 20 strani za nazaj user posted image

Špelin@ hvala ti. So se mi očke orosile user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
22.4.2009 9:57:09   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

sem ugotovila, da je naša Tara res velika punca, saj ima že 80cm+.. ker ji tud 80 cunjice še komaj oblečem.

a naj te potolažim in ti povem, da naša nosi body-je št.92 user posted image

user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
22.4.2009 9:57:39   
nia5
Nič ne pomaga, jo moram dat spat user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
22.4.2009 9:58:21   
špelin@

Špelin@ a z zasavskimi mamicami se še kaj srečaš? Ena zasavka je moja dobra prijateljica iz faxa (nell).

Ja, se še srečamo, samo bolj poredko, ne več vsak teden.

nell je ena res fajn punca, sem zelo vesela, da jo poznam user posted image Njen mali je tak cukr, da se človek ob njem kar stopi, ima tak nalezljiv nasmešek user posted image Že vidim, da bo treba malo v Hrastnik kofetkat user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
22.4.2009 9:58:37   
hijenca

ok, babnce, zdej pa hitro čvekat, da lahko začnemo 19. del! user posted image

Če se bom mogla sama s sabo pogovarjat, ne vem če bom uspela načvekat prav veliko.user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
22.4.2009 9:58:48   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

no to je moja torta, ki na pogled ni ravno paša za oči, okusna pa za prste polizatuser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image , nima veze izgled, okus je pomemben

Čudovita torta, narejena res s srcem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?