|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
22.4.2009 8:19:59   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jutri grem v mesto, ker grem po KT in malo v šoping za roj. dan. Za krst pa se bom HB spravila v staro (nikoli oblečeno) oblekco. Sem prej zanosila preden sem jo imela priložnost oblečt. user posted image

torej si na svoji prejšnji teži?user posted image

Kako je pa stvojimi kg?

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
don't ask

sem na 59...4 to gouser posted image

Joj, jaz bi skakala do stropa, če bi imela 5 ko za glavno cifro. Počas ti jih bo že uspelo skiniti, če ne pa prej zanos, da boš imela izgovor, da jih nisi moglauser posted image

ej sem ravn dans gledala od brata punco kak trebuh ima, pa sem rekla no way še en čas

A se ji že tolk pozna????

noseča je 6m, sam trebuh ima pa za 8m

taka sm jst bla! user posted image user posted image user posted image  me je user posted image  zafrkaval, da je vedno najprej videl trebuh, pol dolgo nič, čez nekaj časa sem pa še jst prišla izza ovinka! aja, pa rotacijsko luč mi je že hotu nabavit - varnost, ne! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image tale z rotacijsko lučjo je pa dobra.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
22.4.2009 8:20:42   
hijenca

ERAZEM OB 1 LETU TI ŽELIMO

VSE NAJBOLJŠE!!!!

user posted image

Še midva voščima vse najboljše za 1. rojstni dan.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
22.4.2009 8:21:27   
hijenca

LUČKA (80kaja)
VSE NAJBOLJŠE ZA 11 MESECEV!
user posted image

Čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
22.4.2009 8:27:19   
kodrana
jutro.

pri nas je bilo spet pestro ponoči. ne vem, kdaj se bom naspalauser posted image user posted image .

zdaj izpolnjujem za otroški dodatek in me zanima, če spada v to, tudi porodniški dodatek, enkratni znesek ob rojstvu otroka, pa od občine enkratni znesek?
jah, nevednica sem pač.

kar se tiče trebuha, jst sm mela kar majhnega cel čas. sem tud velika punca in ne ravno drobnih kosti.to se pozna.

čakam obisk, pa en vem, kdaj in čepride sploh.. je rekla,d ame bo poklicala. sam jst grem kar s Taro spat..če bo zaspala.. ker sm čist izžeta. HB mi ni treba kuhat. bo taščica poskrbela. jah, enim je lepouser posted image .

Estrella user posted image za vse kilograme. sme že včeraj pohvalno strmela v tvoj ticker! kaj to so ble nosečniški kg? v kolkem času ti je uspelo. jst mam namreč za zgubit še prednosečniške grehe. nosečniške kg, sm izgubila. sma te prednosečniške so pa že par let stare in se bojim, da bo šlo težko dol. hujšaš po kaki posebni dieti ali pač manj ješ?

barbaw tudi tebi vse pohvale zaizgubljene kg. 5-ka spredej..to pri meni ni izvedljivo več, žaluser posted image . vs es te tko pridne. bravo punce. po kterem receptu pa ti hujšaš?

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
22.4.2009 8:28:05   
Anitka

ERAZEM (*Tiana*)
VSE NAJLEPŠE OB PIHANJU 1. SVEČKE!
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi od naju z Galom.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
22.4.2009 8:28:27   
kodrana
Erazem vse naj naj za 1. rojstni dan!
Lučka za 11m vse najboljše!

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
22.4.2009 8:28:47   
Anitka

LUČKA (80kaja)
VSE NAJBOLJŠE ZA 11 MESECEV!
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Še od naju

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
22.4.2009 8:31:28   
Anitka

a kar za otvoritev 19. dela ste me zadolžile?! sprejmem ponudbo! user posted image  sam res, kdaj se pa selimo na forum Otrok?

eva je spet spala user posted image ! teh par dni še uživama s user posted image , ker v petek spet gre za 1 teden. pride 1.5. nazaj in 8. 5 spet gre do 15.5.! 16.5. bomo pa verjetno
praznovali - bomo pihali 1. svečko. eva že zdaj pridno vadi! user posted image  jo bom probala posnet!

user posted image
user posted image user posted image Super, da si sprejela ponudbo.

Na forum Otrok bi se pa selile, ko bodo vsi majčeki postali malčki, če se srtinjate.user posted image

user posted image user posted image user posted image za spanje in uživajte v skupnih trenutkih.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
22.4.2009 8:32:37   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Moj mali Videk je danes spal 12 ur v enem šusu, spat je šel ob 19.45 in se je zbudil ob 7.45, se pa še sedaj meče po kinderpetu. To mu je sedaj tako zanimivo, da se še kako uro meče po postli, potem pa vstane. Jaz ga prej ne vzamem ven, dokler se mali ne naveliča postle. Grda mama. Sem pa jaz slabo spala in sem prav povožena. Aha, ni mu več za ležat, je vklopil malo sireno in kliče mama.

Opa Videkuser posted image user posted image user posted image ti pa razturaš s spanjem.
In kaj je matralo mamico, da se ni mogla naspati?user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
22.4.2009 8:35:24   
Anitka
Jutrouser posted image

Mi smo spali tako tako. Ob treh je bila spet selitev na velko posteljo. Ob sedmih je spil mleko in sedaj še spi. Me je pa preden je nazaj zaspal popraskal, poščipal, zlasaluser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
22.4.2009 8:37:21   
Anitka
Aja, Srčekgirll jaz bi te prosila za tisto knjigo, če mi jo lahko pošlješ na mail?user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
22.4.2009 8:37:54   
kodrana
o srečnice. ko bi naša kaj bolje spala. zelo slabo spimo. paše ne glede na vse vedno se zbudi ob 6h ali še prej in vstanemo. user posted image user posted image upam,da bo kmalu kaj bolje!

