Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 22.4.2009 8:19:59
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutri grem v mesto, ker grem po KT in malo v šoping za roj. dan. Za krst pa se bom HB spravila v staro (nikoli oblečeno) oblekco. Sem prej zanosila preden sem jo imela priložnost oblečt. torej si na svoji prejšnji teži? Kako je pa stvojimi kg? hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... don't ask sem na 59...4 to go Joj, jaz bi skakala do stropa, če bi imela 5 ko za glavno cifro. Počas ti jih bo že uspelo skiniti, če ne pa prej zanos, da boš imela izgovor, da jih nisi mogla ej sem ravn dans gledala od brata punco kak trebuh ima, pa sem rekla no way še en čas A se ji že tolk pozna???? noseča je 6m, sam trebuh ima pa za 8m taka sm jst bla! me je zafrkaval, da je vedno najprej videl trebuh, pol dolgo nič, čez nekaj časa sem pa še jst prišla izza ovinka! aja, pa rotacijsko luč mi je že hotu nabavit - varnost, ne! tale z rotacijsko lučjo je pa dobra.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 22.4.2009 8:20:42
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ERAZEM OB 1 LETU TI ŽELIMO VSE NAJBOLJŠE!!!! Še midva voščima vse najboljše za 1. rojstni dan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 22.4.2009 8:27:19
|
|
|
|
kodrana
|
jutro. pri nas je bilo spet pestro ponoči. ne vem, kdaj se bom naspala . zdaj izpolnjujem za otroški dodatek in me zanima, če spada v to, tudi porodniški dodatek, enkratni znesek ob rojstvu otroka, pa od občine enkratni znesek? jah, nevednica sem pač. kar se tiče trebuha, jst sm mela kar majhnega cel čas. sem tud velika punca in ne ravno drobnih kosti.to se pozna. čakam obisk, pa en vem, kdaj in čepride sploh.. je rekla,d ame bo poklicala. sam jst grem kar s Taro spat..če bo zaspala.. ker sm čist izžeta. HB mi ni treba kuhat. bo taščica poskrbela. jah, enim je lepo . Estrella za vse kilograme. sme že včeraj pohvalno strmela v tvoj ticker! kaj to so ble nosečniški kg? v kolkem času ti je uspelo. jst mam namreč za zgubit še prednosečniške grehe. nosečniške kg, sm izgubila. sma te prednosečniške so pa že par let stare in se bojim, da bo šlo težko dol. hujšaš po kaki posebni dieti ali pač manj ješ? barbaw tudi tebi vse pohvale zaizgubljene kg. 5-ka spredej..to pri meni ni izvedljivo več, žal . vs es te tko pridne. bravo punce. po kterem receptu pa ti hujšaš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 22.4.2009 8:28:27
|
|
|
|
kodrana
|
Erazem vse naj naj za 1. rojstni dan! Lučka za 11m vse najboljše!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 22.4.2009 8:31:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 a kar za otvoritev 19. dela ste me zadolžile?! sprejmem ponudbo! sam res, kdaj se pa selimo na forum Otrok? eva je spet spala ! teh par dni še uživama s , ker v petek spet gre za 1 teden. pride 1.5. nazaj in 8. 5 spet gre do 15.5.! 16.5. bomo pa verjetno praznovali - bomo pihali 1. svečko. eva že zdaj pridno vadi! jo bom probala posnet! Super, da si sprejela ponudbo. Na forum Otrok bi se pa selile, ko bodo vsi majčeki postali malčki, če se srtinjate. za spanje in uživajte v skupnih trenutkih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 22.4.2009 8:32:37
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Moj mali Videk je danes spal 12 ur v enem šusu, spat je šel ob 19.45 in se je zbudil ob 7.45, se pa še sedaj meče po kinderpetu. To mu je sedaj tako zanimivo, da se še kako uro meče po postli, potem pa vstane. Jaz ga prej ne vzamem ven, dokler se mali ne naveliča postle. Grda mama. Sem pa jaz slabo spala in sem prav povožena. Aha, ni mu več za ležat, je vklopil malo sireno in kliče mama. Opa Videk ti pa razturaš s spanjem. In kaj je matralo mamico, da se ni mogla naspati?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 22.4.2009 8:35:24
|
|
|
|
Anitka
|
Jutro Mi smo spali tako tako. Ob treh je bila spet selitev na velko posteljo. Ob sedmih je spil mleko in sedaj še spi. Me je pa preden je nazaj zaspal popraskal, poščipal, zlasal
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 22.4.2009 8:37:21
|
|
|
|
Anitka
|
Aja, Srčekgirll jaz bi te prosila za tisto knjigo, če mi jo lahko pošlješ na mail?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 22.4.2009 8:37:54
|
|
|
|
kodrana
|
o srečnice. ko bi naša kaj bolje spala. zelo slabo spimo. paše ne glede na vse vedno se zbudi ob 6h ali še prej in vstanemo. upam,da bo kmalu kaj bolje!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 22.4.2009 8:38:53
|
|
|
|
kodrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aja, Srčekgirll jaz bi te prosila za tisto knjigo, če mi jo lahko pošlješ na mail? od Čepinove? tud jst jo mam.. sm že začela brat in je kar zanimiva.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 22.4.2009 8:39:54
|
|
|
|
kodrana
|
grem jst mal k Tari zaležat, se kasneje oglasim. papa čvekice.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 22.4.2009 8:41:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aja, Srčekgirll jaz bi te prosila za tisto knjigo, če mi jo lahko pošlješ na mail? od Čepinove? tud jst jo mam.. sm že začela brat in je kar zanimiva. Aha
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 22.4.2009 8:44:30
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutro Mi smo spali tako tako. Ob treh je bila spet selitev na velko posteljo. Ob sedmih je spil mleko in sedaj še spi. Me je pa preden je nazaj zaspal popraskal, poščipal, zlasal to pa poznam. eva je začela udarjat in lasat in jo vedno kregama, drugi pa "pusti jo..." ja pa kaj še! pol bojo pa drugi meli takšne probleme, kot smo jih mi meli zadnjič, ko jo je fantek ugriznil
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 22.4.2009 8:50:53
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika A ve že kahlice prakticirate, a ni to prehitro? ? ne, in tudi najbrž še nekaj časa ne bomo tudi mi ne, ima jo za igračo mi jo mamo spravljeno,smo jo dobili za pisanko
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 22.4.2009 8:53:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutro Mi smo spali tako tako. Ob treh je bila spet selitev na velko posteljo. Ob sedmih je spil mleko in sedaj še spi. Me je pa preden je nazaj zaspal popraskal, poščipal, zlasal to pa poznam. eva je začela udarjat in lasat in jo vedno kregama, drugi pa "pusti jo..." ja pa kaj še! pol bojo pa drugi meli takšne probleme, kot smo jih mi meli zadnjič, ko jo je fantek ugriznil Ne ne, tega ne smemo pustiti, se strinjam. Sicer mene Gal drugače ne ščipa in praska. To počne le preden zaspi, ko je že napol v snu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 22.4.2009 8:54:02
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro ne morem verjeti, da je lahko vsaka noč še hujša od prejšnje... Celo noč se je mali zbujal na 10 minut in drl kot črednik. Spala sva samo od pol šestih do pol sedmih, ko je uspal trdno mrknit v mojem objemu. Zdaj pa ne vem, ali ga spet tako zelo muči sluz, mogoče ga boli grlo, mogoče se mu pripravlja na norice, pojma nimam Zdajle je ves dobre volje in poln energije. Jaz pa zbita kot prežvečen čigumi in si ravno kuham drugo kavo Anitka, sem ravno videla, da bi rada prebrala o Čepinki - sem ti poslala knjigo na mail (.pdf priponka).
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 22.4.2009 8:55:09 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 22.4.2009 9:00:05
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika A ve že kahlice prakticirate, a ni to prehitro? ? ne, in tudi najbrž še nekaj časa ne bomo en odgovor, super...upam, da mi še ostale kaj porečete...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 22.4.2009 9:00:57
|
|
|
|
Čmrlika
|
Sem pozabla dobro jutro rečt... Pa zgleda da je to zaenkrat vse, ker nekomu gagalnica več ni po volji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 22.4.2009 9:02:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro ne morem verjeti, da je lahko vsaka noč še hujša od prejšnje... Celo noč se je mali zbujal na 10 minut in drl kot črednik. Spala sva samo od pol šestih do pol sedmih, ko je uspal trdno mrknit v mojem objemu. Zdaj pa ne vem, ali ga spet tako zelo muči sluz, mogoče ga boli grlo, mogoče se mu pripravlja na norice, pojma nimam Zdajle je ves dobre volje in poln energije. Jaz pa zbita kot prežvečen čigumi in si ravno kuham drugo kavo Anitka, sem ravno videla, da bi rada prebrala o Čepinki - sem ti poslala knjigo na mail (.pdf priponka). Ojej Pa hvala za knjigo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 22.4.2009 9:03:09
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro ne morem verjeti, da je lahko vsaka noč še hujša od prejšnje... Celo noč se je mali zbujal na 10 minut in drl kot črednik. Spala sva samo od pol šestih do pol sedmih, ko je uspal trdno mrknit v mojem objemu. Zdaj pa ne vem, ali ga spet tako zelo muči sluz, mogoče ga boli grlo, mogoče se mu pripravlja na norice, pojma nimam Zdajle je ves dobre volje in poln energije. Jaz pa zbita kot prežvečen čigumi in si ravno kuham drugo kavo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 22.4.2009 9:03:12
|
|
|
|
špelin@
|
Čmrlika, glede kahle sem ravno včeraj odgovarjala, kar kopiram del posta IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jaz še nekaj časa Gregca ne bom dajala na kahlo, za moje pojme brezveze oz. samo ene vrste igra - razen redkih izjem še nihče ni bil suh pred dvema letoma starosti. Še nekaj bi dodala: moji punci sta imeli kahlo od začetka za avto - obe sta sedeli na njej in se porivali po stanovanju. In zdrajsali parket Resen "kahla trening" se je začel po drugem letu starosti - velika jo je osvojila pri 2 letih in 4 mesecih, mala pri pri dobrih 2,5, letih. A veste, da imam za prebrat še od strani 172 naprej? A sem kaj zanimivega zamudila?
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 22.4.2009 9:05:39 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 22.4.2009 9:04:22
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika A ve že kahlice prakticirate, a ni to prehitro? ? ne, in tudi najbrž še nekaj časa ne bomo en odgovor, super...upam, da mi še ostale kaj porečete... Je bilo več odgovorov, a si jih verjetno spregledala. Mi pa še kahle nimamo doma.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?