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
22.4.2009 8:38:53   
kodrana
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Aja, Srčekgirll jaz bi te prosila za tisto knjigo, če mi jo lahko pošlješ na mail?user posted image

od Čepinove? tud jst jo mam.. sm že začela brat in je kar zanimiva.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
22.4.2009 8:39:54   
kodrana
grem jst mal k Tari zaležat, se kasneje oglasim. papa čvekice.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
22.4.2009 8:41:18   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

od Čepinove? tud jst jo mam.. sm že začela brat in je kar zanimiva.

Ahauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
22.4.2009 8:44:30   
suzy85

Jutrouser posted image

Mi smo spali tako tako. Ob treh je bila spet selitev na velko posteljo. Ob sedmih je spil mleko in sedaj še spi. Me je pa preden je nazaj zaspal popraskal, poščipal, zlasaluser posted image user posted image

to pa poznam. eva je začela udarjat in lasat in jo vedno kregama, drugi pa "pusti jo..." ja pa kaj še! pol bojo pa drugi meli takšne probleme, kot smo jih mi meli zadnjič, ko jo je fantek ugriznil

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
22.4.2009 8:50:53   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

A ve že kahlice prakticirate, a ni to prehitro? ? user posted image user posted image user posted image

ne, in tudi najbrž še nekaj časa ne bomo

tudi mi ne, ima jo za igračouser posted image

mi jo mamo spravljeno,smo jo dobili za pisanko user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
22.4.2009 8:53:00   
Anitka

Jutrouser posted image

to pa poznam. eva je začela udarjat in lasat in jo vedno kregama, drugi pa "pusti jo..." ja pa kaj še! pol bojo pa drugi meli takšne probleme, kot smo jih mi meli zadnjič, ko jo je fantek ugriznil

Ne ne, tega ne smemo pustiti, se strinjam.
Sicer mene Gal drugače ne ščipa in praska. To počne le preden zaspi, ko je že napol v snu.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
22.4.2009 8:54:02   
špelin@
Dobro jutro user posted image

ne morem verjeti, da je lahko vsaka noč še hujša od prejšnje... user posted image user posted image Celo noč se je mali zbujal na 10 minut in drl kot črednik. Spala sva samo od pol šestih do pol sedmih, ko je uspal trdno mrknit v mojem objemu. Zdaj pa ne vem, ali ga spet tako zelo muči sluz, mogoče ga boli grlo, mogoče se mu pripravlja na norice, pojma nimam user posted image Zdajle je ves dobre volje in poln energije. Jaz pa zbita kot prežvečen čigumi in si ravno kuham drugo kavo user posted image

Anitka, sem ravno videla, da bi rada prebrala o Čepinki - sem ti poslala knjigo na mail (.pdf priponka).

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 22.4.2009 8:55:09 >

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
22.4.2009 9:00:05   
Čmrlika

A ve že kahlice prakticirate, a ni to prehitro? ? user posted image user posted image user posted image

en odgovor, super...upam, da mi še ostale kaj porečete... user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
22.4.2009 9:00:57   
Čmrlika
Sem pozabla dobro jutro rečt...user posted image  Pa zgleda da je to zaenkrat vse, ker nekomu gagalnica več ni  po volji user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
22.4.2009 9:02:36   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

ne morem verjeti, da je lahko vsaka noč še hujša od prejšnje... user posted image user posted image Celo noč se je mali zbujal na 10 minut in drl kot črednik. Spala sva samo od pol šestih do pol sedmih, ko je uspal trdno mrknit v mojem objemu. Zdaj pa ne vem, ali ga spet tako zelo muči sluz, mogoče ga boli grlo, mogoče se mu pripravlja na norice, pojma nimam user posted image Zdajle je ves dobre volje in poln energije. Jaz pa zbita kot prežvečen čigumi in si ravno kuham drugo kavo user posted image

Anitka, sem ravno videla, da bi rada prebrala o Čepinki - sem ti poslala knjigo na mail (.pdf priponka).

Ojejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa hvala za knjigouser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
22.4.2009 9:03:09   
suzy85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
22.4.2009 9:03:12   
špelin@
Čmrlika, glede kahle sem ravno včeraj odgovarjala, kar kopiram del posta user posted image

jaz še nekaj časa Gregca ne bom dajala na kahlo, za moje pojme brezveze oz. samo ene vrste igra - razen redkih izjem še nihče ni bil suh pred dvema letoma starosti.

Še nekaj bi dodala: moji punci sta imeli kahlo od začetka za avto - obe sta sedeli na njej in se porivali po stanovanju. In zdrajsali parket user posted image Resen "kahla trening" se je začel po drugem letu starosti - velika jo je osvojila pri 2 letih in 4 mesecih, mala pri pri dobrih 2,5, letih.

A veste, da imam za prebrat še od strani 172 naprej? user posted image A sem kaj zanimivega zamudila?

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 22.4.2009 9:05:39 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
22.4.2009 9:04:22   
Anitka

en odgovor, super...upam, da mi še ostale kaj porečete... user posted image

Je bilo več odgovorov, a si jih verjetno spregledala.user posted image

Mi pa še kahle nimamo doma.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?